Alltid ett varmt och vänligt bemötande. Proffsig hjälp. Det kändes så tryggt i mötet med Nina som ordnade kring begravningen och Håkan som var på plats i Båstad. Begravningen blev så ljus o vacker som mamma önskat och ett fint minne för oss. Kan verkligen rekommendera Benskiöld o Co!
Benskiöld & Co
Välkommen till Benskiöld & Co! Benskiöld & Co är din personliga begravningsbyrå som erbjuder er bästa möjliga hjälp och service. Vi värdesätter det personliga mötet och vägleder er med allt före, under och efter begravningen. Vi har många års erfarenhet inom branschen och är ett tryggt val. Tillsammans skapar vi ett ljust...
104 omdömen om Benskiöld & Co
Sedan starten hos Reco 2022
Väldigt fint och professionellt omhändertagande från första stund. Företaget tog sig tid och lyssnade in oss alla. Begravningen blev ett ljust och fint minne, trots att det var vår värsta upplevelse någonsin. Extra varmt tack till Urban Thor som fanns vid vår sida hela vägen och Nina Widegren med fantastiskt vackra sånger. Högsta betyg på allt.
Såå fint mottagande, varmt och professionellt i en tung tid av saknad efter vår pappa Rolf Karlsson. Kan inte tänka mig bättre! Jessica och Joakim
Vi är strålande nöjd med den respekt och service vi betalade för. Rekommenderas varmt.
Hej! Vi valde Benskiöld&Co som begravningsbyrå när min mor gått bort, valet var enkelt då min sambo anlitat dem tidigare. Nu liksom tidigare blev vi inte besvikna! En begravning av en älskad närstående måste bli fin, i denna svåra stund måste man kunna lita på att den entrepenör man anlitat gör ett bra arbete. Vi blev mycket väl bemötta från början till slut. Byrån har ständig jour och jag fick svar direkt av Håkan. Bokade in möte efter helgen där vi bestämde hur vi ville ha det, allt med sakkunnig ledning i en lugn...
Sympatisk bemötande och snabbt agerande. Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Begravningen blev så finstämd som vi önskat. Att vi valde urna i kyrkan i stället för kista var begravningsbyråns förtjänst och gjorde att upplevelsen blev mindre sorgtyngd.
Tack för allt stöd och omtanke i en svår tid efter att min man gått bort. Ni alla har varit fantastiska. Siv med familj
Hej Siv Stort tack för dina fina ord och för att vi fick äran att hjälpa dig och din fina familj med ert avsked.
Mycket bra bemötande och seriösa kan rekommendera till andra 🙏
Hej Bo Varmt tack för dina vänliga ord! De betyder mycket för oss. Tack för att vi fick ert förtroendet att hjälpa till med ert avsked.
Mycket proffsigt men samtidigt väldigt empatiska. Absolut den bästa begravningsbyrån. Dom är värda allt beröm utan tvekan. Kommer att rekommendera dom till andra. Underbara människor i en jobbig situation. Göran
Bästa Göran, Varmt tack för dina fina ord. Det har varit en är för oss att få hjälpa er med era avsked. Vänligaste hälsningar Nina
Jag har fått ett positivt och professionellt bemötande vid kontakterna med Benskiölds. Jag har också fått bra information och vägledning i frågor som man inte möter så ofta. Jag kan varmt rekommendera Begravningsbyrån Benskiöld & Co.
Hej Bengt Det värmer att läsa att dins fina ord. Stort TACK för att vi fick förtroendet att hjälpa dig. Vänliga hälsningar
Respektfullt bemötande och kan sin sak.
Hej Anita Tack för dina fina ord. Varma hälsningar Nina
Vi fick ett väldigt fint bemötande av personalen på Benskiöld under hela tiden vi hade kontakt med dem. Göran Skantz hjälpte oss med allt vi önskade för vår mammas begravning. Löste allt på ett exemplariskt sätt. Håkan Benskiöld höll en fantastiskt fin ceremoni och det blev en minnesvärd stund för oss. Företaget gör ett professionellt arbete och vi kan varmt rekommendera det.
Hej Yvonne Så fint att du kände väl omhändertagen av mina kollegor. Dina fina ord betyder väldigt mycket för oss.
Kunde inte fått ett bättre bemötande på Benskiöld &co. Trevliga, hjälpsamma, kunniga och gjorde hela tiden ”det där lilla extra”.Fick verkligen vår begravningsprocess att gå smidigt trots tight med tid. Kan verkligen rekommenderas!
Hej Camilla Stort och varmt tack för dina fina ord.
Enkelt att kommunicerar o komma i kontakt med. Många av våra gäster uppskattade er hemsida där det fanns länkar till olika företag o myndigheter som man villevkomma i kontakt med i samband med begravningen.
Hej Ingegerd Tack för fina ord och för att vi fick förtroendet att hjälpa er. Så bra att hemsidan kom till nytta förr era gäster
Kan varmt rekomendera Benskiöld &Co. Allt blev som vi önskade i vår svåra stund. Speciellt tack till Nina som sjöng så vackert.
Hej Henrietta Hjärtligt tack för din värmande ord och för att jag fick äran att sjunga för er. Hälsningar Nina
Jättefint bemötande och anordning av vår pappas begravningsceremoni. Måna om att göra det som vi ville ha det. Flexibla och lätta att få kontakt med.
Hej Frida Stort och varmt tack för dina fina ord.
Mycket professionellt och varmt bemötande. Vi kände oss i mycket trygga händer.
Hej Åsa Vi tackar av hela hjärtat för dina fina ord och för att vi fick förtroendet att hjälpa er.
Dom är helt fantastiska. Dom är bäst
Hej Lena Varmt tack för att vi fick hjälpa er!
Blev väldigt bra bemötta av Benskiöld & Co. Urbans arbete med mors begravning va proffsigt utfört. Hörde av sig och kollade så allt va i sin ordning hela resans gång. Vi valde en enkel kista och kremering. Det va mammas val att sedan läggas i minneslunden. Kan varmt rekommendera Benskiöld & Co alla dagar i veckan.
Hej Katja, Varmt tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och dina fina ord. Vi tackar för att vi fick förtroendet att hjälpa er.
Håkan med kollegor tog emot oss med öppna armar med kort varsel då allt var kaos. Det uppskattas oerhört mycket.
Hej Roald Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa er.
Vi har blivit mycket väl bemötta vid samtliga tillfällen då vi har träffats. De har varit tydliga och har haft en bra struktur över processen. Tjänsten vi har köpt är en begravning.
Hej Ulf Hjärtligt tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss, det betyder mycket!
Mycket vänliga och professionella, gjorde allt lätt vid ett svårt tillfälle
Hej Barbro Varmt och hjärtligt tack för ditt omdöme.
Bra bemötande och bra hjälp i en svår tid.
Hej Peter Varmt tack för dina fina ord.
Proffsigt och vänligt bemötande.
Hej Christina Hjärtligt tack för dina värmande ord.
Ett vänligt och förstående bemötande i denna svåra situation som nu hade uppstått. Kändes tryggt att få denna hjälp når man själv har liten erfarenhet av dessa uppdrag som måste genomföras. Det praktiska uppdraget som Benskiöld & Co fick lösa gjordes på ett mycket bra sätt samt med en fin minnesbok med bilder och texter om och kring begravningsgudstjänsten som blir ett fint minne . Tack för mycket god hjälp. Mvh Rune
Hej Rune Varmt och hjärtligt tack för dina fina ord och för att vi fick äran att hjälpa er familj med ert avsked.
Fantastiskt stöd i en svår tid. De är extremt serviceminded och trevliga.
Hej Bengt Hjärtligt tack för dina värmande ord och för att vi fick äran att hjälpa er med ert avsked.
Fick ett väldigt bra bemötande.Ingenting va omöjligt. Kände oss väldigt trygga och allt blev som vi ville ha det.. Har inte något att klaga på. Borgliga begravning och juristhjälp till bouppteckning.
Hej Anne-Lie tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, dina fina ord betyder mycket för oss.
Det har på det hela taget skötts mycket bra.
Hej Cary Det gläder oss att du har känt dig nöjd med vårt arbete. Varmt tack för att vi fick hjälpa er.
En fin välarrangerad begravning
Hej Lars, Hjärtligt tack för ditt fina omdöme och för att vi fick äran att hjälpa er familj med ert avsked. Varma hälsningar Nina
Vi blev mycket väl bemötta från första mötet. Dom gav också värdefulla råd och tips hur allt skulle skötas. Begravningen var mycket fint ordnad och blev ett mycket fint minne för mig och min familj samt alla släktingar och vänner som var närvarande.
Hej Gert Hjärtligt tack för dina fina ord. Det värmer i hjärtat att ni känner att ni fick ett ljust och vackert avsked och det var en är för oss att få hjälpa er.
Allt fungerade mycket smidigt och kompetent .
Hej Paul Varmt tack för ditt fina omdöme.
Varm och fin kontakt i samband bor närståendes begravningar.
Hej Johanna Varmt tack för dina fina ord
Vi upplevde att vi blev väl bemötta vid vår Mors begravning. Mvh Margareta Söderberg.
Hej Margareta Så fint att ni kände er väl omhändertagna, ditt omdöme betyder mycket för oss.
