Snabb reparation med trevlig personal.
Assistansbolaget Vägassistans
Assistansbolaget är idag marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Våra professionella och erfarna bärgare arbetar dygnet runt året om för att hjälpa dig och våra kunder längs vägarna. Hos oss begär du enkelt väghjälp digitalt där du ser ditt pris och ankomsttiden när en av våra bärgare...
19127 omdömen om Assistansbolaget Vägassistans
Sedan starten hos Reco 2021
Ryatt var superbra! Tålmodig, snabb, trevlig och hjälpsam. 5/5!
Råkade köra fast mellan ett par stenar som jag inte hade uppfattat låg på platsen. Ringde assistansbolaget och fick en mycket bra och snabb hjälp. Fick vänta en stund på bilen men med tanke på hur långt bort den befann sig gick det ändå snabbt och det var värt väntan. Trevlig och positiv man som tog en titt på problemet och löste det snabbt och lätt. Kunde snart åka därifrån glad och lättad. 5 stjärnor!!!
Fast det var lite problem med kortbetalningen dålig täckning på telefonerna så löstes det till sist. TACK.
För det första så var det en mycket trevlig kvinna som jag fick kontakt med när jag ringde. Hon var oerhört förstående och hjälpsam och skickade snabbt en bärgare som också var mycket bra . En mycket bra hjälp. Tack
Mycket trevlig och hjälpsam bärgare. Han var snabbt på plats och inom 15 min kunde jag åka vidare. Jag är supernöjd!
+Stefan hittade felet ganska snabbt,det var kortslutning i batteriet. -väntetiden var drygt 6 timmar.
Fantastisk bra hjälp med transport till bilverkstad . Trevlig person med kunskap.
Nöjd med allt bra service! Mycket proffsigt!
Smidig och snabb hjälp. Kompetent och professionell hjälp utav bärgare Vincent.
Snabb, trevlig och professionell service. Rekommenderar!
Kom snabbt Trevlig chaufför som visste vad han gjorde
Idag bärgade två fantastiska killar två stycken Lincoln bilar, som båda hade stått still i över ett år. Med stort tålamod och äkta intresse lyckades de starta båda bilarna och därefter bärga dem.
Blev trevligt bemött och fick hjälp med att bogsera min bil til Brandts verkstad i Skövde. Har bara gott att säga om Assistanabolaget Vägassistans. Tack för hjälpen/Lena Espefält
Vi fick en bärgningsbil relativt snabbt. Trevlig chaufför.
Snabbt och effektiv lösning på vårt punkteringsproblem
Snabb och bra service.………………….
Snapt jobbad och ytterst trevlig personal
Bra hjälp med däcket , han verkade veta vad han skulle göra !
Bara massa+++++++×××××××+++++++×××××+++++++××+++++++×+
Perfekt för mig det var snabbt och fint sett
Jag fick ett mycket trevligt bemötande av mannen som kom och hjälpte mig.
Snabb hjälp så vi kunde köra vidare med vår semesterpackade bil och själva lämna bilen till verkstaden i vår hemstad. Bra bemötande av bäraren, som var mycket hjälpsam, trevlig och även följde upp att vi kunnat köra iväg. Lite oklart i telefon vad som verkligen ingick i försäkringen. Kunde varit lite tydligare. I stressen av att något hänt bilen behövs rutin och tydlighet från operatören, Eftersom vi inte visste om bilen kunde köra vidare hade vi velat få ett klart och tydligt besked om vad som gäller, ”I försäkringen...
Bra service och trevligt bemötande
Jätte bra service. Trevlig personal och snäll. Det var inte så lång tid att vänta
Mycket bra bemötande vid anmälan. Kom snabbt. På plats upptäckte bärgaren att en spridare hade lossnat och det rök och stank av bensin. Han fixade detta provisoriskt på plats med stor expertis. Fantastiskt duktig och trevlig kille. Är väldigt nöjd med bolaget. Har anlitat dem tidigare.
Fick trygg och proffsig hjälp.
Väldigt hjälpsam i en utsatt situation, lugnt och tryggt bemötande och helt enkelt toppen :) Med vänlig hälsning, Pierre
Tack för hjälpen ni har gjort ni är bäst
Fantastiskt hjälpsam personal
Det är sån trygghet med ett proffs som fixar det man själv inte har lyckats med. En lugn och hygglig kille som hjälpte oss, och fick oss att må bra efter en del vånda. All heder till honom!
Bärgade väldigt tryggt och bra trots omständigheterna,
Mycket smidigt jobb jag är jättenöjd 🤩
Allt bra. Kom snabbt och lastade snabbt.
Lätt och enkelt. Situationen löste sig trots att den var ett logistiskt komplicerat läge. Mkt trevlignoch hjälpsam kundservice och mkt trevlig och hjälpsam bärgare. Tack!
Snabb och smidig assistans. Tack!
Proffsigt, vänligt, snabbt, Jag är mycket nöjd. Tur att ni finns.
Trevligt professionell bemötande
Hej. Väldigt bra service. Alltid tråkigt när det händer problemet med bilen. Men det kändes bra med service och trevlig chaufför . 5 stjärnor!
Väldigt trevliga o tillmötesgående, man får väldigt snabbt hjälp 10/10
hittills inga konstigheter. kommunikatione går smidit och lätt till. vid betalningsproblem kommer de upp med lösningar och bra info.
Snabbt identifierat och åtgärdat.
Fick snabb hjälp vid punktering.
Bästa sättet samarbete är fixatb Hej
Snabbt svar och proffsigt bemötande. Bilen kom till verkstad och väldigt bra bemötande av bärgningsbilens. Tack
Tacksam f snabb o hjälpsam service
Trevlig chaufför och hjälpsam gick undan som bara den uppskattat av mig Gun J
Mycket trevlig o hjälpsam kille kom o hjälpte till.
Skit skön snubbe som bärgade bilen
Otroligt imponerad av bärgarens kompetens men framför allt, hans trevliga sätt . Kom på utsatt tid , tog hand om både mig och bilen på ett proffsigt sätt. Lätt att ha att göra med larmoperatören. Snabbt och bra frågor och svar.