Bevakia AB

Bevakia AB

bevakia.se
  • BadgeEightYears
4.5

Välkommen till Bevakia AB! Upplev en tryggare vardag med oss på Bevakia AB. Med ny teknik öppnas nya vägar för bedragare att tillskansa sig dina personuppgifter. Detta kan skada din ekonomi med påföljder som hänger i år efteråt. Vårt mål är att upptäcka när någon försöker stjäla dina uppgifter i realtid för att sedan snabbt...

960 omdömen om Bevakia AB

Sedan starten hos Reco 2019

Ann Marie-louise T

Fick proffsig hjälp med det jag behövde. Allt blev förklarat på bra sätt och är så tacksam för proffsigt mottagande! Mvh CARINA SKÖLD

Tor N
Skrev om Bevakia AB

Bra aktivitet med autogiro och smidig kodtnadskontroll

Charlotte F
Skrev om Bevakia AB

Vilhelm Nilsons brättade om kort spärrserice kredit bevakning real tids alarm återställning mm mycket utförligt och tydligt. Lugnt och inlyssnande. Vilket jag tyckte kändes bra så jag köpte det.

Kosma K

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Teenah A
Skrev om Bevakia AB

Blev väl bemött, fick mitt ärende förklarat och löst, fick även information om tilläggstjänsten nyckelbricka, vilken jag beställde. Dekalerna jag fick vid tecknandet av tjänsten har jag inte längre tillgång till, så medarbetaren skickat ut nya. Något de även gör om dekalerna exempelvis blir slitna.

Marie L
Skrev om Bevakia AB

Trevlig personal som gjorde det enkelt

Svar från Bevakia AB

Hej Marie, Tusen tack för din fina återkoppling! Härligt att vår trevliga personal gjorde kontakten enkel och smidig för dig. Vi hjälper dig gärna igen om det skulle behövas. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Michael U
Skrev om Bevakia AB

Bra kundtjänst och väldigt serviceinriktat

Svar från Bevakia AB

Hej Michael, Tack för de fina orden! Roligt att du uppskattade vår kundtjänst och det serviceinriktade bemötandet. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp igen. Ha det riktigt gott! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Harriet Å
Skrev om Bevakia AB

Mycket bra hjälp av Oscar en sån fin service på alla sätt.Alla förväntningar så bra. Men tyvärr va jag tvungen stt däga upp avtalet pga att jag råkade täckna ett annat bolag. Men jag återkommer till Bevakia va så säker. Tusen tack Simon Mvh Harriet

Svar från Bevakia AB

Hej Harriet, Stort tack för ditt fina omdöme! Härligt att Oscar gav dig så bra hjälp och service och att allt levde upp till dina förväntningar. Vi förstår att du behövde avsluta avtalet den här gången och välkomnar dig varmt tillbaka framöver. Önskar dig allt gott! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Gill A
Skrev om Bevakia AB

ett proffsigt , glatt och positivt bemötande fick snabbt hjälp med det jag önskade köpte inget utan vill ändra betalningssätt för den tjänst jag redan har, från pappersavi till autogiro

Svar från Bevakia AB

Hej Gill, Tack för att du delar din upplevelse! Fint att du fick ett glatt och professionellt bemötande samt snabb hjälp med att ändra betalningssätt till autogiro. Hör gärna av dig om du behöver hjälp med något mer framöver. Ha en fortsatt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Ann-Catrin S
Skrev om Bevakia AB

Snabb återkoppling. Trevlig service!

Svar från Bevakia AB

Hej Ann-Catrin, Tusen tack för din fina återkoppling! Härligt att du fick snabb återkoppling och trevlig service. Vi hjälper dig gärna igen om det skulle behövas. Önskar dig allt gott! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Meibel G
Skrev om Bevakia AB

Trevligt bemötande, jag har inget att klaga på. Fick svar på mina frågor.

Svar från Bevakia AB

Hej Meibel, Tack för ditt omdöme! Fint att du blev trevligt bemött och fick svar på dina frågor. Du är alltid välkommen att höra av dig om du undrar över något mer. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Monalena B
Skrev om Bevakia AB

Vänligt bemötande. Blev snabbt kopplad till en handläggare och fick svar på mina frågor.

Svar från Bevakia AB

Hej Monalena, Stort tack för din återkoppling! Härligt att du snabbt kom i kontakt med en handläggare och fick ett vänligt bemötande samt svar på dina frågor. Hör gärna av dig om du behöver mer hjälp framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Lars O
Skrev om Bevakia AB

Väldigt bra så bra att jag tog ett abonnemang också

Svar från Bevakia AB

Hej Lars, Tack för de uppskattande orden! Roligt att du fick ett så bra intryck att du valde att teckna ett abonnemang hos oss. Du är alltid välkommen att höra av dig om du har några frågor. Önskar dig allt gott! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Marekh M
Skrev om Bevakia AB

Well organized work, flexible, friendly

Svar från Bevakia AB

Hej Marekh, Stort tack för din fina återkoppling! Härligt att du upplevde vårt arbete som välorganiserat och bemötandet som både flexibelt och vänligt. Vi hjälper dig gärna igen om det skulle behövas. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Ros-Marie S
Skrev om Bevakia AB

Mkt trevligt bemötande , kom fram direkt på telefon = ett plus. Fick mitt ärende utrett och förklarat för mig på ett bra sätt. Fixade även mitt autogiro.

Svar från Bevakia AB

Hej Ros-Marie, Tusen tack för att du delar din upplevelse! Fint att du kom fram direkt och fick ett trevligt bemötande samt en tydlig förklaring när ärendet löstes. Skönt också att autogirot kunde ordnas på nytt. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du behöver mer hjälp. Ha det gott så länge! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Annika Marie O
Skrev om Bevakia AB

Trevligt o professionellt samtal.

Svar från Bevakia AB

Hej Annika Marie, Tack för de fina orden! Roligt att du upplevde samtalet som både trevligt och professionellt. Vi finns här om du behöver hjälp framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Maj-Britt N
Skrev om Bevakia AB

Snabbt svar och tydliga instruktioner. Fixade mitt problem.

Svar från Bevakia AB

Hej Maj-Britt, Stort tack för din fina återkoppling! Härligt att du fick ett snabbt svar och tydliga instruktioner som löste problemet. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen. Önskar dig allt gott! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Britt R
Skrev om Bevakia AB

Fick hjälp direkt .Mycket bra bemötande .

Svar från Bevakia AB

Hej Britt, Tusen tack för ditt omdöme! Fint att du fick hjälp direkt och blev väl bemött. Hör gärna av dig om det dyker upp fler frågor. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Magnus L
Skrev om Bevakia AB

Ingen åsikt för tillfället då har har enbart varit kund en kortare tid.

Svar från Bevakia AB

Hej Magnus, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi förstår att det ännu är för tidigt att bilda sig en tydlig uppfattning när du bara varit kund en kort tid. Du är varmt välkommen att kontakta oss om frågor dyker upp framöver. Ha det gott så länge! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Mats F
Skrev om Bevakia AB

Väldigt trevlig representant för bolaget som ringde mig

Svar från Bevakia AB

Hej Mats, Stort tack för de uppskattande orden! Roligt att vår medarbetare gav dig ett så trevligt bemötande under samtalet. Vi finns här om du behöver hjälp eller har frågor framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Heidie S
Skrev om Bevakia AB

Ringde för att säga upp mitt ID-skydd. Fick hjälp, efter en kort stund i telefonkö, med uppsägning och att de skulle skicka mig en slutfaktura på resterande månadsbelopp. Tack!

