Angelica Flodin

Angelica Flodin

Angelica Flodin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Angelica Flodin har varit registrerad mäklare sedan 2024-12. Angelica Flodin har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 46 omdömen med ett betyg på 4.8. Angelica Flodin har haft 22 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

46 omdömen om Angelica Flodin

Bo H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Angelica Flodin en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Östersund

Mycket bra bemötande av Angelica. .Hon brydde sig mycket för våran lägenhet på Lillfjällvägen.Därför blev den såld.

Eva G
Östersund

Angelica är verkligen en engagerad mäklare. Hon hjälpte oss med snabb försäljning av lägenhet, trots en för tillfället "trög" marknad. Jag kan varmt rekommendera henne.

Katarina L
Köpte sitt hus med hjälp av Angelica Flodin en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Östersund

Angelica är snabb med återkoppling på frågor och hantering övrigt i processen.

Svar från Angelica Flodin

Tack för att du tog dig tid att svara Katarina! Det uppskattar jag! Hoppas ni kommer trivas bra i huset! Trevlig helg!

Sofia S
Sålde sitt hus med hjälp av Angelica Flodin en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Östersund

Med värme och lyhördhet har Angelica guidat genom försäljningsprocessen. Hennes kunskap, tydlighet och driv gjorde vår affär snabb och smidig och vi är tacksamma för stödet vi fått!

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för det fina omdömet Sofia! Jag uppskattar det verkligen! KRAM!

Anna Greta U
Frösön

Angelica överträffade alla förväntningar. Snabb, stöttande och kunnig, försäljningen gick snabbare än förväntat och till ett pris som jag är väldigt nöjd med.

Svar från Angelica Flodin

Tack snälla för det fina recot! Det uppskattar jag verkligen! Trevlig helg!

Tord L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Angelica Flodin en del av Svensk Fastighetsförmedling Östersund
Frösön

Bra bemötande och tillmötesgående, enkel affär

Svar från Angelica Flodin

Tack för recot Tord! Hoppas ni ska trivas!

Daniel B
Östersund

Fantastiskt bra stöd i försäljningen

Svar från Angelica Flodin

Tusen tack för den fina recot Daniel! Ha det fint!

Tove H
Karlslund

Otroligt engagerad och proffsig! Väldigt tacksam över hennes arbete och det fanns aldrig några tvivel över att hon skulle hitta en lämplig köpare till vår lägenhet.

Svar från Angelica Flodin

Tack snälla för det otroligt fina recot Tove! Uppskattar det verkligen! Hoppas ni hittar ert drömboende inom kort! Hälsa Billy!

Linus N
Brunflo

Världs klass på mäklare, kunnig, intresserad, trevlig och vill lyckas, inställningen va inget är omöjligt!!! Hon Lyckades med det jag ville :)

Svar från Angelica Flodin

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Tack snälla för att du svarade på Recot. :) Vi hörs av framöver!!

Hanna Ø
Östersund

Professionell och hjälpsam genom hela processen. Duktig på att följa upp, svara på frågor och varit tillmötesgående vid önskat visning utom planerade visningar.

Svar från Angelica Flodin

Tusen takk for at du tok deg tid til å svare på Reco-anmeldelsen, det setter jeg virkelig pris på!! Håper dere vil trives godt i huset! Ha det bra!