Reco logotype För företag

13 omdömen om Listed

Sedan starten 2020
Celina K
Skrev om Listed by Largo Bekräftad företagssida

Om fotografen gör ett uppenbart dåligt jobb så får du betala fullt pris för att samma ska komma igen och göra om. Dolda avgifter på tjänster. ”Försvinner” efter mäklaravtalet är skrivet. Skickar faktura på ytterligare arvode via inkasso flera månader efter försäljning fastän de sa att allt ekonomiskt var klart efter försäljningen.

Emine K
Köpte en bostadsrätt med hjälp av Nadia Largo Eneroth, en del av Listed by Largo Bekräftad företagssida

En jätte proffesionellt och driven mäklare med hjärtat på rätt plats. Nadja gör allt för att göra kunden nöjd och man får en sådan fin tillit till henne. Väldigt ärligt och det uppskattas verkligen! Kunde inte valt en bättre mäklare än Nadja!

Susanna N
Köpte ett hus med hjälp av Nadia Largo Eneroth, en del av Listed by Largo Bekräftad företagssida

Vi köpte en villa nyligen och vi kunde inte ha känt oss nöjdare med en annan mäklare. Nadia är professionell, kunnig, glad och väldigt hjälpsam. Vi har känt oss trygga med henne genom hela processen!

Stig Jonas P

Väldigt personlig fastighetsmäklare, erfaren och professionell. Rekommenderar varmt

Skepplanda-Hålanda
Anna Cecilia E
Sålde en bostadsrätt med hjälp av Nadia Largo Eneroth, en del av Listed by Largo Bekräftad företagssida

Sålde våran lägenhet. Väldigt hjälpsam med allt. Man känner sig trygg i sin affär när du har Nadia som mäklare hon tqr hand om allt åt dig.

Victoria E
Köpte en tomt med hjälp av Nadia Largo Eneroth, en del av Listed by Largo Bekräftad företagssida

Jätte bra mäklare och person, vill kundens bästa och hjälper till och svarar på alla frågor och funderingar man har. En av Ales bästa mäklare 😊 Hjälpt oss enormt mycket med husbygge och Tomt köp.

ALVHEM
Marino V

Har köpt ett hus Mycket bra bemötande Mäklaren förstod vad jag sökte, Och alla förväntningar föll på plats. Trevligt, och professionellt Upplevelse, utmärk mäklare.

Lödöse
Julian R
Julian R
Sålde ett hus med hjälp av Nadia Largo Eneroth, en del av Listed by Largo Bekräftad företagssida

Ett professionellt bemötande från första mötet tills kontraktet var skrivet. Vi är väldigt nöjda med försäljningen av vårat hus.

Skepplanda-Hålanda
Shiying W

Nadia is very nice person and professional, she is always smile,we met when I view the apartment, and that was best experience I never had. She has strong communication skills and always kept me up-to-date with the market and feedback given to her by seller. The way she showed me the apartment was much better compare with other agents, she described everything about the apartment, garden, attic and basement... I'm super happy with her service. Thanks for the apartment!

Ingegerd K

LISTED o Nadia Largo skötte hanteringen av alla papper vid överlåtelse av huset. Bostaden Västerslänt 148, Angered, såldes till de som hyrde den sedan nov 218. Allt Nadia gjorde var toppen. Kan rekommendera henne och LISTED till vidare liknande uppdrag.

Angered
Svar från Listed by Largo
Tack snälla för fint omdöme, vi tackar för förtroendet och önskar er all lycka till i framtiden. Varma hälsningar Nadia
Ladda fler omdömen

Platser 21

Visar: 5 av 21
Ladda fler platser

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Listed har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Ok

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Reco anser att företaget har en okej trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: