Bose Markis & Persienn

• BadgeTwoYears
  • BestInSweden2025
4.7
Call 08-747 22 25 Share

Välkommen till Bose Markis & Persienn - Din expert på solskydd sedan 40 år! Vi erbjuder ett brett sortiment av markiser, persienner, gardiner, skräddarsydda för att möta just dina behov och önskemål. Vi har som mål att skapa en behaglig inomhusmiljö och attraktiv fasad, oavsett om det gäller ett privat hem eller en företagslokal....

189 omdömen om Bose Markis & Persienn

Sedan starten hos Reco 2024

Jonny L
Wrote about Bose Markis & Persienn

Professionellt och vänligt bemötande! Personlig service och rådgivning inför val av solskydd samt snabb leverans! Vi är mycket nöjda!

Eng L
Wrote about Bose Markis & Persienn

Bra kvalitet o snabb leverans!

Maria V
Wrote about Bose Markis & Persienn

De kom och bytte vår trasiga markis motor redan dagen efter kontakt när det var akut.Och problemet löstes snabbt på plats.Offert på ytterligare önskade varor och tjänster kom ett par dagar senare.

Renberg L
Wrote about Bose Markis & Persienn

Väldigt gott och förtroendegivande bemötande rakt igenom! Så skönt!

Jan S
Wrote about Bose Markis & Persienn

Trevligt och kunnigt bemötande, ordnar det mesta och kommunikationen var bra, någon mindre miss, rekommenderas. Janne

Fridh Y
Wrote about Bose Markis & Persienn

Lätt att få kontakt på telefon. Snabb start av ärendet och leverans inom utlovad tid. Ärendet gällde nya persienner. Har tidigare köpt persienner och markiser av Bose och kommer att göra det igen eftersom det alltid har fungerat mycket bra.

Nacka A
Wrote about Bose Markis & Persienn

Kunnig och trevlig personal med bra service.

Jensen P
Wrote about Bose Markis & Persienn

Mätning, byte och leverans allt enligt avtal och i tid.

Johanna W
Wrote about Bose Markis & Persienn

Bra och pålitligt företag som levererade!

Häggbom A
Wrote about Bose Markis & Persienn

Artiga pojkar som utförde ett mkt bra jobb snabbt och rent. Jag är jätte nöjd😁😁

Björn S

Superservice, rekommenderas varmt

Åke Ö
Wrote about Bose Markis & Persienn

Tack för att ni ändrade er fakturering när sonen kom påå en billigare lösning. Det vittnar on god kundvård. Mvh Åke Österlund

Lindblom M
Wrote about Bose Markis & Persienn

Mkt bra service, snabba och hjälpsamma. Våra markiser har hållit i fem år utan bekymmer.

Johansson I
Wrote about Bose Markis & Persienn

Professionell snabb nogrann. Högsta poäng.

Digne P
Wrote about Bose Markis & Persienn

Jag blev bra och trevligt bemött och allt gick smidigt. Jag bytte mina gamla trasiga persienner i två fönstren. Men jag tycker att persienner är lite för långa, de funkar men de gamla hade perfekt längd.

Svar från Bose Markis & Persienn

Hej, Persiennlinorna brukar krympa med tiden det är därför man lägger på lite extra på höjden, men vill du ta bort någon lamell hör av dig så fixar vi det. Med vänlig hälsning, Annelie/ Bose Markis & Persienn

Bergman L
Wrote about Bose Markis & Persienn

Utmärkt service och kundkontakt.

Carlseus S
Wrote about Bose Markis & Persienn

Allting var bra. Trevligt bemött samt ett bra jobb.

