Om fotografen gör ett uppenbart dåligt jobb så får du betala fullt pris för att samma ska komma igen och göra om. Dolda avgifter på tjänster. ”Försvinner” efter mäklaravtalet är skrivet. Skickar faktura på ytterligare arvode via inkasso flera månader efter försäljning fastän de sa att allt ekonomiskt var klart efter försäljningen.
Listed
En jätte proffesionellt och driven mäklare med hjärtat på rätt plats. Nadja gör allt för att göra kunden nöjd och man får en sådan fin tillit till henne. Väldigt ärligt och det uppskattas verkligen! Kunde inte valt en bättre mäklare än Nadja!
Vi köpte en villa nyligen och vi kunde inte ha känt oss nöjdare med en annan mäklare. Nadia är professionell, kunnig, glad och väldigt hjälpsam. Vi har känt oss trygga med henne genom hela processen!
Väldigt personlig fastighetsmäklare, erfaren och professionell. Rekommenderar varmt
Sålde våran lägenhet. Väldigt hjälpsam med allt. Man känner sig trygg i sin affär när du har Nadia som mäklare hon tqr hand om allt åt dig.
Platser 21
0.0 av 0 omdömenListed by Veronica Pettersen
0.0 av 0 omdömenListed by Amgad
0.0 av 0 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Listed har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Ok
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en okej trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra