Ella Wangler

Ella Wangler

Ella Wangler är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

Ella Wangler har varit registrerad mäklare sedan 2025-05. Ella Wangler har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-07 och har fått 43 omdömen med ett betyg på 4.9. Ella Wangler har haft 37 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

43 omdömen om Ella Wangler

Stella H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ella Wangler en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Centrala Hisingen - Kvillebäcken

Ella kändes närvarande, påläst och pålitlig. Jag kände att jag kunde ställa vilken fråga som helst och jag skulle få ett ärligt och rakt svar. Svarade även alltid snabbt och kommunikationen kändes enkel.

Kiku P
Centrala Hisingen - Kvillebäcken

Fint bemötande, påläst och seriös.

Karl T
Göteborg

Väldigt hängiven och genuint genomtrevlig

Patrik A
Tuve

Väldigt bra inget att klaga på!!!

Emma R
Tuve

Super trevlig mäklare som ger all information man behöver innan ett köp.

Natasa P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ella Wangler en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Göteborg

Vi är mycket nöjda med samarbetet med Ella. Hon var engagerad, professionell och höll oss väl informerade genom hela processen. Vi fick bra råd inför försäljningen och upplevde att mäklaren var lyhörd, tillgänglig och trygg att ha vid vår sida. Rekommenderas varmt!

Rebecca K
Tuve

Mycket proffessionellt bemötande från start. Informativ, rak och ärlig i sin kommunikation. Svarade utan problem på alla frågor jag hade. Var öppen för diskussioner men kom också med rimliga förväntningar. Snabb på att svara, öppen för ytterligare kommunikation, lättillgänglig. Mycket uppskattat av mig som första gångs köpare att hon varit tydlig genom hela processen, vad nästa steg är och vad som händer framöver. Skulle jag någon gång i framtiden få för mig att sälja eller köpa bostad är det högst sannolikt att jag söker mig till Ella igen!

Astrid H
Centrala Hisingen - Tolered

Toppen mäklare, som gjorde visning av lägenheten lätt och professionellt och skrivandet lätt.

Mattias A
Göteborg

Driven, lätt att få tag på och otroligt kompetent.

Simon R
Centrala Hisingen - Tolered

Extremt pålitlig, lugn och betryggande i sitt arbete. Väldigt öppen med hur processen ser ut i säljandet av lägenheten, men också ärlig gällande svårigheter. 10 av 10!