Albatros 24/7

• BestInSweden2025
1 900
4.1
Call 08-99 91 12 Share

Albatros 24/7 är en flytt- och städtjänst som tar stressen ur din vardag och frigör tid för det som verkligen räknas. Vi är mer än bara en tjänst - vi är en förlängning av ditt hem eller företag. Med våra kunniga och erfarna medarbetare, alla fullt försäkrade och bundna av sekretessavtal, kan du känna dig trygg i vetskapen om...

1900 omdömen om Albatros 24/7

Sedan starten hos Reco 2021

Visar 1900 omdömen med 4.1 i snittbetyg
Zowie Marcus S
Wrote about Albatros 24/7

Mycket bra från början till slut med flyttstädning och flytten. Underbart att man kunde lämna nycklarna till sädarna via flyttpersonalen. Jag kommer definitivt att använda dem igen i framtiden. De lovade en stor lastbil, men var tvungna att åka 2 gånger ändå. Därav 4 istället för 5.

Maha A
Wrote about Albatros 24/7

Flyttstädningen var bra.. Personalen var trevliga. .

Clara S

Trevliga, effektiva, nöjd.

Alexandre G
Wrote about Albatros 24/7

Mycket nöjd med flytthjälpen! Trevlig och hjälpsam personal som arbetade effektivt och tog väl hand om mina saker. Hela flytten gick smidigt, och jag kände mig trygg med hjälpen. Rekommenderas varmt!

Amarjit P
Wrote about Albatros 24/7

Jag anlitade Albatross 24/7 för både flytt och städning. Personen som kontaktade mig var jättetrevlig. Både flytt och städ skedde enligt vår överenskommelse. Min kontakt på Albatross 24/7 var mycket hjälpsam under hela processen.

Astrid S
Wrote about Albatros 24/7

Albatross har alltid varit tillgängliga när man ringt och man har blivit trevligt bemött. Flyttkillarna kom punktligt och jobbade snabbt och och var noga med möblerna. Trevliga killar. Mycket nöjd.

Martin L
Wrote about Albatros 24/7

Blev bara städning i slutändan. Ständningen höll måttet för vad hyresvärden krävde. Vart dock lite panikartat då städaren inte hade fått mitt efternamn och således inte hittade rätt dörr. Annars 10/10

Jessica E
Wrote about Albatros 24/7

VARNING VARNING. Anlita inte detta företag. De gör ett uselt jobb. Svarar inte på mail eller telefon så fort de skickat räkningen. Flytten ok städningen katastrof. Återkom inte om ny städning så garantin de pratar om gäller inte. Gör dig själv en tjänst och ta ett annat företag.

Maria A
Wrote about Albatros 24/7

Fint bemötande och en smidig flytt. Vi är jättenöjda.

Gest T
Wrote about Albatros 24/7

Flytten gick bra.trevliga och duktiga killar. Väl dyrt för att köra till tippen (3500 kr) Städningen väldigt bra

Nils Olov Niklas H
Wrote about Albatros 24/7

Hekt ok! Går att rekommendera.

Eva S
Wrote about Albatros 24/7

Mycket trevlig kundtjänst. Kanon bra flyttare.

Sanna S
Wrote about Albatros 24/7

Otroligt dåligt flyttstäd och ignorerar mail. Under all kritik. Skulle man kunna ge minusbetyg så hade jag gett det….

Amanda H
Wrote about Albatros 24/7

Supertrevligt bemötande, tog väl omhand om alla möbler och gjorde det snabbt och effektivt!

Susanne S
Wrote about Albatros 24/7

Duktiga killar som hjälpte oss.

Alireza S
Wrote about Albatros 24/7

Perinalen pratade verken svenska eller engelska. När vi ba de ta av skorna eller skydda golvet med någonting så säger de att det kräver extra pengar eftersom det tar längre tid! Trots vi har meddelat företaget innan att de ska vara försiktig med golvet eftersom det är en nyproduktion. Flytten tog nästan 2 timmar och jag hade en lägenhet på 22 kvm med inte så mycket grejer i. Mvh Ali

Mikael W
Wrote about Albatros 24/7

Var punktliga, arbetade snabbt, varsamma med bohaget och väldigt trevliga.

Eva A
Wrote about Albatros 24/7

Hej Albatross! Jag är mycket nöjd med er flytthjälp. Kom i tid bra kontakt allt flyttades med omsorg Kan inte vara mer nöjd Tusen tack!

