Positivt överraskad av ett trevligt och proffsigt bemötande. Inget ”bästa kompis pris” som vi alla är rätt trötta på, utan vi kom snabbt överens om ett skäligt pris vilket va rättvist för båda parter.
Bålsta Car Center AB
Välkommen till Bålsta Car Center! På Sköldvägen 3 i Bålsta hittar du Bålsta Car Center. Det är alltid du som kund som står i fokus hos oss då vi vill att du ska känna tillit till oss. Behöver du finansiell hjälp så har vi klart marknadens bästa förmånliga lån med 0kr i kontantinsats eller med kontantinsats. Hos oss på Bålsta...
142 omdömen om Bålsta Car Center AB
Sedan starten hos Reco 2020
Har köpt bil av Bålsta Car Center AB, Snabb och smidig affär och väldigt trevlig personal.
Supersmidig hantering av hela affären och en bra dialog. Rekommenderas! 👍🏻
Trevliga grabbar seriösa för bästa service. Kan absolut bli mer bilköp därifrån.
Jag blev kontaktad och fick bra och trevligt bemötande direkt. Så jag fick en bra känsla av att göra affärer med Bålsta Car. Fick en snabb och smidig affär utan konstigheter då jag sålde min bil. Toppbetyg :)
Det var perfekt , hjälpsamma personal
Trevlig bemötande, under tiden trevliga personal
Mycket bra bilcenter, bra fordon och personal⭐️
Lätt att ha att göra med. Trevligt bemötande.
Exceptionellt - himla nöjd! Kan varmt rekommendera Bålsta Car Center! Professionell och kunnig personal - kommer garanterat tillbaka! Tusen tack till er! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Väldigt bra och trevligt bemötande. Affären gick snabbt och smidigt. Kunnig personal på bilfirman. Rekommenderas.
Rekommenderar Bålsta Car Center för ett trevligt bemötande. Försäljaren var behjälpliga med alla frågor och sköte affären väldigt smidigt.
Trevlig och hjälpsam personal i samband med mitt bilköp.
10/10 upplevelse från start till mål, både köpt och sålt bilar hos Bålsta car center AB och aldrig varit med om något problem🤩❤️
Blev mycket bra bemött verkligen seriösa.Företaget leverade bilen hem mycket proffsigt. Köpte en Mercedes Benz C220 blev faktiskt helt klart belåten. Mycket trevliga och professionella personer som levererade bilen hem.Ett Stort Tack/Matts Jonasson.
Mycket bra och trevlig personal. Hjälpsam och kunnig.
Mycket bra/seriöst företag! Trotts strulet med deras nuvarande bank löste dem en dirket betalning utan klagomål. 10/10 rekommenderar starkt
Mycket bra kille som sköte affären
Vi köpte ny bil hos Bålsta Car Center och bytte samtidigt in vår gamla. Fick ett bra pris på både bilen vi köpte och den vi sålde. Jämförde med att köpa via näthandlarna och fick här bättre pris, och känns även tryggare att handla lokalt. Rekommenderas.
Hej Mats! Vi önskar dig många fina mil med den nya bilen och tackar för förtroendet och rekommendationen! 😊👍
Rekomenderas starkt! Bland dem mer genuina och ärliga bilaffärer jag har gjort! Stort tack till alla inblandade, Trevligt bemötande från första kontakt🙏 Smidig affär och bra dialog kring bilen. Rekommenderar starkt och kommer att komma tillbaka för nya affärer.
Tack återigen för en smidig och bra affär! Kul att höra att du är nöjd med bilköpet, du är välkommen tillbaka när det är dags igen! 😊
Sveriges bästa bilhandlare! Fick grym service genom hela bilköpet och absolut bästa bemötandet. Mycket nöjd med hela affären rekommenderar starkt denna bilfirma🚗🤝
Vi tackar själva för affären! Hoppas du blir nöjd med bilen och tack igen! 👌🙌
Bålsta Car Center väldigt schyssta personal med service i topp klass rekommenderar starkt denna bilfirma med bästa service och ett otroligt bra bemötande köpte en bil och är väldigt nöjd, tack för en snabb och smidig affär😃🤝
Tack själv Alexander! Vi önskar dig all lycka med nya bilen och du är alltid välkommen tillbaka oavsett om du behöver sälja bil byta eller annat!
Snabb och proffsig hantering vid försäljningen av vår bil. Firman ingav ett stort förtroende gentemot kund. Kan rekommendera Bålsta Car Center till hugade säljare och köpare! 👍😀
Kul att hör att ni blev nöjda med affären Rolf! 😊 Vi strävar alltid efter nöjda kunder och god förtroende.
Helt okej !! Kanske skall tänka på att kommer man lång väga ifrån med tåg eller flyg så kanske erbjuda en hämtning.
Sålde min bil till George mycket trevlig person och fin bemötande rekommenderar starkt
Trevligt bemötande och kunnig personal.
Gick väldigt smidigt att sälja bilen, fort och enkelt. Inga krångel och jättetrevliga!
Väldigt schyssta grabbar med service i topp klass! Jag hade lite strul med avtalet och dom hade tålamod och såg till att hjälpa mig så gott som dom kunde. Jag rekommenderar dessa 110%. Tack för en affär!
Sålde min bil till Bålsta Car Center och fick en väldigt bra upplevelse, väldigt trevliga och professionella. Det gick snabbt och smidigt utan något stök och bök, dessutom till ett rimligt pris till skillnad mot många andra firmor som var väldigt oseriösa.
We discovered Bålsta Car Center only two days ago and to our amazement, we ended up purchasing a stylish and highly efficient vehicle only yesterday! We were amazed with the professionalism of the representative (George) and the speed with which our transaction was effectuated! We also appreciated the gentleman who replaced our winter tires in such a speedy manner! Very impressive! Overall, we highly appreciated their client service orientation and we will most definitively return to Bålsta Car Center to purchase our second car. Thank you so much!
Väldigt professionella samt bra service. Jag rekommenderar starkt!
Trevligare och kunnigare killar får man leta efter! Proffsiga och tillmötesgående, nya fräscha lokaler och gött kaffe- en helhetsupplevelse att köpa bil här! Rekommenderas!
Grymt bra service! Tack för en snabb och smidig affär. Rekommenderar starkt👍
Vi sålde en bil till Bålsta car center Köparen besiktigade bilen både med dator samt körkontroll , vilket jag tycker är mycket bra Vi fick ett bra pris för bilen och pengar kom snabbt in på kontot En trevlig och bra kontakt som jag kommer vända mej till även nästa gång som vi ska göra bilaffärer
Väldigt trevliga och serviceminded. Allt gick supersmidigt och snabbt. Jag är jättenöjd med affären. Rekommenderas varmt! 😊👌👌👌
Via telefon ber jag om mer info gällande en WV Touran. Säljaren svarar att allt är bra med bilen: "Den går bra i motor o växellåda" och han skulle skicka bilder via sms på de skador som fanns. han erbjuder sig köra hem bilen för det finns inga fel på den. Inget låter eller är konstigt. Jag får 3 bilder via sms på repor, grova repor längt med hela sidan. Dom syns ej på annonsens bilder eller tas upp i texten. Jag åker dit följande dag och ser då ytterligare skador: Spricka på framrutan från vänster till höger - "Den har...
Hej Malin! Trist att du tycker så om vårat företag. Hade du läst noga på annonsen så står det tydligt att det är spricka på rutan, samt slitage kan förekomma. Vi säljer inte splitter nya bilar, vi säljer begagande bilar där som sagt slitage kan förekomma. Hoppas du hittar det du söker. Mvh Bålsta Car Center
Mycket snabb och smidig affär vid försäljning av min bil.
Väldigt bra och seriöst företag...
Det var hur smidigt som helst, dom kom och testade bilen och sedan fördes pengarna över och affären var klar.
Jag är nöjd med mitt köp av begagnad bil som jag tycker var prisvärd jämfört med alternativen i Stockholm. Säljarna är trevliga och vi gjorde snabb affär utan krångel.
Bra, vänlig och professionell bemötandet!
Mycket professionella och trevliga! Affär gick snabbt och smidigt! Mycket nöjd 👍🏼👍🏼
Proffsiga, snabba och ärliga. Jag kontaktade dem på en söndag kl 10 på morgon och haft bilen levererat kl 16 samma dag. Killarna är så trevliga och vill bara säkerställa att dem har nöjda kunder. Jag rekommenderar dem över alla andra bil bolag som finns i Sverige. Blåsta car center är bästa i branschen. Jag skulle använda deras service vid nästa köp o sälj utan tvekan. Tack för super bra affär :)
Vi tackar dig för dem fina orden. Vi är glada att höra att du blev glad nöjd med hela bilköpet fån början till slut! Du är välkommen återigen när det är dags igen för nästa bil och önskar dig all lycka med bilen! :)
Det var mycket bra affär med Bålsta Car Center. Personal är väldigt snälla och har god erfarenhet. Det var en bra upplevelse och snabbt. Tack!
Härligt att höra att du fick en bra upplevelse och blev nöjd med oss! Du är alltid välkommen när som helst. :)
Vi rekommenderar Bålsta Car Center AB, bra uppmärksamhet och service...
Hej! jag heter Alireza och jag är nöjd med köpet av Mercedes-Benz E200, och jag tackar även säljarna av bilsalongen som behandlar sina kunder med största respekt.👌👌👌
Trevlig och serviceminded personal. Snabb och smidigt affär. Dottern väldigt nöjd med sin första bil.
Rekommenderar! Alltid bästa servicen och bemötandet.
Bil. Väldigt nöjd med kundbemötandet. Kändes seriösa och serviceminded.
Rekommenderas och, bra service när bilen fick ett problem efter att man köpt den.