Väldigt kunnig personal som kom med bra förslag utifrån mina önskemål. Supertrevligt bemötande, snabb kontakt och otroligt hjälpsamma även efter genomfört köp. Rekommenderar verkligen denna butik. Över all förväntan! Köpte en Bulova Lunar pilot. Grym service!
Berlins Ur
Välkommen till Berlins Ur! Vi på Berlins Ur har funnits med i branschen sedan 1986 vilket borgar för bred och djup kunskap. Vi vet vad kvalitet innebär och vi har alltid dig som kund i fokus. Vi är bara nöjda när du är nöjd. Vi på Berlins Ur kan hjälpa dig att hitta din nya klocka såväl som att reparera din existerande klocka....
148 omdömen om Berlins Ur
Sedan starten hos Reco 2020
Mailade butiken om ett dam-ur. Mest för att kolla om den fanns i lager och hur lång leveranstid dom har. Blev uppringd av Richard, som upplyste om att man kan välja expressleverans. Fantastiskt serviceanda, otroligt bra hjälp ! Precis som man vill att det ska fungera.
Väldigt bra service! Uppskattade att de ringde om när min order behandlades och att de ställde in armbandet. Snabb leverans på det också! 10/10
Trotts klockor som inte fanns fick jag ett par kanon fina med bra service och behjälplighet
Köpte en seicoklocka, fick bra information kring leverans.
Väldigt bra. Ringer och berättar om leveransgången. Skulle dock önskat att man kunde se lagersaldo i webbshoppen. Hade man kunnat se detta hade det blivit en 5.a alla dar i veckan.
Helt otrolig service från början till slut. Rekommenderar verkligen Berlins Ur! Snabb leverans dessutom. Tack!
Personlig exceptionell och strålande service.
Fantastiskt med ett företag som ringer och säger att" Hej! Nu har vi skickat klockan du beställt. Hoppas att det blir bra!" Det var SÅ himla mycket värt att de gjorde så. En klocka är ju liksom en investering ändå.
Otroligt nöjd. Utomordentlig service och snabb hantering. Kan varmt rekommendera. Bara någon timme efter min beställning blir jag kontaktad på telefon och får veta att modellen har lång leveranstid men att samma modell med annan boettfärg finns för leverans. Eftersom prisskillnaden var nästan ca 10%, var jag lite tveksam och skrev detta i ett mail. Berlins gav mig den till samma pris utan omsvep och en vecka senare, dagen innan angiven leveransdag, landar den hemma, väl inpackad med en handskriven lapp. Mina mail besvarades...
Ringde personligen upp och bekräftade beställningen. Klockan levererades som utlovat.
Beställde på nätet men blev ändå uppringd av företaget för att säkerställa att allt kommit med - det är service det!
Toppenservice av Richard. Högsta möjliga poäng. Så vill man bli behandlad som kund.
Kundbemötandet var över förväntan, rekommenderar starkt. Blir fler köp här i framtiden :)
Snabb leverans verkar vara en trevlig butik som jag kommer att besöka när jag kommer till Linköping
Mycket vänligt bemötande. Mycket mån om sin kund. Har inte fått varan än, så om den kan jag inget säga. Mvh Inga-Lill Larsson
Snabb hantering av min beställning med ett personligt bemötande. Jag beställde en klocka och är jättenöjd med hanering och bemötande.
Utmärkt personlig service och snabb leverans. Kommer att återvända. /Michael
Mycket snabb o bra leverans. Suveränt att de ringde upp för justering av armband innan det skickades med klockan. Trevligt brev i paketet. Mkt nöjd med klockan.
Beställt två klockor från denna butik och är supernöjd med servicen!
Personligt bemötande redan i orderbekräftelsen, vilket jag tyckte var väldigt trevligt. Fick bra råd och förslag i samband med val av klocka. Vårt barnbarn som får klockan i 20-årspresent blir säkert glad och nöjd.
Snabb och excellent service. Återkopplar inom minuter och ger all hjälp man behöver! Helt ok priser. Jag helnöjd med min Seiko.
Mycket nöjd, trevlig urmakare - fint med handskriven lapp.
Fruktansvärt nöjd! Trevliga. Hjälpsamma. Tack för klockan.
Bra bemötande av personalen och snabb leverans
Tack för omdömet Eva. Önskar dig stor glädje av den häftiga nya klockan och ett gott nytt år!
Jag vill ge Berlins Ur högsta betyg!! De var så snabba i sin återkoppling och var mycket serviceinriktade!!
Tack för omdömet Kristina. Du är alltid varmt välkommen åter!
Mycket bra service! Snabb leverans av klockan
Tack för omdömet Camilla. Ni är varmt välkomna åter!
Got very good deal on a excellent watch. Loved the watch. Taken good care with packaging and shipping. Berlinsur team offer ed me additional insurance on my watch as well. Overall great experience.
Thanks for leaving a review Sayan. Glad to hear you love your new watch. Welcome back!
Snabb leverans , smidig betalning , bra förpackning.
Tack för omdömet Kjell, mycket uppskattat!
Vid första telefonkontakten fångade urmakaren upp mina önskemål på ett lyhört sätt. Han gav mig viktiga råd om klockans handhavande. En av frågorna vi diskuterade var länkens förkortning. Jag hade gjort flera mätningar av armens omkrets och kommit till olika resultat varje gång. Slutligen uppskattade jag ett idealvärde. Svårigheten att lyckas med detta enbart genom ett telefonsamtal är givetvis mycket stora. Med hjälp av urmakarens yrkesmässiga erfarenhet samt professionella bedömning av samtalen kortades länken....
Tack snälla Göran för ditt fina och utförliga omdöme. Önskar dig stor glädje av din nya mekaniska klocka!
Högklassig service och bästa bemötande!
Tack för ditt fina omdöme Annika, du är varmt välkommen åter!
Väldigt trevlig köpupplevelse! Bästa kombon av nätbutik och riktig butik. Närbutikens effektivitet och den riktiga butikens personliga service och omtanke. Snabb hantering och leverans.
Tack för det fina omdömet Lars, roligt att det blev lyckat!
Bra pris och väldigt snabb leverans. Ett extra plus i kanten för de medskickade karamellerna som kom väl till pass när klockan fixades i ordning.
Stort tack för det Roger - önskar dig mycket nytta och glädje av den nya klockan!
Toppen service fick jag när jag handlade.
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme - välkommen åter!
Jag har hittat en ny klock leverantör bra support och snabbt skickat kommer med glädje att handla mer här
Tack för omdömet Niklas. Vi är hedrade om vi får leverera fler klockor till dig framöver.
Snabbt och smidigt. Bra bemötande och service. Mina starkaste rekommendationer.
Tack Joav, och tack för att du handlar hos oss!!
Supersnabb respons och personligt bemötande från Richard. Kundservice på en nivå man inte förväntar sig från ett webköp.
Vad roligt att vi lyckades överträffa dina förväntningar, tack för omdömet!
Snabb leverans, bra kommunikation.
Stort tack för omdömet Niklas!
Grym service och snabb leverans!
Tack för omdömet Adnan! Välkommen åter!
Utsökt bemötande, engagemang och kunskap av Richard då jag beställde min Seiko 5 Sports GMT.
Införskaffade en Seiko av Berlins ur. Att beställa var inga konstigheter. Mycket bra pris i samband med sommarrea. Fantastisk respons och snabb återkoppling efter köp. Leverans gick bra. Alla stämplar fanns med. Klockan var även den över förväntan. Kort summerat så rekommenderas Berlins Ur å det starkaste.
Väldigt trevligt och serviceinriktat bemötande! Utmärkta produkter och snabb leverans! Rekommenderas starkt! Anders
Mycket nöjd med mitt köp. Snabb leverans och mycket bra kundservice, svarade snabbt och trevligt på alla mina frågor.
Jättebra service!! Blev bra bemött och var väldigt hjälpsamma!! Rekommenderas!! Massa++++++++
Mycket bra service och snabb leverans! Rekommenderas starkt!
Hade höga förväntningar iom dom fina recensionerna. Självklart levererade dom. Proffsigt o trevligt bemötande utan att vara för på. Kommer köpa nästa klocka hos dom igen.
Väldigt trevlig personal och kunnig. Snabb service är 100% nöjd.
Personlig kundservice på absolut högsta nivå! Det blir utan tvekan fler köp från Berlins ur
Snabb leverans och bra information om ordern utan att jag frågat.
Service utöver det vanliga. Snabb frakt.