Edvin Arnesson

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
5.0
Affärer senaste året

Edvin Arnesson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Edvin Arnesson har varit registrerad mäklare sedan 2026-07. Edvin Arnesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-10 och har fått 3 omdömen med ett betyg på 5.0. Edvin Arnesson har haft 4 försäljningar sen 2026-07 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.

3 omdömen om Edvin Arnesson

Sedan starten hos Reco 2026
Wafaa A
Köpte sitt hus med hjälp av Edvin Arnesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Taberg

​Vi är otroligt nöjda med Edvins insats! Han var väldigt professionell, engagerad och hjälpsam genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Katarina H
Sålde sitt hus med hjälp av Edvin Arnesson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Taberg

Jag är väldigt nöjd med min mäklare och hela processen kring försäljningen av mitt hus. Från första kontakten kände jag mig trygg och väl omhändertagen. Edvin var engagerad och lyhörd. Han höll mig hela tiden uppdaterad under hela försäljningen. Jag uppskattade särskilt den goda kommunikationen och att jag alltid fick snabba svarpå mina frågor. Han gjorde allt för att få till en snabb och bra försäljning för mig. Jag kan varmt rekommendera honom till andra som går i säljtankar.

Svar från Edvin Arnesson

Hej Stort tack för den fina recensionen! Med vänlig hälsning, Edvin Arnesson, Svensk Fastighetsförmedling

Mohanad A
Taberg

Han är en vänlig, förstående och yrkeskunnig person som är både hjälpsam och noggrann i sitt arbete. Jag uppskattade verkligen att arbeta med honom och hans utförliga förklaring av allt. Jag önskar honom och ert företag fortsatt framgång och framsteg.

Svar från Edvin Arnesson

Hej! Det glädjer mig att ni är nöjda. Tack för fina ord! Med vänlig hälsning, Edvin Arnesson, Svensk Fastighetsförmedling