Jättebra snabb service trevlig personal
Assistansbolaget Vägassistans
Assistansbolaget är idag marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Våra professionella och erfarna bärgare arbetar dygnet runt året om för att hjälpa dig och våra kunder längs vägarna. Hos oss begär du enkelt väghjälp digitalt där du ser ditt pris och ankomsttiden när en av våra bärgare...
18752 omdömen om Assistansbolaget Vägassistans
Sedan starten hos Reco 2021
Lite lång väntan men servicen var sedan toppen. Trevligt.
Super proffsigt kan jag bara säga 😊💪
Överträffade mina förväntningar, var mycket snabbt på plats. Killen som kom hade ett trevligt bemötande, jag är mycket nöjd. Det var första gången jag utnyttjade tjänsten, så 10 av 10 👍🏼
Snabba trevligt bemötande och mycket hjälpsam är mycket tacksam för hjälpen
Kari skötte det fantastiskt bra
Relativt snabb hjälp och trevligt bemötande
Allt fungerade jättebra Jättetrevlig personal
Jättebra bemötande och trevlig personal
Det kändes så enkelt att komunicera så det gick jätte bra !
Toppen! Snabb service på plats och supertrevlig kille som plocka upp och skjutsade hem oss, därefter bilen till serviceverkstad. Tack Tony! :)
Snabb bra transport och trevligt bemötande
Fick felaktiva uppgifter av kundtjänst, självrisken var 600kr högre och fakturerades i efterhand. Bolaget är ovilliga att varken erkänna eller ersätta mig för deras misstag. Välj annan leverantör, mitt råd!
En hjälpsam och trevlig man drog snabbt upp min bil på flaket och körde den till verkstaden.
Mycket trevligt bemötande och utförd bärgning av min lilla Nissan vars bilnyckel hade försvunnit. Tusen tack för hjälpen ❤️👍
Väldigt bra hjälp. Och löste problemet åt mig👍 tack
Bra bemötande och gott handlag vid bärgningen.
Snabbt, enkelt och smärtfritt! Toppenbra! Mvh Sten
Otroligt osmidigt företag att ha att göra med😢Jag sålde min bil, försäkringen fortsatte att rulla på, ringde dem och frågade om de kunde betala nånting retreaktivt eftersom jag har haft en arbetsbil och inte tillgång till någon annan bil sedan tre år bakåt i tiden. Så jag kunde inte ha utnyttjat försäkringen på något sätt. Inte ens 1 kr, ville de ge som good will, otroligt snåla! Hellre 1 kr idag, än 1000kr imorgon (från mig som framtida nöjda kund) så tänker detta osmarta företag 🤦♀️😆 Vill ledningen ta kontakt med mig är ni välkomna att göra det för en vettig dialog 🙂
Väldigt trevlig personal. De löste uppgiften galant!
Snabb och effektiv hjälp att starta bilen
Allt funkade bra förutom att vi fick vänta 2,5 timmar innan bärgaren var framme hos oss. Han var för tillfället i Ludvika.
Jag kom snabbt i kontakt med hjälpen av Assistensbolaget ! Bemötandet var vänligt och lugnande . Inget skulle vara för besvärligt och problemet löstes snabbt !! Jag hade ju kört in en fil på vägen som blockerades av grävmaskin och sandhög ! Bärgaren kunde vända bilen och bilen kördes tillbaka samma väg jag kommit !!
Perfekt , jättebra ! , lite dyrt bara , trots försäkring.
Vi fick snabb hjälp och mycket trevligt bemötande.
Mycket bra och trevligt sätt kilen hade Snabbt och bra arbete blev av Starthjälp som behövdes gjordes snabbt och bra Bra förklarat hur länge jag behövde köra innan jag bör stoppa motorn Det ända jag tycker är väl att kostnaden är lite väl hög
Fantastiskt att få så snabb hjälp en lördagnatt!
Jag har inget att klaga på, Fick snabbt hjälp av skicklig och trevlig kille att komma iväg. Bara massa ++ från mig.
Mycket trevligt bemötande av chauffören. Det som gör att det inte blir 5 stjärnor är väntetiden. Annars mycke bra.
Trevlig och hjälpsam bärgare!
Blev lite lång väntetid pga stillastående bil på motorväg, så vi fick vänta. Trevlig kille Abraham så ett plus för honom, alkr löpte på bra.
Mycket bättre än väntat även med lite lång väntetid. Bra och trevligt personligt och proffsigt från alla. Kan jag verkligen rekommendera.
Allt gick jättebra och mycket trevlig chaufför!
Snabbt, vänligt och proffsigt.
Snabbt o enkelt!
Mycket kompetent kille som hjälpte oss! Tack så jättemycket!
Mycket mycket bra! Åtgärdade felet snabbt och bra. Var också artig och vänlig. Jag är så nöjd att jag har ert bolag som ska hjälpa mej. Mait Magnusson
Det var bra och snabbt. Trevliga och bra bemötande.
Hej! Mycket snabb feedback.Ni kom snabbt och löste transport snabbt till verkstad. 😄😄😄👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Dåligt bemötande från personen som svarade och försökte att lägga skulden på oss. Bärgningskillen var otroligt trevlig och skjutsade hem efter verkstaden. Han berättade att Assistansbolaget ofta säger att kunden anmäler för sent för att slippa stå för bärgningen. Tråkig attityd som gör att man funderar på att byta Assistansbolag.
Jag fick hjälp inom 15 min. Snabbt och effektivt!
Världens bästa kille räddade mig när jag fick punktering på väg 94 den 18/3. Även personerna på Kundtjänst var såå tillmötesgående. Trots problemet med den dåliga mobiltäckningen! Tack ALLA!
Jätteproffsiga, duktiga & trevliga.
Snabb och trevlig hjälp med bra bemötande
Bra bemötande och snabba ut för att hjälpa vid bärgning
Bra uppdatering information och trevligt bemötande
Batteriet i min bil var helt urladdat och stod på min parkering. Jag ringde till er och fick ett fint bemötande. Bärgningsbilen kom väldigt snabbt. Jag fick ett mycket positivt och trevligt bemötande av den anställde. Han utförde jobbet proffsigt samt förklarade vad jag ska tänka på framöver. Jag är mycket nöjd!
Trevligt bemötande och en snabb service. Lite jobbigt när man hamnar mitt vägen i kvällsrusningen. Allt på grund av ett misstag från verkstaden nyservad dagen innan Jätte trevlig kille som hjälpte mig kanonkille
Jag blev väldigt trevligt bemött från första samtalet till att jag fick hjälp. Rätt person på rätt plats. Jag är jätte nöjd!
Raskt svar. Bra med positionsbestämning samt info om bärgares färd. Dessutom en väldigt trevlig bärgare. Guldstjärna!