Tryggt och bra bemötande och förståelse för vår sorg, men utan att bli översvallande. Praktisk hjälp och fanns tillgängliga. Snabb och profesionell hantering i allt.
Hej Lena Varmt Tack för dina fina ord.
Det blev en super fin begravning och bra hjälp från benskiöld & co.
Hej Marie Så fint att du känner dig nöjd med ert avsked, det betyder så mycket för oss.
Upplevde att Benskiöld gav oss ett personligt och värdigt bemötande i en svår situation. Väldigt kunniga och en tydlig agenda som hjälpte oss igenom allt det praktiska på ett fint sätt.
Hej Stefan Hjärtligt tack för ditt fina omdöme och värmande ord.
Vi valde Benskiöld & Co en andra gång eftersom vi fick ett väldigt fint bemötande vid vår första kontakt 2020. De har alla ett fint och varmt bemötande, de svarar alltid när man mailar eller ringer. Allt flyter på så bra🙏🏼 Vi anlitade också Nina att sjunga, vilket känns fantastiskt bra.
Hej Ulrika Hjärtligt och varmt tack för dina fina ord och för att jag fick äran att sjunga för er.
Otrolig omtänksamhet och service!
Hej Eivor, Hjärtligt tack för dina värmande ord. Det var en ära att få hjälpa er med ert avsked. Varma hälsningar Nina
Bra och professionellt bemötande
Hjärtligt tack för ditt fina omdöme.
Andra gången vi anlitar företaget, fantastiskt bemötande varm, vänligt proffsigt.
Varmt och hjärtligt tack era värmande ord.
Trevlig och kunnig personal som kan sitt arbete och vet hur de ska bemöta människor.
Hej Maria, Hjärtligt tack för dina värmande ord, de betyder mycket för oss.
Så bra och tryggt bemötande. Så nöjda med allt. Kan verkligen rekommendera Benskiöld & Co. Med vänlig hälsning Marie-Louise
Hej Marie-Louise Hjärtligt tack för ditt fina omdöme och för att vi fick förtroendet att hjälpa till med ert avsked.
Vi är mycket nöjda med allt, bemötande och kontakter.
Hej Anneli Hjärtligt tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss.
Vi köpte en begravningstjänst och blev otroligt väl bemötta. Absolut inget att anmärka på. Det hela sköttes på ett mycket proffsigt sätt.
Hej Kajsa, Varmt tack för ditt fina omdöme . Dina fina ord är väldigt värdefulla för oss.
Blev mycket fint och värdigt bemött vi besöket. Allting kring kring begravningsakten genomfördes till full belåtenhet och det hela blev en ljus och fin avslutning för Sven
Hej Inger Varmt och hjärtligt tack för ditt omdöme. Så fint att ert avsked blev ett ljust och vackert minne att bära med sig vidare i livet.
Jag blev mycket bra bemött av Benskiöld & Co.Alltid gott om tid, ingen stress. Göran Skantz var kunnig och kunde leda in samtalen på ett proffsigt sätt. Hade också glimten med balans. Företaget levde verkligen upp till mina förväntningar. Jag fick hjälp med att genomföra min mans begravning precis som han själv.ville ha det. Det var bara en sak som inte blev som önskat. Min man hade skrivit ner allt hur han ville ha sin begravning. Bl.a fågelkvitter som inledning i kyrkan. Blev förvånade när kantorn ignorerade vår önskan och spelade inledningsmusik som han själv valde.
Hej Ingalisa, Varmt tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Dina fina ord värmer verkligen. Vi tar även till oss dina upplevelser angående musiken och uteblivet fågelkvitter.dessa detaljer och önskemål är viktiga för oss.
Allting har fungerat utan problem med förberedelserna och genomförandet av min mammas begravning. Mycket bra bemötande.
Hej Monica Hjärtligt tack för ditt fina omdöme.
Eftersom vi hade nära släktingar som hade använt sig av Benskiöld&Co och var nöjda bad vi en av dem ta första kontakten och beställa tid för första mötet. På grund av detta kändes det bra att komma. Ett lugnt och bra bemötande och information som gavs var tydlig. Sammanlagt blev det tre besök och vi är bara nöjda med allt. Minnesboken som kom på posten var fin och hittills har jag i första hand sett på bilderna men min uppfattning är att texter som står om sorg är viktig att läsa.
Hej Birgitta Varmt tack för att vi fick förtroendet att hjälpa er.
Bemött på ett för situationen tillfredsställande o harmonisk, ;begravningen utfördes på ett värdigt sätt,
Hej Roland Tack för dina värmande ord och för att vi fick förtroendet att hjälpa dig.
Toppenbra begravningsbyrå. Trevligt och personligt bemötande.
Hej Lena Varmt tack för ditt fina omdöme.