Så nöjd, trevliga och fixade flytten galant.
Bröderna Flytt AB
Vi på Bröderna Flytt strävar efter att göra din flyttupplevelse så enkel och stressfri som möjligt. Med lång erfarenhet inom flyttbranschen erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både privatpersoner och företag som flyttar inom, till eller från Västkusten. Vårt team av professionella flyttarbetare ser till att dina ägodelar...
733 omdömen om Bröderna Flytt AB
Väldigt trevligt bemötande och mycket professionella. Min flytt gick jättebra och jag kommer att rekommendera Bröderna Flytt till vänner och bekanta.
Duktiga snabba o mkt trevliga killar!
Härliga goa gubbar med stor förståelse för känsliga flytt!
Blev riktigt imponerad av deras arbete. Snabba, strukturerade, trevliga, hjälpsamma, lugna, imponerande balans när de svischade nerför trapporna. Jag är mycket nöjd och tacksam över deras fina arbete och kan varmt rekommendera Bröderna Flytt till andra.
Jätte trevliga killar. Försiktiga och noggranna. Utför arbetet helt enligt önskemål.
Mycket bra flyttbolag. Pålitliga,trevliga och flytten kändes trygg hela vägen. Högsta betyg.
Det är tredje gången vår familj nyttjar Bröderna Flytt. Alla 3 gånger har vi varit 100% nöjda med såväl planeringen, kontakten innan som genomförandet och personalen. Härligt positivt gäng med fantastisk service!
Allt gick smidigt och som planerat. Alla inblandade var trevliga och tillmötesgående.
Lyhördhet, mycket trevliga, effektiva och hjälpsamma!
Trevliga och snabb personal Väldigt hjälpsama killar Om man fick sådan service på fler ställen har man mycket att se framemot Fortsätt med erat kundbemötade Tack för lyckad flytt
Fantastiskt service minded rekommenderar dom starkt
Jättebra! Killarna gjorde ett fantastiskt jobb. Duktiga, trevliga och proffsiga. Mvh Matilda
Vänligt och trevligt bemötande. Snabba, flexibla problemlösare. Inga problem med saker som uppstod under flytten de bara löste det. Suveräna. Rekommenderas. Kicki
Trevligt bemött och duktiga killar som genomförde flytten och var rädd om möbler och lådor. Kan varmt rekommendera!
Kanon-bra service hela vägen från offert till flyttat bohag! Snabba svar och bra information via kundservice. Trots att hissen på från-adressen var ur funktion kämpade killarna på otroligt bra med gott humör. Rekommenderas starkt!
Det var lätt att boka flytten med snabb återkoppling. Flyttbilen anlände på avtalad tid. Mycket trevliga flyttkillar som organiserade och snabbt fyllde bilarna. På plats i det nya boendet var de behjälpliga med en besvärlig soffa som delvis behövdes tas isär o ställas i förrådet. Vi är så nöjda med hela flytten och rekommenderar gärna Bröderna Flytt.
Jättebra service och trevligt bemötande. Det kändes tryggt hela vägen från första kontakt tills jobbet var klart.
Det bästa jag gjort att anlita Bröderna Flytt! Så effektiva och dessutom supertrevliga! Var rädda om dom!!!!!!!!!
Trevliga och lättsamma att ha att göra med genom hela processen.
Bästa valet ! Hade tur att kunna få bokat tätt in på flytt. Väldigt trevligt bemötande av alla inblandade från bokningstillfället - avklarad flytt. Flyttgrabbarna var positiva , respektfulla kommunikativa och effektiva ! 5/5 helt enkelt!
Väldigt positiv upplevelse. Killarna var jättetrevliga, artiga och vänliga. De var rädda om mina saker, hade virat in lådorna i gladpack så att allting hölls på plats. Samarbetade fint och var snabba. Jag bad dem ta av skorna när de gick in, inga problem. Rekommenderas varmt!
Delen med flyttservicen funkade galant! Trevliga och effektiva killar som löste min transport! Städningen fungerade ok, fick återkoppling av hon som tog över lägenheten att det var missat att torka ut en del skåp mm.
