Har precis fått en fantastisk egendesignad vedspis installerad och vi är mycket nöjda. Hela kedjan fungerade mycket väl. Hembesök, hjälp med design, leverans på tid och fantastiska hantverkare som byggde precis som vi ville! Allt detta till ett bra konkurrenskraftigt pris. Kunskapen och lyhördheten hos Åkersberga vedspisar är unik och vi är mycket nöjda! Kan varmt rekommendera dem Thomas Eriksson i Vaxholm
Åkersberga Vedspisar AB
Vi på Åkersberga Vedspisar säljer och installerar kaminer, kassetter, öppna spisar, kakelugnar och skorstenar – alltid med kvalitet, funktion och estetik i fokus. Med över 30 år i branschen har vi gedigen erfarenhet av alla typer av kaminprojekt, från mindre kaminer till stora eldstäder och speciallösningar. Vi erbjuder produkter...
19 omdömen om Åkersberga Vedspisar AB
Ett helt fantastiskt gäng som var jätte proff-siga. Långt över mina förväntningar.
Stort tack för ditt omdöme Birgitta! Om det skulle vara något mer du funderar över så är ni varmt välkomna att höra av er. Hoppas du får mycket glädje med er nya eldstad från Termatech! Mvh Åkersberga Vedspisar
Snabbt och bra utfört jobb av trevlig personal. Allt enligt plan
Stort tack för ett fint omdöme! Hoppas er nya kamin ger er många trevliga stunden. Mvh Åkersberga Vedspisar
wonderful job, nice peoplem very proferssional finish, no delay, I recommend them very much.
We’re so happy to hear you’re satisfied with the results. Thank you for your wonderful feedback! Best Regards Åkersberga Vedspisar
Mycket bra och trevlig personal
Tack för det fina omdömet Magnus! Det betyder mycket för oss. Hoppas kaminen kommer till stor glädje! Mvh Åkersberga Vedspisar
Trevligt, snabbt, professionellt, duktigt
Stort tack för det fina omdömet! Hoppas ni får många härliga kvällar framför er nya insats! Mvh Åkersberga Vedspisar
Bra hjälp i butiken vid besök för att bestämma typ och leverantör Bra rådgivning vid hembesök Bra dialog kring installationsdag Bra hantverk vid installationen
Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både rådgivningen och installationen. Att ge bra stöd genom hela processen – från första besöket i butiken till färdig installation – är precis vad vi strävar efter. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Mvh Åkersberga Vedspisar
Mycket trevligt bemötande, duktig och proffsig personal. Monteringen gick i rasande fart och resultatet blev över förväntan. Stort tack till alla inblandade.
Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att dela din upplevelse! Vi blir verkligen glada över att höra att bemötandet, arbetet och resultatet motsvarade – och till och med överträffade – dina förväntningar. Din uppskattning betyder mycket för hela teamet. Mvh Åkersberga Vedspisar
Supertrevliga och riktigt bra utfört jobb. De tänker verkligen på alla detaljer. Jag kan varmt rekommendera Åkersberga Vedspisar AB.
Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att du är nöjd med både arbetet och detaljerna.
Från första kontakt till fakturering utfördes allting super proffsigt men kunnig och trevlig personal. Tack för ett bra jobb!
Tusen tack för dina värmande ord! Vi uppskattar verkligen att du är nöjd med både arbetet och vårt bemötande.
Jag är mycket nöjd med Åkersberga Vedspisar. Har fått ett bra bemötande under hela processen och de har hållit vad de har lovat. Dessutom har de svarat på alla frågor jag hade. Jag har köpt en braskamin som de har installerat. De har även satt upp en skorsten på huset.
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både bemötande, installation och vår service genom hela processen. Vänliga hälsningar, Åkersberga Vedspisar
-Ställer alltid upp. - levererar enl ök . -mycket bra kundbemötande Roligt å bra gäng att jobba med som vi hoppas ska fortsätta lång tid framöver.
Stort tack Roger! Vi uppskattar verkligen ert förtroende – och ser fram emot att fortsätta jobba tillsammans länge framöver! Vänliga hälsningar, Åkersberga Vedspisar
Jag köpte en Conturakamin på Åkersberga Vedspisar och allt har varit toppen!
Tack så mycket Caroline! Va roligt att höra att du är nöjd med både kaminen och hela upplevelsen. Vänliga hälsningar, Åkersberga Vedspisar
Mycket trevlig personal, bra service & grymt bra personal som installerade vedkaminen.
Tack så mycket för ett fint omdöme! Vi blir jätteglada att höra att du är nöjd med både service och installation. Vänliga hälsningar, Åkersberga Vedspisar
Mycket kunniga Tydlig offert som hade option på tillval o rätt pris. Kan verkligen rekommenderas
Stort tack för det fina omdömet! Kul att du uppskattade tydlig offert och vårt arbete. Varmt välkommen igen! Vänliga hälsningar, Åkersberga Vedspisar
Vi anlitade Åkersberga Vedspisar för installation av en kamin, men blev tyvärr mycket besvikna på hur de hanterade det ansvar som följer med att arbeta i ett hem. Själva installationen gick i stort sett bra, men flera tydliga skador uppstod på våra nymålade väggar och i taket under arbetets gång. När vi kontaktade företaget för att få ytorna återställda till det skick de var i före installation hänvisade de till offertvillkor som de menar friskrev dem från ansvar… trots att det handlade om skador orsakade av deras arbete....
Vi installerade husets första eldstad och det var ett projekt vi inte heller hade gjort förut. Vi kan varmt rekommendera Åkersberga Vedspisar. De är proffsiga, kunniga och trevliga. Vi fick all hjälp vi behövde under hela processen (inkl. ansökan till kommunen). Leta inte längre, om det önskas en jättesmidig process.
Stort tack för det fina omdömet! Vad roligt att höra att ni är nöjda med både eldstaden och vår hjälp genom hela processen. Det betyder mycket för oss att få vara med i ert första eldstadsprojekt, och vi är glada att vi kunde göra det smidigt och tryggt för er. Välkomna tillbaka om ni behöver något i framtiden! Vänliga hälsningar, Åkersberga Vedspisar
Snabb och proffsig service! Vi är jättenöjda!
Tusen tack! Så kul att höra att ni är nöjda – det betyder mycket för oss!
Väldigt nöjd med allt från första konsultation till slutresultat! Tydlig kommunikation och snabba svar.
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både kommunikationen och resultatet.