Köpte ljud till lastbilen och måste säga att jag fick precis all den hjälp som jag kunde önska och mer därtill! Schyssta priser men framförallt oslagbar service hela vägen! Rekommenderar starkt!
Bra Ljud i Sotenäs
Bra Ljud i Sotenäs är ett företag som erbjuder allt inom billjud online. I vår webbutik hittar du allt du behöver för att maxa ditt billjud och hålla din bil fräsch. Vi är experter på billjud och bilvård och hjälper dig att hitta rätt saker, oavsett vad du letar efter. I vårt sortiment hittar du allt från baslådor och högtalare...
113 omdömen om Bra Ljud i Sotenäs
Fullt ös! Man ska gilla det man gör, annars kan det kvitta 🤠👍🏼 Vi hörs!! 🔊
Bra service, frakten upp till Luleå var dock sämst.
Tack! Vad var det med frakten? Kikade lite om jag hade glömt något men hittar inget. Hör gärna av dig om jag kan göra något :)
Suveränt ställe att köpa sitt billjud på! Bra support och bra priser rekommenderas starkt! 👑🤩
Tack för dom fina orden, vi hörs längre fram 🤠🔊
Snabb svars tid och bra att dom skriver via SMS så de syns
Smidigt ska det vara! Vi hörs! 🔊🔊
Fantastiskt service. Trevligt att beställa från dom
Tack! Tveka inte att höra av dig om du funderar över något 🔊🔊
Sjukt nöjd med valet att beställa från Blisshop Lätt hemsida att använda Riktigt bra kundsupport Snabb leverans Finns inge mer man kan önska sig från en hemsida
Tack för dom fina orden. Vi hörs längre fram 🔊🔊
Bra service och trevligt bemötande. Snabb återkoppling och snabb orderbehandling, finns många olika artiklar som passar de flestas idéer till byggen. Jag rekommenderar starkt att köpa härifrån och kommer själv fortsätta vid framtida projekt.
Tveka inte att höra av dig om du funderar över något. Tack för förtroendet 🔊🔊
Perfekt kund bemötande och väldigt snabb leverans , kan varmt rekommendera denna butik ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tack så jätte mycket för dom fina orden! Bara att hojta om du funderar över något 🔊🔊
Snabb leverans och bra produkter
Tack för förtroendet, vi hörs! 🔊
Finner att priset på produkterna är minst lika bra som dom stora drakarna. Men till skillnad från dom så får man förstklassig hjälp både före och efter köpet! Är väldigt nöjd med alla affärer jag gjort hos BLIS
Tack så mycket för dom fina orden 🔊🔊
Bra sida snabb hjälp vid frågor inget att klaga på
Gött snack! Vi hörs längre fram 🔊
Väldigt bra kundbemötande, service, och svar. Verkar absolut kunna sin grej!
Tack så mycket, vi hörs längre fram 🔊🔊
Suverän hjälp och snabb leverans!
Tack så jätte mycket Robert! Vi hörs! 🔊🔊
Väldiigt kunnig på det han gör hjälpsam gör verkligen allt för att kunderna ska få den hjälp dom behöver kan inget annat än att rekommendera bra ljud i sotenäs.
Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar, vi hörs! 👍🏼🔊
Riktigt trevlig ägare å Bra hjälp 😊
Gött snack! Hör av dig om du funderar över något mer 🔊🔊
Mycket trevlig och bra service! Otroligt kunnig på de han säljer och hjälpsam med allt inom detta.
Tack så jätte mycket. Vi hörs 🔊🔊
Grym bra service. Bra grejer och snabb och proffsigt bemötande. Montaget är otroligt bra utfört.
Tack, vi hörs längre fram 👍🏼🔊
Bra priser, snabb leverans. Bättre service får man leta efter! Rekommenderar starkt!
Tack snälla! Hoppas du får ihop allt 🔊👍🏼
Har haft skrivit med Oskar och han kan allt om ljud och har fått svar direkt varje gång oavsett om det är på morgonen eller kvällen, Han kan över fixa och lägga upp saker som inte finns i webbshoppen och tro mig har man problem med ljudet så är det han man ska snacka med🤟🔥
Ska vara roligt med billjud. Lycka till 🔊🔊
Bra service och intresserad av kunden
Tack! Hör av dig om funderar över något 👍🏼🔊
Det va enkelt att handla där och väldigt tillmötesgående vid frågor Ett jäkla klipp i grejerna
Kul att du är nöjd. Hör av dig om funderar på något 👍🏼🔊
Bra kvalite och härligt folk hos supporten
Tack så mycket! Hör av dig om det är något du funderar på 🔊🔊
Väldigt bra service, man handlar mer på en personlig nivå än en stor kedja och skulle definitivt handla där igen!
