Rabi Kahlaji

4 år i branschen
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Affärer senaste året

Rabi Kahlaji är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Rabi Kahlaji har varit registrerad mäklare sedan 2022-12. Rabi Kahlaji har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 89 omdömen med ett betyg på 4.8. Rabi Kahlaji har haft 18 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

89 omdömen om Rabi Kahlaji

Sedan starten hos Reco 2023
Kickan L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rabi Kahlaji en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Oppeby

I en tid av osäkerhet runt bostadsmarknaden har Rabi kämpat på och aldrig gett upp. Vi har tvivlat , men till slut när vi minst anade löste det sig och vi får vår lägenhet såld. Kan inte vara lätt att vara Mäklare idag. Vi har alltid blivit bemötta professionellt och fått råd hur vi ska gå vidare. Förväntningarna vi hade grusades av marknaden och inte av Rabi. Han har skött affären galant.

Therese K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rabi Kahlaji en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Oppeby

Trygg och saklig mäklare. Lätt att få kontakt med. Professionellt bemötande.

Karina L
Brandholmen

En duktig mäklare som mötte upp mig i hela processen med ett lugn som ingav trygghet för mig som företagens köpare.

Johannes K
Köpte sitt hus med hjälp av Rabi Kahlaji en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Nyköping

Rabi skötte allting smidigt och enkelt. Han var lätt att få tag på och var väldigt flexibel. Han såg till att köpet passade oss köpare och säljare mycket bra.

Lucas Ö
Sålde sitt hus med hjälp av Rabi Kahlaji en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Nyköping

Rabi är otroligt snabb på att svara och väldigt inlyssnande. Det kändes supertryggt vid vår husförsäljning, han sydde ihop affären på ett kick. Rekommenderar verkligen!

Åsa Maria S
Centrum

Mycket professionell och mycket trevlig och kunnig.rekommenderar Svensk Fastighetsförmedling i Nyköping

Zamir H
Centrum

Vi är supernöjda med Rabi. Han är kunnig, driven och väldigt lätt att ha att göra med. Allt sköttes professionellt och tydligt, och han gjorde verkligen det lilla extra för oss. En mäklare man kan lita på till 100 %. Stark rekommendation!

Mattias J
Oxelösund

Väl uppdaterad vid första besöket. Bra och tydliga genomgångar och han är alltid tillgänglig samt ger ett tryggt och bra intryck. Gjorde sitt yttersta för att vi som säljare skulle känna oss bekväma och nöjda. Rekommenderas starkt.

Annika S

Rabi är bäst! Vi kände oss trygga, välinformerade och väl omhändertagna genom hela köpprocessen. Dessutom var han snabb att svara på mail och samtal och alltid med en snäll och hjälpsam ton.

Lars E
Skeppsvik

Rabi gav ett första intryck av lugn och säkerhet. Detta har under processen visat sig stämma med de första intrycken. Han är en erfaren säljare och har förmågan att skapat lugn och intresse för säljobjektet. Rabi har motsvarat våra förväntningar på bästa sätt och vi kan bara rekommendera honom!