Bevakia AB

Bevakia AB

bevakia.se
  • BadgeEightYears
4.5

Välkommen till Bevakia AB! Upplev en tryggare vardag med oss på Bevakia AB. Med ny teknik öppnas nya vägar för bedragare att tillskansa sig dina personuppgifter. Detta kan skada din ekonomi med påföljder som hänger i år efteråt. Vårt mål är att upptäcka när någon försöker stjäla dina uppgifter i realtid för att sedan snabbt...

774 omdömen om Bevakia AB

Sedan starten hos Reco 2019

Kjell N
Skrev om Bevakia AB

Ett bra bemötande och effektiv hantering från den uppringande. Han var tydlig med sitt ärende, vänlig och väl förberedd. Ärendet handlade om att jag kunde byta till autogiro, vilket jag också gjorde.

Christina O

Snabbt svar, trevligt bemötande

Svar från Bevakia AB

Hej Christina, Tack för att du delar din upplevelse! Vad roligt att höra att du fick snabbt svar och ett trevligt bemötande. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om frågor dyker upp eller om du behöver hjälp framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Ronny K
Skrev om Bevakia AB

Suveränt att bli upplyst vid förändringar som görs.

Svar från Bevakia AB

Hej Ronny, Stort tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du uppskattar att bli upplyst vid förändringar som görs, det är precis så vi vill att det ska fungera. Vi finns här om du har frågor eller vill ha hjälp framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Oskar Johnny J
Skrev om Bevakia AB

Trevlig o tillmötesgående men jag glömde fråga en del.

Svar från Bevakia AB

Hej Oskar Johnny, Tack för att du delar med dig! Vad roligt att höra att bemötandet upplevdes som trevligt och tillmötesgående, och det är helt naturligt att komma på fler frågor i efterhand. Hör gärna av dig igen så hjälper vi dig med det du undrar över. Ha en underbar dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Robert N
Skrev om Bevakia AB

Mycket bra servis på mina frågor trevligt bemötande pratade bra & tydligt .mvh Robert

Svar från Bevakia AB

Hej Robert, Stort tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du upplevde servicen som mycket bra och att bemötandet var trevligt, samt att informationen var tydlig och lätt att förstå. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om frågor dyker upp eller om du behöver hjälp framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Christina B
Skrev om Bevakia AB

Allt var okej. Jag blev väl bemött.

Svar från Bevakia AB

Hej Christina, Tack för att du delar din upplevelse! Vad bra att höra att allt kändes okej och att du blev väl bemött. Vi finns här om du skulle vilja höra av dig igen eller behöver hjälp framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Florence A
Skrev om Bevakia AB

Det var en positiv upplevelse med ett mycket trevligt bemötande, och jag fick svar på mina frågor. Tack så mycket!

Svar från Bevakia AB

Hej Florence, Stort tack för att du delar din upplevelse! Vad roligt att höra att bemötandet var mycket trevligt och att du fick tydliga svar på dina frågor. Vi finns här om du vill ta kontakt igen eller behöver hjälp framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Bo M
Skrev om Bevakia AB

Alldeles utmärkt!! Korrekt och vänligt !

Svar från Bevakia AB

Hej Bo, Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att allt upplevdes som utmärkt, korrekt och vänligt. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du har frågor eller behöver hjälp framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Lena A
Skrev om Bevakia AB

Jag tycker att det fungerar bra. Upplever att jag får det jag förväntar mig.

Svar från Bevakia AB

Hej Lena, Stort tack för att du delar din upplevelse! Vad skönt att höra att det fungerar bra och att tjänsten lever upp till dina förväntningar. Vi finns här om du skulle ha frågor eller behöver hjälp framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Pia Sussane Ann-Christine A

Mycket trevligt samtal. Underbara killar som jag har pratat med. Jag känner mig helt nöjd.

Svar från Bevakia AB

Hej Pia Sussane Ann-Christine, Vi vill tacka för de underbara orden! Vad härligt att höra att samtalen upplevdes som mycket trevliga och att du känner dig helt nöjd efter kontakten. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om du har frågor eller behöver hjälp framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Barbro N
Skrev om Bevakia AB

Mycket bra o hjälpsamma. Mycket nöjd. Han hjälpte mig o komma in på Dator mm Hoppas nu ni är så bra som ni säger.Tack

Svar från Bevakia AB

Hej Barbro, Stort tack för att du delar din upplevelse! Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp, särskilt med att komma igång på datorn, och att du känner dig nöjd efter kontakten. Vi hoppas självklart att tjänsten fortsätter leva upp till dina förväntningar, och du är alltid välkommen att höra av dig om du har frågor eller behöver hjälp framöver. Önskar dig en fin helg! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Linus P
Skrev om Bevakia AB

Bra och informativt samtal där allt var glasklart

Svar från Bevakia AB

Hej Linus, Tack för att du tog dig tiden att skriva! Vad skönt att höra att samtalet upplevdes som bra och informativt, och att allt kändes glasklart efteråt. Tveka inte att höra av dig om det skulle dyka upp frågor eller om du behöver hjälp framöver. Ha en fortsatt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Farida L
Skrev om Bevakia AB

Perfekt samtal och trevlig personal

Svar från Bevakia AB

Hej Farida, Vi vill tacka för de fina orden! Vad roligt att höra att samtalet upplevdes som perfekt och att personalen gav ett trevligt intryck. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om frågor dyker upp eller om du behöver hjälp framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Britt-Marie P
Skrev om Bevakia AB

Mkt trevligt bemötande och fick svar på mina frågor

Svar från Bevakia AB

Hej Britt-Marie, Stort tack för att du delar din upplevelse! Vad roligt att höra att bemötandet var mycket trevligt och att du fick svar på dina frågor. Vi finns här om du vill ta kontakt igen eller behöver hjälp framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Elisabet L
Skrev om Bevakia AB

Mycket, vänligt, professuonelt och upplysande

Svar från Bevakia AB

Hej Elisabet, Tack för de vänliga orden! Vad roligt att höra att bemötandet upplevdes som både vänligt, professionellt och upplysande. Vi finns här om du skulle behöva mer hjälp eller har frågor längre fram. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Yvonne O
Skrev om Bevakia AB

Först var jag mycket misstänksam då jag inte visste vad som gällde för mig. Jag fick en förklaring så det löste sig bra.

Svar från Bevakia AB

Hej Yvonne, Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det är förståeligt att känna sig misstänksam när allt inte är klart från början, och vad bra att höra att en tydlig förklaring gjorde att det löste sig på ett bra sätt. Vi finns här om du vill höra av dig igen eller om det dyker upp frågor framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Kristina L
Skrev om Bevakia AB

Trevligt samtal.Fick svar på mina frågor.Inget stress.

Svar från Bevakia AB

Hej Kristina, Tack för att du tog dig tiden att skriva! Vad skönt att höra att samtalet upplevdes som trevligt, utan stress, och att du fick tydliga svar på dina frågor. Vi finns här om du vill höra av dig igen eller behöver hjälp framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Erika H
Skrev om Bevakia AB

Mycket trevliga handläggare som visar god service!

Svar från Bevakia AB

Hej Erika, Stort tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du upplevde våra handläggare som mycket trevliga och att servicen kändes bra. Tveka inte att kontakta oss igen om något dyker upp eller om du behöver hjälp framöver. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Maria J

Trevlig och tillmötesgående personal ☺️

Svar från Bevakia AB

Hej Maria, Tack för de härliga orden! Vad roligt att höra att du upplevde personalen som både trevlig och tillmötesgående. Vi finns här om du skulle behöva hjälp eller har frågor längre fram. Önskar dig en härlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Håkan K
Skrev om Bevakia AB

Ringer och försöker sälja på mig, produkter, trots att jag är registrerad i NIX registret. Under all kritik, de har ringt 3-4 ggr/dag nu i 2-3 veckor. Irriterande!!!

Svar från Bevakia AB

Hej Håkan, Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du upplever kontakterna som påfrestande och irriterande, särskilt om du är registrerad i NIX – det ska självklart respekteras. Det är inte vår avsikt att ringa upprepade gånger eller skapa frustration - vi ringer ut till många som har deltagit i tävlingar och därmed har man godkänt att bli uppringd trotts NIX, det kan vara fallet i detta ärende. Hör gärna av dig direkt till oss så att vi kan se till att dina uppgifter hanteras korrekt och att...

