Jättenöjd med mitt tak! Deras personal ska ha all beröm. Tusen tack
ABC Bygginvest AB
Välkommen till ABC Bygginvest i Stockholm! Vi är en engagerad och flexibel byggfirma med lång erfarenhet av samarbete i team och med andra entreprenörer för att leverera helhetslösningar. Vårt mål är att tillgodose våra kunders alla behov inom byggnation, oavsett projektets omfattning eller komplexitet. Hos oss arbetar erfarna...
6 omdömen om ABC Bygginvest AB
Sedan starten hos Reco 2026
Tack för dom värmande orden! :)
Vi tog hjälp av dessa fantastiskt professionella killar som lade vårat tak utan några komplikationer eller fördröjningar. Extra plus i kanten var att de höll hela tiden rent efter sig & var oerhört trevliga och professionella. Vi är mycket mycket nöjda och rekommenderar detta starkt vidare!
Stort tack för de fina orden! Det gläder oss verkligen att höra att ni är nöjda med både arbetet och bemötandet. Vi lägger stor vikt vid att jobbet ska flyta på smidigt, hålla hög kvalitet och att lämna arbetsplatsen i gott skick efter oss. Tack för ert förtroende och för att ni rekommenderar oss vidare – det betyder mycket!
Dom renoverade vårat tak utan några problem. Allt kändes verkligen bra. Kan rekommendera.
Hej Tack för ditt omdöme,det håller varmt om hjärtat 😄✅
Vi la om vår tak med Abc bygginvest Ab och är super nöjd från början till slut!! Arbetet var super,killarna va trevliga och höll rent under o efter arbetet!! Kan varmt rekommendera :)
Hej! 😊 Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med ditt nya tak och med hela processen från början till slut. Våra hantverkare uppskattar också att höra att deras arbete och bemötande gjorde ett bra intryck. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse och för din rekommendation – det betyder mycket för oss! 🙏
Jag är väldigt nöjd med renoveringen av mitt tak och min fasad. Från första mötet till färdigställt gick det jättsmidigt. Kontakten med hantverkarna och arbetsledaren var jättebra. Rekommenderas!
Stort tack för din fina feedback! 😊Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med renoveringen av ditt tak och din fasad, och att hela processen från första mötet till färdigt resultat gick smidigt. Det betyder mycket för oss att du uppskattade både kontakten med hantverkarna och arbetsledaren. Vi strävar alltid efter att göra arbetet så tryggt och enkelt som möjligt för våra kunder. Tack för rekommendationen – och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något framöver! 🏠✨
Vi renoverade hela villan invändigt samt utvändigt (tak & fasad) och är supernöjda med allt. Företaget var lyhörd och professionell och gav många idéer längs vägen. Vi rekommenderar dom starkt om ni behöver hjälp med renoveringar.
Tusen tack för de fina orden! Det betyder verkligen mycket för oss att ni är så nöjda med både den invändiga och utvändiga renoveringen. Vi strävar alltid efter att vara lyhörda, professionella och bidra med idéer som gör helheten ännu bättre – så det gläder oss att ni upplevde det så. Stort tack för ert förtroende och för att ni rekommenderar oss vidare. Ni är alltid varmt välkomna att höra av er igen om ni behöver hjälp i framtiden!