Avidental Tandläkarklinik

www.avidental.se
  • BadgeTwoYears
5.0
Call 08-88 34 66 Share

Vi vill förvandla det klassiska tandläkarbesöket till något du faktiskt ser fram emot – en varm, trygg och positiv upplevelse. Hos oss på Avidental blir du alltid mött av ett engagerat och vänligt team som sätter dig i fokus. Vi skräddarsyr din behandlingsplan och arbetar med den allra senaste teknologin inom tandvård, allt...

62 omdömen om Avidental Tandläkarklinik

William J
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Utmärkt tandläkare som är otroligt duktig och social

Paulina Y
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Jag är mycket nöjd med min upplevelse och kan varmt rekommendera Avidental!! Fräscha lokaler samt ett otroligt proffesionellt, trevligt och lugnt bemötande.

Kathrin M
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Jag är mycket nöjd med mitt besök. Tandläkaren var professionell, noggrann och lyssnade verkligen på mig. Kände mig trygg hela tiden. Rekommenderar varmt!

Azin Jasmin Z
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Trevligt och professionellt bemötande. Skicklig tandläkare.

Nevena J
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Hej, Jag vill bara ta en stund och uttrycka min stora uppskattning för er fantastiska tandklinik och ert professionella arbete. Bemötandet från tandläkaren och personalen har varit helt enastående – vänligt, tryggt och mycket omtänksamt. Ni får verkligen patienten att känna sig välkommen och i goda händer, vilket betyder oerhört mycket. Det märks tydligt att ni brinner för ert arbete och sätter patientens bästa i fokus. Jag kan varmt rekommendera er till alla som söker en kunnig, professionell och trevlig tandläkare. Hälsningar

Mona A
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Ett mycket professionellt och trevligt bemötande. Tandläkaren var tydlig och pedagogisk och förklarade hela behandlingen på ett noggrant sätt, vilket skapade en trygg och förtroendeingivande upplevelse.

Georges M
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Jag blev väldigt bra bemött och kände mig trygg under hela besöket. Tandläkaren tog sig tid att förklara Invisalign på ett tydligt och lugnt sätt och svarade på mina frågor. Kände verkligen att hon brydde sig. Är jättenöjd och kan absolut rekommendera!

Raid M
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Är pålitlig och väldigt trevlig. Jag kommer absolut att rekommendera honom till alla jag känner 👍

Nevena J

Annelie V
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Jag har alltid haft en stark tandläkarskräck och brukar känna mig väldigt nervös inför varje besök. Men den här gången blev en helt annan upplevelse. Redan från första stund blev jag bemött på ett så lugnt, vänligt och professionellt sätt att min oro snabbt började släppa.

Inga Monica E
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Är bara så bra!🤓👍Förklarar allt vad han gör så man förstår. Rekommenderas!

Ibrahim M
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Personligen den bästa tandläkarkliniken jag har varit på. Fantastiskt bemötande från början till slut. Professionell tandläkare, trygg behandling och jag kände mig väl omhändertagen hela tiden. Rekommenderas starkt!

Marta I
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Michael är en tandläkare som tar sin patient på allvar. Professionell, kunnig och omtänksam. Rekommenderas varmt!

Beatrice K
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Lokaler och omgivning är mycket flott och man förväntar sig att allting är därefter. Mycket trevligt bemötande av tandläkaren, men vissa yrkesmässiga kunskaper saknades delvis . Förekom diverse problem med att sätta in en skruv för implantat, men totalt sett så är jag ändå nöjd, jobbet blev gjort. Recencerat av Cetin Kuraner med Fru

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Cetin, Vi uppskattar dina vänliga ord om både bemötandet och våra lokaler. Vi är glada att vi kunde hjälpa till med din behandling, särskilt när det gäller implantatskruven och implantatkronan som ursprungligen utförts hos en annan vårdgivare. Sådana behandlingar kan i vissa fall ta längre tid än vanligt. Vårt mål är alltid att ge en trygg och kvalitativ behandling. Du är alltid välkommen tillbaka till oss! Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Belgin D
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Jag blev jätte bra bemött och har jättebra upplevt tack

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Tack för din recension Belign. Vi önskar dig en fortsatt fin dag! Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Marta D
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Bra bemötande och var jättenöjd

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Marta, Tack för din recension! Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Diana M
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Otroligt bemötande av personalen från första stund. Alla var vänliga, professionella och fick mig att känna mig trygg. Michael som tandläkare var mycket noggrann, förklarade tydligt varje steg och arbetade med stor omsorg. Jag är verkligen nöjd med mitt besök och kan varmt rekommendera denna tandläkarklinik!

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Diana, Vad fint att läsa, tack för din rekommendation och ha en fortsatt fin dag 😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Mery B
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Professionell och väldigt bra bemötande.