Svar från Bevakia AB

Hej Heidie, Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Fint att du snabbt kom fram och fick hjälp med både uppsägningen och informationen om slutfakturan. Hör gärna av dig om du har några frågor när fakturan kommer. Önskar dig allt gott! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Denny J
Skrev om Bevakia AB

Jag måste säga att Bevakia är ett mycket trevligt och tillmötesgående företag! Jag ger dem högsta betyg!!👍👍🤣👍👍

Svar från Bevakia AB

Hej Denny, Tusen tack för ditt härliga omdöme! Roligt att du upplever oss som trevliga och tillmötesgående och vill ge oss högsta betyg. Du är varmt välkommen att höra av dig när du behöver vår hjälp. Ha en fantastisk dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Snjolaug Kristin L

Fick ett telefonsamtal från dem. Det står att detta är belysning och lamp företag men de erbjuder id skyddtjänst och det är onödigt. De även hävdar att polisen rekommendera dem. Nej det gör inte polisen. Jag har personligen kontaktat polisen. Vi är försäkrade via vår egna försäkring. Passa er.

Svar från Bevakia AB

Hej Snjolaug Kristin, Tack för att du uppmärksammar oss på detta. Vi beklagar att samtalet gav en otydlig bild av både företaget och den tjänst som presenterades. Uppgiften om att polisen skulle rekommendera oss är allvarlig och något vi vill följa upp närmare. Kontakta oss gärna med tidpunkt och det telefonnummer som blev uppringt, så att vi kan undersöka vad som sades och vidta lämpliga åtgärder. Önskar dig en trevlig helg Vänligen, Daniel Kundrelationer

Ronny G
Skrev om Bevakia AB

Trevligt bemötande lättsamt enkelt.

Svar från Bevakia AB

Hej Ronny, Stort tack för din återkoppling! Härligt att du fick ett trevligt bemötande och upplevde kontakten som både lättsam och enkel. Vi hjälper gärna till om du behöver oss framöver. Ha det gott så länge! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Carina D
Skrev om Bevakia AB

Jag pratade med Markus (fakturafrågor) och vill ge honom en stor eloge vid vårt samtal. Markus var jättetrevlig, pratade tydligt och lugnt och hade empati och förståelse och var engagerad och hjälpsam i att lösa mitt ärende och lite till. Helt enkelt väldigt serviceminded. Fler skulle vara som han så var rädd om honom. Varma hälsningar Carina

Svar från Bevakia AB

Hej Carina, Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse! Fint att Markus bemötte dig med lugn, tydlighet och förståelse och engagerade sig för att lösa ditt ärende. Vi ser självklart till att dina uppskattande ord når honom. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen. Önskar dig en härlig dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Anna J
Skrev om Bevakia AB

Jag uppskattar en bra kundtjänst som man kan ringa till om man har frågor och prata med en levande person. Ingen självklarhet nuförtiden.

Svar från Bevakia AB

Hej Anna, Tusen tack för din fina återkoppling! Vi är glada att du uppskattar möjligheten att enkelt ringa oss och få personlig hjälp med dina frågor. Du är varmt välkommen att kontakta oss när du behöver stöd eller vägledning. Önskar dig allt gott! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Eva S
Skrev om Bevakia AB

Snabbt svar, trevlig bemötande och god service

Svar från Bevakia AB

Hej Eva, Tack för de uppskattande orden! Härligt att du fick ett snabbt svar, god service och ett trevligt bemötande. Vi hjälper dig gärna igen om det skulle behövas. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Bo-Göran P
Skrev om Bevakia AB

Bevakia har jag använt ett tag nu och det har funkat väldigt bra. Blev ombedd att skaffa autogiro vilket dom fixade åt mig . Samt även nyckel ringar 2 st om jag skulle tappa bort dom . Medarbetaren var trevlig och kunnig .

Svar från Bevakia AB

Hej Bo-Göran, Stort tack för att du delar din upplevelse! Roligt att tjänsten har fungerat bra och att du fick hjälp med både autogiro och extra nyckelringar. Fint också att vår medarbetare gav dig ett trevligt och kunnigt bemötande. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver mer hjälp. Ha det gott så länge! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Malin L
Skrev om Bevakia AB

Hjälpsam och förstående för mitt ärende.

Svar från Bevakia AB

Hej Malin, Tusen tack för din återkoppling! Fint att du fick ett hjälpsamt och förstående bemötande i ditt ärende. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp framöver. Önskar dig allt gott! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Beverly C
Skrev om Bevakia AB

Jag blev vänligt och professionellt bemött. Personalen var hjälpsam, svarade snabbt på mina frågor och gav bra information. Jag är mycket nöjd med deras service.

Svar från Bevakia AB

Hej Beverly, Stort tack för dina fina ord! Det är roligt att du är mycket nöjd med servicen och fick ett vänligt, professionellt och hjälpsamt bemötande. Synd att det verkar ha blivit lite fel med antalet stjärnor, eftersom din beskrivning är så positiv. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Maria Ö
Skrev om Bevakia AB

Lätt att få den hjälp som behövs

Svar från Bevakia AB

Hej Maria, Tack för ditt fina omdöme! Vad bra att det var lätt att få den hjälp du behövde i kontakten med oss. Du är varmt välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Elisabet L
Skrev om Bevakia AB

Jättebra information, trevliga personer i kundtjänst.

Svar från Bevakia AB

Hej Elisabet, Stort tack för din återkoppling! Vad roligt att du fick bra information och ett trevligt bemötande från kundtjänst. Vi hjälper gärna till igen om du behöver oss framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Joakim P
Skrev om Bevakia AB

Jag fick två vänliga o hjälpsamma svar o blev väldigt nöjd. Så här långt fungerar allt bra. Hoppas att inte behöva ringa då jag beställt en tjänst man behöver när man klantar till det.Tack så mycket för er hjälp och att ni finns.

Svar från Bevakia AB

Hej Joakim, Tack för att du delar din upplevelse! Vad fint att du fick vänliga och hjälpsamma svar, och att allt fungerar bra så här långt. Vi är glada att kunna finnas till hands när något behöver lösas. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Agneta Birgitta S

Kanske något dåligt användarbeskrivning men som var hade jag hjälp

Svar från Bevakia AB

Hej Agneta, Tack för att du delar din upplevelse! Vi beklagar om användarbeskrivningen inte kändes helt tydlig, men det är väldigt bra att höra att du ändå fick den hjälp du behövde. Vi hjälper gärna till igen om något mer känns oklart framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Trine Anita M
Skrev om Bevakia AB

Mycket trevligt bemötande. Tänkte säga upp avtalet, men han övertalade mig att vara kvar.

Svar från Bevakia AB

Hej Trine Anita, Tack för att du delar din upplevelse. Vad fint att bemötandet kändes mycket trevligt och att samtalet gav dig anledning att stanna kvar som kund. Vi vill samtidigt att våra kunder alltid ska känna sig trygga i sina beslut, så du är varmt välkommen att höra av dig om du vill prata igenom något mer. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Berith M

Proffsigt Bra bemötande Trevlig kille

Svar från Bevakia AB

Hej Berith, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du upplevde kontakten som proffsig och att bemötandet kändes både bra och trevligt. Vi hjälper gärna till igen om du behöver oss framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Bengt Göran Gunnar R

Det var ett trevligt samtal med bra bemötande

Svar från Bevakia AB

Hej Bengt Göran, Tack för din återkoppling! Vad fint att höra att samtalet kändes trevligt och att du fick ett bra bemötande. Du är varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp med något framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Frida P

Otroligt trevliga och hjälpsamma. ☺️

Svar från Bevakia AB

Hej Frida, Tack för din härliga återkoppling! Vad roligt att du upplevde oss som både trevliga och hjälpsamma i kontakten. Vi finns gärna här igen om du behöver hjälp framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Marija C
Skrev om Bevakia AB

Trevlig och kompetent bemötande.

Svar från Bevakia AB

Hej Marija, Tack för din fina återkoppling! Vad bra att du upplevde bemötandet som både trevligt och kompetent. Du är varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp med något framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Lars E
Skrev om Bevakia AB

Det var väll er säljare (Fredrik Johansson) som var bra på det han gjorde, man fick förtroende när pratade om er inte framfusig.

Svar från Bevakia AB

Hej Lars, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att Fredrik Johansson gav ett tryggt och professionellt intryck, utan att samtalet kändes framfusigt. Det är viktigt för oss att kontakten ska kännas både saklig och förtroendeingivande. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Leif R
Skrev om Bevakia AB

Snabb och komopewtent service i en fakturafråga !

Svar från Bevakia AB

Hej Leif, Tack för din återkoppling! Vad bra att du fick snabb och kompetent hjälp med fakturafrågan. Skulle du behöva hjälp med något mer framöver finns vi gärna här. Ha en fortsatt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Carl P
Skrev om Bevakia AB

Trevligt bemötande och inte så påstridiga som andra kan vara

Svar från Bevakia AB

Hej Carl, Tack för din fina återkoppling! Vad bra att du upplevde bemötandet som trevligt och att kontakten inte kändes påstridig. Det är viktigt för oss att samtalet ska kännas respektfullt och tryggt. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Andrea O
Skrev om Bevakia AB

Ringde i fakturara ärende. Trevligt bemötande. Hjälpsam. Utöver mitt ärende erbjöds hjälp att lägga betalningar via autogiro vilket jag är tacksam för =service. Erbjudande om nyckelbricka som jag dock ser som försäljning. Hade inte med ärendet att göra. Ok då det inte var påträngande utan en öppen fråga.

Svar från Bevakia AB

Hej Andrea, Tack för att du beskriver din upplevelse så tydligt! Vad bra att du fick trevlig och hjälpsam service i fakturaärendet, och att du även fick stöd kring betalning via autogiro. Vi uppskattar att du nämner att erbjudandet om nyckelbricka framfördes som en öppen fråga och inte på ett påträngande sätt. Du är varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen. Vänligen, Daniel Kundrelationer

Gunnel K
Skrev om Bevakia AB

Mycket trevlig Oskar som hjälpte mig ska snart få en ny då den gamla är för gammal. Enkelt o lätt 👍💗

Svar från Bevakia AB

Hej Gunnel, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att Oskar kunde hjälpa dig på ett trevligt och smidigt sätt, och att du snart får en ny dosa när den gamla blivit för gammal. Skönt att höra att processen kändes enkel. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Anneli K
Skrev om Bevakia AB

Det gick bra det jag sökte om. Tack så mycket🌺

Svar från Bevakia AB

Hej Annelie, Tack för din fina återkoppling! Vad bra att det du sökte hjälp med gick smidigt och att allt löste sig på ett bra sätt. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig med något mer. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Leif H
Skrev om Bevakia AB

Bra service och snabb respons.

Svar från Bevakia AB

Hej Leif, Tack för ditt fina omdöme! Vad bra att du fick snabb respons och upplevde servicen som bra. Vi hjälper gärna till igen om du behöver oss framöver. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Alexander K
Skrev om Bevakia AB

Trevligt samtal, bra med förslag som förbättrar för mig som kund

Svar från Bevakia AB

Hej Alexander, Tack för att du delar din upplevelse! Vad fint att samtalet kändes trevligt och att du fick förslag som kunde förbättra din lösning som kund. Vi hjälper gärna till igen om du har frågor eller behöver stöd framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Mikael E
Skrev om Bevakia AB

Kanonbra. Fick snabb och bra hjälp.

Svar från Bevakia AB

Hej Mikael, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du fick snabb och bra hjälp i kontakten med oss. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Ylva T
Skrev om Bevakia AB

Det var en trevlig kille.Han förklarade om brickan som jag valde då vet jag att den kommer rätt om någon ärlig person hittar den.

Svar från Bevakia AB

Hej Ylva, Tack för att du delar din upplevelse! Vad bra att du fick ett trevligt bemötande och en tydlig förklaring kring brickan du valde. Det är viktigt att det känns tryggt och enkelt att förstå hur tjänsten fungerar om brickan skulle hittas. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer

Carina S
Skrev om Bevakia AB

Bra service! Hjälpsamma och lösningsorienterade.

Svar från Bevakia AB

Hej Carina, Tack för din fina återkoppling! Vad roligt att du upplevde servicen som bra och att du fick hjälp av lösningsorienterad personal. Vi hjälper gärna till igen om du behöver oss framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Daniel Kundrelationer