Bröderna Flytt AB

www.brodernaflytt.se
  • BadgeTwoYears
4.7
Ligue 070-080 90 91 Compartilhar

Vi på Bröderna Flytt strävar efter att göra din flyttupplevelse så enkel och stressfri som möjligt. Med lång erfarenhet inom flyttbranschen erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både privatpersoner och företag som flyttar inom, till eller från Västkusten. Vårt team av professionella flyttarbetare ser till att dina ägodelar...

608 omdömen om Bröderna Flytt AB

Lisette L
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Inför: Toppen med chattfunktionen i offerten så att man kunde ställa alla frågor innan på ett smidigt sätt under en period, och kunna gå tillbaka och se vad man pratat om. Vid osäkerhet av val på storlek av lastbil (kubik) ombads jag att skicka bilder för estimering av dem. Bra system och hjälpsam personal helt enkelt. På flyttdagen: Allt gick bra, killarna kom i tid och med bra bemötande och kommunikation. Har inte använt flyttfirma innan men är överlag väldigt nöjd med Bröderna Flytt.

Tommy B
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Bra, snabb och effektivt arbete. Mycket nöjd med hur jobbet utfördes. Allt flyttades varsamt och allt kom på plats i oskadat skick. Jag kommer säkert att anlita Bröderna Flytt i framtiden

Sara H
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Jag vill vara ärlig och säga att jag är väldigt missnöjd och besviken

Malin A
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Gjorde en kort flytt i Kungsbackaområdet med ganska litet flyttlass. Det var enkelt att få och acceptera en offert online, de var trevliga på telefon när jag hade några frågor, snabba och flinka flyttkillar dök upp på utsatt tid och flyttade allt utan problem. Faktura kom via mail några dagar senare. Inga konstigheter, allt gick bra.

Caroline R
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Supertrevlig service och väl utfört arbete. Kan varmt rekommendera bröderna flytt.

Anita K
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Flytten fungerade bra. Trevliga killar. Köpte även flyttstädning och det fungerade oxå bra.

Anette B
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Fantastiska grabbar men lite dålig planering från administrationen

John S
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Snabbt och flexibelt och väldigt trevligt bemötande. Kan verkligen rekommenderas

Kerstin C
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Använt Bröderna Flytt många gånger till personer som jag hjälpt flytta i min egenskap av god man/förvaltare. Nu har jag första gången använt dem privat. Alltid lika trevliga killar som inte ser något problem med någonting utan bara kör på med ett glatt humör. Finns inget annat flyttbolag för mig!!

Johan D
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Vi köpte både flyttstäd och flytt. Två glada, trevliga, socialt kompetenta, och energiska flyttproffs packade varsamt in vårt stora bohag, körde 25 mil från Gbg till La, placerade åter in allt på plats enligt uppmärkning/anvisning. Bröderna Flytt (Isac & Adam i vårt fall) är ett föredöme när det gäller flytt. Från telefonsamtal/mail, via offert, slutlig leverans av städ och flytt med briljans. Carry on!

Lena A
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Trevliga killar som gjorde ett bra jobb

Ewa B
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Killarna var snabba, samtidigt mycket aktsamma och väldigt trevliga. Vi var otroligt imponerade av deras professionella förmåga. Kan verkligen rekommendera Bröderna Flytt.

Moa B
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Väldigt duktiga på flytt, var noggranna och trevliga!

Bengt Olof L
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Det kom två artiga och trevliga killar på utsatt tid som gjorde ett snabbt och bra jobb. De var noggranna och försiktiga när de hanterade våra möbler. Allt kom på plats i oskadat skick. Vi är mycket nöjda Anita o Bengt Lagerlöf

Maria V
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Duktiga flyttkillar som är kunniga och metodiska på packning. När det gäller själva flytten så var de snabba och tålmodiga.

Hans D
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Jättetrevligt bemötande och mycket bra flyttkillar. Toppen nöjd! Bättre än så här blir det inte… Behöver jag flytthjälp igen är det självklart Bröderna Flytt jag vänder mig till. Hälsningar Hans

Sanne J
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Grymt effektiva, trevlig o försiktiga

Marie N
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Supernöjd med flytthjälpen och de toppentrevliga killarna! Kommer definitivt anlita de igen om det skulle behövas. Tack också Anna som skötte bokningen för trevligt bemötande. /Marie

Josefin P
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Jag har flyttat många gånger förr, men aldrig varit med om maken till proffsig service. De dök upp precis på uttalad minut, redo att köra igång med ett leende på läpparna. De behandlade mina möbler som om det vore deras egna. Allt packades och säkrades perfekt i bilen.Det märks att de är ett sammansvetsat team. Det gick undan, men utan att det kändes stressat eller slarvigt. Supertrevliga killar som verkligen bjöd på det lilla extra. Inga tunga lyft var för jobbiga och de hjälpte till att ställa allt precis där jag ville...

Birgit S
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

V är jättenöjda, de kom i tid som utlovats, trevliga och hjälpsamma flyttkillar Ingenting skadades, lugn och bra flyttdag

Lennart L
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Proffsigt Snabbt Effektivt jobbat.

Paul B
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Hej. Dem var väldigt hjälpsam, trevligt och förstår alla bekymmer vi haft. Vi skulle rekommendera till andra.

ida f
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Fint bemötande, varsam hantering av saker och effektiva. Proffsigt helt enkelt!

Arne Lars-Göran J
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Mycket bra utförd flyttning. Kändes tryggt och snabbt från början till slut.

Else-Beth A
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

snabbt, enkelt och trevligt lite tungt kassaskåp

Petra L
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Mycket bra. Fick in allt. Tog till och med kassar för att fylla varje utrymme. De tog det lugnt och metodiskt.

Annette S
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

En positiv upplevelse från första kontakt till slutförd flytt! Jag fick tydlig och bra information om såväl pris, alternativ och praktiska frågor inför flytten och teamet som genomförde flytten var helt suveräna - noggranna, tillmötesgående och verkligen serviceminded! Jag är så glad att jag valde att anlita det här företaget för min flytt, jag rekommenderar dem varmt!

Annika C
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Jag fick snabb hjälp med jobbet! Mycket bra. Det som man också kan säga är att Bröderna Flytt tog rejält betalt. Hade det varit i Stockholm så hade samma jobb utförts av Tip Tap som hade tagit cirka 40% av 3000.

Margareta F
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Vi var väldigt nöjda med flytten från vår villa. Killarna var mycket hjälpsamma och trevliga. Flytten gick väldigt smidigt.

Kron T

Galet bra. Trevliga, snabba och varsamma 🙏🏻

Joakim S
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Mycket bra bemötande vid beställningen och jätttetrevliga duktiga killar som gjorde flytten. Perfekt service

Linda O
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Min andra flytt med er och jag är lika nöjd! Personalen är ödmjuka, trygga och otroligt trevliga. Jag rekommenderar er alltid. / Linda

Monica L

Trevligt bemötande 😊 och duktiga

Kajsa K
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Supergoa flyttare som vad lyhörda och lösningsorienterade.

Jonas D
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Har alltid varit skeptisk till flyttfirmor då man sett många skräck exempel genom Åren men det kom 3 stycken trevliga , proffsiga och rejäla grabbar som gav ett bra intryck direkt. Flytten flöt på väldigt bra och min dyra gigantiska tv samt våran jätte dyra matgrupp klarade sig utan minsta märke :). Full pott till bröderna Flytt för erat jobb 💪🏼

Gunilla A
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Så proffsiga! Tar verkligen hand om kunden, duktiga, försiktiga och snabba. Jag är så nöjd och anlitade Bröderna Flytt efter flera rekommendationer av andra och jag kommer också att rekommendera er till andra. Tack för ett bra jobb!!

Ulla-Karin B
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Jag är väldigt nöjd med deras flyttjänst,bokning,flytt och städning. Bra kommunikation med företaget och de duktiga flyttkillarna som var både trevliga och tillmötesgående. Så företaget levde upp till mina förväntningar på en bra flyttupplevelse.

Staffan K
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Vi har anlitat Bröderna tidigare och är mycket nöjda med deras insatser! Alltid punktliga och redovisar alla kostnader i offerten. Man kan lita på dem!

Karin H
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Vi köpte själva flytten och flyttstäd. Är jättenöjd med båda. Kontakten med företaget och samarbetet med utförarna var enkel, okomplicarad och effektiv och alla var dessutom trevliga, positiva och lösningsorienterade. Totalt sett gjorde det flytten till en så bra upplevelse som det nu är möjligt när man flyttar efter 33 år från ett hus till ett annat. Tack!

Josefine B
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Vår flytt kunde inte ha gått smidigare. Killarna var jättetrevliga och tömde hela vårat hus på under 2 timmar. Kommer alltid rekommendera Bröderna flytt om någon ska flytta och ska ha flytthjälp :)

Per H
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Bröderna Flytt var alldeles utmärkta. Jag ringde och frågade om de kunde komma samma eftermiddag och bara ett par timmar senare stod de vid dörren. Snabbt, effektivt och trevligt.

Anna K
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Otroliga starka, snabba och trevliga killar! Rekommenderar.

Göran S
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Snabba duktiga killar Ingen lyhördhet för priset, dyrt i förhållande till tiden

Claes H

Så nöjd!!! Allt perfekt fina killar !! Kan varmt rekommenderas

Eva Britt-Marie Kristina L
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Det var raska och pigga unga män som visste hur man packar en lastbil, alldeles utmärkt.

Hans B
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Mycket bra! Snabbt proffsigt och trevligt!

Sonja T
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Blev mycket bra bemött vid kontakten. Var mycket nöjd med Philip och Andreas ( osäker på namnet). Mycket trevliga, ansvarsfulla och hjälpsamma killar. Ovanstående var en flytt.

Arne O
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Tydlig hemsida för att få en uppfattning om kostnaderna. Professionella och snabba flyttkillar. Städfirman 100%.

Elena S
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Bra jobbat! Snabba och starka. Rekommenderar.

Byggrådgivning A
Escreveu sobre Bröderna Flytt AB

Bra bemötande från dag 1. Fantastiska killar som kämpar in i kaklet vid flytt tillfället.