Carola D
Skrev om Bevakia AB

Bra bemötande på personalen Fick det jag frågade om svar

Svar från Bevakia AB

Hej Carola, Vi vill tacka för din feedback! Vad bra att höra att bemötandet från personalen var positivt och att du fick tydliga svar på det du frågade om. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om det skulle dyka upp fler funderingar. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Kenneth B

Trevlig bemötande trevlig telefonsamtal

Svar från Bevakia AB

Hej Kenneth, Vi vill tacka för de härliga orden! Vad roligt att höra att du upplevde både bemötandet och telefonsamtalet som trevligt. Kontakta oss gärna om det skulle dyka upp frågor eller om du behöver hjälp framöver. Önskar dig en härlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Håkan B
Skrev om Bevakia AB

Trevligt och bra samtal med er medarbetare tydlig och bra information

Svar från Bevakia AB

Hej Håkan, Stort tack för att du delar din upplevelse! Vad roligt att höra att samtalet upplevdes som trevligt och att informationen var tydlig och lätt att ta till sig. Hör gärna av dig om det dyker upp frågor eller om du behöver hjälp framöver. Önskar dig en riktigt bra dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Christer Z
Skrev om Bevakia AB

Bra bemötande. Fick all hjälp jag behövde

Svar från Bevakia AB

Hej Christer, Tack för ditt fina omdöme! Vad skönt att höra att bemötandet var bra och att du fick all hjälp du behövde. Hör gärna av dig om det dyker upp frågor eller om vi kan hjälpa till med något mer framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Bengt Anders A

Trevligt Snabb och bra service

Svar från Bevakia AB

Hej Bengt Anders, Tack för de tjusiga orden! Vad roligt att höra att du upplevde servicen som trevlig, snabb och fungerade bra för dig. Hör gärna av dig om det dyker upp frågor eller om du behöver hjälp framöver. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Susanne G
Skrev om Bevakia AB

Väldigt trevlig att tala med. Fick bra bemötande fasst jag slarvat. Är tacksam för nyckelringar. Barnen och jag tappar ofta våra nycklar. Tack snälla/ Susanne Gisslen

Svar från Bevakia AB

Hej Susanne, Vi vill tacka för ditt fina omdöme! Vad skönt att höra att bemötandet kändes bra och att du upplevde kontakten som trevlig och förstående. Roligt också att nyckelringarna uppskattas och kommer till nytta för hela familjen. Hör gärna av dig om det dyker upp frågor eller om du behöver hjälp framöver. Önskar dig en riktigt bra dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Angela S
Skrev om Bevakia AB

Tycker jag blev lurad in i ett abonnemang av påstridig och förvirrande säljare . Men senaste samtalet med Bevakia var av en trevlig och hjälpsam kille.

Svar från Bevakia AB

Hej Angela, Stort tack för att du delar din upplevelse! Jag förstår att det kändes fel i början om du upplevde säljprocessen som påstridig och förvirrande — så ska det självklart inte vara. Samtidigt är det fint att höra att ditt senaste samtal med oss kändes trevligt och hjälpsamt. Kontakta oss om du vill reda ut något mer kring ditt abonnemang så hjälper vi mer än gärna till. Önskar dig en riktigt bra dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Elizabeth M
Skrev om Bevakia AB

När jag ringt Bevakia angående något har de varit både hjälpsamma och tilmötesgående. De har löst mina ärenden.

Svar från Bevakia AB

Hej Elizabeth, Tusen tack för ditt omdöme! Vad bra att höra att du upplevt oss som både hjälpsamma och tillmötesgående när du varit i kontakt med oss, och att dina ärenden blivit lösta. Hör gärna av dig om du behöver mer hjälp framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Jörgen N
Skrev om Bevakia AB

Det var ett trevligt samtal med er

Svar från Bevakia AB

Hej Jörgen, Vi vill tacka för ditt omdöme! Vad roligt att höra att samtalet med oss kändes trevligt, det uppskattar vi verkligen. Kontakta oss gärna om du har frågor eller behöver hjälp framöver. Önskar dig en riktigt bra dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Richard M
Skrev om Bevakia AB

Upplever en tryggare tillvaro då jag alltid får information ifall min identitet används.

Svar från Bevakia AB

Hej Richard, Stort tack för att du delar din upplevelse! Vad bra att höra att tjänsten ger dig en tryggare vardag och att du känner dig informerad när något händer kring din identitet. Hör gärna av dig om du undrar över något eller behöver hjälp framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Åsa Chatrine J

Bra och trevligt samtal. Tydlig information.

Svar från Bevakia AB

Hej Åsa Chatrine, Tusen tack för ditt omdöme! Vad bra att höra att samtalet kändes både trevligt och tydligt. Hör gärna av dig om du har fler frågor framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Magan G
Skrev om Bevakia AB

Oseriösa lurar kunder första hand och sedan bemöter otrevligt Jag varnar Alla borde varna andra

Svar från Bevakia AB

Hej Magan, Tack för att du delar din upplevelse, och jag är verkligen ledsen att du har känt så här. Vi har varit i kontakt med dig efter detta omdöme och är glada över att vi kunde reda ut det som blivit missförstått. Det är viktigt för oss att varje kund känner sig trygg i kontakten med oss, och vi uppskattar verkligen att du gav oss möjlighet att förklara och rätta till bilden. Om det skulle dyka upp fler funderingar framöver är du alltid varmt välkommen att höra av dig. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Mats P
Skrev om Bevakia AB

Bra information när det händer något så jag är nöjd med det och Gud Jul på er

Svar från Bevakia AB

Hej Mats, Tusen tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du känner dig nöjd med informationen du får när något händer — det är precis den trygghet vi vill ge. Önskar dig en riktigt god fortsättning! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Marianne N
Skrev om Bevakia AB

Hon var trevlig och det gick snabbt så allt var bra

Svar från Bevakia AB

Hej Marianne, Tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att allt gick snabbt och smidigt och att bemötandet var trevligt — precis så vill vi att det ska kännas. Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar i framtiden. Ha en fin dag och Gott Nytt År! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Andit H
Skrev om Bevakia AB

Jag känner mig trygg nu och tycker att bra service också 🤗

Svar från Bevakia AB

Hej Andit, Tusen tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du känner dig trygg och att du är nöjd med servicen — det betyder verkligen mycket för oss. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp eller har frågor framöver. Ha en riktigt härlig dag och God Jul! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Nathalie L
Skrev om Bevakia AB

Jätte trevliga och hjälpsamma! Läste alla mina problem utan krångel!

Svar från Bevakia AB

Hej Nathalie, Tusen tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du upplevde oss som både trevliga och hjälpsamma — och att vi kunde lösa allt utan krångel. Tveka inte att höra av dig igen om du behöver mer hjälp framöver. Önskar dig en fin dag och God Jul! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Roland F
Skrev om Bevakia AB

Bra säljare, lugn, lyssnande och jag fick förtroende för henne. Jag fick hem papper med avtal och info. Tyckte brandvarnaren verkade bra, så jag lade med em post,it lapp, skrev att jag ville ha en sådan. Kundtjänsten kontaktaade mig och han löste det smidigt. Så här långt är jag helnöjd!! Roland

Svar från Bevakia AB

Hej Roland, Tusen tack för ditt fina och utförliga omdöme! Vad härligt att höra att du fick ett lugnt och lyhört bemötande och att du kände förtroende redan i första kontakten. Det gläder oss också att processen med avtalet och brandvarnaren löste sig smidigt när kundtjänsten hörde av sig. Tveka inte på att höra av dig om det finns något annat vi kan hjälpa till med framöver. Önskar dig en fortsatt trevlig dag och God Jul! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Christina J
Skrev om Bevakia AB

Mycket bra bemötande och hjälp med att lösa problemet.