Punktliga, proffsiga och trevliga killar.
Använde för flyttstäd. Väldigt snabb återkoppling på våra hundra frågor och bra service!
Snabb och proffsig service. Helnöjd.
Trevligt bemötande. Ordentliga. Jättenöjd! Flyttkillarna hade även med sig en kille som gjorde praktik. Var nog 12-13 år gammal. Så duktig, arbetsam och artig. Stor eloge för pojken också!
Snabbt, smidigt och proffsigt!!
Bemötande från personalen var jättebra, snabba och tydliga svar på frågor. Flyttkillarna gjorde ett utmärkt jobb, de var snabba och duktiga. De var också måna om att inte skada något och frågade var saker och ting skulle placeras. Det som drar ner betyget är städningen. De hade gjort rent vattenlåset i köket enligt extra beställning, dock hade de monterat ihop efteråt så att det läckte vatten. I övrigt var städningen bra, men några fönsterpartier var lite smutsiga.
Jag har flyttat många många gånger och den här gången med Bröderna Flytt. Det gick så mycket smidigare än mina tidigare flyttar. Punktliga, tydliga, trevliga, hjälpsamma, försiktiga, SNABBA! Jättenöjd ❤️
Bara positivt att säga. Snabba och trevliga när vi flyttade vårt bohag vid flytt. Vi skickade bilder och pratade i telefon med dem för att få mer exakt offert eftersom standardofferten inte passade för oss. Rekommenderas
Andra gången vi anlitar Bröderna Flytt. Alltid lika proffsiga och noggranna! Trevliga och tillmötesgående på alla sätt. Vi anlitar dom i augusti också. Redan bokat. Vi rekommenderar dom verkligen. Ni blir inte besvikna!
Mycket bra! Trevliga killar som kom och tog alla mina möbler, plastade in dom fint och bar omsorgsfullt ut grejerna till lastbilarna. Extra kudos ska dom ha för innan dom åkte så ställde dom frågan om det var något möbel som dom hade råkat ställa på fel ställe så att dom kunde flytta den innan dom åkte. Mycket nöjd!
Min flytt gick smidigt och snabbt tack vare de supertrevliga och hjälpsamma killarna på Bröderna Flytt. Jag kan varmt rekommendera den flyttfirman!
Smidigt att ta kontakt med företaget och snabb respons. Trevlig, hjälpsam och professionell personal. Vi är jättenöjda. Rekommenderar starkt!
Extremely helpful and friendly staff who does the job with utmost care so as to not damage anything.
Trevliga, effektiva, snabba, noggranna och så duktiga på sitt jobb!
Fantastiskt proffsiga och hjälpsamma , allt från flytt till städ, kan varmt rekommendera, bästa vi någonsin anlitat.
Mycket bra flytt. Kan verkligen rekommenderas. Peter
Trevliga, glada killar! Proffsiga.
Bra o vänligt bemötande o bra jobbat Tack så mycket
Vi har anlitat dom en gång innan, då vi var nöjda.”Trevliga killar” Nu flyttades det från lägenhet i Onsala till Äldreboende i Kba. Vilket gick lika bra denna gång också. Var noga med att emballera stor skänk m spegel. Kommer att anlita er igen, då det skall flyttas ngt. Hälsningar. Marita o Lennart Gunnarsson (dotter o svärson)
Enkla att göra med, trevliga killar
Allt flöt på perfekt-toppenkillar! 👌👏
Snabb återkoppling på ärende, utförande och service var väldigt bra.
Trevliga flyttkillar som jobbade snabbt
Overall just great. The guys worked really hard all day to move all our stuff. Most of it was moved without damage and placed where we asked. Kudos to the guys. There was some damage to the floor and some chairs (reported on the day) that we will follow up on.
Superbra. Trevliga och snabba.
Sååå nöjd 😊 Allt gick väldigt bra 😊 Rekommenderar verkligen 👍
Trevligt bemötande både av personalen både vid bokning och vid själva flytthjälpen.