Assistansbolaget Vägassistans
Assistansbolaget är idag marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Våra professionella och erfarna bärgare arbetar dygnet runt året om för att hjälpa dig och våra kunder längs vägarna. Hos oss begär du enkelt väghjälp digitalt där du ser ditt pris och ankomsttiden när en av våra bärgare kan vara hos dig. När du är i behov av väghjälp garanterar vi att vi gör vårt yttersta för att du ska få den bästa kundupplevelsen tillsammans med oss. Huvudkontoret är beläget i Helsingborg med ca 140 anställda, här finns vår kundtjänst och vår dygnet runt bemannade räddningscentral. Vi är en gemenskap och arbetar efter samma motto - vi älskar att hjälpa människor!
Utmärkelser
13912 omdömen om Assistansbolaget Vägassistans
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Fantastiskt bra bemötande redan i telefonen..
Mycket trevlig människa som svarade -
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Så nöjd med er service.Bärgningsbil kom på 20 minuter och vi fick låna en bil tills vår var lagad.
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Bra bemött vid anmälan samt trevlig och kunnig bemötande av personen som kom ut på fält
Hej!
Min dotter som lämnade av bilen meddelande att bägaren som kom och hämtade bilen var jättetrevlig. Alla förväntningar vi hade på bärgningen uppfylldes och mer därtill. Det var jättebra att man fick ständiga uppdateringar på bland annat att bilen blivit upplockad och att den kommit fram till verkstaden. -
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Trevlig kille som hjälpte mej och fort gick det och gav information till reparationskillen väldigt bra försäkring säger till andra att ta den perfekt.även de som tog emot anmälan jätte trevlig personal och hjälpsamma.kramar till er. Mycket nöjd kund.
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Svarade snabbt när jag ringde. Jättebra med länken där jag kunde följa bärgningsbilen som var drygt en timme bort. Bra kontakt med chauffören som ringde. Kändes tryggt då jag sod på en avfartsväg och det blev mörkt ute. Kom på utsatt tid. Allt gick efter förväntningarna. Jag hade fått punktering..
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Snabbt och smidigt, proffsigt.
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Lite lång väntan tid annars mycket bra
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Snabb, trevlig service. Tydlig info både vad gäller kostnad och tid. Väldigt trevlig och hjälpsam chaufför sedan på plats.
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Med urladdat batteri var det stopp.
Men en vänlig röst hos räddningstjänsten gav nytt hopp. Inom 1 h kom en mycket trevlig kille och förklarade lugnt att det inte var något problem att få batteriet fixat.
Laddningen gick ganska snabbt och den viktiga uppmaningen jag fick var att köra bilen minst 30 min för att behålla laddningen. Trevligt bemötande från alla håll. Absolut högsta betyg!! / Leif -
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Trevligt, snabbt, enkelt och pproffsigt!
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Snabbt, smidigt och trevligt bemötande!
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Mitt förra sms gick tydligen inte fram.
Kan bara rekommendera er för snabb hjälo oc trevligt bemötande alltid.
Mvh
Gun Ogenhammar -
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Bra bemötade bra och snabb service
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Mycket bra bemötande både fysiskt och per telefon
Jag har redan gjort detta. Snabbt, genomtänkt, proffsigt. OCH SNABBT
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Otroligt bra och fint bemött, både när jag ringde och bärgare killen från Uppsala! Minns inte namnet. 😪 Men jättestor eloge till honom.
Han var oerhört trevlig och hjälpsam på alla sätt!🙏
Sååå glad att jag efter flera års abonnemang tog er. Detta var 1a gången jag behövde ta hjälp av er. Och kommer inte tveka om det skulle behövas igen.
TACK...för att ni finns.
Mvh Lizzy Polsk -
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Burgaren kom efter 30 minuter, chauffören var trevlig och hjälpsam.
