BD Södertälje

A part of Autoexperten www.bdsodertalje.se
  • BadgeElevenYears
4.3
Call 08-550 325 45 Share

Välkommen till BD Södertälje – din Autoexperten Bilverkstad i Södertälje! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilmärken. Vi hjälper dig med allt från service och däckbyte till felsökning och påfyllning av AC. Hos oss kan du även boka tid för bromsservice, hjulinställning, stenskottslagning och byte av vindruta....

512 omdömen om BD Södertälje

Sedan starten hos Reco 2016

Bror Christer R
Wrote about BD Södertälje

Bra hjälp och snabbt av klarat.

Per Bengt N

Proffsigt, kunnigt och trevligt

Daniel Chatri H
Wrote about BD Södertälje

Hittade snabbt en tid att laga bilen, meddelade alla prisestimat före de gjorde jobbet, lagade bilen tillbes pris och bra bra service. Helt klart en av de bättre verkstäderna jag besökt.

Jacob W
Wrote about BD Södertälje

Enkelt att få en tid snabbt. Trevligt bemötande.

Nihal C
Wrote about BD Södertälje

Perfekt service. Hjälpsam personal. Bra kundbemötande.

Anna D
Wrote about BD Södertälje

Snabbt arbete med bra resultat så nu är den besiktad och klar för sommaren

Roland Peter S
Wrote about BD Södertälje

Dålig bemötande.fick prata med 3 olika personer som gett mej falska uppgifter angående offert etc. Okunskapen med reservdelar. Fick själv tag på reservdelar samma dag ! Och lämnade bilen en annan verkstad som fixade bilen på en gång !

Håkan Lennart M

Trevlig personal snabb jobbat😄👍

Sebastian Vilhelm A
Wrote about BD Södertälje

Trevlig personal, fick komma direkt.

Per Ove P
Wrote about BD Södertälje

Mycket trevligt bemötande när man kommer till kund servicen när man lämmnar och hämtar ditt fordon.

Nykvarn Bilcenter H
Wrote about BD Södertälje

Jag är inte nöjd , arbete blev inte fullföljd gjort men jag har betalat hel pris ändå . Rapporten blev dessutom sämre när jag hämtade bilen

Karl F
Wrote about BD Södertälje

Väldigt bra utfört jobb och snabbt.

Per Gustav Gideon W

Lätt att boka tid. Bra kundsupport. Otroligt snabbt jobb. Bilen går bra 😃❤

Heléne Julia G
Wrote about BD Södertälje

Medgörliga och snabba. Fick en kalibrering av ac:n samtidigt när de felsökte.

Lotta Maria Elisabe H
Wrote about BD Södertälje

Trevligt bemötande Bra information och service

Monica S
Wrote about BD Södertälje

Mycket trevligt bemötande och snabb service. Utmärkt utfört arbete och tydlig och bra information om vad som skulle göras . Bra och tydligt kostnadsförslag /Monica

Martin Ola W
Wrote about BD Södertälje

Hjullagerbyte snabbt ordnat och utan problem.

Arne K
Wrote about BD Södertälje

Bromsproblem. Bra bemötande. Snabb åtgärd.

Jens Peder Lissau J

Framvangsinställning ,trevligt och hjälpsamt bemötande ,bra utfört arb

Anders Waldemar P
Wrote about BD Södertälje

Jag har bara varit där en gång, så jag har ingen uppfattning om de är bra eller inte.

Svar från BD Södertälje

Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.

Rita C
Wrote about BD Södertälje

Jag är nöjd med det.bra jobb..

Hans Christer B
Wrote about BD Södertälje

Superbra med drop in. Trevlig personal! Snabbt hantering av lampbyte. Rekommenderas varmt

My Johanna W
Wrote about BD Södertälje

Tillmötesgående, trevliga, lyhörda, lösningsinriktade och förtroendeingivande. Tack!

Svar från BD Södertälje

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Jan K
Wrote about BD Södertälje

Trevlig personal men upplägget med debitering och fördelning utav kostnader är under all kritik i hela branschen.

Svar från BD Södertälje

Vi hör dig, och vi tar det här vidare direkt. Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Annie Martina Astri L
Wrote about BD Södertälje

Hade en skruv i ena däcket, åkte till dem och de tog in bilen direkt och fixade medan jag njöt av en kopp kaffe. Rekommenderas varmt.