Carina G

Värsta rip-off. Firman fick 3900 för 4 timmars städ. Se upp. Anlita ej

Svar från Albatros 24/7

Hej! Vi beklagar att du känner dig missnöjd med priset. Vi vill samtidigt förtydliga att det debiterade beloppet på 1950kr inklusive moms och efter rut var det fasta pris som framgick av offerten och som accepterades av dig innan arbetet påbörjades. Vi arbetar inte med timpris för flyttstädning. Priset baseras bland annat på bostadens storlek och omfattning, och den tid som krävs kan därför variera från bostad till bostad. Att städningen tog fyra timmar innebär således inte att priset beräknades utifrån fyra timmars arbete....

Semra D
Wrote about Albatros 24/7

Jag fick inte min garderob monterad. Dem glömde bort den. Och återvände inte tillbaka för att åtgärda problemet heller. Dem lade över 100 flyttkartonger på en och samma rum och blev irriterade när jag ville få dem fördelade på rummen. Jag fick göra det mesta själv.

Francisco C
Wrote about Albatros 24/7

Bra service. Kom i tid ich var snabb

Lena A
Wrote about Albatros 24/7

De hanterade min flytt fantastiskt och det var i tid och utan problem! Jag valde även deras flyttstädning och var mycket nöjd med resultatet. Jättebra jobbat 😊

Julia K
Wrote about Albatros 24/7

Great help. Very flexible and nice guys

Ali A
Wrote about Albatros 24/7

Effektivt och prisvärt. Tog hand om större möblerna utan att något tog skada. Tog också alla flyttkartonger från div. rum på ett effektivt sätt.

Lejla H
Wrote about Albatros 24/7

Haft bra kontakt med personalen

Anders H
Wrote about Albatros 24/7

Funkade bra, inga som helst grovlek. Prisvärt med rut/rot.

Guneli J
Wrote about Albatros 24/7

Trevligt bemötande, bra service, effektivt arbete. Anlitar dem gärna igen

Elisabeth R
Wrote about Albatros 24/7

Kundservice i topp och mycket trevliga och tjänstvilliga flyttkillar. Helt enkelt en toppen flyttfirma, som jag självklart kan rekommendera till andra som ska flytta. Med vänlig hälsning, Elisabeth Resare

Jonas D
Wrote about Albatros 24/7

Mycket bra kundkontakt, proffesionellt flyttgubbar som var i tid och försiktig med mina möbler. Jag rekommenderar varmt Albatros om ni behöver flytta :-)

Marina S
Wrote about Albatros 24/7

Kom överens med företaget och det blev städat i lgh

Jens O
Wrote about Albatros 24/7

Min tv gick sönder under flytten och dom förstörde handtagen på en av väskorna. Jag skickade ett mail till dom om ersättning för tvn och det har gått 1 vecka och dom har fortfarande inte svarat. Uppdatering: Efter flera veckors förhandlingar så har jag fått ersättning för tvn. Det var inte optimalt men fick ändå ett tillfredsställande slut.

Michael M
Wrote about Albatros 24/7

90 minuter sena. Glömde tömma ett helt skåp i köket så jag fick göra det. Packade en porslin skål i en kartong så den gick sönder i transporten.

Cecilia J
Wrote about Albatros 24/7

Hade större förväntningar på en visningsstädning som man tycker ska vara tiptop. Men det var det inte!

Towe B
Wrote about Albatros 24/7

Super bra, snabba ocj jätte trevliga

Kerstin H
Wrote about Albatros 24/7

Vänliga killar. Svårt med språket dock. De packade inte in tavlor så en del ramar tog stryk. Några möbler fick också färgskrap. På en stol och ett bord blev ett ben instabilt efteråt. Lastbilen var på tok för liten så de fick köra två vändor och blev uppenbart stressade. Men jag upplevde också att de packade för hårt och tajt. De var vänliga. Men jag är inte helt nöjd.

Olle C
Wrote about Albatros 24/7

Trevligt bemötande, snabba och kan vi kan varmt rekommendera Albatros

Alexandru R
Wrote about Albatros 24/7

They have good support! I recommand calling and speak with someone directly. It took a while but while it happen, Anna the customer service person was helpful

Anne-karin K
Wrote about Albatros 24/7

Helnöjd! Kom på utsatt tid, flytten till annan ort gick snabbt och smidigt.

Suraj R
Wrote about Albatros 24/7

The shifting went smooth and the people who came on the shifting day were very skilled and helpful.

Maryjane T
Wrote about Albatros 24/7

Jag är mycket missnöjd och besviken på min upplevelse med Albatros. Det som skulle vara en smidig och professionell flytt blev istället väldigt stressande och frustrerande. Flyttarna kom sent, kommunikationen fungerade dåligt och arbetet hanterades inte på ett professionellt sätt. Under flytten lämnade personalen dessutom innan allt arbete var färdigt, vilket skapade stora problem och extra stress för oss. Det mest besvikande var att priset höjdes betydligt jämfört med det som först hade kommunicerats. Kostnaden ökade på...