Svar från Bevakia AB

Hej Christina, Tusen tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du fick ett mycket bra bemötande och att problemet löstes på ett bra sätt – det uppskattar vi verkligen att du delar med dig av. Tveka inte att höra av dig igen om du behöver mer hjälp framöver. Önskar dig en riktigt god jul och en fortsatt trevlig dag! 🎄 Vänligen, Linnea Kundrelationer

Catarina S
Skrev om Bevakia AB

Bra tillmöters gående o förståelse

Svar från Bevakia AB

Hej Catarina, Tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du upplevde oss som tillmötesgående och förstående – det betyder mycket att du delar med dig av. Hör gärna av dig igen om du behöver något mer framöver. Önskar dig en riktigt god jul och en trevlig dag! 🎄 Vänligen, Linnea Kundrelationer

Gustav T
Skrev om Bevakia AB

Haft svårighet med att få mina räkningar.

Svar från Bevakia AB

Hej Gustav, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det var tråkigt att höra att du haft svårt att få dina fakturor, och det vill vi självklart hjälpa dig att få ordning på så snabbt som möjligt. Kontakta oss gärna så ser vi över dina uppgifter och säkerställer att allt fungerar som det ska framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Leif W
Skrev om Bevakia AB

Trevligt bemötande och snabb service

Svar från Bevakia AB

Hej Leif, Tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du upplevde både ett trevligt bemötande och snabb service – det betyder mycket för oss att du känner dig nöjd. Hör gärna av dig om det dyker upp fler frågor eller funderingar framöver. Ha en härlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Andreas S
Skrev om Bevakia AB

Jag har köpt id-skydd och fick hjälp och ett proffsigt bemötande.

Svar från Bevakia AB

Hej Andreas, Stort tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du kände dig väl omhändertagen och fick ett proffsigt bemötande när du tecknade ditt ID-skydd. Hör gärna av dig om du har några frågor framöver – vi hjälper alltid mer än gärna till. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Mats G

Mycket positivt,problemet löste sig. Tack

Svar från Bevakia AB

Hej Mats, Tusen tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att din upplevelse var positiv och att problemet löste sig – det gläder oss verkligen. Du är alltid välkommen att kontakta oss om något dyker upp framöver. Ta hand om dig! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Per Lennart L
Skrev om Bevakia AB

Det var lätt att ta kontakt med kundtjänst och få hjälp.

Svar från Bevakia AB

Hej Per Lennart, Stort tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du upplevde det som lätt att komma i kontakt med oss och få den hjälp du behövde. Tveka inte att höra av dig igen om fler frågor dyker upp. Ha en fantastisk dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Hector Eduardo R

Kunnig, lyhörd, förstående.serviceinriktad. utmärkt service.

Svar från Bevakia AB

Hej Hector Eduardo, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att du upplevde bemötandet som kunnigt, lyhört och serviceinriktat – precis så vill vi att det ska vara. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en fantastisk dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Mikael A
Skrev om Bevakia AB

Snabbt och trevligt bemötande.

Svar från Bevakia AB

Hej Mikael, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du fick ett snabbt och trevligt bemötande. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Carina W
Skrev om Bevakia AB

Hittills bara gott omdöme Trevligt bemötande o hjälpsam

Svar från Bevakia AB

Hej Carina, Tack för ditt varma omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet och upplever oss som hjälpsamma. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Siv K
Skrev om Bevakia AB

Ett Mycket trevligt bemötande när man ringer och ställer frågor

Svar från Bevakia AB

Hej Siv, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad fint att höra att du alltid får ett trevligt bemötande när du ringer till oss – det betyder mycket för oss. Kontakta oss gärna igen om du har fler frågor eller funderingar framöver. Ha en härlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Yvonne A
Skrev om Bevakia AB

Hugo var trevlig och saklig. Fick reda på vad jag var orolig för. Nöjd

Svar från Bevakia AB

Hej Yvonne, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att Hugo kunde bemöta dina funderingar på ett trevligt och tydligt sätt – jag ska se till att han får ta del av dina ord. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Jessica N
Skrev om Bevakia AB

Tacksam för återkoppling av obetald faktura och hjälp med att lägga in autogiro

Svar från Bevakia AB

Hej Jessica, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad bra att höra att du fick tydlig återkoppling och hjälp med att ordna autogirot – skönt att allt löste sig smidigt. Hör gärna av dig igen om du har fler frågor framöver. Ha en fortsatt bra dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer