Supernöjd med hela upplevelsen. Väldigt trevlig och professionell personal som fick en att känna sig trygg direkt. Kliniken är oerhört fräsch och modern. Allt från bemötandet till behandlingen var verkligen toppen. Kan varmt rekommendera alla dagar i veckan!
Avidental Tandläkarklinik
Vi vill förvandla det klassiska tandläkarbesöket till något du faktiskt ser fram emot – en varm, trygg och positiv upplevelse. Hos oss på Avidental blir du alltid mött av ett engagerat och vänligt team som sätter dig i fokus. Vi skräddarsyr din behandlingsplan och arbetar med den allra senaste teknologin inom tandvård, allt...
89 omdömen om Avidental Tandläkarklinik
Fantastisk service och erfaren tandläkare!
Jätte trevliga, bra bemötande. Har redan rekommenderat er till vänner:))
Jag kan varmt rekommendera Michael Malki på Avidental! Från första stund blev jag bemött med professionalism, lugn och ett genuint engagemang. Michael är otroligt noggrann, pedagogisk och får en att känna sig trygg genom hela behandlingen. Det märks tydligt att han brinner för sitt yrke och verkligen bryr sig om sina patienter. Kliniken är dessutom modern, fräsch och välkomnande, vilket gör hela upplevelsen ännu bättre. Jag har tidigare varit nervös inför tandläkarbesök, men efter att ha varit hos Michael känner jag mig...
Bra bemötande,bra personal ,trävliga kötsamma,snabb hantering o jag var mycket nöjd,
Det jätte bra .Bra bemötande,respekt ❤️
Jag har haft en väldigt positiv upplevelse här. Michael var väldigt noggrann och förklarade allt på ett lugnt och tydligt sätt.Stort tack för en fantastisk bemötande ,jag kommer definitivt tillbaka.
Stort tack till tandläkare Michael för professionellt och trevligt bemötande. Man känner sig verkligen i trygga händer, han förklarar så att man som patient förstår och han lyssnar till ens åsikter, han är även väldigt noggrann och ser till att utföra sitt arbete i perfektion. Kliniken var väldigt fin och fräsch och tandhygienisterna var också väldigt trevliga och bemötte oss väl.
Jag är nöd med behandling. Tack
Dom jätte duktiga och snälla bra mötande
Mitt besök hos Avidental var helt fantastiskt. Jag kände mig lugn och trygg redan från början då Michael är både professionell och omtänksam. Allt förklarades tydligt, vilket hjälpte mig att slappna av. Jag rekommenderar varmt!
Min upplevelse av Avidental Tandläkarklinik har varit mycket positiv. Personalen är professionell, vänlig och får en att känna sig trygg från första stund. Lokalerna är fräscha och moderna, och behandlingen utförs noggrant med tydlig information genom hela processen. Jag uppskattar särskilt deras bemötande och effektivitet, vilket gör varje besök smidigt och behagligt
bra mottagande och info !! snabb kontakt och proffitionella.
Mycket bra bemötande och professionella tandläkare. Sarah är helt fantastisk
Det här är det bästa upplevelsen inom tandvård jag upplevt. Väldigt proffesionella och kunniga inom sitt område och en tandläkare som bryr sig. Jag kan varmt rekommendera Avidental.
Mycket bra motag. Lugn och bra personal.
Superfräscht, jättetrevligt och tandläkaren fick mig att känna mig helt lugn.
Vanlig kontroll samt lösningsförslag avseende en värkande tand. Trevligt bemötande. Förtroende ingivande tandläkare. Men förslaget var mer hårt. Avidental föreslog att tanden skulle dras. Gick till ordinarie tandläkare som erbjöd en mindre brutal lösning först, slippade ner tanden oxh gjorde en rotfyllning. Där är jag idag.
Upplevelsen var bra. Kände mig lugn. Lita på min tandläkare att han gjorde ett bra arbete.
Bästa tandläkaren jag besökt någonsin
Underbar tandläkare, superproffsig. Rekommenderar till alla som har tandvårdsrädsla.
Bästa tandläkaren jag har varit hos!
Fantastisk tandläkare och Tandläkarklinik! Michael är noggrann och lyhörd. Jag är verkligen nöjd med mitt besök. Rekommenderar varmt!
Fick akut tid fredag sen eftermiddag trevligt mottagande bra behandling
Trevligt ställe Trevligt bemötande
Jag blev bemött på ett exceptionellt professionellt och varmt sätt av Avidental Tandläkarklinik redan från första stund. Personalen var otroligt vänlig, tillmötesgående och skapade direkt en trygg och välkomnande atmosfär. Det märks tydligt att de värdesätter sina patienter och verkligen bryr sig om varje individs upplevelse. Mina förväntningar var höga, men kliniken överträffade dem på alla sätt. Jag förväntade mig god service och kompetens, men det jag fick var något långt utöver det vanliga. Min tandläkare var extremt...
Jättebra och professionellt bemötande genom hela processen. 👍👍
Utmärkt tandläkare som är otroligt duktig och social
Jag är mycket nöjd med min upplevelse och kan varmt rekommendera Avidental!! Fräscha lokaler samt ett otroligt proffesionellt, trevligt och lugnt bemötande.
Jag är mycket nöjd med mitt besök. Tandläkaren var professionell, noggrann och lyssnade verkligen på mig. Kände mig trygg hela tiden. Rekommenderar varmt!
Trevligt och professionellt bemötande. Skicklig tandläkare.
Hej, Jag vill bara ta en stund och uttrycka min stora uppskattning för er fantastiska tandklinik och ert professionella arbete. Bemötandet från tandläkaren och personalen har varit helt enastående – vänligt, tryggt och mycket omtänksamt. Ni får verkligen patienten att känna sig välkommen och i goda händer, vilket betyder oerhört mycket. Det märks tydligt att ni brinner för ert arbete och sätter patientens bästa i fokus. Jag kan varmt rekommendera er till alla som söker en kunnig, professionell och trevlig tandläkare. Hälsningar
Ett mycket professionellt och trevligt bemötande. Tandläkaren var tydlig och pedagogisk och förklarade hela behandlingen på ett noggrant sätt, vilket skapade en trygg och förtroendeingivande upplevelse.
Jag blev väldigt bra bemött och kände mig trygg under hela besöket. Tandläkaren tog sig tid att förklara Invisalign på ett tydligt och lugnt sätt och svarade på mina frågor. Kände verkligen att hon brydde sig. Är jättenöjd och kan absolut rekommendera!
Stort tack Georges! Det gläder oss att du är nöjd😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik
Är pålitlig och väldigt trevlig. Jag kommer absolut att rekommendera honom till alla jag känner 👍
Hej Raid, Tack för din varma recension! Med varma hälsningar, Avidental Tandläkarklinik
Hej Nevena, Tack för din rekommendation och för att du delade med dig av din upplevelse hos oss! Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik
Jag har alltid haft en stark tandläkarskräck och brukar känna mig väldigt nervös inför varje besök. Men den här gången blev en helt annan upplevelse. Redan från första stund blev jag bemött på ett så lugnt, vänligt och professionellt sätt att min oro snabbt började släppa.
Hej Anneli, Stort tack för förtroendet och för att du tog dig tid att skriva en recension. Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag! Med varma hälsningar, Avidental Tandläkarklinik
Är bara så bra!🤓👍Förklarar allt vad han gör så man förstår. Rekommenderas!
Hej Inga, Tack för din fin recension😊 Med varma hälsningar, Avidental Tandläkarklinik
Personligen den bästa tandläkarkliniken jag har varit på. Fantastiskt bemötande från början till slut. Professionell tandläkare, trygg behandling och jag kände mig väl omhändertagen hela tiden. Rekommenderas starkt!
Hej Ibrahim, Stort tack för din fina kommentar. Det gläder oss att läsa😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik
Michael är en tandläkare som tar sin patient på allvar. Professionell, kunnig och omtänksam. Rekommenderas varmt!
Hej Marta, Tack för ditt förtroende och dina vänliga ord. Vi önskar dig en fortsatt fin dag! Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik
Lokaler och omgivning är mycket flott och man förväntar sig att allting är därefter. Mycket trevligt bemötande av tandläkaren, men vissa yrkesmässiga kunskaper saknades delvis . Förekom diverse problem med att sätta in en skruv för implantat, men totalt sett så är jag ändå nöjd, jobbet blev gjort. Recencerat av Cetin Kuraner med Fru
Hej Cetin, Vi uppskattar dina vänliga ord om både bemötandet och våra lokaler. Vi är glada att vi kunde hjälpa till med din behandling, särskilt när det gäller implantatskruven och implantatkronan som ursprungligen utförts hos en annan vårdgivare. Sådana behandlingar kan i vissa fall ta längre tid än vanligt. Vårt mål är alltid att ge en trygg och kvalitativ behandling. Du är alltid välkommen tillbaka till oss! Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik
Jag blev jätte bra bemött och har jättebra upplevt tack
Tack för din recension Belign. Vi önskar dig en fortsatt fin dag! Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik
Bra bemötande och var jättenöjd
Hej Marta, Tack för din recension! Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik
Otroligt bemötande av personalen från första stund. Alla var vänliga, professionella och fick mig att känna mig trygg. Michael som tandläkare var mycket noggrann, förklarade tydligt varje steg och arbetade med stor omsorg. Jag är verkligen nöjd med mitt besök och kan varmt rekommendera denna tandläkarklinik!
Hej Diana, Vad fint att läsa, tack för din rekommendation och ha en fortsatt fin dag 😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik
Professionell och väldigt bra bemötande.
Hej Mary, Tack för din recension! Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik
Mycket duktig tandläkare och trevlig personal, får snabbt tid och får en bra förklaring till åtgärder som behöver göras. Är jättenöjd att gå hit.
Hej Ingrid, Tack för ditt förtroende och dina vänliga ord. Vi önskar dig en fortsatt fin dag😊 Med varma hälsningar, Avidental Tandläkarklinik
min upplevelse av Avidental Tandläkarklinik är att de är proffsiga
Tack för din recension Johan! Med varma hälsningar, Avidental Tandläkarklinik
Mycket skicklig och trevlig tandläkare. En klinik som verkligen bryr sig om patienterna
Hej Anders, Stort tack för din fina rekommendation😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik
Tandläkaren var så duktig och jag lärde mig mycket! Rekommenderar!
Stort tack Basil! Det gläder oss att läsa😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik
Jag blev mycket vänligt och professionellt bemött av personalen på Avidental Tandläkarklinik redan från första kontakten. Receptionen var hjälpsam och välkomnande, och tandläkaren tog sig tid att lyssna på mina behov och förklara varje steg i behandlingen på ett lugnt och tydligt sätt. Det skapade en trygg och avslappnad känsla genom hela besöket. Mina förväntningar var att få professionell tandvård, ett respektfullt bemötande och tydlig information kring min behandling. Avidental levde verkligen upp till dessa förväntningar...
Hej Pierre, Stort tack för dina fina ord och din rekommendation. Det gläder oss att läsa! Du är alltid varmt välkommen tillbaka😊 Med vänliga hälsningar, Avidental Tandläkarklinik