Murad I

👍🏻

Anders Gunnar P

100 poäng! Trevligt bemötande, bra service. Plus bra pris! 🏆

Kjell Marcus S
Wrote about BD Södertälje

Dom gjorde det som jag hade beställt. Inte mer eller mindre.

Svar från BD Södertälje

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.

Aziz T
Wrote about BD Södertälje

Tack vare killen som hette Kenneth hamnade betyget på 3 annars en etta svindyrt att lämna bilen hoss dem

Svar från BD Södertälje

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.

Karl Fredrik J
Wrote about BD Södertälje

Smidig och bra service! Kommer fortsätta lämna in min bil här!

Wisam I
Wrote about BD Södertälje

Trevliga personal, bra bemötande och professionell hjälp, rekommenderas starkt.

Osama Ahmed Abdelmaks S
Wrote about BD Södertälje

Lite drygt bara. Men service är bra

Suheyil H
Wrote about BD Södertälje

Lämnade in bilen där första gången vart jättebesviken fick bilen smutsig tillbaka med fläckar på handtag och lack sa till dom om det så ville dom fixa det men jag rengjorde bilen själv andra gången jag lämnade bilen till dom det var ett garanti ärende så gjorde dom ett bra jobb och bilen var inte skitig effter reparation jag är nöjd

Svar från BD Södertälje

Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.

Sam N
Wrote about BD Södertälje

Det var allt perfect gäller mitt besök från början till slutet. Jag är nöjd med personal bemötande och arbetet med felsökning.

Ingrid Catrin M
Wrote about BD Södertälje

Jättebra bemötande! Schyssta grabbar som jobbade där! :)

Mobin K
Wrote about BD Södertälje

Kunde inte hitta felet och inte njut.

Svar från BD Södertälje

Vi vill gärna göra det bättre framöver. Tack för att du berättar om din upplevelse.

Ann Marie-Louise L
Wrote about BD Södertälje

Besviken på återkoppling ingen ringde och sa att det var klart med felsökning och efter arbetet var det heller ingen som hörde av sig

Svar från BD Södertälje

Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Bo Lars Gustaf B
Wrote about BD Södertälje

Bra bemötande och tillgänglighet, fick både service och felsökning/reparation utfört inom en vecka efter kontakt, vilket inte var möjligt hos märkesverkstaden vars kostnadsförslag också var högre. Det var första gången jag anlitade BD men gör det gärna igen.

Dejan Daniel S

Byte Elmotor på min Skoda Enyaq

Svar från BD Södertälje

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Tero K
Wrote about BD Södertälje

Duktiga och proffesionella Smidigt med lånebil också

Svar från BD Södertälje

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Magnus Bernt L
Wrote about BD Södertälje

Väldigt trevlig personal. Fick snabbt hjälp. Så tacksam. Kan varmt rekommendera denna verkstad.

Sebastian Alej N
Wrote about BD Södertälje

De hjälpte mig att byta mina bromsskivor samma dag som jag hade besiktat bilen på ett snabbt och effektivt sätt. Personen som var i receptionen gjorde ett väldigt bra jobb. Bra service.

Christina Maria Therese L
Wrote about BD Södertälje

Överdrivet lång tid innan bilen va lagad.

Svar från BD Södertälje

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt verkstadsbesök. Vi tar med oss din feedback för gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Marie-Louise D

Bra bemötande!!! Serviceminded!!!

Leif Ragnar A
Wrote about BD Södertälje

Ok × 30+±++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Patrick Marcus S
Wrote about BD Södertälje

Supersnabb respons på mina akuta bilproblem - bilen klar på drygt en dag. Mkt trevlig och kunnig personal. Priset ok. Rekommenderar varmt.

Berit Ann-Marie O
Wrote about BD Södertälje

Fantastiskt bemötande Fick hjälp med nyckeln som satt fast i tändningslås! Tack

Mohammad Yousef M
Wrote about BD Södertälje

Bra bemötande, trevliga personal, de bytte två fram däck med balansering, men det skakar när jag kör på 100 km/t. Och jag har ingen tid att gå tillbaka till dem😔

Klas Johan Petter E
Wrote about BD Södertälje

Snabb återkoppling och trevligt bemötande

Jan Erik T
Wrote about BD Södertälje

Tillgodosåg mina behov med både snabb servis och proffsigt bemötande,rekomenderas starkt.