Ballongflyg i Stockholm AB

Koltrastvägen 21, 192 55 Sollentuna — Visa karta

5.0 i betyg av av 2 omdömen
 
Företaget godkänt av transportstyrelsen

Läs vad 2 kunder tycker om Ballongflyg i Stockholm AB

 • Markus B

  2014-10-12

  Spontant omdöme
  Markus B skrev om Ballongflyg i Stockholm AB
  Vi flög med denna ballongfirma i somras och det var otroligt att se Stockholm från ovan. Piloten valde att starta vi Kärrtorp, vilket gav oss en perfekt linje över stan. Vi flög precis över Hammarby sjöstad, Gamla stan, Kungliga slottet, Sergels torg och Stockholms stadsbibliotek för att sedermera landa i närheten av Danderyds sjukhus.

  Vi kände oss väldigt delaktiga i flygningen då vi fick hjälpa till med de moment som krävs för att "blåsa upp" ballongen och sedan packa ihop den.

  Allt som allt vill vi verkligen rekommendera Ballongflyg i Stockholm AB då de gav oss en upplevelse vi sent kommer att glömma. Som den vetgirige kille jag är var det också väldigt intressant när KG(piloten) berättade hur man styr en ballong med hjälp av vädrets krafter.

  // Markus Läs mer
  gillar detta
 • Stefan H

  2014-07-02

  Spontant omdöme
  Stefan H skrev om Ballongflyg i Stockholm AB
  Vi fick följa med på intressanta förberedelser för att hitta rätt vindar, det kändes seriöst. Att sedan komma upp i luften och glida fram ljudlöst över Stockholm var fantastiskt. Till sist fick vi se att det i princip går att landa på ett frimärke. Vi är djupt tacksamma för denna upplevelse. Läs mer
  gillar detta

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco