Berlins Ur
Välkommen till Berlins Ur!
Vi på Berlins Ur har funnits med i branschen sedan 1986 vilket borgar för bred och djup kunskap. Vi vet vad kvalitet innebär och vi har alltid dig som kund i fokus. Vi är bara nöjda när du är nöjd.
Vi på Berlins Ur kan hjälpa dig att hitta din nya klocka såväl som att reparera din existerande klocka. Vi reparerar de flesta typer av armbandsur. Vill du laga en klocka är du välkommen förbi vår fysiska butik i Linköping för ett kostnadsförslag.
Vi har ett stort sortiment av kvalitativa klockor med märken såsom Casio, Certina, Claude Bernard, Edox, Seiko, Tissot, Triwa med flera. Välkommen att besöka vår hemsida för att se vårt sortiment.
Utmärkelser
128 omdömen om Berlins Ur
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om Berlins Ur
Personligt bemötande redan i orderbekräftelsen, vilket jag tyckte var väldigt trevligt.
Fick bra råd och förslag i samband med val av klocka.
Vårt barnbarn som får klockan i 20-årspresent blir säkert glad och nöjd. -
skrev om Berlins Ur
Snabb och excellent service. Återkopplar inom minuter och ger all hjälp man behöver!
Helt ok priser.
Jag helnöjd med min Seiko. -
skrev om Berlins Ur
Mycket nöjd, trevlig urmakare - fint med handskriven lapp.
skrev om Berlins Ur
Fruktansvärt nöjd! Trevliga. Hjälpsamma. Tack för klockan.
skrev om Berlins Ur
Bra bemötande av personalen och snabb leverans
skrev om Berlins Ur
Jag vill ge Berlins Ur högsta betyg!!
De var så snabba i sin återkoppling och var mycket serviceinriktade!! -
skrev om berlinsur.se
Mycket bra service! Snabb leverans av klockan
skrev om berlinsur.se
Got very good deal on a excellent watch. Loved the watch. Taken good care with packaging and shipping. Berlinsur team offer ed me additional insurance on my watch as well. Overall great experience.
skrev om berlinsur.se
Snabb leverans , smidig betalning , bra förpackning.
skrev om berlinsur.se
Vid första telefonkontakten fångade urmakaren upp mina önskemål på ett lyhört sätt.
Han gav mig viktiga råd om klockans handhavande.
En av frågorna vi diskuterade var länkens förkortning.
Jag hade gjort flera mätningar av armens omkrets
och kommit till olika resultat varje gång.
Slutligen uppskattade jag ett idealvärde.
Svårigheten att lyckas med detta enbart genom ett telefonsamtal är givetvis mycket stora.
Med hjälp av urmakarens yrkesmässiga erfarenhet samt professionella bedömning av samtalen kortades länken.
När klockan kom fram gjorde jag inga mätningar utan provade den direkt.
Den passade perfekt!
Ordet är naturligtvis livsfarligt men inget annat kan sägas i detta fall.
Trots att klockan inte fanns i lager levererades den 5 dagar efter beställningen.
Ett trevligt handskrivet meddelande bifogades i vilket jag inbjöds till kontakt vid behov.
Från en nöjd kund, nybliven innehavare av en
Tissot Gentleman Powermatic 80 Silicium. -
skrev om berlinsur.se
Högklassig service och bästa bemötande!
Väldigt trevlig köpupplevelse!
Bästa kombon av nätbutik och riktig butik. Närbutikens effektivitet och den riktiga butikens personliga service och omtanke. Snabb hantering och leverans. -
skrev om berlinsur.se
Bra pris och väldigt snabb leverans.
Ett extra plus i kanten för de medskickade karamellerna som kom väl till pass när klockan fixades i ordning. -
skrev om berlinsur.se
Toppen service fick jag när jag handlade.
skrev om berlinsur.se
Jag har hittat en ny klock leverantör bra support och snabbt skickat kommer med glädje att handla mer här
skrev om berlinsur.se
Snabbt och smidigt. Bra bemötande och service. Mina starkaste rekommendationer.
skrev om berlinsur.se
Supersnabb respons och personligt bemötande från Richard. Kundservice på en nivå man inte förväntar sig från ett webköp.
skrev om berlinsur.se
Snabb leverans, bra kommunikation.
skrev om berlinsur.se
Grym service och snabb leverans!
skrev om berlinsur.se
Utsökt bemötande, engagemang och kunskap av Richard då jag beställde min Seiko 5 Sports GMT.
skrev om berlinsur.se
Införskaffade en Seiko av Berlins ur.
Att beställa var inga konstigheter. Mycket bra pris i samband med sommarrea. Fantastisk respons och snabb återkoppling efter köp. Leverans gick bra. Alla stämplar fanns med.
Klockan var även den över förväntan. Kort summerat så rekommenderas Berlins Ur å det starkaste. -
skrev om berlinsur.se
Väldigt trevligt och serviceinriktat bemötande! Utmärkta produkter och snabb leverans! Rekommenderas starkt! Anders
skrev om berlinsur.se
Mycket nöjd med mitt köp. Snabb leverans och mycket bra kundservice, svarade snabbt och trevligt på alla mina frågor.
skrev om berlinsur.se
Jättebra service!! Blev bra bemött och var väldigt hjälpsamma!! Rekommenderas!! Massa++++++++
skrev om berlinsur.se
Mycket bra service och snabb leverans! Rekommenderas starkt!
skrev om berlinsur.se
Hade höga förväntningar iom dom fina recensionerna. Självklart levererade dom. Proffsigt o trevligt bemötande utan att vara för på. Kommer köpa nästa klocka hos dom igen.
skrev om berlinsur.se
Väldigt trevlig personal och kunnig.
Snabb service är 100% nöjd. -
skrev om berlinsur.se
Personlig kundservice på absolut högsta nivå! Det blir utan tvekan fler köp från Berlins ur
skrev om berlinsur.se
Snabb leverans och bra information om ordern utan att jag frågat.
skrev om berlinsur.se
Service utöver det vanliga. Snabb frakt.
skrev om berlinsur.se
Excelent store and great communication - both via email and phone. My order was shipped much faster than I expected, and I must admit that the packaging was safe and well prepared. Thank you!
skrev om berlinsur.se
Mycket bra kundbemötande! Rekommenderar starkt!!
skrev om berlinsur.se
Sjukt trevlig och personlig kundservice. De tog kontakt med mig direkt efter order och meddelade ett par dagars längre leveranstid än uppgett, och frågade om det var ok. Bad då om en förändring i ordern vilket genomfördes smärtfritt. Kanon!
skrev om berlinsur.se
Jättefint bemötande och snabb leverans. Rekommenderas varmt.
skrev om berlinsur.se
Bra förpackat, Snabbleverans och jättenöjd över klockan.
/Lisa -
skrev om berlinsur.se
Mycket proffsiga och trevliga, rekomenderas starkt.
skrev om berlinsur.se
Kanon - First class service!!!
Kanonbra service, rekommenderas!
skrev om berlinsur.se
Bra info på hemsidan och snabb leverans. Tack!
skrev om berlinsur.se
Jag rekommenderar Berlin's Ur bra info innan köpet sedan hög kvalitet på klockan samt snabb leverans.
skrev om berlinsur.se
Bra, snabb feedback, då varan inte längre var tillgänglig.
skrev om berlinsur.se
Snabb leverans, god kommunikation & ett riktigt bra pris.
Rekommenderas starkt! -
Helnöjd!
Blev kontaktad efter köp och fick länken kortad, snabb leverans och dessutom bästa pris jag kunde hitta på nätet. -
skrev om berlinsur.se
Snabbt svar och väldigt bra service. Rekommenderas varmt!
skrev om berlinsur.se
Riktig genuin, proffsig service, som det var i överallt i Sverige förr i tiden.
Bemöter kundens önskemål på ett mycket positivt sätt och ger goda proffsiga råd. Riktigt nöjd att jag hittade Berlins Urmakeri. -
skrev om berlinsur.se
Snabba svar, snabb leverans och jättebra service!
skrev om berlinsur.se
Hade några frågor innan köp som besvarades snabbt per mail. Blixtsnabb leverans samt information om sändningsnummer, välpackat, samt fann en handskriven lapp om lyckönskningar till mitt köp av min nya klocka Seiko Astron, Trevligt!
skrev om berlinsur.se
Snabb respons i dialog och informativ hemsida
skrev om berlinsur.se
Blev tårögd av så personlig service, trots att jag bara beställde en enkel och relativt billig klocka. Den var framme på nolltid, välförpackad och med handskrivet meddelande. Underbart!
skrev om berlinsur.se
Mycket bra på alla sätt! +++++