Fantastiska blommor av en lika fantastisk florist ❤️
Åh Floristeriet AB
Välkommen till Åh Floristeriet – en plats där blommor får liv och varje arrangemang berättar sin egen historia. På Badhusgatan 1 i Västerås driver florist Frida Söderholm ett kreativt och personligt floristeri med passion för färg, form och känsla. Här skapas unika buketter, binderier och blomsterarrangemang för både stora...
13 omdömen om Åh Floristeriet AB
Sedan starten hos Reco 2026
Frida ❤️en frisk fläkt full med idéer i seglen 👊 Hon gör otroligt vackra alster av och på praktiskt taget vad som helst ! Hennes kreativitet har inga gränser ! Och snabbt och bra blir det ! 💐🦋
Fantastiska kreationer, något utöver det vanliga. Rekommenderas till alla som vill ha kvalité och något unikt.
Alltid trevligt bemötande och snabb leverans av midsommar bukett
Tillmötesgående och väldigt kreativ kvinna med många idéer om vad som kan passa för ditt ändamål samt skapar buketter från hjärtat sitt.
Jag Per Sagren uppskattar Åh Floristeriet! Proffesionalism uti fingerspetsarna! Vänligt bemötande! Förståelse för personliga kreationer alltefter typ av event/bröllop/begravning mm. 5++
Det har alltid varit ett trevligt bemötande och information om blommorna.Har fått instruktion hur man binder kransar till håret bl.a Mycket uppskattat av de som var med. Kan varmt rekommendera att beställa olika blomster arrengemang av Åh Floristeriet AB.
Trevligt bemötande och fantastiskt fina blomsterarrangemang!
Bästa Frida som skapar magi med blommor ❤️
Jag fick spendera en dag som praktikant hos Åh Floristeriet, vilket var en fantastisk upplevelse! Floristen Frida är otroligt passionerad för sitt yrke, hon sprudlar av idéer och är otroligt kunnig inom sitt hantverk! Ett underbart företag som gör saker på nya sätt, en magisk miljö där man kan vara den man är, och alltid få skratta! Åh Floristeriet är en unik plats där kreativitet och kunskap möts i ett, med fantastisk personlighet och goda skratt!
Bemötandet helt fokuserat på mina önskemål. Det gav en känsla av intresse och omtanke.
Letade efter en riktigt vacker blomster kreation till min svägerskas födelsedag..Hittade till slut Åh floristeriet. Personlig service trevligt bemötande mycket proffsigt. Kunde ge bort en helt unik vacker skapelse.
Bra bemötande snabb service nöjd med produkten.