Franzén B
Wrote about Bose Markis & Persienn

Väl genomfört arbete sam trevligt bemötande Vi ger dom bästa rekreationer

Sundberg L
Wrote about Bose Markis & Persienn

Vi behövde hjälp med att få upp våra markiser,Bose kom och tittade på felet och någon dag senare kom han tillbaka och reparerade markisupptagningen och problemet löst! Snabbt och mycket professionellt. Laila

Axelsson H
Wrote about Bose Markis & Persienn

Överlag väldigt bra med snabb återkoppling. Enda negativa var brist på info när de var tvungna att avbryta jobbet en dag.

Svar från Bose Markis & Persienn

Tack för din feedback och kul att du är nöjd med vårt arbete. Vi beklagar att det blev bristande återkoppling, och tar till oss av din kommentar. Bästa hälsningar, Annelie & Ulli Bose markis & persienn

Anders M
Wrote about Bose Markis & Persienn

mycket bra och trevlig service

Hans L
Wrote about Bose Markis & Persienn

Hej, Tyvärr blev det några mått som ej stämde, men efter telefonsamtal träffades vi och efter syn så blev vi ok. Lite otur men detta fixas säkert snart. Blir säkert bra !! Hans Lönnberg

Svar från Bose Markis & Persienn

Hej, Ja - lite otur med måtten men bra att vi hittat en lösning. Vi ser till att justeringen blir fixad så snart som möjligt. Mvh Annelie & Ulrik Bose Bose Markis & Persienn

Engblom H
Wrote about Bose Markis & Persienn

Andra gången vi köpt markiser av Bose, först till villan och nu till lägenheten. Rekommenderas varmt!

Svar från Bose Markis & Persienn

Tack för din fina recension! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Annelie & Ulrik Bose Bose Markis & Persienn

Annika F
Wrote about Bose Markis & Persienn

Svarade snabbt och kom dagen efter. Sökt ett antal andra markisfirmor men inte fått svar så jag blev mer än glad. Kom snabbt efter bokad tid och mätte fick offerten dagen efter. Snabb installation när väl reservdelarna kommit till Bose. Nöjd kund

Svar från Bose Markis & Persienn

Tack för din fina feedback! Med vänlig hälsning, Annelie / Bose Markis & Persienn

Åberg J
Wrote about Bose Markis & Persienn

Supernöjd med precis allt! Rekommenderas varmt!

Svar från Bose Markis & Persienn

Stort tack! Du är alltid välkommen tillbaka. Mvh Annelie & Ulrik Bose Markis & Persienn

Christenson S
Wrote about Bose Markis & Persienn

Det gick som smort. Hjälpsamma och leveranstiden hölster.

Utterström P
Wrote about Bose Markis & Persienn

Väl genomfört uppdrag, mycket nöjd!

Ångström L
Wrote about Bose Markis & Persienn

Vi blev trevligt omhändertagna och fick genomtänkta råd, även förslag på billigare lösningar. Markiserna levererades och monterades precis som utlovat. Vi ger högsta betyg!

Tack så mycket! Mvh Annelie & Ulrik Bose Bose Markis & Persienn

Hällström G
Wrote about Bose Markis & Persienn

Så snabb och effektiv service!

Ankelstam K
Wrote about Bose Markis & Persienn

Fantastisk duktig personal mycket kunnig i sitt jobb mycket nöjd 🤓

Svar från Bose Markis & Persienn

Vad roligt att höra - stort tack! Med vänlig hälsning, Annelie & Ulrik Bose Markis & Persienn

Margot N
Wrote about Bose Markis & Persienn

Bra och tillitsfull kontakt. Jag fick hjälp med att ta ned och sätta upp lamellgardinerna på balkongen. Gardiner som de satte upp för ca 6 år sedan.

Håkan L
Wrote about Bose Markis & Persienn

Vi tycker att allt är bra. Tack

Lennart L
Wrote about Bose Markis & Persienn

Bra arbete trevligt bemötande både vid första besöket och vid leverans och montage

Dan G
Wrote about Bose Markis & Persienn

Super service varje gång. Mycket nöjd.

Anette N
Wrote about Bose Markis & Persienn

De har hjälpt mig med persienner förut. De jobbar snabbt och effektivt. De tar allt skräp med sig också. Jag är nöjd. Anette👍

Ahlmark P
Wrote about Bose Markis & Persienn

Trevligt och bra utfört arbete!

Julijana S
Wrote about Bose Markis & Persienn

Mycket duktiga, vänliga och tillmötesgående. Rekommenderas varmt.

Tidelius G
Wrote about Bose Markis & Persienn

Bra bemötande per telefon. Snabbt o diskret arbete på plats.

Jan K
Wrote about Bose Markis & Persienn

Det är tredje gången har jag anlitat er. Först var det persienner, sen markis och nu senast persienner igen. Mkt professionellt gjort , varmt rekommenderar ! Jan K. Ljuskärrsvägen 10, Saltsjöbaden

Svar från Bose Markis & Persienn

Tack för den fina recensionen. Trevligt att höra att du är nöjd med oss och våra produkter. Vänliga hälsningar Annelie & Ulrik Bose Bose Markis & Persienn

Bosell K
Wrote about Bose Markis & Persienn

Jag är nöjd och tacksam för mina persienner😎

Gun C
Wrote about Bose Markis & Persienn

Seriös, serviceminded, snyggt uppsatta rullgardiner!

Thomas B
Wrote about Bose Markis & Persienn

Alltid enkla att ha att göra med, snabba och korrekta

HÅKAN B
Wrote about Bose Markis & Persienn

Mycket trevligt, kunnigt och professionellt bemötande. Hjälpte till med info och vägledning innan köp, snabb och snygg montering och snabbt svar på några frågor jag hade efter några dagar. Vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera Bose Markis!

Svar från Bose Markis & Persienn

Tack för recensionen! Kul att höra att ni är nöjda med nya markisen och oss. Med vänlig hälsning, Annelie och Ulrik Bose Bose Markis & Persienn

Ögren A
Wrote about Bose Markis & Persienn

Kanon, snabba och snyggt & fint när det var klart.

Tack för det fina omdömet! Mvh Annelie & Ulrik Bose / Bose Markis & Persienn

Bengt E
Wrote about Bose Markis & Persienn

Kompetenta. Snabba och klara besked.

Hultman L
Wrote about Bose Markis & Persienn

Jag har aldrig hört talas om Bose Markis&Persienn, än mindre köpt något där, men dom skickar faktura till mig. Uppenbart lite dålig koll över verksamheten där verkar det som. Ha en bra dag! Mvh Lars Hultman

Svar från Bose Markis & Persienn

Hej, jag kontrollerar detta idag. Har du möjlighet att maila telefonnummer samt fakturanummer till: bose@bosemarkis.se Återkopplar till dig senare idag. Med vänlig hälsning, Annelie Bose / Bose Markis & Persienn Hej, Nu har jag upptäckt felet. Fakturan ska gå till en namne, mailadressen felade på en bokstav. Jag ber om ursäkt för detta. Mvh Annelie / Bose Markis & Persienn

Sten G
Wrote about Bose Markis & Persienn

Problemet löst och de kom på den tid som vi avtalat.

Mikael L
Wrote about Bose Markis & Persienn

Över förväntan med bra personligt bemötande och många goda råd. Hög kvalitet och möjlighet att se produkter i butiken.

Svar från Bose Markis & Persienn

Jättekul att få en så fin recension! Ha en fin sommar! Hälsningar Annelie & Ulrik Bose Bose Markis & Persienn

Norberg K
Wrote about Bose Markis & Persienn

Utmärkt, snabbt, okrångligt. Bytt markistyg på fönstermarkis.

Karlsson J
Wrote about Bose Markis & Persienn

Vi är mycket nöjda, de fyllde alla förväntningar monteringen av våra markiser var snabb och effektiv. Kan rekommendera detta företag till andra.