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Mary, Tack för din recension! Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Ingrid A
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Mycket duktig tandläkare och trevlig personal, får snabbt tid och får en bra förklaring till åtgärder som behöver göras. Är jättenöjd att gå hit.

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Ingrid, Tack för ditt förtroende och dina vänliga ord. Vi önskar dig en fortsatt fin dag😊 Med varma hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Johan W

min upplevelse av Avidental Tandläkarklinik är att de är proffsiga

Tack för din recension Johan! Med varma hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Anders Olov E
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Mycket skicklig och trevlig tandläkare. En klinik som verkligen bryr sig om patienterna

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Anders, Stort tack för din fina rekommendation😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Basil H
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Tandläkaren var så duktig och jag lärde mig mycket! Rekommenderar!

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Stort tack Basil! Det gläder oss att läsa😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Pierre B
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Jag blev mycket vänligt och professionellt bemött av personalen på Avidental Tandläkarklinik redan från första kontakten. Receptionen var hjälpsam och välkomnande, och tandläkaren tog sig tid att lyssna på mina behov och förklara varje steg i behandlingen på ett lugnt och tydligt sätt. Det skapade en trygg och avslappnad känsla genom hela besöket. Mina förväntningar var att få professionell tandvård, ett respektfullt bemötande och tydlig information kring min behandling. Avidental levde verkligen upp till dessa förväntningar...

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Pierre, Stort tack för dina fina ord och din rekommendation. Det gläder oss att läsa! Du är alltid varmt välkommen tillbaka😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Felix M
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Jag är otroligt nöjd med den här tandläkarkliniken! Från första stund känner man sig välkommen och omhändertagen. Personalen är professionell, kunnig och väldigt trevlig, vilket gör att man känner sig trygg genom hela besöket. Tandläkaren är noggrann, pedagogisk och tar sig tid att förklara allt på ett sätt som är lätt att förstå. Man märker verkligen att de bryr sig om sina patienter och inte stressar igenom behandlingarna. Lokalerna är fräscha och moderna, och hela upplevelsen är smidig från bokning till behandling....

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Felix, Stort tack! Vi uppskattar verkligen din varma rekommendation😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Kristina B
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Min tandläkare utmärker noggrannhet och omsorg i varje liten detalj, arbetet utförs med stor precision som gör att jag känner mig trygg i stolen. Det märks att yrket inte bara är ett arbete utan en omtanke om människor.Jag vet att jag är i goda händer. Mvh Kristina

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Kristina, Stort tack för ditt förtroende och dina vänliga ord! Vi önskar dig en fortsatt fin dag😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Gun-Britt H
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Vänligt bemötande - lyhörda för specifika önskemål och bra teknisk utrustning och kunskap.

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Gun-Britt, Tack för din fina recension. Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Daniél E
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Fin lokal, lugn och omhändertagande tandläkare. Rekommenderar starkt!

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Daniel, Stort tack för din recension! Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Robin B
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Jag är väldigt nöjd med denna tandläkare. Alltid trevligt bemötande och mycket kunnig. Han är väldigt mån om att behandlingen inte ska göra ont, vilket gör att man känner sig trygg i hans händer. Dessutom är lokalerna fräscha och professionella. Kan varmt rekommenderas.

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Robin, Stort tack för din fina rekommendation!😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Lars H
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Under mina åttio år har jag aldrig varit på en tandklinik där man bliv så väl bemött och lyssnad på. Jag gjorde en allmän översyn av min tandstatus. Utom det vanliga sättet hade man också utrustning som tog bilder på alla tänder i munhålan på en gång. Panoramabild tror jag att man kallade det. Kort sagt jag kan verkligen rekommendera Avidental!

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Lars, Stort tack! Vi uppskattar verkligen din varma rekommendation. Du är alltid välkommen till oss! Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

America Paz Cecilia P
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Väl bemötande och hjälpsamma! Mycket nöjd!

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Cecilia, Tack för din rekommendation!😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Dragan J
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Proffsigt och väl bemött av tandläkaren Mikhail! Är mer än oerhört nöjd och kommer definitivt tillbaka när det behövs. Varmaste rekommendationer!

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Tack för din fina recension Dragan. Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Göran M
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Mycket bra, fantastiskt bemötande och tydlig information.

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Göran, Stort tack för din recension. Det gläder oss att läsa! Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Sherwan J
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Tandläkaren Michael Malki har förändrat mitt liv då jag har haft upprepade besök hos honom. Jag vart rekommenderad av min bror som besökte honom. Jag hade svår tandsjukdom i flera år och äntligen tog jag tag i saken. Nu kan jag le och inte kännas att man skäms för sin munhygien längre. Idag sköter jag min munhygien mycket bättre tack vare honom. Jag tyckte väldigt mycket om hans professionalism och hans pedagogik. Han tar sin tid att förklara och informera. Nu är min självförtroende på topp och mina tänder känns otrolig...

