Bik Bok AB

Arenavägen 47, 121 77 Johanneshov — Visa karta

1.0 i betyg av 1 rekommendationer
 

Läs vad 1 kund tycker om Bik Bok AB

 • Kajsa S
  Kajsa S skrev om Bik Bok AB
  Denna kedja är hopplösa vad gäller reklamationer! Fundera en och två gånger på vad du köper för troligen har du inte en suck att reklamera varan om något inträffar!

  Jag köpte den här hösten en jacka för 899:- som hade tryckknappar. Dock var knapparna på tok för klena och gick upp så fort man satte sig ner eller hade händerna i fickorna. Jag gick till Globen-butiken för att reklamera men blev otroligt dåligt bemött! Har aldrig varit med om ett sådant bemötande någonsin!!

  Vad jag även påpekade som ett fel med varan är att det i midjan sitter en felplacerad knapp som gör att tyget drar sig konstigt och bildar en ful sned glipa. Expediten bad mig inte ens ta på mig jackan för att se hur glipan såg ut eller hur jackan satt. Ändå fällde han följande oacceptabla kommentar: " -Det kan bero på din kroppstyp, du kanske för stor över bysten"… Till saken hör också att jackan varken är för liten över bysten eller någon annan stans! Oavsett är ju sådana kommentarer inte alls lämpliga att ge till en kund – det är förnedrande!

  Jag känner mig väldigt illa behandlad av Bik Bok och framför allt Globen-butiken som inte ens behagade svara på mitt brev jag skrev till butikschefen om expeditens kommentar... Svagt!

  Du kan läsa hela min historia på min blogg: http://bikbokbesvikelse.wordpress.com/ Läs mer
  gillar detta

Bästa övriga företagen i Stockholm:

4.8 i betyg av 11 omdömen
Linn A Linn A tycker:
“Snabb hjälp och trevligt bemöt...” Läs mer
4.7 i betyg av 9 omdömen

Karta

Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 11 rekommendationer
Drottninggatan 81a, 11160, Stockholm
Kategorier