Blickpunkten Optik
Välkommen till Blickpunkten Optik!
Vi är ett familjeföretag inom optik som etablerades 1965 i Göteborg, men trots vår långa erfarenhet så är vi inte gammalmodiga, snarare tvärtom. Alla våra glasögon är noga utvalda och handplockade för att skapa variation och ett utbud för alla.
Hos oss på Blickpunkten Optik kan du hitta glasögon, linser, solglasögon och även boka synundersökning. Du har även möjligheten att testa märken från såväl Tom Ford, Gucci, Oliver peoples och Vasuma som Prada, Oakley. Vi har även utsetts till en av Göteborgs rekommenderade optiker.
Våra tre butiker hittar du i Nordstan, Femman, Bäckebol Köpcenter och Angered Centrum. Varmt välkommen till oss!
Utmärkelser
172 omdömen om Blickpunkten Optik
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Blickpunkten Optik
Trevlig och professionell personal!
Proffesionellt och ärligt bemötande
skrev om Blickpunkten Optik
Jag fick er rekommenderad av en väninna.
Proffsigt och trevligt bemötande och stort engagemang. Mycket nöjd och kommer återkomma igen. -
skrev om Blickpunkten Optik
Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Man känner verkligen att de gör allt för tillgodose kundens behov. Mycket positivt från början till slut jämfört med ”kedjorna”
skrev om Blickpunkten Optik
Jätte trevlig personal, bra bemötande och väldigt hjälpsamma😊
skrev om Blickpunkten Optik
Det var smidigt! Gjorde synundersökning inför körkort, trevlig personal
skrev om Blickpunkten Optik
Mycket trevlig personal och hjälpsamma
skrev om Blickpunkten Optik
Adam är en stjärna. Jag köpte glasögon med styrka
skrev om Blickpunkten Optik
Omsorg noggrannhet tydlighet… mycket trevligt bemötande..
10 poängare!😊 -
skrev om Blickpunkten Optik
Blev som alltid jättebra bemött. Håkan är alltid trevlig, noga, duktig optiker. Vår årliga undersökning av ögonen känns alltid lika tryggt att göra hos Håkan. Min man har kontaktlinser och jag numera gör endast årlig ögonkontroll efter att ha opererat ögonen för gråstarr.
Linser, glasögon och solglasögon
skrev om Blickpunkten Optik
Fantastisk personal! Glada och proffsiga!
Allt man kan önska!
Köpte progressiva glas till solglasögon denna gång, men går alltid hit!
Extra ⭐️ till Kerstin! -
skrev om Blickpunkten Optik
Alltid jättebra hjälp både kring synen och val av bågar. Man känner sig alltid varmt omhändertagen
skrev om Blickpunkten Optik
Synundersökning samt reparaton av gamla terminalglasögon och ett par nya. Allt till belåtenhet!
skrev om Blickpunkten Optik
Blev trevlig bemötande nära jag har provat ut mina linser och hämtat
skrev om Blickpunkten Optik
Ok, ok , ok, ok, ok, ok, ok, ok,
Nya glas. -
skrev om Blickpunkten Optik
Super service o kunnig personal.
skrev om Blickpunkten Optik
När man kommer som kund till Blickpunkten så blir man alltid så vänligt mottagen❣️ De tar god tid på sig att lyssna in kundens önskningar & de gör alltid noggranna undersökningar. Det känns alltså alltid lika tryggt när man har varit där och man går därifrån med ett leende på läpparna.
Min man har varit kund där i ca. 40 år & jag nu i ca. 25 år. Vi har handlat både linser som glasögon.
Vi rekommenderar varmt Blickpunkten❣️ -
skrev om Blickpunkten Optik
Alltid bra service! Man känner sig väl omhändertagen och att man får bra råd o hjälp
skrev om Blickpunkten Optik
Har varit hos blickpunkten i 30år o får kanon service än idag.
