Alvena Allservice AB

Observatoriegatan 2B, 113 29 Stockholm — Visa karta

4.2 i betyg av av 5 omdömen
 

Läs vad 5 kunder tycker om Alvena Allservice AB

 • 2020-06-21

  Spontant omdöme
  OLIVIA J skrev om Alvena Allservice AB
  Vi anlitade Alvena Allservice (Vadim med kollega) att renovera delar av vår sekelskifteslägenhet. Arbetet omfattade spackling och målning av tak i vardagsrum, spackling och tapetsering av väggar i vardagsrum och sovrum, snickerier (fönster, golvsocklar, element mm) i vardagsrum, sovrum och kök samt en del andra ad-hoc förbättringsarbeten. Vi är verkligen jättenöjda och tacksamma för den service och det slutresultat som levererades. Vi kommer definitivt anlita Vadim med kollega för framtida renoveringsprojekt. Vi summerar vårt omdöme i punktform nedan:

  -lätt att samarbeta med
  -levererar hög kvalitet, mycket noggrann
  -flexibel och lyhörd, svarar alltid i telefon eller på sms
  -håller snyggt och rent på arbetsplatsen
  -ser till att avsluta uppdraget innan påbörjande av nästa Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  EnskedeByggarna AB
  4.7 / 5 i betyg — 23 omdömen
  Badge2018
  "EnskedeByggarna renoverade vårt källarbadrum - det var rivning och återuppbyggnad. Hela arbetet var professionellt och det var högt kvälité"
 • Sophie Alexandra E

  2020-05-31

  Spontant omdöme
  Sophie Alexandra E skrev om Alvena Allservice AB
  VI hade turen att stöta på vadim på Alvena allservice AB, vi fick hjälp med plattsättning på vår innegård. Har aldrig varit med om att offerten stämmer på kronan + att killarna gjorde ett sjukt bra jobb, så proffsiga. Ett stort plus var också den ordningen dom höll runt om. Kan starkt rekommendera detta företag👊 Läs mer
  gillar detta
 • Carl Magnus S

  2020-05-31

  Spontant omdöme
  Carl Magnus S skrev om Alvena Allservice AB
  Vi anlitade Alvena Allservice AB för markarbete/stenläggning av våran 45km2 stora innergård, ute på Ekerö. Vi är otroligt nöjda med den hjälp som vi fått från Vadim & co, från första kontakt till färdigt resultat. Vadim är en fullständig klippa, när det kommer till att konkretisera en idé till resultat.
  Dem höll inte bara tidsplan, utan även offerten som vi initialt fick, stämde på kronan efter utfört arbete. Extra plus var att killarna som var och jobbade hos oss, var punktliga, trevliga, tydliga samt noga med att städa efter sig efter utförd arbetsdag. Det sistnämnda är speciellt viktigt när det kommer till att bibehålla grannsämja vid renovering.

  Med andra ord, vi kan starkt rekommendera Alvena Allservice AB!

  Mvh,
  Magnus Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Tollberg Bygg & Inredning
  4.8 / 5 i betyg — 25 omdömen
  Badge2020
  "Vi har använt Tollbergs Byggs tjänster både inomhus och utomhus och är otroligt nöjda. De är väldigt kundfokuserade och är mån om att vi som"
 • 2019-07-02

  Spontant omdöme
  Birgitta S skrev om Alvena Allservice AB
  Vi har anlitat Alvena Allservice vid tre tillfällen och är jättenöjda! Vadim har hjälpt oss med att renovera ett 50-talskök; byta ut och höja en bänkskiva, montera fläkt, måla mm. Han har också rivit en vägg, kaklat en vägg i köket, tagit ut ett gammalt parkettgolv och lagt 50 kvm nytt parkettgolv och kompletterat med nya golvsocklar, trösklar. Vadim är bra att diskutera upplägget av arbetet med och kommer med kreativa förslag. Han har hållit tiderna och utfört arbetet väl. Jag kan rekommendera honom! Läs mer
  gillar detta
 • 2009-05-12

  Spontant omdöme
  Chazz R skrev om Alvena Allservice AB
  Huset de "byggt" läcker in och saknar luftventilation. Taket måste bytas och väggpanelen är satt upp och ner! Totalt skadevärde över en halv miljon kronor! De vägrar åtgärda eller ersätta. Vd:n Vadim Beliaiev säger att vi får stämma honom. En helt sann historia.
  VARNING! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Sjöströms Entreprenad
  4.8 / 5 i betyg — 35 omdömen
  Badge2015
  "Mycket nöjd med altanbygget. Snabbt och väldigt proffsigt utfört. Trevligt bemötande."

Bästa snickarna i Stockholm:

4.8 i betyg av 226 omdömen
Nicklas Roland T Nicklas Roland T tycker:
“Vi är supernöjda med vår badru...” Läs mer
4.9 i betyg av 115 omdömen
4.9 i betyg av 34 omdömen
4.8 i betyg av 37 omdömen
4.9 i betyg av 34 omdömen

Karta

Kategorier