Mycket bra, fick förklarat vad som ingår i skyddet. Tack så jättemycket.
Bevakia AB
Välkommen till Bevakia AB! Upplev en tryggare vardag med oss på Bevakia AB. Med ny teknik öppnas nya vägar för bedragare att tillskansa sig dina personuppgifter. Detta kan skada din ekonomi med påföljder som hänger i år efteråt. Vårt mål är att upptäcka när någon försöker stjäla dina uppgifter i realtid för att sedan snabbt...
570 omdömen om Bevakia AB
Sedan starten hos Reco 2019
Hej Lisbeth, Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att du är nöjd med bemötandet du fått och att du fick lite mer inblick i vad som ingår i dina tjänster du har hos oss, det är vi som ska tacka dig för ditt förtroende och för att du valt att vara kund hos oss! Hör gärna av dig vid frågor eller funderingar i framtiden. Önskar dig en härlig dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Det var ett trevligt samtal med en trevlig person.
Hej Eric Tommy, Tack för ditt trevliga omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med bemötandet du fick - vi ser fram emot att höra från dig i framtiden vid eventuella funderingar! Önskar dig en fin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Bra upplevelse frånsett långt väntetid trots att jag var nummer ett i kön fr början
Hej Erik, Tack för din feedback - ibland kan väntetiden vara lite längre, men det gläder oss att du fick bra hjälp när du väl kom fram! Det går även superbra att maila in ditt ärende till oss om det skulle kännas enklare, kontakta oss mer än gärna vid frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en fortsatt härlig dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Bytte tjänst Det gick snabbt och jag blev trevligt bemött
Hej Lotta Marie, Vi tackar för ditt fina omdöme! Det gläder oss att bytet gick snabbt och enkelt till samt att du fick ett fint bemötande! Kontakta oss gärna i framtiden vid frågor eller funderingar. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Trevligt och kunnigt bemötande
Hej Eva Marie Louise, Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med bemötandet från handläggaren du pratade med, kontakta oss mer än gärna på nytt för vidare frågor eller funderingar. Önskar en fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer
Väl bemött och fick förslag och förlängd betänketid för att jämföra mitt befintliga ID-skydd.
Hej Sören, Tack för ditt trevliga omdöme, vad härligt att allt gick bra och att du fick möjlighet att jämföra med din nuvarande aktör! Hör gärna av dig vid minsta fråga eller fundering i framtiden. Önskar dig en fin helg! Vänligen, Angela Kundrelationer
Bra o tydligt bemötande. Kort väntetid på kundtjänst.
Hej Ulf, Tack för ditt trevliga omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med bemötandet och att du fick hjälp så snabbt som möjligt! Kontakta oss mer än gärna vid funderingar i framtiden. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Fick tydliga svar på mina frågor och funderingar. Trevligt bemötande.
Hej Nils Tommy, Vi tackar för ditt fina omdöme! Vad härligt att du fick svar på de frågor du hade! Vi hoppas att du är nöjd med tjänsten, kontakta oss gärna vid funderingar framöver. Önskar dig en trevlig helg! Vänligen, Angela Kundrelationer
Mottagare var påläst och kunnig. Hon var artig och tog den tid som behövdes gör att förklara åt mig.
Hej Joakim, Vi tackar för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med servicen du fått! Vi ser fram emot att göra dig nöjd med tjänsten framöver :D Ha en fin helg! Vänligen, Angela Kundrelationer
Bra bemötande där jag snabbt fick svar på min fråga gällande en faktura.
Hej Agnes, Tack för ditt trevliga omdöme! Vad härligt att du fick hjälp med ditt ärende så snabbt! Vi ser fram emot att höra från dig i framtiden vid frågor eller funderingar. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Snabbt svar och Trevligt bemötande. Tack!
Hej Kerstin, Tack för ditt trevliga omdöme! Så härligt och läsa att du fick snabb och bra hjälp med ditt ärende! Vi ser fram emot att höra från dig i framtiden vid eventuella frågor eller funderingar. Ha en fin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Bra trevligt bemötande id skydd
Hej Bo, Tack för ditt tjusiga omdöme! Vad härligt att du fick ett bra bemötande, vi hoppas att du är nöjd med ID-skyddet, hör gärna av dig vid frågor eller funderingar i framtiden. :D Ha en fin helg! Vänligen, Angela Kundrelationer
Klar och tydlig förklaring vad tjänsten innebär
Hej Kenneth, Tack för ditt tjusiga omdöme! Vad skönt att du fick en bra förklaring och vi hoppas att du även blir nöjd med tjänsten! Hör mer än gärna av dig vid frågor eller funderingar. Ha en fin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Tillmötesgående. Ärlig och förstående för mitt problem samt rådgivande.