Vet att när man kommer så är det alltid bra mottagande av personalen -
skrev om Blickpunkten Optik
Underbar personal. Väldigt trevligt bemötande, och grym service. Fick även utförlig och informativ förklaring.
skrev om Blickpunkten Optik
Det gjordes en synundersökning och det kändes tryggt och bra.
skrev om Blickpunkten Optik
Har gått till Blickpunken i ca 40 år 🤩 Alltid nöjd med bemötande och hjälp!
skrev om Blickpunkten Optik
Engagerad och kunnig optiker.
Jag gjorde synkontroll och beställde linser. -
skrev om Blickpunkten Optik
Väl bemött av professionell personal och som hjälper till med goda råd. Ett plus att de har så god smak!
skrev om Blickpunkten Optik
Otroligt bra service. Man får precis den hjälp man behöver plus lite till. Hade länge haft problem med att skaffa linser, men med hjälp av blickpunkten så lyckades jag bli proffs på nolltid.
skrev om Blickpunkten Optik
Jag blev utmärkt bemött och mina förväntningar uppfylldes. Genomgick en synundersökning och köpte ett par progressiva glasögon.
skrev om Blickpunkten Optik
Alltid fått hjälp även denna gång är nöjd 😄
skrev om Blickpunkten Optik
Blev bemött superbra och kan varmt rekommendera att gå till Blickpunkten
De har kompetent och väldigt trevlig personal
Kommer absolut komma tillbaka -
Min optikerbutik sedan 1976…….det säger väl allt
Alltid trevligt bemötande och alltid lika proffsiga i
sitt arbete👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 -
Jättebra!! Trevliga och duktiga
skrev om Blickpunkten Optik
Trevligt och proffsigt bemötande. Bra sy undersökning gav alla svar jag behövde. Glasögon som är bra.
skrev om Blickpunkten Optik
Mycket bra service, oerhört kompetent personal. Rekommenderas om man vill ha en god köpupplevelse!
skrev om Blickpunkten Optik
Blir alltid väl bemött av kunnig personal.
Jag har höga förväntningar på Blickpunkten och de levde upp till dom
Köpte nya glasögon -
skrev om Blickpunkten Optik
Ett riktigt riktigt superbemötande från Adam! Rekommenderas varmt.
skrev om Blickpunkten Optik
Rolig stämning, kändes som alla trivdes där.
skrev om Blickpunkten Optik
Alltid trevligt bemötande, riktigt duktiga och seriösa optiker dessutom bra sortiment på bågar. Kan rekommendera Blickpunkten varmt.
skrev om Blickpunkten Optik
Ett personligt bemötande kombinerat med proffsigt utfört jobb.
En lång kundrelation som blir starkare med åren. -
skrev om Blickpunkten Optik
Personligt. Fick bra förslag på bågar och relevant rådgivning.
skrev om Blickpunkten Optik
Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Bra information och snabb leverans.
skrev om Blickpunkten Optik
Klockren service som överträffade ens förväntningar!
skrev om Blickpunkten Optik
Kändes bra att kunna testa sig fram för att se vilka linser som skulle passa bra
Hej
Köpte arbetsglasögon och solglasögon(+ linsvätska).Totalt fyra besök å telefonkontakt.
Mkt professionellt balanserad nivå av övertygande/säljande och rådgivning.
Personligt och trevligt.Ledord service
Utifrån mina krav, som rent allmänt oftast är höga, överträffades förväntningarna.
Absolut rekommendation av de tjänster jag fick och produkterna är bra. -
skrev om Blickpunkten Optik
Otroligt trevlig och kompetent personal som behärskar konsten att sätta kunden i fokus!
skrev om Blickpunkten Optik
Trevlig personal, kunniga oc har tålamod. Rekommenderas starkt
skrev om Blickpunkten Optik
Super bra och proffsigt från början till slut.
Köpte 1 par RayBan och 2 Oakley -
skrev om Blickpunkten Optik
Det enda dåliga var att dom skickade massa reco.se-påminnelser som jag inte vill svara på
Dom är bäst
Har varit där länge -
skrev om Blickpunkten Optik
Har varit hos Adam i många år och kommer tillbaka gång på gång tack vare otroligt god service och den familjära känslan man bemöts av
skrev om Blickpunkten Optik
All personal är otroligt service inriktade.