Det var ett bra och givande föreställning och ett trevligt och bra framträdande!!
Evenemangsbiljetter
84 omdömen om Evenemangsbiljetter
Sedan starten hos Reco 2024
Varning för bluff. Alla positiva omdömen är lika fejk som allt annat med det företaget.
Det var enkelt och smidigt att boka biljetter. Tydliga beskrivningar hur och var! Svenska Revyn var över alla förväntningar och vi hade en suverän afton på Slagthuset i Malmö!
Ett välorganiserat event med den fantastiska Raye som bjöd en fullsatt arena på en oförglömlig upplevelse.
Fantastisk bra underhållande show Världsklass Superproffs samtliga
Underhållande från första minuten med både humor o sång.
Bra föreställning, men fruktansvärt trångt och stökigt att ta sig upp på övre planet då detta krockade med kö till baren och toa. Tack och lov att ingen incident inträffade! Tänk till och gör om!
Smidigt att boka och få biljetterna.
DÅLIGA BILJETTER VID RAYE KONSERT PÅ AVICII ARENA De två platser vi betalat 2 390 kr. för visade sig vara bakom scenen. Vi kunde inte se uppträdandet vare sig på scenen eller på videoskärmarna. Då vi ändå rest till arenan fick vi själva ordna bättre biljetter på plats. Vi har lärt oss en läxa när det gäller köp av biljetter men har ju en intressant historia att berätta för vänner och bekanta.
Hej Lars, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att platserna inte motsvarade dina förväntningar. Vi har kontrollerat bokningen och ser att biljetterna köptes i den lägsta priskategorin nära inpå evenemanget. Vid större arenakonserter kan placering inom en kategori variera beroende på arrangörens scenlösning och tillgänglighet. Samtidigt har arrangören i detta fall inte specificerat att kategorin skulle avse platser bakom scen eller med skymd sikt. När sikten är kraftigt begränsad brukar detta normalt...
Dyrt, tog lång tid att få biljetterna. kom inte in på den ena biljetten för den var redan använd stod det. Till slut släppte de in oss ändå. Aldrig mer biljetter härifrån.
Hej Cecilia, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du upplevde problem vid insläppet – det förstår vi kan skapa både stress och frustration. Vi har kontrollerat den aktuella bokningen och kan inte se att biljetterna har varit delade eller tillgängliga för någon annan part. QR-koderna har endast varit kopplade till er beställning. I vissa fall kan scanningssystemet vid arenan visa felmeddelanden trots att biljetten är giltig, exempelvis om koden av misstag scannas två gånger direkt efter...
Kommer att boka många biljetter framöver enkelt och smidigt. Så kul!
Har fungerat väl och så lätt att göra.
Väldig trängsel i baren både före, i pausen och efter. För få som jobbade och för liten bar. 500 så showen och det fanns 50 platser i baren inkl. ståplatser. Borde titta på hur andra har löst sina bar problem. //Stickan
Hej Stig, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att trängsel i baren kan påverka helhetsupplevelsen av en kväll, särskilt när det är många besökare på plats. Evenemangsbiljetter ansvarar dock inte för drift eller bemanning av arenans servering, utan detta hanteras av arrangören och arenan. Vi uppskattar ändå att du lyfter frågan och tar gärna med oss synpunkten vidare, då vi vet att service och logistik runt omkring själva föreställningen är en viktig del av upplevelsen. Vi hoppas att du trots detta hade en trevlig show. Vänliga hälsningar Evenemangsbiljetter
Biljetterna kommer inte direkt utan man får andrahandsbiljetter. Skapar en viss nervositet över om biljetterna kommer eller inte. Fick skriva flera gånger innan biljetterna kom fram.
Hej Petra, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi har förståelse för att det kan kännas osäkert när biljetter inte levereras direkt i samband med köpet. Eftersom vi är en andrahandsmarknad levereras biljetterna i många fall när de blir tillgängliga från leverantören, vilket kan vara närmare inpå evenemangsdatumet. Det är självklart vår ambition att kommunikationen ska vara tydlig och att leveransen ska kännas trygg genom hela processen. Vi beklagar om du upplevde att du behövde kontakta oss flera gånger innan...
Betalade dubbelt så mycket för biljetterna än om jag köpt dem direkt av UKK. Riktigt uselt.
Hej Helena, Tack för att du delar din synpunkt. Evenemangsbiljetter är en andrahandsmarknad för evenemangsbiljetter, vilket innebär att priserna sätts utifrån utbud och efterfrågan och därför kan vara högre än arrangörens ordinarie priser. Detta framgår på vår hemsida samt i samband med köpet, och vi rekommenderar alltid att jämföra med arrangörens tillgängliga biljetter innan man genomför sin beställning. Vi har förståelse för att andrahandsmarknaden inte passar alla. Vänliga hälsningar Evenemangsbiljetter
Deltog på de tre första föreläsningarna. Mycket informativa! Många intressanta möten med företrädare med för mig tidigare okända företag. Goda smörgåsar!
Underbar föreställning ! 👍 Fruktansvärt att stå i kö utomhus i blåst och kyla 👎🏻 Trånga lokaler vid så mycket folk !
Föreställningen var trevlig, personalen på Liseberg trevlig som vanligt. Lite dyrt i baren dock..
Jag mailade evenemangsbiljetter för att få hjälp med att skicka biljetterna då jag först inte fick fram mina biljetter på min mobiltelefon. På sidan stod det att ni kunde vara behjälpliga med detta. Jag fick aldrig något svar. Det blev jag jättebesviken på. Nu löste det sig till slut och jag fick det att fungera på telefonen, men jag tycker inte att ni ska ta för givet att alla kan lösa det.
Hej, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du inte fick den hjälp du behövde inför ditt tidigare evenemang – det är självklart inte så det ska fungera. Vi har nu varit i kontakt med dig via mail och hjälpt till med biljetterna inför ditt kommande evenemang för att säkerställa att allt fungerar smidigt denna gång. Tveka inte att höra av dig igen om du behöver ytterligare hjälp. Vi tar också till oss din synpunkt. Det är viktigt för oss att det ska vara enkelt att hantera biljetterna, oavsett teknisk vana. Vänliga hälsningar Evenemangsbiljetter
Özz var precis så bra som ja hade förväntat mig. Hälsa han så gött
Både lärorikt och fantastiskt kul och tjejen som var med var fantastisk Rekommenderas varmt!
Svindyra.Någon har skurit emellan på osmakligt sätt
Hej Anders, Vi beklagar att du upplever det så. Evenemangsbiljetter är en andrahandsmarknad för evenemangsbiljetter där priserna sätts utifrån utbud och efterfrågan. Det innebär att priserna i vissa fall kan vara högre än arrangörens ordinarie biljettpriser. Detta framgår tydligt på vår hemsida samt i samband med köpet. Vi har förståelse för att andrahandsmarknaden inte passar alla och rekommenderar alltid att jämföra med arrangörens alternativ innan man genomför ett köp. Vänliga hälsningar Evenemangsbiljetter
Evenemanget var det inget fel på men Evenemangsbiljetters affärsidé är det fel på. Det går nämligen ut på att sälja biljetter till ett högre pris än vad de egentligen kostar. Ett helt onödigt och lömskt företag vars hela idé borde förbjudas pronto!
Hej Oskar, Tack för att du delar din synpunkt. Evenemangsbiljetter är en andrahandsmarknad för evenemangsbiljetter, vilket innebär att vi säljer vidaresålda biljetter och att priserna sätts utifrån utbud och efterfrågan. Det kan innebära att priserna i vissa fall är högre än arrangörens ordinarie priser, men även i andra fall lägre beroende på marknadsläget. Det framgår tydligt på vår hemsida att vi inte är arrangör eller officiell biljettförsäljare, och vi rekommenderar alltid att man jämför med arrangörens alternativ...
Vi såg Måns Möller på Lisebergsteatern. Det var bland det bästa jag har varit med om.
Har sett Fredrik lindström flera gånger o det är var helt klart den bästa
Jag hade gärna valt stolar själv.
Det funkar bra lätt att beställa på telefon 👍
Mycket bra trångt i stol hårt i ändan varmt nästa gång måste jag sitta balkong annars så får det vara inget fel på gruppen jag satt på fel ställe. Konster att man fick ta med ölen man jag fick inte ta med vatten i flaska över allt var där öl jag satt i mitten rad L nr 11
Jag tycker inte att pjäsen Det går åt helvete var bra alls. Bra skådespelare, men den var inte rolig tycker jag. Det var verkligen härlig stämmning på Göta Lejon, den första jag såg var Christina Schollin, Peter Jöback, David Lindgren mfl, det var trevligt. Och jag hade trevligt där med min kompis där. 🥳🥂🌟
Hej Pia, Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vad roligt att höra att du hade en trevlig kväll tillsammans med din kompis och att stämningen på Göta Lejon var härlig 🌟🥂 Även om föreställningen inte riktigt föll dig i smaken är det kul att höra att du uppskattade skådespelarna. Smaken är som bekant olika när det gäller humor och teater – men vi hoppas att ditt nästa evenemang blir en fullträff för just dig! Och vi hoppas självklart att allt fungerade smidigt med bokning och leverans av dina biljetter via oss. Vänliga hälsningar Evenemangsbiljetter
Bra och hjälpsama inga problem l.
Mycket bra med en skön stämning 🤟
Bra koncept med en duktig artist
Väldigt nöjd med evenemanget. Bra show! Dock blev priset lite högt att använda evenemangsbiljetter.
Mycket smidig t att köpa biljetter där mycket nöjda
Allt sköttes bra från början till slut
Suveränt bra alla sätt och vi ⭐️💫👊🏽
Bra arrangemang, mysig stämning och det gick hyfsat snabbt med garderoben. Ett stort plus för baren, det höjer upplevelsen.
Riktigt skit företag som köper upp biljetter och säljer vidare i andra hand
Hej Johan, Vi beklagar att du upplever det så. Det stämmer att vi köper och säljer biljetter i andra hand och att priserna kan variera beroende på utbud och efterfrågan. Detta framgår tydligt på vår hemsida samt i samband med köp. Vi har förståelse för att andrahandsmarknaden inte passar alla, och vi rekommenderar alltid att man jämför med arrangörens eller primära biljettförsäljares alternativ innan man genomför ett köp. Vänliga hälsningar Evenemangsbiljetter
Kunde inte ha en bättre start på helgen, så bra! Magiskt 🤩
Dålig info om när konserten började.Det stod kl 18 på biljettenoch det lät tidigt. Började 19 30 så onödig lång väntan på arenan
Hej Jeanette, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi har förståelse för att det kan upplevas som frustrerande att vara på plats tidigare än själva konserten startar. Tiden som anges på biljetten är den information vi får från arrangören och avser ofta insläpp eller evenemangets officiella starttid – inte nödvändigtvis när huvudakten går på scen. Det är arrangören som beslutar om tider och eventuella förändringar, och dessa kan ibland kommuniceras via arrangörens egna kanaler, exempelvis hemsida eller sociala...
Trevlig konsert, bra uppträdande och underhållning.
Allt perfekt och bra. Rekommenderas verkligen.
Enkelt att beställa Kollade på Magus Uggla
Mycket roligt och trevligt Enkelt att boka och att komma fram
En helt magisk å härlig kväll med en så underbar Magnus Uggla som bjöd på sig själv å många härliga låtar..
Jättebra evenemang ! Fick tag i mycket bra platser
Allting var en bra upplevelse Uggla levererade som tänkt Medryckande med en bra portion humor 👍👍👍👍👍😄
Helt fantastisk konsert/upplevelse.
Lätt snabbt bra reklam bra information värt upplevelse
Säljer biljetter för tre gånger det riktiga inköpspriset. Tyvärr inte olagligt. MEN 14 dagars ångerrätt ska gälla. Biljetterna kommer dock inte förrän efter prick 15 dagar. Batalade 1000 kronor styck för biljetter som visade sig ha skymd sikt - och egentligen bara kostade 300 kr. Svarar inte på vare sig telefon eller mejl. På hemsidan står, vecka efter vecka: Den här veckan är vi tyvärr hårt belastade och kan inte alltid svara". Evenemangsbiljetter ligger alltid högst upp på sponsrad plats när man googlar efter biljetter. Stor varning!