Reco logotype För företag

27 omdömen om Listed

Sedan starten 2020
Ulf Karl Erik J
Skrev om Listed by Amgad Bekräftad företagssida

Mycket kunnig och trevlig person. Kan rekommendera Amgad.

Anette G
Skrev om Listed by Amgad Bekräftad företagssida

Mycket trevligt bemötande. Enkel och smidig värderingsprocess. Bra kommunikation genom hela processen. Jag är jättenöjd och kommer rekommendera Amgad till bekanta som behöver värdering i framtiden.

Anette G
Skrev om Listed by Amgad Bekräftad företagssida

Mycket trevligt bemötande. Värderingen gick enkelt och smidigt. Bra dialog genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Edvin T
Skrev om Listed by King Bekräftad företagssida

Okunnig mäklare som övervärderade lägenheten. Han fick inga spekulanter på visningen och sa upp försäljningen. Han skickar därefter en faktura på 5000kr helt ologiskt. Han är dock trevlig men håll er borta

Sascha S
Skrev om Listed by Amgad Bekräftad företagssida

Very friendly, very helpful also on short notice. Always available. Happy with his work, very knowledgeable! I bought a house that Amgad was the responsible broker for. He also re-evaluated the value of the same house recently after we did some important renovations to it.

Ladda fler omdömen

Platser 21

Visar: 5 av 21
Ladda fler platser

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Listed har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Ok

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Reco anser att företaget har en okej trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: