Ak Markanläggning AB

Ak Markanläggning AB

ak-markanlaggning.se
5.0
Call 076-277 17 37 Share

AK Markanläggning AB – Grundligt arbete, hållbara resultat Vi på AK Markanläggning skapar stabila och snygga marklösningar som håller över tid. Med bas i Stor-Stockholm hjälper vi både företag och privatpersoner med allt inom mark- och anläggningsarbeten – från schaktning, dränering och stensättning till vägbyggen och snöröjning....

7 omdömen om Ak Markanläggning AB

Liisa H
Wrote about Ak Markanläggning AB

Supernöjd med företagets arbete med anläggning av parkeringsplats. Professionellt och noggrant genomfört. Arbetet utfördes även enligt överenskomna tidsramar.

Svar från Ak Markanläggning AB

Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med vårt arbete med parkeringsplatsen. Att leverera ett professionellt och noggrant resultat inom överenskomna tidsramar är något vi alltid strävar efter.

Joel W
Wrote about Ak Markanläggning AB

Väldigt proffsiga och pålitliga! Snabba, lösningsorienterade och alltid trevliga att ha att göra med. Rekommenderas varmt! Joel & Maryam

Svar från Ak Markanläggning AB

Tack för din fantastiska rekommendation! 🙏 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Att få höra att du upplevt oss som proffsiga, pålitliga och lösningsorienterade betyder mycket för hela teamet. Vi strävar alltid efter att leverera service med både kvalitet och ett leende – så det är extra roligt att det märks! Varmt tack för förtroendet och varmt välkommen åter!

Fredrik K
Wrote about Ak Markanläggning AB

Väldigt nöjd med utförandet, men framförallt nöjd med bemötande och förslag och ideér som visade sig bli väldigt bra! Rekommenderas varmt!

Svar från Ak Markanläggning AB

Tack snälla för dina fina ord! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig – varmt välkommen tillbaka!

Per E
Wrote about Ak Markanläggning AB

Snabba snygga jobb pålitliga treviga

Svar från Ak Markanläggning AB

Tack så mycket för trevlig omdöme.

Daniel G

Trevliga och lösningsfokuserade

Svar från Ak Markanläggning AB

Stor tack för omdöme som gör oss mer fokuserad det vi gör.

Maria S
Wrote about Ak Markanläggning AB

Duktiga, håller tiden och har ett bra pris.

Svar från Ak Markanläggning AB

Tack det var roligt att höra trevlig omdöme Stor tack

Peter S
Wrote about Ak Markanläggning AB

Mycket bra leverans alltid trevliga och bra pris.

Svar från Ak Markanläggning AB

Tack så mycket för er förtroende.