Helena har varit fantastiskt duktig, alltid anträffbar, och jobbar dygnets alla timmar. Hon har tillvaratagit våra och säljarens intressen på ett mycket proffesionellt sätt.
Helena Nordström
Helena Nordström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
.Helena Nordström har varit registrerad mäklare sedan 2024-12. Helena Nordström har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-05 och har fått 23 omdömen med ett betyg på 4.7. Helena Nordström har haft 17 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
23 omdömen om Helena Nordström
Lugn och trevligt bemötande. Tack för hjälpen //Helena
Helena är väldigt väldigt bra på att svara på frågor man har och på att ge återkoppling. Hon är också otroligt trevlig så man kände sig väl omhändertagen under husköpet! Vi är otroligt nöjda!
Vi är mycket nöjd med Helena som mäklare. Snabb med att ordna visning och svara på frågor. Även vid budgivning var det bra information och snabbt agerande trotts att omständigheterna med säljare var lite komplex. Vi skulle absolut kunna kontakta Helena igen om vi skulle vara i behov av mäklare.
Jag vill ge högsta betyg! Hon är väldigt trevlig, och lätt att få kontakt med. Jag uppskattar verkligen att hon tar sig tid att svara på alla frågor på ett tydligt sätt.
Hon är bra, lätt att nå henne och får snabb svar vid tillfällig fråga. Hon är tillgängligt hela tiden samt har en fantastisk bemötande.
Hon är bra, hon är tillgänglig hela tiden och snabb att nå henne. Mycket bra kommunikation samt jätte flexibla. Jag fick all svar för mina funderingar och frågor. Super bra.
Jättebra och tillmötesgående och snabb på att återkoppla om man undrar över något. Hjälpsam att ha kontakt mellan säljare och köpare
"Fantastiskt bemötande som köpare! Trevlig, engagerad och tog stort ansvar genom hela affären. Mycket lyhörd för våra frågor och kommunicerade snabbt och tydligt under hela processen. Rekommenderas varmt!"
Otroligt trevlig och tillmötesgående mäklare! Lyssnar och tar in oss som kunder o våra önskemål och behov. Löser problem o vill hjälpa till på alla sätt som går för att göra det så bra som möjligt för oss alla. Är lättillgänglig, svarar i telefon eller på sms snabbt när vi behövt kontakt o fixar visningar eller det som behövs med kort varsel. Rekommenderar starkt om man ska sälja sin bostad!