Andra gången jag anlitar dom för ett projekt och det är alltid lika bra service och fackmannamässiga ritningar. Denna firmas rekommenderas starkt om man behöver hjälp att få bygglov
Bygglovservice
Vi på Bygglovservice hjälper dig med bygglovsritningar. Vi gör det enkelt för dig att få bygglov genom att erbjuda professionella och noggrant utförda bygglovsritningar till fasta priser. Oavsett om du planerar att bygga nytt eller bygga om, är vi experterna som hjälper dig att visualisera dina idéer och presentera dem på rätt...
143 omdömen om Bygglovservice
Sedan starten hos Reco 2022
Bemötande var bra. Kostnadsförslag borde vara tydligare. Fakturan skall visa vilken fastighet det avser
Hej Lena! Som jag förstått på vår dialog så har både du och din hantverkare varit nöjda med konstruktionsritningarna vi gjort. Din kritik verkar dock rikta sig till vårt offerering och faktureringssytem. Det är himla tråkigt att du känner dig missnöjd med detta. Vi har ett offertsystem där du själv kan vara delaktig och välja de tjänster du vill ha. Jag hjälpte dig med detta inför din beställning. När du lägger beställningen får du även möjlighet att fylla i fakturauppgifter, där har du inte tagit med att du vill att...
Jag anlitade Bygglovservice för ett projekt att flytta en attefallare. Hela projektet gick väldigt smidigt. Bra service all around.
Hus i Bergslagen AB är ett byggföretag som fokuserar på att bygga BRF-projekt. Vi anser att när alla ritningar tas fram av samma leverantör, kan de integreras och synkroniseras med varandra, vilket minimerar risken för fel och missanpassningar. Vi har beställt och fått ritningar av hög kvalitet inom den överenskomna tidsramen. Vi är mycket nöjda med servicen och kommer att fortsätta samarbeta med och rekommendera Bygglovservice inom hela branschen. Tack!
Vi anlitade Bygglov Service Peter för hjälp med Bygglovsansökan.Peter var mycket professionel, snabb på att svara och tydligt genom hela processen. Han förklarade allt på ett sätt som var lätt att förstå och såg till att alla handlingar blev rätt. Rekommenderas varmt till alla som vill spara tid och slippa krångel med kommunen!
Jag fick ett trevligt bemötande. Jag hade en väldig tidspress där jag blev lovad en del av det jag önskade med riktigt kort varsel och resterande så fort som möjligt. Det slutade med att dom lyckades leverera allt jag önskade på en gång och med riktigt bra resultat. Både KA & Bygglovsavdelningen var imponerad av ritningarna.
Bygglovsservice tog fram professionella bygglovsritningar utifrån ritningsskisser och kompletterande information. De var snabba och hade en bra process för att ta hand om kommentarer och uppdatera fram till slutliga ritningar.
Trevligt bemötande, bra att bolla med. Goda råd om vad som är viktigt att tänka på vid byggnation. Snabb återkoppling med tydlig konstruktionsritning.
Snabbt återkoppling. Bra service.
Oerhört Stort tålamod med oss som kund som hela tiden förändrade saker. Gav mycket professionell hjälp och högkvalitativa byggritningar. Rekommenderas!
Vi valde Bygglovservice för att ta fram underlag till vårt projekt. Bygglovservice har under hela projektet varit lyhörda och löpande lämnat utkast med möjlighet för oss att lämna synpunkter. Ritningarna vi fått är professionellt utformade och ger oss en bra bild av hur det färdiga resultatet kommer se ut. Snabbt, kommunikativt och till bra pris. Kan helt klart rekommendera Bygglovservice.
Mycket trevligt bemötande. Beräkningen av limträbalken var enkel och tydlig att förstå. Behöver vi mer hjälp kommer vi kontakta de igen.
Mycket trevligt bemötande och snabb och kompetent service.
Mycket bra service, skräddarsydd efter våra behov, snabb och prisvärd jämfört med andra liknande tjänster som erbjuds online. De var också mycket proaktiva i att hjälpa oss med pappersarbetet för de tillstånd vi behövde. Sammantaget exceptionellt. Jag rekommendera 100%
Trevligt bemötande! Förståelse och professionell hjälp med bygglovsritning (planlösning) till kommunen Relativt snabb hantering! Får mina rekommendationer!
Jag är otroligt nöjd med Bygglovservice! De är mycket professionella, snabba och pålitliga när det gäller både konstruktion och ritningar. Allt har fungerat smidigt från start till mål, och kommunikationen har varit tydlig hela vägen. Jag kommer absolut att anlita dem igen och kan varmt rekommendera dem till andra som söker kvalitet och effektivitet i byggprojekt.
Fick ett helt fantastiskt bemötande av bygglovsservice. De är verkligen serviceminded! Planlösningen som jag behövde skicka in till kommunen inför en ombyggnation ordnade de snabbt, smidigt och till ett mycket bra pris. Underbart att sådana här firmor finns!