Hej Lars Johan Magnus, Vi tackar för din fina recension - det gläder oss verkligen att du fick ett bra bemötande från vår kundservice! Vi ser fram emot att göra dig nöjd framöver samt hjälpa dig vid frågor eller funderingar. Önskar dig en superfin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Tjänst Id-Skydd Hej :) Fick inte riktigt de kundbemötande som jag såg framför mig när jag ringde in kring mitt ärende, men de beror la mest på att vi alla arbetar efter olika pedagogiska modeller!!! Men jag kom i all fall fram till en väldigt lugn och professionell Oliva som löste mitt ärende snabbt och smidigt, därav en 5/5 från mig. Tack :)
Hej Brandon, Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt och höra att du är nöjd med bemötandet du fått från Olivia och att ni kunde lösa ditt ärende på bästa möjliga sätt! :D Skulle det dyka upp frågor eller funderingar i framtiden så ser vi fram emot att höra från dig. Önskar dig en fortsatt trevlig dag och fin sommar! Vänligen, Angela Kundrelationer
Jätte trevligt ung kvinna tack mvh Maritta
Hej Maritta, Tack för ditt trevliga omdöme! Vad roligt att du är nöjd med bemötandet du fått - vi hoppas att blir nöjd med tjänsten framöver! Önskar dig en fin dag och trevlig helg! Vänligen, Angela Kundrelationer
Tog lite lång tid i kön innan någon svarade . Men glad lättsam tjej jag pratade med sen, fick svar pp min undran. Snabb effektiv bra.
Hej Gunvor, Tack för att du valde att dela med dig om din upplevelse - Ibland kan det ta lite längre tid att komma fram till kundservice, men då går det alltid superbra att maila in sitt ärende om man skulle vilja det! Det gläder oss enormt att du är nöjd med bemötandet och att du fick hjälp med ditt ärende. Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar i framtiden. Önskar dig en trevlig helg! Vänligen, Angela Kundrelationer
Bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra
Hej Monica, Tack för att du tog dig tiden att besvara recensionen! Vad roligt att allt har fungerat bra för dig - vi ser verkligen fram emot att höra från dig i framtiden vid eventuella funderingar. Ha en härlig dag nu! Vänligen, Angela Kundrelationer
Trevligt bemötande, tydlig information, tjänstvillighet om ytterligare frågor eller problem uppstod.
Hej Margaretha, Tack för ditt tjusiga omdöme! Vad härligt att du fick ett bra bemötande samt tydlig information av handläggaren du var i kontakt med! Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar i framtiden. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Kom snabbt fram till Olivia, trevligt bemötande!
Hej Pia, Tack för ditt härliga omdöme! Det gläder oss att du snabbt fick hjälp av Olivia, vi hoppas att du blir nöjd med din nya tjänst! Hör gärna av dig vid funderingar i framtiden. Önskar dig en trevlig dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Träffade en mycket trevlig kille Kevin Fredriksson. Han berättade för mig hur Bevakia fungerar. Jag fick all den hjälp jag behövde och är mycket tacksam för detta.. Sökte för att skydda min identitet.
Hej Ingalill, Tack för din fina recension! Vad härligt att du är nöjd med bemötandet och servicen du fått av Kevin, visst är han en stjärna! Vi hoppas att du är nöjd med tjänsten och vi ser fram emot att höra från dig i framtiden vid frågor eller funderingar. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Blev informerade om att även KB kunde bevakas, . Men det var inte fallet
Hej Björn, Tack för ditt omdöme! Vad tråkigt att du fick fel information från början... Hoppas att det löste sig på bästa sätt när du var i kontakt med handläggaren, om det skulle dyka upp frågor eller om du har något annat du funderar om så ser vi fram emot att höra från dig framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Ali Riktigt trevlig och hjälpsam! Bästa säljaren jag talat med. Hjälpte mig förstå hur Bevakia fungerar och andra viktiga saker.
Hej William, Tack för ditt tjusiga omdöme! Vad roligt och se att du är nöjd med säljarens bemötande samt service! Vi ser verkligen fram emot att göra dig nöjd med tjänsten i framtiden :D Kontakta oss gärna vid funderingar. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Trevlig, kunnig, hjälpsam operatör
Hej Chrisoula, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt och se att du är nöjd med bemötandet samt hjälpen du fått! Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Mycket bra och trevlig information av kundtjänst. Åke Lövgren 🙏 tack.
Hej Åke, Tack för dina fina ord! Jag misstänker att det blev lite fel där med stjärnorna, jag kan se att du varit i kontakt med kundservice och att du försökt ändra det. Men vi uppskattar att du tog dig tiden att besvara ett omdöme och det gläder oss att du är nöjd med bemötandet! Önskar dig en fin helg! Vänligen, Angela Kundrelationer
Idag ringde Christoffer o berättade om ert bedrägeri skydd. Vilken otroligt trevlig o kunnig o påläst kille. Ni ska vara så tacksamma att få ha honom jobbande hos er. Tog ett beslut redan när vi pratade att vi ville ha tjänsten. Detta faktiskt mycket på att jag fick denna trevliga upplevelse av er anställde.
Hej Anneli, Tack för ditt underbara omdöme! Vad glada vi blir av att läsa din fina recension och vi uppskattar verkligen att du tog dig tiden att skriva detta! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med Christoffers bemötande och att ni kunde göra en bra affär tillsammans :D Vi ser fram emot att göra dig super nöjd i framtiden med tjänsten och tveka inte på att kontakta oss vid minsta fråga eller fundering. Önskar dig en superfin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Snabbt svar trevligt bemötande
Hej Patrik, Tack för ditt trevliga omdöme! Härligt att du fick snabb hjälp och ett trevligt bemötande av handläggaren du var i kontakt med! Vi ser fram emot att hjälpa dig framöver vid funderingar. Önskar dig en fin helg! Vänligen, Angela Kundrelationer
Dom säljer en tjänst som inte alltid behövs, eller som i mitt fall redan täcks av en konkurrent. Väldigt påstridig säljare som fick mig av trötthet att acceptera ett avtal bara för att kunna få se villkoren i deras tjänst, vilket jag annars inte kunde få! Enkelt att avsluta per telefon, dock var det en ganska påstridig tjej som försökte återsälja deras tjänster igen, med hänvisning om att konkurrenterna är dåliga, ända tills jag rakt ut sa "Jag är än mer övertygad om att säga upp avtalet nu efter ytterligare ett påstridigt...
Hej Bill, Jag är ledsen om du upplevt samtalet som att någon försökt prata ner en konkurrent, vi är otroligt stolta över att vara ett av Sveriges mest rekommenderade bolag inom vår bransch, men det betyder inte att våra konkurrenter är dåliga. Däremot kan det vara nyttigt att få veta vad skillnaden på "oss" och "dem" är för att kunna göra ett beslut som man kan stå bakom och känna sig nöjd med. Det ska vara lika enkelt att avsluta ett avtal som det är att påbörja ett, men för att vi ska kunna förbättra vårt arbete kan det...
hjälpsam och förstårligt hjälp från er 😀
Hej Jenny Katarina, Tack för ditt härliga omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med hjälpen du fått! Kontakta oss gärna vid minsta fråga eller fundering i framtiden :D Önskar dig en fin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Vänligt bemötandeHjälp med att ändra fel jag skrivit på mina betalkort👍
Hej Clary, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt och se att du är nöjd med bemötandet samt att du fick hjälp med ditt ärende! Kontakta oss gärna vid minsta fråga eller fundering i framtiden. Önskar dig en superfin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Bra bemötande och lyssna på kunden
Hej Ros Mari, Tack för ditt härliga omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med bemötandet! Kontakta oss mer än gärna vid minsta fråga eller fundering i framtiden. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Väldigt bra bemött God Kom fort fram och ni uppfyllde det jag behövde hjälp med👍🌟 "Familjeskydd"
Hej Anette, Tack för ditt trevliga omdöme! Det gläder oss verkligen att du blivit bra bemött av handläggaren och att du fick hjälp på smidigaste sätt! Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar i framtiden. Ha en fin dag och trevlig påsk! Vänligen, Angela Kundrelationer
Trevligt bemötande! Fick den hjälp jag behövde!
Hej Ragnhild, Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att du fick hjälp med ditt ärende och att du blev bra bemött! Tveka inte på att kontakta oss vid frågor eller funderingar. Ha en fin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
På ett bra sätt inte så lång väntetid heller är nöjd
Hej Kalle, Tack för ditt trevliga omdöme! Vad härligt att du fick hjälp med ditt ärende och att det gick snabbt! Kontakta oss mer än gärna vid frågor eller funderingar i framtiden. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Väl bemött. Bra o tydlig beskrivning hur ert system fungerar o hur lätt man kan bli ID- kapad Tog ID tjänst
Hej Ulla, Tack för ditt tjusiga omdöme! Vad härligt att är nöjd med bemötandet och att du fick en bra genomgång om hur vår tjänst fungerar! Hör gärna av dig vid frågor eller funderingar i framtiden. Önskar dig en superfin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Bra bemötande Id-bevakning. Helt ok
Hej Inez, Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att du är nöjd med bemötandet! Kontakta oss gärna vid funderingar i framtiden. Önskar dig en fin helg! Vänligen, Angela Kundrelationer
Trevligt bemötande och en vilja att hjälpa till
Hej Peter, Tack för ditt härliga omdöme! Det gläder oss att du känner dig nöjd med bemötandet samt hjälpen du fått! Hör mer än gärna av dig framöver vid frågor eller funderingar. Ha en trevlig helg! Vänligen, Angela Kundrelationer
Bra uppföljning trots att allt funkar fint
Hej Hans Tommy, Tack för din recension! Vad härligt att du fick uppföljning så att allt funkar bra för dig och vi hoppas du är nöjd med tjänsterna du har hos oss idag! Vi ser fram emot att höra från dig vid frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en härlig dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Trevligt bemötande och bra service
Hej Marcus Jan Erik, Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du känner dig nöjd med bemötandet samt servicen du fått! Kontakta oss gärna vid funderingar framöver. Ha en fin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Trevligt och bra bemötande och hjälpsam.
Hej Ulf, Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt och se att du känner dig nöjd med servicen samt bemötandet du fått! Vid minsta fråga eller fundering så ser vi fram emot att höra från dig. Ha en fin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Bra och trevligt bemötande. Trevligt att få avgiften sänkt i dessa dyrtider.
Hej Gertrud, Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du känner dig nöjd med bemötandet samt fått hjälp med att hitta ett sätt som passar dig bättre! Kontakta oss vid frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en fin helg! Vänligen, Angela Kundrelationer
På ett korrekt sätt fick svar på mina frågor
Hej Mariana, Tack för ditt omdöme! Vad härligt att du fick svar på dina frågor - kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar framöver! Önskar dig en fin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
:) är inte missnöjd med service överhuvudtaget. Tillmötesgående och ärliga:)
Hej Christopher, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du känner dig nöjd med bemötandet du fått från vår kundservice! Vi ser fram emot att höra från dig igen i framtiden vid frågor eller funderingar. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Ok telefonist med saklig enkel framställan tydligt och bra
Hej Kars Anders Ingvard, Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du upplever samtalet tydligt - kontakta oss gärna vid funderingar framöver! Ha en fin helg! Vänligen, Angela Kundrelationer
Lite lång väntan på köplats 1 men annars väldigt bra!
Hej Mikael, Tack för ditt omdöme! Ibland kan det vara många som ringer samt att samtalen tar lite längre tid, men då går det även jättebra att maila in sitt ärende. Vi är glada att du upplever samtalet bra i övrigt! Ser fram emot att höra från dig framöver vid frågor. Önskar dig en superfin helg! Vänligen, Angela Kundrelationer
En trygghet att veta att bevakning finns både på mina bolag och kunder när man har det behovet.
Hej Eva Margareta, Tack för ditt underbara omdöme! Det gläder oss verkligen att du känner dig nöjd och trygg med dina tjänster! Vi ser fram emot att göra dig ännu nöjdare i framtiden samt hjälpa till vid eventuella funderingar. Önskar dig en fin helg! Vänligen, Angela Kundrelationer
Bra service. Funkar klockrent 👌
Hej Dawid, Tack för ditt fina omdöme! Vad kul att du känner dig nöjd med servicen! Vi ser verkligen fram emot att höra från dig i framtiden vid frågor eller funderingar. Önskar dig en superfin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Bra bemötande och uppföljning! Tjänsten fungerar då jag får reda på när något skett eller förändringar.
Hej Ulrika, Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att du känner dig nöjd med tjänsten samt bemötandet - kontakta oss gärna vid funderingar i framtiden! Ha en härlig dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Väldig trevlig i kontakten.känns tryggt att pratas.hjälpsam kille
Hej Suzan, Tack för ditt tjusiga omdöme! Vad kul att du känner dig nöjd med servicen du fått! Tveka inte på att kontakta oss vid frågor eller funderingar i framtiden. Ha en fin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer
Toppentjänst, samt trevligt bemötande vid kontakt.
Hej Åsa, Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du känner dig nöjd med bemötandet samt att du är nöjd med tjänsterna du har hos oss idag! Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar i framtiden. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Angela Kundrelationer