Lugn och sansad med rätt attityd till både säljare och köpare
Lars Åström
Lars Åström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Piteå
.Lars Åström har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Lars Åström har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 267 omdömen med ett betyg på 4.9. Lars Åström har haft 47 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
267 omdömen om Lars Åström
Proffsig, noggrann och trevlig!
Vi hade en väldigt bra upplevelse med Lars. Han var lätt att ha dialoger med och hjälpte oss med information när det behövdes.
Trevlig. Bra genomgång vid kontraktskrivning.
Lars var väldigt förtroendegivande och har varit toppen att ha att göra med under hela processen. Väldigt proffesionell och tillmötesgående. Enkel att få tag på och lätt att kommunicera med. Vi är mycket nöjda!!!
Han var väldigt kunnig och trvlig! Hjälpsam när man undrade något,
Är väldigt nöjd, hjälpsam, tydlig och enkel!
Lars Åström har än en gång hjälpt oss med försäljning av fastighet, denna gång vårt fritidshus. Från första kontakt till påskrivet kontrakt har han gjort ett mycket bra arbete. En gedigen research, bra feedback samt regelbunden feedback och återkoppling. Vi rekommenderar Lars och kommer helt säkert höra av oss igen.
Han var trevlig och kom med bra tips inför och under försäljningen. Han var tydlig vid kontraktskrivningen med tanke på att köparna var unga och köpte sitt första hus. Vi är jättenöjda!
Bra o trrvligt bemötande Bra uppföljning efter visninarna. En trevlig och bra mäklare. Tack för bra utfört arbete.