Sandra Cavallin

Sandra Cavallin

Sandra Cavallin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ale

Sandra Cavallin har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Sandra Cavallin har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 98 omdömen med ett betyg på 4.8. Sandra Cavallin har haft 19 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

98 omdömen om Sandra Cavallin

Akar S
Köpte sitt hus med hjälp av Sandra Cavallin en del av Svensk Fastighetsförmedling Ale
Surte

Mycket professionell, punktlig och snäll. Hon är alltid tillgänglig för frågor och svar. Bästa mäklaren :)

Daorsa M
Surte

Sandra var verkligen fantastisk som mäklare. Hon var supertrevlig, lugn, kunnig och fick oss att känna oss trygga genom hela processen. Allt kändes enkelt med henne och hon fanns alltid tillgänglig när vi hade frågor. Vi är väldigt tacksamma för all hennes hjälp och rekommenderar henne varmt.

André S
Sålde sitt hus med hjälp av Sandra Cavallin en del av Svensk Fastighetsförmedling Ale
Skepplanda

Sandra utstrålar ett lugn och en professionalitet som gjorde hela processen enkel. Vi valde henne tack vare hennes trygghet och hennes härliga ”det löser vi”-inställning.

Fredrik N
Hålanda

Sandra är professionell o bra. Det blev en "lätt" affär då visning inte gjordes utan en privat gjordes av säljaren (mig) men det kan inte Sandra få skulden för. Det var väl lite oklart med utgångspriset men det kan bero på mig då jag har många järn i elden och kanske missade denna information.

Jessica F
Älvängen

Sandra fanns med och stöttade längs hela köpprocressen. Lugn och återkopplade snabbt kring ev funderingar.

Darya N
Nödinge

Vi är otroligt nöjda med Sandra! Hon har varit fantastiskt engagerad, tillgänglig och professionell genom hela processen. Hon har gett oss trygghet och svarat på alla våra frågor snabbt och tydligt. Vi kan varmt rekommendera henne till alla som ska köpa eller sälja bostad.

Dennis T
Bohus

Väldigt trevlig och hjälpsam. Snabb och smidig affär.

Lena C
Alafors

Hon har varit smidig att arbeta med. Snabba puckar och raka rör. Precis det som passar för mig.

Ingela E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Cavallin en del av Svensk Fastighetsförmedling Ale
Älvängen

Sandra var ny för oss när vi bokade in ny visning och det kom en som var intresserad av vår lägenhet. Sandra är trevlig, snabb på att återkoppla och verkar vara mån kontakten med säljare och köpare.

Carina M
Surte

Vi upplevde Sandra som mycket engagerad och trygg när vi skulle sälja vår lägenhet . Vi kan varmt rekommendera henne som mäklare. Carina & Lars