Vi vill rikta ett stort tack för ett professionellt och väl utfört arbete vid försäljningen av vårt hus. Vi är mycket nöjda och uppskattar ditt engagemang, din kunskap och ditt stöd genom hela processen. Tack för ett fantastiskt samarbete!
Elton Ramani
Elton Ramani är mäklare på Backman Fastighetsförmedling AB
.Elton Ramani har varit registrerad mäklare sedan 2023-10. Elton Ramani har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-10 och har fått 35 omdömen med ett betyg på 5.0. Elton Ramani har haft 5 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
35 omdömen om Elton Ramani
Vi är mycket nöjda med vårt bemötande från Elton Ramani på Backman Fastighetsförmedling AB. Elton har varit professionell, engagerad och väldigt hjälpsam genom hela processen. Han är tydlig i sin kommunikation, lyhörd för våra frågor och gav oss ett stort förtroende från början till slut. Vi uppskattade särskilt hans kunnighet, tillgänglighet och positiva bemötande. Vi kan varmt rekommendera Elton till alla som söker en seriös och pålitlig mäklare.
Vi är otroligt nöjda med vår upplevelse med mäklaren! Från första kontakten till avslutad affär har allt skötts professionellt, engagerat och med ett fantastiskt bemötande. Mäklaren var alltid tillgänglig, tydlig i kommunikationen och gav oss trygghet genom hela processen. Det märks verkligen att personen brinner för sitt arbete och gör det lilla extra för sina kunder. Tack vare mäklarens kunskap, driv och positiva energi gick försäljningen smidigt och över förväntan. Vi kan varmt rekommendera denna mäklare till alla som söker någon pålitlig, kunnig och genuint engagerad!
Ett professionellt och mycket trevligt bemötande. Elton har genom hela processen av inköp av vår nya bostad varit tillgänglig och alltid återkopplat enligt löfte eller överenskommelse. Elton ingav en känsla av trygghet och stort engagemang genom att ta reda på fakta och besvara alla frågor som vi ställt. Vi rekommenderar Elton varmt och kommer säkerligen att anlita honom vid eventuella kommande bostadsaffärer.
han är snäll och effektiv , hjälpa bra med kunder
Jag är otroligt nöjd med Elton! Från första kontakten till avslutad affär var han professionell, engagerad och alltid tillgänglig.Han gjorde hela processen trygg och smidig för mig och jag kände mig väl omhändertagen hela tiden. Jag kan varmt rekommendera honom!
Mycket nöjd med Elton. Professionell, snabb och smidig genom hela processen, med tydlig kommunikation och ett riktigt bra driv. Rekommenderas varmt!
Elton Ramani är en mycket professionell och kompetent säljare med utmärkta kommunikationsförmågor. Som köpare känner man sig trygg och väl omhändertagen. Pålitlig, lyhörd och engagerad. Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare
För mig och min sambo var den första gång när vi har köpt en lägenhet och vi fick en exceptionell hjälp, professionell och enkel affär. Vi rekommenderar honom
Trevlig person och hjälpsamt, Elton har stöttat mig hela vägen och jag är så nöjd av det. 5 tjärna det han kan få av mig. Tack och du är grymt. Priaowadi Forlund