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Sherwan! Stort tack för dina fina ord och för att du delar med dig av din upplevelse! 🌟 Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och din rekommendation, och hälsar dig alltid varmt välkommen till oss! Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Ulf Ö
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Nu har jag ingen riktig tandläkarskräck, men tycker inte heller att det är jättekul att gå dit. Ett bra tandläkarbesök är ett kort tandläkarbesök. Det här var ett bra tandläkarbesök. Avidental-Michael hittade snabbt orsaken till min envisa tandvärk och lagade min tandfraktur lika snabbt. Han och tandsköterskan var ett samspelt team. Kommunikationen med patienten (mig) var också glasklar, vilket är mycket värdefullt. Jag kommer att gå dit igen nästa gång tänderna ger mig sömnlösa nätter. Rekommenderas varmt, men glöm nu inte att använda tandtråd, så kanske du slipper gå dit;-)

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Ulf, det gläder oss att läsa. Tack för din fina rekommendation😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Lena J
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Michael är fantastisk på att få en att känna sig bekväm. Han är tydlig med vad han ser och inlyssnade. Det känns tryggt. Rekommenderar Avidental starkt.

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Lena! Tack för din rekommendation, vi önskar dig en fortsatt trevlig dag😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Dag A
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Fräscha lokaler och trevlig personal

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Stort tack Dag! Vi önskar dig en fin helg Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Izabell A
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Jag har påbörjat en Invisalign-behandling hos Avidental och är verkligen nöjd med både bemötandet och behandlingen. Som någon som tidigare haft tandläkarskräck har jag känt mig väldigt trygg, personalen har varit otroligt förstående och professionella. Kunde inte vara mer nöjd!

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Izabell! Stort tack för din fina kommentar. Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Marita M
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Jag är glad att jag valde Avidental! Jag har tandläkar skräck men har stort förtroende och känner mig trygg med Michael.

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Marita! Tack för att du tagit dig tid att skriva om oss, vi önskar dig en fortsatt fin dag! Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Matias Nicolas Daniel A
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Underbar bemöta och professionell tandläkare

Stort tack Matiasl!😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Fatima G
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Super fin tandläkare,professionell och lätta händer.

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Fatima, stort tack för din rekommendation! Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Robel B
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Professionellt bemötande och sakkunnig. Otroligt nöjd med hela upplevelsen. Tack Michael

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Robel! Vad fint att läsa, tack för din rekommendation och ha en fortsatt fin dag 😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Inga-Lill N
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

trevlig personal fin service bara positivt

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Tack Inga-Lil för din rekommendation, vi önskar dig en fin dag! Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Gabriella R
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Fantastisk service! Michael är otroligt kunnig och lyhörd för mina behov. Rekommenderar starkt!

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Stort tack Gabriella, det är glädjande att läsa! Ha en fortsatt fin dag 😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Deimante V
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Den bästa servicen jag någonsin har fått. Utförlig information tillhandahölls både under konsultationen och på operationsdagen. Tandläkaren förklarade varje steg i detalj, och ingreppet gick smidigare än förväntat. Både personalen och miljön präglas av professionalitet och omtanke. Jag rekommenderar dem varmt och kommer utan tvekan att återvända.

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Deimante! Stort tack för att du tog dig tid att skriva så fint om oss, vi är glada att vi får hjälpa dig och att du känner dig trygg här😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Patrik A
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Jag kan med gott samvete rekommendera denna klinik. Tandläkaren är professionell och noggrann i sitt arbete. Han förklarar varje steg och är otroligt engagerad i sitt arbete vilket uppskattas som patient.

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Patrik! Tack för din fina rekommendation, det betyder mycket för oss att läsa! Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Emma S
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Otroligt bra bemötande! Väldigt professionell och vänlig personal som verkligen får en att känna sig trygg, hörd och sedd. Michael är lyhörd och otroligt noggrann. Jag kan varmt rekommendera denna klinik!

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Stort tack Emma, önskar dig en fortsatt fin dag! 😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Ilona S
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Varm, trevlig och professionell upplevelse. Rekomenderar starkt denna klinik!

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Stort tack Ilona, ha en fortsatt fin dag! Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Fadia A
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Tack för professionell tandvård och supertrevligt bemötande!

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Hej Fadia, stort tack för din rekommendation!😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Gabriel S
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Personalen var vänlig och professionell. Jag kände mig trygg och upplevelsen var fantastisk! Jag kan med gott samvete rekommendera denna klinik till alla!

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Stort tack Gabriel! På återseende 😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik

Emillio A
Wrote about Avidental Tandläkarklinik

Stockholms bästa Tandläkarklinik utan någon tvekan!

Svar från Avidental Tandläkarklinik

Tack Emilio! Det gläder oss att läsa 😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik