Reco logotype För företag

8 omdömen om Grant Thornton

Sedan starten 2017
Sven johan christian A
Skrev om Grant Thornton Sweden AB - Helsingborg Ej verifierat företag

Vidrigt, extremt dyrt, håller ej tidsplan och mycket ineffektivt. Dyker inte upp på inventeringsdagen utan inventeringen skall göras baklänges 3 månader senare. De ville att jag skulle justera inventeringen så att de inte skulle få någon anmärkning. Sjukt dåligt av en så stor firma. Trodde jag skulle få professionell hjälp men det blev till en stor belastning istället. Klagar man på utfört jobb så blir man skickad till GT:s ombud Intrum Juridik för vidare process. Går tyvärr inte att sätta lägre betyg. Undvik GT./Christian Ahlgren, LänsVaccinationer

Sven johan christian A
Skrev om Grant Thornton Sweden AB - Uppsala Ej verifierat företag

Björn Jesper P
Skrev om Grant Thornton Sweden AB - Stockholm Ej verifierat företag

Väldigt dyrt och väldigt dålig service, de vet inte hur FortNox fungerar och ger inga alternativ till förbättringar i företaget med koppling mot bank eller automatkörningar, tar betalt för sina egna misstag när de gjort fel, stämplar in sina timmar på respektive bolag även om de rättar sina egna fel som inte borde varit där från början!

Mats Edvard Patrik G
Skrev om Grant Thornton Sweden AB - Stockholm Ej verifierat företag

Använd er aldrig av Grant Thornton. Djävligt dyr inkompetens. Ni får göra jobbet själv, samtidigt som de vill ha betalt som om de vore aktiva stjärnspelare i Premier League – trots att de inte ens hör hemma på avbytarbänken i ett mediokert Korplag. Låt dom aldrig lura in er – they will butt fuck you. Detta omdöme baseras på vad jag utsatts för såväl som min egen erfarenhet som rådgivarepå McKinsey NY, Världsbanken/IFC, Carnegie Corp och Nasdaq - dock ej på min interaktion med de jag haft oturen att möta frpn GT (skratt)– dra era slutsatser från det. Dom skall inte hålla på med någon form av rådgivning (omprövning, utlandsetablering, skatter mm), revision, DD, transaktioner, mm. Akta er. Hitintills har de kostat 180 K i utgifter, besvär, arbete för mig och troligen bidragit, via usel rådgivning, till 1,4-2,0 mkr i onödiga skattekostnader. Jag varnar er alla å de grövsta. Ta inte i dem ens med tång. De hör hemma i AMS bidrag eller FAS 3 i någon kriminell organisation. Vad jag lärde mig tidigt på McKinsey NY var att en god rådgivare makes problems go away - man skapar dom inte. GTs devis tycks vara att skapa eller bidra till dom - en sjuk revenue model som endast i slutändan kan leda till missnöjda kunder och dåligt rykte. Bättre, mera kompetenta firmor är Clarum, Skattejuristen, Draken ja i stort sätt alla andra byråer som erbjuder skatterådgivning . och B&B är Premier League, medan GT inte ens är Korplag. Övriga goda, billiga och ärligare alternativ är diverse privatbankers juristavdelningar. Vidare, GT tillhandahåller inget mervärde . Använd aldrig GT !.

Ladda fler omdömen

Platser 15

Visar: 15 av 15

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Grant Thornton har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Låg

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Företaget har inte bekräftat sin företagssida eller samlat in några omdömen. Reco kan inte heller koppla omdömena till företagets faktiska kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: