Bevakia AB

Bevakia AB

bevakia.se
  • BadgeSevenYears
4.5

Välkommen till Bevakia AB! Upplev en tryggare vardag med oss på Bevakia AB. Med ny teknik öppnas nya vägar för bedragare att tillskansa sig dina personuppgifter. Detta kan skada din ekonomi med påföljder som hänger i år efteråt. Vårt mål är att upptäcka när någon försöker stjäla dina uppgifter i realtid för att sedan snabbt...

729 omdömen om Bevakia AB

Sedan starten hos Reco 2019

Mikael A
Skrev om Bevakia AB

Snabbt och trevligt bemötande.

Svar från Bevakia AB

Hej Mikael, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du fick ett snabbt och trevligt bemötande. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Carina W
Skrev om Bevakia AB

Hittills bara gott omdöme Trevligt bemötande o hjälpsam

Svar från Bevakia AB

Hej Carina, Tack för ditt varma omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet och upplever oss som hjälpsamma. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Siv K
Skrev om Bevakia AB

Ett Mycket trevligt bemötande när man ringer och ställer frågor

Svar från Bevakia AB

Hej Siv, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad fint att höra att du alltid får ett trevligt bemötande när du ringer till oss – det betyder mycket för oss. Kontakta oss gärna igen om du har fler frågor eller funderingar framöver. Ha en härlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Yvonne A
Skrev om Bevakia AB

Hugo var trevlig och saklig. Fick reda på vad jag var orolig för. Nöjd

Svar från Bevakia AB

Hej Yvonne, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att Hugo kunde bemöta dina funderingar på ett trevligt och tydligt sätt – jag ska se till att han får ta del av dina ord. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Jessica N
Skrev om Bevakia AB

Tacksam för återkoppling av obetald faktura och hjälp med att lägga in autogiro

Svar från Bevakia AB

Hej Jessica, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad bra att höra att du fick tydlig återkoppling och hjälp med att ordna autogirot – skönt att allt löste sig smidigt. Hör gärna av dig igen om du har fler frågor framöver. Ha en fortsatt bra dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Mattias H
Skrev om Bevakia AB

Aning jobbig musik när man sitter i kö :)

Svar från Bevakia AB

Hej Mattias, Tack för 5 stjärnor men även tack för att du delar din feedback! Vi förstår att väntemusiken kan kännas lite jobbig när man väntar i kö – vi tar med oss din synpunkt och ser över det internt. Förhoppningsvis slipper du vänta länge nästa gång! Ha en fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Helena H
Skrev om Bevakia AB

Bra och trevlig personal på kundservice, inga onödiga frågor, enkelt att komma i kontakt med!

Svar från Bevakia AB

Hej Helena, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår kundservice och att kontakten kändes enkel och smidig. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Jessica G
Skrev om Bevakia AB

Trevlig och tydlig inga problem.

Svar från Bevakia AB

Hej Jessica, Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att du upplevde bemötandet som trevligt och tydligt. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Merja S
Skrev om Bevakia AB

Mycket trevligt bemötande och fick bort min pappersfaktura.

Svar från Bevakia AB

Hej Merja, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad bra att höra att du fick ett trevligt bemötande och att vi kunde hjälpa dig att ta bort pappersfakturan. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt härlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Lars B
Skrev om Bevakia AB

Bra och seriöst bemötande,är helt nöjd.

Svar från Bevakia AB

Hej Lars, Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd och upplevde bemötandet som både bra och seriöst. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver – vi hjälper dig mer än gärna. Ha en riktigt bra dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Ragnar P
Skrev om Bevakia AB

Kundtjänsten var mycket informativ och kunnig om sina produkter samt trevlig.

Svar från Bevakia AB

Hej Ragnar, Vi vill tacka för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde kundtjänsten som både kunnig, informativ och trevlig. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver – vi hjälper dig mer än gärna. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Jadwiga D
Skrev om Bevakia AB

Bra och hjälpsamma. Ha tid och lyssnar på eb

Svar från Bevakia AB

Hej Jadwiga, Tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du upplevde oss som hjälpsamma och lyhörda – vi vill alltid ta oss tid att lyssna på våra kunder. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Ulf Magnus T
Skrev om Bevakia AB

Jag fattar inte att så många har gett dem så bra omdömen. Ett tips är att läsa https://www.svenskhandel.se/sakerhet/sakerhetsnytt/forsaljning-av-onodiga-id-skydd-och-bevakningstjanster/

Svar från Bevakia AB

Hej Ulf Magnus, Tack för att du delar din synpunkt. Vi förstår att det kan finnas olika upplevelser av branschen och av tjänster som ID-skydd, och vi tar din feedback på allvar. Våra tjänster är helt frivilliga och tecknas alltid skriftligen via SMS-godkännande, där alla villkor och kostnader framgår tydligt. Vi arbetar löpande med att säkerställa att all försäljning sker på ett tydligt och korrekt sätt, och uppskattar att du lyfter frågan – det hjälper oss att fortsätta förbättras. Om du vill att vi ser över ett specifikt...

Lennart N
Skrev om Bevakia AB

Det var bra och vänligt bemötande

Svar från Bevakia AB

Hej Lennart, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet och att kontakten kändes vänlig. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Thomas L
Skrev om Bevakia AB

Bra information men lång väntetid då man ringer upp.

Svar från Bevakia AB

Hej Thomas, Tack för att du delar din upplevelse! Vad bra att höra att du är nöjd med informationen, men jag beklagar att du fick vänta i telefon – vi förstår att det kan vara frustrerande. Vi ser kontinuerligt över våra svarstider för att förbättra tillgängligheten för våra kunder. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Houda M

Trevliga medarbetare och hjälpsamma

Svar från Bevakia AB

Hej Houda, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att du upplevde våra medarbetare som trevliga och hjälpsamma. Kontakta oss gärna igen om du har frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Jan Åke P
Skrev om Bevakia AB

Bra bemötande, hjälpsam, pratade inte för fort.

Svar från Bevakia AB

Hej Jan Åke, Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde bemötandet som bra och samtalet som lugnt och hjälpsamt. Hör gärna av dig igen om du har frågor framöver – vi hjälper dig mer än gärna. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Irene F
Skrev om Bevakia AB

Trevligt bemötande. Löste mitt problem.

Svar från Bevakia AB

Hej Irene, Vi vill tacka för de fina orden! Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och att ditt problem blev löst. Kontakta oss gärna igen om du har frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Tobias L
Skrev om Bevakia AB

Mycket bra bemötande med allt från säljare till kundservice.

Svar från Bevakia AB

Hej Tobias, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet från både säljare och kundservice – det betyder mycket för oss. Hör gärna av dig igen om du har frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Anita N

Trevligt bemötande! Klara instruktioner lugna

Svar från Bevakia AB

Hej Anita, Tack för ditt omdöme - va synd att det blev lite tokigt med stjärnorna bara! Vad fint att höra att du upplevde bemötandet som trevligt och instruktionerna som tydliga och lugna. Hör gärna av dig igen om du har frågor framöver – vi finns alltid här för att hjälpa till. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Alisa B
Skrev om Bevakia AB

Väldigt trevligt bemötande och kunnig personal.

Svar från Bevakia AB

Hej Alisa, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att du upplevde bemötandet som trevligt och personalen som kunnig. Kontakta oss gärna igen om du har frågor framöver – vi hjälper dig mer än gärna. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Tomas M
Skrev om Bevakia AB

Fick all information jag behövde och är mycket nöjd med kunskapen er anställde har vid förfrågningar. Hälsning Thomas

Svar från Bevakia AB

Hej Tomas, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick all information du behövde och att du är nöjd med den hjälp och kunskap vår medarbetare gav. Hör gärna av dig igen om du har fler frågor framöver – vi hjälper dig mer än gärna. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Ann-Marie O
Skrev om Bevakia AB

De var hjälpsamma och tillmötesgående.

Svar från Bevakia AB

Hej Ann-Marie, Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde oss som hjälpsamma och tillmötesgående. Kontakta oss gärna igen om du har fler frågor eller funderingar framöver. Ha en fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Johanna H

Lugnt, trevligt. Snabb återkoppling

Svar från Bevakia AB

Hej Johanna, Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att du upplevde kontakten som lugn, trevlig och med snabb återkoppling. Hör gärna av dig igen om du har frågor framöver. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Ann-Charlotte K

Supertrevligt o enkelt bemötande

Svar från Bevakia AB

Hej Ann-Charlotte, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde bemötandet som både trevligt och enkelt. Kontakta oss gärna igen om du har frågor framöver – vi hjälper dig mer än gärna. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Karina R
Skrev om Bevakia AB

Hej jag tyckte jag fick ett bra bemötande och ni var tydligen med å ge information och lätt å förstå Mvh Karina Rasmussen

Svar från Bevakia AB

Hej Karina, Vi vill tacka så hjärtligt för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att du är nöjd med bemötandet och upplevde informationen som tydlig och lätt att förstå. Kontakta oss mer än gärna om du skulle ha frågor eller funderingar framöver – vi hjälper dig alltid med glädje. Önskar dig en riktigt fin helg! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Mona J
Skrev om Bevakia AB

Hjälp snabbt o svar på mina frågor

Svar från Bevakia AB

Hej Mona, Stort tack för ditt härliga omdöme! Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp och svar på dina frågor. Hör gärna av dig igen om du har fler frågor eller funderingar framöver – vi finns här för att hjälpa till. Ha en fantastisk dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Rosa F
Skrev om Bevakia AB

Klara besked och vänligt bemötande god hjälp och guidning på telefon

Svar från Bevakia AB

Hej Rosa, Vi vill tacka för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att du upplevde samtalet som tydligt och att du fick ett vänligt bemötande. Kontakta oss gärna igen om du har frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Ingvar F
Skrev om Bevakia AB

Fick svar på mina frågor. Snabb tid att komma fram.

Svar från Bevakia AB

Hej Ingvar, Vi tackar så hjärtligt för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du snabbt kom fram till oss och fick svar på dina frågor. Kontakta oss gärna igen om du skulle ha fler funderingar framöver – vi hjälper dig mer än gärna. Ha en fortsatt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Elisabet J

Vänligt bemötan hjälpsam tålamod

Svar från Bevakia AB

Hej Elisabet, Vi vill tacka så hjärtligt för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att du upplevde bemötandet som vänligt och tålmodigt. Kontakta oss mer än gärna om du har frågor eller funderingar framöver – vi hjälper dig alltid med glädje. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Conny Rudolf E

Mycket givande Gillar svaret jag fick Snabba puckar BRA

Svar från Bevakia AB

Hej Conny Rudolf, Vi vill tacka för det härliga omdömet! Vad roligt att höra att du är nöjd med både svaret och snabbheten i vår service – vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa till så smidigt som möjligt. Hör gärna av dig igen om du har fler frågor eller funderingar framöver, vi hjälper dig mer än gärna. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Thomas F
Skrev om Bevakia AB

Behandlades trevligt även om jag gjort ett misstag.

Svar från Bevakia AB

Hej Thomas, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du kände dig trevligt bemött, även när något blivit fel – precis så vill vi att varje kontakt ska kännas. Tveka inte att höra av dig igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Annjelica F
Skrev om Bevakia AB

Super trevligt samtal ! Hjälpsam .

Svar från Bevakia AB

Hej Annjelica, Tusen tack för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att du hade ett trevligt samtal och upplevde bemötandet som hjälpsamt. Kontakta oss gärna igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Ha en fantastisk dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Sofia K
Skrev om Bevakia AB

Hej! Det är,efter beteendet,väldigt bra. Tack.

Svar från Bevakia AB

Hej Sofia, Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med hur du blivit bemött och att upplevelsen känns bra. Tveka inte att höra av dig igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Tommy E
Skrev om Bevakia AB

Bra kommunikation till mig som kund.

Svar från Bevakia AB

Hej Tommy, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med kommunikationen och hur vi håller kontakten med våra kunder. Kontakta oss gärna igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Kristine E
Skrev om Bevakia AB

Jätte trevliga säljare och väldigt lätta att prata med och väldigt bra priser de erbjuder

Svar från Bevakia AB

Hej Kristine, Tusen tack för ditt härliga omdöme! Så roligt att höra att du upplevde säljarna som trevliga, lätta att prata med och att du är nöjd med priserna på våra erbjudanden. Tveka inte att höra av dig igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Ha en fantastisk dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Lars S
Skrev om Bevakia AB

Det var ett sakligt och bra förklarande samtal jag hade

Svar från Bevakia AB

Hej Lars, Stort tack för din recension! Det gläder oss att höra att samtalet upplevdes som sakligt och förklarande på ett bra sätt. Kontakta oss gärna igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Birgit Ann-Lis L

Svårt att beskriva förväntningar i en ny tjänst som är och även känslosam.Men efterBevakias AB kontakt med mig personligen och genom S MS och personlig kontakt per telefon., är jag mycket nöjd. ANG. BEVAKIAS AB tjänster vilka är ett bedrägerispärr.och personummer spärr känner jag att jag har ett ett stort stöd från BEVAKIA ABb TACK ATT NI FINNS ! Birgit

Svar från Bevakia AB

Hej Birgit, Tusen tack för ditt varma omdöme! Det gläder oss att höra att du känner dig nöjd med våra tjänster och att du upplever ett starkt stöd genom både personliga kontakter och våra spärrfunktioner. Dina ord betyder mycket för oss. Tveka inte att höra av dig igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Ha en underbar dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Cecilia S
Skrev om Bevakia AB

Jag har redan svarat: Bra bemötande och ingenting att anmärka på.

Svar från Bevakia AB

Hej Cecilia, Vi uppskattar verkligen din feedback! Det gläder oss att höra att du är nöjd med bemötandet och inte har något att anmärka på. Kontakta oss gärna igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Mats B
Skrev om Bevakia AB

Inga konstigheter kan rekommenderas.

Svar från Bevakia AB

Hej Mats, Tack för din recension! Så roligt att höra att allt fungerat smidigt och att du gärna kan rekommendera oss vidare. Tveka inte att höra av dig igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Ulrika Skytt J
Skrev om Bevakia AB

Ett mkt trevligt samtal,och får hjälp med det som man har svårt att fixa

Svar från Bevakia AB

Hej Ulrika, Stort tack för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att samtalet upplevdes som trevligt och att du fick hjälp med det som annars kan vara svårt att lösa på egen hand. Kontakta oss gärna igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en riktigt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Liselotte R
Skrev om Bevakia AB

Jag har bara positivt att säga om Bevakia. Tjänsterna jag använder fungerar mycket bra, både ID-skydd och brandvarnare. Kan rekommenderas till andra.

Svar från Bevakia AB

Hej Liselotte, Tusen tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både ID-skyddet och brandvarnaren och att allt fungerar som det ska. Vi uppskattar verkligen din rekommendation. Tveka inte att höra av dig igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Ha en fantastisk dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Anneli A
Skrev om Bevakia AB

Bra att de kollar upp fakturor som inte blicmvit betalda.

Svar från Bevakia AB

Hej Anneli, Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du uppskattar vår kontroll av obetalda fakturor och att det fungerar bra för dig. Tveka inte att höra av dig igen om du har några frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Veronica J
Skrev om Bevakia AB

Bra svar är nöjd med detta hoppas att det fungerar bra å man kan vara säker tack

Svar från Bevakia AB

Hej Veronica, Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med svaret och känner trygghet i tjänsten. Kontakta oss gärna på nytt om du har fler frågor eller funderingar framöver. Ha en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Charlotte S
Skrev om Bevakia AB

Jag har alltid blivit bemött trevligt av era arbetare och aldrig haft pro lem med eran tjänst

Svar från Bevakia AB

Hej Charlotte, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du alltid blivit trevligt bemött och att du är nöjd med tjänsten. Din feedback betyder mycket för oss – tveka inte att höra av dig igen om du skulle ha några frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en fantastisk dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Marcus R
Skrev om Bevakia AB

Snabbt o proffsigt. Jag bad om säkerhet o det löstes snabbt.

Svar från Bevakia AB

Hej Marcus, Tack för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att ditt ärende löstes både snabbt och professionellt. Tveka inte att höra av dig igen om du har fler frågor eller funderingar framöver. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Ewa I
Skrev om Bevakia AB

Trevligt samtal med er medarbetare klart och tydligt vad dom gäller.

Svar från Bevakia AB

Hej Ewa, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att samtalet med vår medarbetare upplevdes som trevligt och att informationen kändes klar och tydlig. Kontakta oss gärna igen om du skulle ha några frågor eller funderingar framöver. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Rörums Sk R
Skrev om Bevakia AB

Proffsigt och trevligt bemötande av den person jag pratade med.

Svar från Bevakia AB

Hej, Tack för ditt härliga omdöme! Så roligt att höra att du upplevde bemötandet som både proffsigt och trevligt. Säg till om det är något annat du undrar över så hjälper vi dig gärna. Hoppas resten av din dag blir fantastisk! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Mikael K

Terror ringer ! Vill inte ha tjänsterna

Svar från Bevakia AB

Hej Mikael, Tack för att du berättar detta. Vi förstår att det känns påfrestande att bli uppringd när du inte är intresserad av våra tjänster. Vi vill gärna säkerställa att du inte blir kontaktad igen. Skicka gärna ditt mobilnummer till kundservice@bevakia.se eller ring 0770-339 771, så hjälper vi dig vidare. Hoppas du får en fin dag! Vänligen, Linnea Kundrelationer

Yusra B

Jätte bra service från Oskar . Verkligen lyhörd och lugn

Svar från Bevakia AB

Hej Yusra, Vi tackar så hjärtligt för det fina omdömet! Vad roligt att höra att du fick så bra service av Oscar och att han bemötte dig på ett lyhört och lugnt sätt. Hör gärna av dig om det dyker upp något mer. Ha det gott resten av dagen! Vänligen, Linnea Kundrelationer