Mycket bra och hjälpsamma!😃👍
Snabb och bra service gällande enklare beställning av k-ritning.
Snabbt och bra ritning. Bra bemötande!
Bra service och proffsigt utfört jobb.
Snabbt, smidigt och enkelt. Lyhörd för mina idéer och kom med bra input.
Vänliga och engagerade. Verkar vara mycket sakkunniga.
Trevligt bemötande, oerhört kompetenta, tillgängliga och dessutom fantastisk prisvärda! Vi rekommenderar dom varmt! Nada och Per
Personligt och trevligt bemötande. Lyhörda och lyssnande. Gav många bra råd och tips. Väldigt bra och professionellt arbete. Tack för hjälpen med bygglovs- och konstruktionsritning.
Mycket bra och personligt bemötande fick jag direkt från början. Bygglovsservice gjorde så att det kändes som förr när ”service” och ”kunden” stod i fokus och inget annat. Situationsplan samt bygglov för flretagets restaurangs som bedrivs åt Surahammars kommun.
Snabba lyhörda och bra pris. Gör bra ritningar, gick genom kommunen med rekordfart.
Vänligt bemötande både via telefon samt mail. Raka och tydliga svar på frågor och snabb återkoppling. Jag är mycket nöjd.
Snabbt, smidigt och proffesionellt arbete.
Beställde ritningar för ett uterum. Det var enkelt att göra beställningen digitalt. Det var hög kvalitet och detaljrika ritningar vi fick av dom som kommunen godkände. Kan rekommendera detta företaget
Fått mycket bra hjälp. Snabb kontakt. Kan rekommendera.
Snabb, smidigt och proffesionellt arbete.
Dom gjorde det som förväntades i bra tid
Trevligt bemötande och fick återkoppling om information som saknades för att göra en korrekt ritning. Snabb handläggning av vvs ritning som levererades inom ett par dagar. Priset var också helt rätt. Kommer använda igen om fler ritningar behövs.
Snabb återkoppling och bra priser👍
Bra och tydliga ritningar som underlättar för granskning av bygglovsinspektörer samt byggentreprenörer. Jag är mer en nöjd!
Snabbt och enkelt. Ett få arbetsdagar sen hade vi färdiga handlingar till mycket bra pris. Grymma!!!!!!
Trevligt och proffesionellt bemötande! Transparenta och tydliga offerter. Snabba bygglovshandlingar, 3D rendering samt konstruktionsritningar. Rekommenderar bygglovservice starkt!
Kommer aldrig anlita någon annan i fortsättningen. Ringde med bara två dagars varsel och fick alla handlingar i tid och precis så som kommunen krävde. Bemötande var toppen från början till slut. Kan rekommendera till allt och alla som behöver hjälp med byggprojekt.
Tycker att det har fungerat utmärkt i samarbetet med Bygglovsservice
Ett välgjort slutresultat och den så viktiga kommunikationen var god hela vägen i mål.
Trevligt och professionelt bemötande, och snabb hjälp.
Bra bemötande, kunniga, hjälpsamma och snabba
Bra och trevligt bemötande, snabba svar då vi väl kom igång.
Tack Petter och teamet för er professionella service och bemötande. Allt gick otroligt smidigt och snabbt, vilket var en stor skillnad jämfört med ett annat företag vi först kontaktade. Det tog dem cirka 2 månader att skicka in ritningarna, medan Bygglovs Service endast tog 3-4 dagar. Petter och teamet var mycket snabba på att svara och utförde arbete på ett riktigt professionellt sätt. Jag är verkligen tacksam för det fina bemötandet och det utförda arbetet.
Petter fångade upp och förädlade våra ideer från den första skissen till det färdiga bygglovet och har funnits där som en trygg samverkanspart under hela processen. Kommer definitivt återvända inför nästa stora projekt.
Bra hjälp att färdigställa övergripande ritning och förbereda bygglovet samt att förklara processen framgent. I nuläget är bygglovet inskickat, förhoppningsvis godkänt om några veckor.
Jag har sällan mött något företag som Bygglovservice som gör jobbet med genuint intresse för att hjälpa. De timmarna som de har lagt ner för mitt byggprojekt är mycket mer än vad jag kan förvänta mig. Jag är mycket imponerad av deras snabba responser och vänligt bemötande. De är professionella och erfarna med både bygglovsritningar och deras kommunikation med bygglovshandläggare i kommunen.
Prisvärt, snabb på att återkoppla men en del ändringar i ritningar kunde ha undvikits om den som ritar hade tagit del av/förstått all information på en gång :)
Fick hjälp med att ta fram en konstruktionsritning av en professionell konstruktör. Snabb leverans med hög kvalitet och med hög service genom hela processen. När det än fanns frågor, behov och funderingar så mötte Bygglovservice dessa på bästa möjliga vis. Grymt nöjd!