Noggranna, serviceminded, problemlösnings orienterade. Väldigt nöjd över att ha deras hjälp både privat och för rekommendation till mina kunder. Bara positiva ord att ge om deras arbeten! Rekommenderas det varmaste att använda dem för allt som har med städning och flytt att göra.
Allservice Alen AB
Alen Allservice – Vi förenklar din vardag i Stockholm Behöver du hjälp med hemmet eller på kontoret? Alen Allservice är din kompletta partner för allt inom bygg, städ och flytt i hela Stockholms län. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag som värdesätter kvalitet, trygghet och ett personligt bemötande. Vi erbjuder...
2 omdömen om Allservice Alen AB
Stort tack för de fantastiska orden och för ert förtroende! 🌟 Vi är otroligt glada och stolta över att vårt team upplevs som noggranna, serviceminded och lösningsorienterade – det är precis så vi vill arbeta, både privat och gentemot era kunder. Att ni rekommenderar oss vidare betyder mycket för oss. Tack för ett fint samarbete och för att ni väljer Allservice Alen AB.
Vi kan varmt rekommendera Allservice Alen, både för flyttstäd och flytthjälp. Dom är grymma, har använt dom många gånger för våra kunder och det har alltid varit super bra. Fantastisk service, snabba, flexibla och noggranna. Tack för allt bra arbete ni gör! Det är enkelt att samarbeta med er.
Stort tack för de fina orden och för ert fortsatta förtroende! 🙏 Det betyder otroligt mycket för oss att höra att ni är nöjda, särskilt eftersom vi ofta arbetar tillsammans för era kunder. Vi är extra stolta över våra engagerade och drivna ungdomar i teamet, som verkligen gör sitt yttersta för att leverera hög kvalitet, service och noggrannhet varje gång. Tack för ett enkelt och trevligt samarbete vi ser fram emot många fler uppdrag tillsammans!