Agneta S
Wrote about Albatros 24/7

Jag är jättenöjd med flytten och städningen. Före, under och efteråt hade jag kontakt med Alexander som besvarade mina frågor och såg till att allt flöt på bästa sätt. Flyttkillarna var snabba och effektiva och ingenting blev förstört. Jag kan helhjärtat rekommendera företaget.

Elin M
Wrote about Albatros 24/7

Vår upplevelse av flytten var tyvärr blandad. Samtidigt vill jag lyfta att Anna på Albatros har varit tillmötesgående i dialogen kring våra synpunkter och att företaget har betalat ut ersättning för de brister som uppstod. Jag väljer därför inte att ge ett helt negativt omdöme.

Themistoklis M
Wrote about Albatros 24/7

Bra bemötande, fantastiskt jobb! Vi är mycket nöjda

Olof C
Wrote about Albatros 24/7

2 duktiga flitiga sammansvetsade män, som utförde både in lastning i bilen och ur lastning snabbt och effektivt

Malin S
Wrote about Albatros 24/7

Bra bemötande, snabba och trevliga.

Ziad Y
Wrote about Albatros 24/7

Extremt oseriös och oproffesionell företag! UNDVIK. Dyker ej upp vid den avtalade tiden varken vid städdagen eller vid omstäd!

Lunarium A
Wrote about Albatros 24/7

Bra kommunikation, tog hand om våra möbler och saker varsamt och allt gick snabbt och smidigt utan problem!

Tina Anne Kristina S
Wrote about Albatros 24/7

Ja vad säger man. De dök inte ens upp. Där stod vi med hela bohaget packat en lördag. När man ringer det nummer man har fått är det ingen som svarar. Man maila den adress man har och ingen kontakt. Det blev mycket oro innan vi fick tag på en annan firma som kunde ta flytten på kort varsel, 2 dagar senare. Kan inte rekommendera någon denna firma! Ännu 3 dagar efter den avtalade tiden har någon hört av sig. Vilket bedrägeri! Det orsakade oss mycket oro!

Svar från Albatros 24/7

Hej, Vi har nu kontrollerat vårt kund- och bokningsregister noggrant och kan inte hitta någon kund eller bokning som stämmer överens med det du beskriver. Vi har heller inget registrerat ärende där en avtalad flytt inte har genomförts på det sätt som påstås i recensionen. Vi ber dig därför att omgående återkomma med namn, bokningsnummer och datum för den påstådda flytten, så att vi kan verifiera att du faktiskt har varit kund hos Albatros 24/7. Att offentligt kalla vårt företag för "bedrägeri" är dessutom ett mycket allvarligt...

Allan J
Wrote about Albatros 24/7

The staff to moved our things are works really fast and careful about the furnitures and things. They arrived late which we expect them to be in around 8am to 9am but they arrived 10 past 10am. Not all our things were taken and i need to carry it myself to the new apartment. (Plants, single stool, and medium sized boxes and boxes for our plates,bowls are left and they only say "we dont include small boxes/things" like what????? Do you think we are going to put the plates in BIG BOXES???? like SERIOUSLY??? Put the plates...

Svar från Albatros 24/7

Hi, Thank you for your feedback. We are glad to hear that you found our moving team fast and careful with your furniture and belongings. At the same time, we are sorry to hear about the issues you experienced. Arriving later than the agreed time and leaving items behind without a clear explanation is not the experience we want our customers to have. Regarding smaller items, our normal requirement is that loose belongings are properly packed and ready for transport. However, if packed boxes and other agreed items were...

Viggo Simon Alexander H
Wrote about Albatros 24/7

Supernöjd! Jag bad digitalt om en offert drygt en-två veckor före flyttdag (sent ute). Sen kommande arbetsdag så ringer en supertrevlig kille som heter Arman, han kunde inte exakt den dagen jag först hade tänkt (en fredag) men de hade tid dagen efter. Jättesnällt bemötande, jättetydlig kommunikation, gav mig några dagar att se över andra offerter medans de höll en prel. bokning helt kostnadsfritt. Några dagar senare mailade jag tillbaka och bekräftade för deras erbjudande var så bra. Väl mot flytten så återkopplar de några...

Svar från Albatros 24/7

Stort tack för den fina och utförliga recensionen! 🌟 Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med hela processen – från första kontakten med Arman till själva flyttdagen. Vi ser till att hälsningen når både honom och flyttteamet! För oss är tydlig kommunikation, trygghet och att hålla det vi lovar minst lika viktigt som att själva flytten går snabbt och smidigt. Därför är det extra roligt att läsa att du upplevde just detta. Stort tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss. Vi önskar dig all lycka i ditt nya hem! Albatros 24/7