Kul att kunna hjälpa till. Vi hörs! 🔊 🔊
Snabba svar, bra priser och mycket hjälp när man ska koppla in och ställa in högtalarna!
Tack så mycket för förtroendet, vi hörs! 🔊
Väldigt bra kundservice och trevligt bemötande, bara +++++
Tack för förtroendet. Vi hörs 🔊🔊
Skickade efter kablar, snabbt och smidigt!
Tack för förtroendet. Bara hojta om ni har några funderingar 🔊🔊
Bra service, trevlig personal, behjälplig
Tack så jätte mycket för förtroendet 🔊🔊
Jättebra, fick hjälp direkt och väldigt trevlig. Ljudet blev jättebra
Viktigt att ha ett bra ljud! Vi hörs längre fram 🔊🔊
Jag köpte högtalare till dörrarna hos "Bra ljud i Sotenäs", där jag fick hjälp av Oskar. Oskar var även behjälplig efter köpet då jag behövde råd och tips vid installationen. Hela köpet kändes smidigt och tryggt från början till slut.
Kul att ni blev nöjda. Vi hörs längre fram 🔊🔊
Bra och kunnigt bemötande och trevlig.
Tack så jätte mycket Glenn. Bara hojta om du funderar över något 👍🏼🔊
Riktigt bra service och bra handel o produkter
Tack så mycket Oskar! Vi hörs 🔊🔊
Jag tyckte det var bra bemötande. Förväntningarna var som jag hade tänk mig. Jag köpte även stereo och lite kablar som var jätte bra👍🏻
Tack Måns! Vi hörs längre fram 🔊🔊
Mycket bra service Bra priser och enorm kunskap 💪🏻
Tack så mycket Frank. Bara att hojta om du har några funderingar 🔊🔊💥
Förutom lång väntan på generatorn var kundservicen och kontakt 10/10
Tack Emil! Ibland får man vänta på andra och i detta fallet fick du ta den smällen, synd :/ Vi hörs!!
Bra service, bra kommunikation och framförallt snabb leverans av riktigtbra grejer. Rekomenderar!
Tack så mycket. Bara hojta om du behöver hjälp 💥👍🏼
Riktigt bra service och snabb leverans
Tack så mycket, vi hörs längre fram 🔊🔊
Väldig trevlig och duktig kille. Fick fram varor snabbt. Helt fantastiskt
Hej! Alltid kul att kunna hjälpa till. Vi hörs! 🔊🔊
Trevlig, tillmötesgående och kunnig
Tack så mycket Ludvig! Vi hörs! 🔊🔊
Mycket bra servis och ett mycket bra bemötande 🙂
Tack så jätte mycket Robin! 🔊🔊
Super trevligt, o kunnig inom att som har med bil ljud o göra, och har man problem med ljud så får man hjälp fort
Kul att du är nöjd! Hoppas dina produkter håller nu 😆🔊🔊
Stort utbud, exceptionell service och snabb leveranstid. 10/10
Tack så jätte mycket, vi hörs! 🔊🔊
Supertrevlig att prata med! Och en riktigt bra service! Man märker att han bryr sig om kunden och att han gillar de han gör! Väldigt snabb frakt också😁 MVH Supernöjd kund!
Det viktigaste är inte hälsan, det viktigaste är att ha ett bra ljud! Vi hörs längre fram 🔊🔊
Väldigt bra bemötande och förståelse när man pratar, löser det man är ute efter snabbt och bra. Man får snabb hjälp om det är något man vill ha hjälp med.
Kul att du är nöjd Rasmus. Vi hörs och ses längre fram! 🔊🔊
Oscar var väldigt behjälplig, snabb service och leverans! Köpte en 200amp generator!
Kul att du blev nöjd! Ibland går det undan 😅
Grym service och bra priser. Mycket kunnig.
Kul att du är nöjd! Bara att hojta om du funderar över något :)
Mycket bra och enkel att ha o göra med. Finns inget negativt här 😁
Tack för dom fina orden! Vi hörs längre fram :)
Bra och snabb service :-)
Precis som det ska vara! Tack för omdömet.
Jätte bra kundbemötande, bra hjälp och support med allting rekommenderar starkt!
Kul att du är nöjd! Hojta om jag kan göra något :)
Service 10/10 leveranstid 10/10 Riktigt bra!
Kul att du blev nöjd! Bara hojta om du funderar över något 🔊🔊
Fick rekomendation av en vän som tyckte att han var duktig samt snabb leverans tid, kan ju säga att detta stämmer, är det något man undrar över så är det bara att skriva och man får svar snabbt och med bra tips, leveranstiden ska vi inte snacka om 2 dagar så hade jag mina saker hemma, väldigt trevligt bemötande och duktig framför allt.
Alltid kul att blanda sig in i olika projekt. Bara hojta om jag kan göra något 🔊🔊👍🏼