TPP Kakelsättning
Trälhavsvägen 30 184 60 ÅKERSBERGA
TPP Kakelsättning startades 1996 av Piotr Kwolek. Drivs nu tillsammans med hans fru Iwona. Totalt är det 6 st plattsättare på företaget med en erfarenhet på uppåt 30 år i branschen. Företaget är beläget i Åkersberga men utför arbeten i Stockholm med omnejd. Vi jobbar tillsammans med andra hantverkare så som, snickare, vvs-montör, elektriker och murare. Företaget jobbar enligt PERs Branschregler för våtutrymmen. Vi har våtrumsbehörighet, F-skattesedel och försäkring.
Vad tycker du om TPP Kakelsättning
Läs vad Recos användare tycker om TPP Kakelsättning
Leif H skrev om TPP Kakelsättning:
Mycket bra. Noggranna och lätta att göra med. Mycket fint satt klinker och kakel. Allt perfekt.2012-11-08 -
Gunvor B skrev om TPP Kakelsättning:
Utmärkt utfört arbete. Tillgängliga. Bra och tydliga offerter. Kom alltid på utsatt tid.2012-11-06 -
Rauni o Thomas K skrev om TPP Kakelsättning:
Bra kvalitet på arbetet. Håller tidtabellen. Kunnig och trevlig personal. Lyssnar på kunden och tar hänsyn till kundens synpunkter och önskemål.2012-11-05 -
Anders O skrev om TPP Kakelsättning:
Höll tidplanen, bra priser, kreativa killar och snyggt utfört jobb med hög kvalitet. Mycket nöjd!2012-11-05 -
Hans O skrev om TPP Kakelsättning:
Vi fick två badrum helkaklade och det blev mycket bra gjort! TPP Kakelsättning höll ulovade tiden samt kostnaden som offererades. Killarna som var här och jobbade var kunniga, trevliga och service minded.2010-02-15