Johan Hofny

Johan Hofny

Johan Hofny är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn

Johan Hofny har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Johan Hofny har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-03 och har fått 111 omdömen med ett betyg på 4.9. Johan Hofny har haft 26 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

111 omdömen om Johan Hofny

Sedan starten hos Reco 2020
Johanna L
Köpte sin stuga med hjälp av Johan Hofny en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Hunnebostrand

Johan är mycket trevlig och tillmötesgående! Hjälpsam och tydlig. Superbra mäklare

Fredrika E
Väjern

Enkel att ha att göra med! Lugn, trygg och professionell. Rekommenderar Johan!

Uwe K
Sålde sin stuga med hjälp av Johan Hofny en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Hunnebostrand

Fick all hjälp vi behövde och all fungerade bra! Fastigheten såldes snabbt och vi fick löpande info om läget.

Johan Magnus E
Väjern

Alltid lika bra och smidigt hanterat med sälj- och köpuppdrag. Vårt tredje ärende med Johan i år och vi är väldigt nöjda med både köp och försäljning. Rekommenderas.

Helena O
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Hofny en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Ulebergshamn

Johan var alltid vänlig i sitt bemötande och vanligtvis också snabb (mina mejl hamnade i skräpposten ibland vilket inte var hans fel). Flera gånger valde han att ringa istället för att mejla vilket jag uppskattade eftersom det gav bättre möjlighet till diskussion, frågor och allmänna funderingar. Jag upplevde att han på ett bra sätt balanserade mina och säljarnas intressen, även om det blev vi som fick sätta stopp för ett långdraget utbyte med säljarna som inte lett till konkret resultat. Till slut kom det till konkret motbud...

Gösta Ronnie W
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Hofny en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Ulebergshamn

Johan har hjälpt oss tidigare med försäljning av vår sommarstuga ! Vilket han skötte med bravur så vi anlitade honom åter med högt ställda förväntningar ! Han har levt upp till allt och gjort ett fantastiskt bra jobb igen ! Alltid glad o positiv o hjälpsam !

Hanna S
Hunnebostrand

Har bara gott att säga om fastighetsmäklare Johan. Lyhörd, kunnlg, trygg, engagerad och väldigt serviceminded!

Reine B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Hofny en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Malmön

Får be om ursäkt att jag inte skrivit tidigare. Några om Johan han en utmärkt representant för mäklarkåren Trevlig Noggrann pålitlig det var en fröjd att få göra hans bekantskap lycka till i framtiden häls från Reine

Mary-Ann E
Tjuvsund

Bara rosor till Johan Hofny🌹🌹🌹 Gott humör, positiv och uppmuntrande. Professionell, vilket ledde till en lyckad försäljning! Tack!

Henrik V
Bohus-Malmön

Professionell och lyhörd. Kan varmt rekommendera Johan Hofny.