Mötte mina förväntningar om kundbemötande och svarstid. Kan rekommenderas om man är i behov av ritningar
Bygglovservice
Vi på Bygglovservice hjälper dig med bygglovsritningar. Vi gör det enkelt för dig att få bygglov genom att erbjuda professionella och noggrant utförda bygglovsritningar till fasta priser. Oavsett om du planerar att bygga nytt eller bygga om, är vi experterna som hjälper dig att visualisera dina idéer och presentera dem på rätt...
59 omdömen om Bygglovservice
Sedan starten hos Reco 2022
Bra bemötande, rekommendationer gavs angående branschstandard samt support under byggnationer, när ändringar eller problem dök upp. Kommunen var mycket imponerade av ritningarna.
Petter på Bygglovservice har varit snabb att återkoppla, kompetent och tillmötesgående i all kommunikation gällande våra bygglovshandlingar. Jag kan varmt rekommenderar Bygglovservice till alla som går i byggtankar.
Jag behövde en k-ritning till en ändring av en bärande konstruktion. Helt enkelt ändra en 80 cm dörröppning till 250 cm öppning i en bärande vägg. Jag letade runt på nätet och hittade Bygglovservice. Kontakten skedde mestadels via mejl. Den första ritningen som kom accepterades inte av handläggaren på Byggnadsnämnden då den bedömdes sakna vissa detaljer. Genom mejlkontakt med Bygglovservice så kompletterades ritningen och kunde sedan användas. Nu är förändringen genomförd och resultatet blev bra. Byggarna som gjort...
nice and helpful! price is acceptable!
Snabb återkoppling och snabb hantering av handlingar
Ett professionellt och snabbt bemötande ! Kan varmt rekommenderas !
Mycket bra hjälp av Bygglovservice att få till ett underlag för bygglovsansökan. Hade inte klarat det själv. Lyssnade väl på våra planer och ändrade ritningar tills vi kände oss nöjda.
Tog hjälp av Bygglovservice för konstruktionsritningar, energiberäkning och brandskyddsdokumentation för en tillbyggnad. Fick en väldigt snabb respons och redan några dagar senare hade jag alla dokument i ordning för att kunna få ett godkänt bygglov, rekommenderas!
Lyhört bemötande, snabb återkoppling på ändringsförslag och prisvärd service.
Bygglovsservice har hjälpt oss med flertalet projekt och hjälpt oss komma vidare i bygglovsprocesserna hos flertalet kommuner. bara postivt att säga om Petter och hans team!
Kontaktade Bygglovservice då vi önskade bygga dubbelcarport med tillhörande förråd. Det kändes mycket smidigt att ta hjälp med både ritningar och handlingar som krävdes för bygglovsansökan då varken jag eller min sambo är kunniga inom de områdena. Petter var mycket hjälpsam och positiv från början till slut. Snabb återkoppling på mail vid bollande av funderingar och snabb att justera ritningar under processens gång (och våra önskemål). Vi behövde hjälp och Bygglovservice fixade det. Rekommenderar.
Köpte boglovsritningar för att bygga ett nytt garagetak. Betalade ett fast pris. Bemötandet var jättebra och hade bra diskussioner om garagetakets konstruktion.
Snabbt och smidigt , trevligt bemötande
Snabb, kunnig och väldigt serviceinriktad. Rekommenderar Bygglovservice varmt!
Petter är en kundvänlig lyssnare och förstår hur man vill ha det även om jag själv inte är någon specialist på bygglovshandlingar. Och fick det jag önskade mig på kort tid och rimlig kostnad
Jag fick en positiv känsla av företaget från första stund, en känsla som växte för varje kontakt, Bygglovservce hjälpte mig igenom hela processen på ett proffsigt och lyhört sätt. Stort tack för all hjälp med min bygganmälan och ritning // Lars-eric Vänersborg.
Bra och snabb hjälp. Bra om man har en idé och tanke själv och få hjälp med att rita upp det.
Mycket bra och enkel service👍
Beställde en ritning av uterum. Fick bra service, snabb kontakt och hjälp att ändra ritning tills vi blev nöjda. Jättebra!
Snabb och bra service. Enkel kommunikation och vi fick precis vad vi eftersökte.
Bra service. Leverans i tid Bra kvalitet
Hade att göra med Petter på Bygglovsservice och är supernöjd. Alltid trevlig och informativ, lärde mig massor och fick det jag behövde levererat i tid och god kvalité!
Snabb. Genast korrigerad. Vänligt och förstående bemött.
Effektivt, enkelt och snabbt att få fram ritningar efter våra önskemål.
Kompetent och serviceinriktat företag med leverans som går utöver det som man som kund kan förvänta sig.. När det oväntat körde ihop sig under mitt ärendets gång ställde t ex Petter/ Bygglovsservice upp omedelbart trots det var helg och tidsödande arbete.
Mycket bra service snabbt jobbat bra utfört
Måste verkligen rekommendera bygglovsservice, normalt så tar jag mig inte tid att skriva recensioner, men Petter med personal är verkligen värd att få beröm för ett väldigt bra utfört arbete, kommer att i framtiden kontakta dom igen, smidigare kan det inte bli.:)
Snabba leveranser och enkel att nå vid en dialog kring ritningar och ändringar!
Trevlig Flexibel och håller vad de lovar
Mycket bra bemötande, snabb och professionell hjälp genom hela processen från egna skisser till färdiga kompletta bygghandlingar. Rekommenderas varmt, är mycket nöjd med allt!
Snabb service med uppföljning via telefonsamtal. Bra förståelse för vad vi ville ha och snabba ändringar på det vi påtalade.
Vi fick ett mycket bra bemötande och hjälp utav Petter när våra egen skissade ritningar omvandlades till kompletta bygglovsritningar efter lite justeringar. Mycket bra service!
Väldigt bra och proffsigt bemötande, mycket smidig, flexibelt samt snabb respons. Rekommenderas starkt. Super tack för det fina service och kvalitet ni erbjuder. Kommer säkerligen samarbeta för framtida projekt.
Otroligt skickliga och tillmötesgående! Har ställt bra frågor och på så sätt guidat oss genom processen. Snabb kommunikation och hjälp! Väldigt uppskattat.
Ett mycket bra bemötande och professionell hjälp
Väldigt bra och lätt att kommunicera via mejl och när vi inte förstod så tog sig Petter tid att ringa och förklara. Var lite orolig och kollade upp några olika företag innan vi valde Bygglovsservice och är glatt överraskad av hur bra det gick. Petter ritade ett trädäck inkl. Staket som går ut från vårt hus och runt en ovanmarkspool. Sluttningstomt med olika höjder och mått. Vi ska ansöka om bygglov och kommunen ville ha situationsplan, fasadritning samt planritning. Proffsigt och snyggt utfört, vi är supernöjda och hoppas på snabb bygglovsprocess
Trevliga snabba lyhörda köpte en bygglovsritning för ett attefallshus
Lyhört, proffsigt, engagerat. Fick hjälp med bygglovsritning på nolltid. Varma rekommendationer!
Fått utmärkt support med en altanritning för bygglovsansökan. Allt fungerat perfekt.
Han är best och rekommenderar stark.
Bygglovsritningar & konstruktionsritningar till ett attefallshus. Enkelt & smidigt, snabb återkoppling.
Snabba svar och enkla att kommunicera med. Snygga ritningar som fungerade perfekt till bygglovsansökan. Rekommenderas!
Rekommenderas starkt! Väldigt bra bemötande, fick hjälp ganska snabbt
Bra bemötande och service. Snabb återkoppling och uppföljning . Proffsigt utförda ritningar till min tillbyggnaden. Rekommenderar varmt. Tack så mycket Mvh Albert
Jag förväntade mig att få den information som jag frågade efter. Och jag förväntade mig att få information om kostnader som jag heller inte. Så detta bolaget få negativt omdöme till minus 100%
Jag är tacksam för din feedback men ställer mig lite frågande till din kritik. Min syn på detta är att du helt enkelt slutat svara på både mail och telefon, trots upprepade kontaktförsök från min sida. Ditt omdöme är det första livstecknet jag fått från dig på 6 månader. Du har dessutom inte betalt fakturan till oss. Men vet du vad, du behöver inte bekymra dig om fakturan, den strök vi nämligen för två månader sedan. Jag hoppas att det underlättar för dig. Är du intresserad av att ändra något i ditt projekt så hjälper...
Jag har redan beskrivit mitt svar är det andra gången jag var jättenöjd tack
Vad kul att ni skickar ett omdöme. Ni skriver att ni är nöjda men lämnar ett missnöjt omdöme. Har det blivit fel här? Jag ser fram emot nästa projekt med er. Mvh Petter
Hej, Korrekt, flexibel och snabb service till vettigt pris! Jag är mycket nöjd!
Bra och snabb service! Mvh, Joachim, JM Stugor & Fritid
Petter was very competent and easy to work with! Highly recommended!