Tyvärr fick jag ingen hjälp att ta mig hem från verkstan ... -
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Jag blev mycket väl omhändertagen av en trevlig kille som startade bilen med uppladdad grej sedan tipsade han mig om batteriet och laddning av detta
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Perfekt med både info. o tisdpassning. Bara bra!
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Jag blev mycket väl bemött av en. jätte trevlig tjej.Hon fixade så bärgaren kom snabbt och tog bilen till vår däckfirma som fixade resten. Allt som allt tog det ca 1.1/2 timme så kunde vi köra igen . Det kändes jätte bra ni är guld värda
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Snabbt och bra, trevligt bemötande!
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Mycket snabbt svar via telefon. Därefter ett upplägg och en ganska exakt tidsbestämning av att jag skulle få hjälp. . Bärgaren som kom var vänlig och lugn, samt inlyssnande och mycket bra på att förklara. Vi tog beslut tillsammans. Tack för både smidig och snabbt utförd uppdrag
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Mycket trevligt bemötande. Snabb att hitta felet
TACK -
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Bra med GPS, lite missvisande då bilen körde över min:) bra att ringa innan ni kommerfram. Fick hjälp så jag kunde köra hem!
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Bra bemötande och snabba ryck
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Vi behövde inte vänta mer än en timme på bärgaren. Proffsigt bemötande av honom. Bilen kom till den verkstad jag ville. Smidigt och bra.
Då jag fick höra av bärgaren att distriktet hade ökats pga nedläggningar så blev jag tveksam om jag skall ha försäkringen kvar. Med litet otur så kunde vi fått vänta flera timmar. -
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Trevligt bemötande i tel. Hade inga förväntningar utan blev glatt överraskad. Jag var i behov av batterladdare.
Snabbt jobbat. Tack. -
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Bra bemötande och snabb service.
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Trevlig chaufför och smidig bokning och enkel betalning
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Ett bra bemötande.det stämde med tiden de skulle komma fram.följde bilen i telefonen.Han fixade min automat växel på platts. Det kändes tryggt att få kunnig personal och samtidigt trevlig. Jag är mycket nöjd
Utmärkt. Har redan betygsatt ärendet
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Snabb leverans av bil till verkstad.
Väldigt nöjd. -
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Bra kundtjänst, lätt att nå, snabba, bra betalningsalternativ!
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Gick smidigt o lätt, var på plats inom en halv timme..
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Trevligt att kunna följa chaufförens väg till mej. Lugn trevlig Chafför, snabb åtgärd.
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Det var jätte bra gick så snabbt att komma med vägassistans bilen
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Jag blev bemött på ett trevligt sätt och med viljan att hjälpa. Allt gick snabbare och smidigare än väntat.
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Har redan besvarat bedömningen av ärendet.
Gav högsta betyg i alla avseenden. -
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Utmärkt bemötande från början till slut. Proffsig personal som hjälper en i nöd.
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Good and friendly service. Tack..
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Även om jag satt fast långt ute i skogen hittade bärgaren mig och kom förhållandevis snabbt. Blev proffsigt bemött och behandlad.
Kostade inte ett öre då jag hade deras försäkring. Lätt värt de pengarna! -
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Snabb hjälp och ett trevligt bemötande.
Rekommenderar verkligen. -
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Jättebra bärgare . Inte lång väntan han bärga mej hem hade reservdäcket i Torslanda
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Trevligt och professionellt bemötande med lösningsfokus.
Överträffade mina förväntningar. -
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Dock så fick jag besked om fel verkstad för min bärgade bil via sms, tog ett tag att hitta den
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Utmärkt service och fint bemötande
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Kanonbra bemötande av Josefin som tog emot mitt samtal.
Jesper på bärgningen var suverän.
Jag beställde bärgning av min bil. -
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Mycket bra och snabbt och trevligt
skrev om Assistansbolaget Vägassistans
Kom väldigt snabbt och löste problemet lätt.