BYGGÖVERSKOTT.SE

18 omdömen om BYGGÖVERSKOTT.SE

Sedan starten hos Reco 2026

Kerstin B
Wrote about BYGGÖVERSKOTT.SE

Vi betalade 69 sek för frakt till ombud men vi fick ett trevligt telefonsamtal från ägaren som på hemvägen själv levererade varan till vår dörr! Vilken fin service!

Amber W
Wrote about BYGGÖVERSKOTT.SE

Enkelt att beställa, betala , bra Produkt beskrivning, snabb leverans , helt enkelt bra.

Torbjörn J
Wrote about BYGGÖVERSKOTT.SE

Snabbt och vänligt jag hade glömt lite i min adress då SMS dom mig och frågade så dom kunde skicka rätt ✅ så mycket bra service och jag är mycket nöjd 😀

Svar från BYGGÖVERSKOTT.SE

Hej Torbjörn! Tack för snabbt återkoppling och fin kommunikation, kul att höra att allt har gått bra. Tveka inte att höra av dig framöver om det skulle vara något! :) Bästa hälsningar, Alex

Göte L
Wrote about BYGGÖVERSKOTT.SE

Snabb leverans väl inpackad å bra färg

Svar från BYGGÖVERSKOTT.SE

Hej Göte! Stort tack för att du tog dig tiden att ge oss feedback och vad roligt att höra att allt har gått bra. Vi ser fram emot att höra från dig framöver! :) Vänliga hälsningar, Alex

Marcus K
Wrote about BYGGÖVERSKOTT.SE

Snabb leverans, bra pris och trevlig personal. Snabb och enkel hantering vid en retur.

Svar från BYGGÖVERSKOTT.SE

Hej Marcus! Stort tack för att du tog dig tiden att ge oss feedback och vad roligt att du kom förbi vårt lilla byggvaruhus i Göteborg. Vi ser fram emot att höra från dig framöver och tveka inte att höra av dig om det skulle vara något framöver! :) Vänliga hälsningar, Alex

Gabriel I
Wrote about BYGGÖVERSKOTT.SE

Fick ett bra pris och snabb leverans.

Svar från BYGGÖVERSKOTT.SE

Hej Gabriel! Stort tack för att du tog dig tiden att ge oss feedback och vad roligt att höra att allt har gått bra. Vi ser fram emot att höra från dig framöver! Vänliga hälsningar, Alex

Tomas O
Wrote about BYGGÖVERSKOTT.SE

Hej igen tror jag har skickat ett omdöme men jag tar det igen. Tyvärr så har jag ännu inte fått någon vara så därför är det svårt att överhuvudtaget ha någon åsikt alls

Svar från BYGGÖVERSKOTT.SE

Hej Tomas! Jag tackar för din feedback och för ett trevligt samtal. Vi har skickat iväg varan men tyvärr så har fraktbolaget tappat bort ditt paket. En återbetalning har skickats till dig för hela ordern enligt överenskommelse i telefon. Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något framöver och återigen, ledsen att du inte har fått din vara men det är tyvärr utanför vår kontroll i den här situationen. Önskar en fin helg! Bästa hälsningar, Alex

Catharina T
Wrote about BYGGÖVERSKOTT.SE

En bra sida och lätt att beställa. Med bra pris oxå.😁

Svar från BYGGÖVERSKOTT.SE

Hej Catharina! Kul att höra att allt gått bra och stort tack för du tog dig tiden att ge oss feedback. Skulle det vara något framöver tveka inte att höra av dig! :) Bästa hälsningar, Alex

Hans P
Wrote about BYGGÖVERSKOTT.SE

Ett utmärkt sätt att tillvarata, överblivet, nytt och felfritt byggmaterial, dessutom till en riktigt bra pris jämfört med ordinarie bygghandlare.

Svar från BYGGÖVERSKOTT.SE

Hej Hans! Stort tack för din feedback det gör verkligen mycket för oss att höra. Vi är rätt nya på marknaden men strävar efter att bygga en marknadsplats där, precis som du säger, felfritt byggmaterial kan få en andra chans. Kul att allt gått bra, tveka inte att kontakta oss om det skulle vara något! :) Bästa hälsningar, Alex

Leif H
Wrote about BYGGÖVERSKOTT.SE

Ventil med 150 mm cc men var 100 mm cc Efter kontakt med reco så ordnade dom det på ett väldigt ärligt sätt. Jag fick behålla den felaktiga produkten och fick även pengarna tillbaka. Mycket "reko" gjort 😊

Svar från BYGGÖVERSKOTT.SE

Hej Leif! Återigen, jag är hemskt ledsen att det blev så, när vi jobbar med överskott kan det tyvärr bli så ibland men stort tack för din feedback för det hjälper oss att bli bättre och jag är glad att vi lyckades lösa det på ett bra sätt till slut. Skulle det vara något framöver tveka inte att kontakta oss, vi ser fram emot att höra från dig! :) Bästa hälsningar, Alex

Leif Magnus A
Wrote about BYGGÖVERSKOTT.SE

Dom är väldigt hjälpsamma och trevliga och har en bra hemsida som är lätt att förstå och låga frakter. 👌

Svar från BYGGÖVERSKOTT.SE

Hej Leif! Stort tack för att du tog dig tiden att ge oss feedback det gör mycket, även tack för väldigt bra kommunikation i samband med ordern. Vi ser fram emot att höra från dig framöver! :) Vänliga hälsningar, Alex

Paul Rogers G

Motsvarade förväntningen till 100%

Svar från BYGGÖVERSKOTT.SE

Hej Paul! Stort tack för att du tog dig tiden att ge oss feedback och vad roligt att höra att allt har gått bra. Vi ser fram emot att höra från dig framöver! Vänliga hälsningar, Alex

Staffan C
Wrote about BYGGÖVERSKOTT.SE

Jag köpte reservdelar till elfa systemet och var nöjd med både detta och snabba leveransen.

Svar från BYGGÖVERSKOTT.SE

Hej Staffan! Stort tack för att du tog dig tiden att ge oss feedback och vad roligt att höra att allt har gått bra. Vi ser fram emot att höra från dig framöver! :) Vänliga hälsningar, Alex

Omar H
Wrote about BYGGÖVERSKOTT.SE

Snabbt, smidigt och enkelt - med en toppenbra dialog.

Svar från BYGGÖVERSKOTT.SE

Hej Omar! Stort tack för att du tog dig tiden att ge oss feedback och vad roligt att höra att allt har gått bra med utbytesventilen. Vi ser fram emot att höra från dig framöver, tveka inte att höra av dig om det skulle vara något! :) Vänliga hälsningar, Alex

Vibeke C
Wrote about BYGGÖVERSKOTT.SE

Snabb leverans och gott resultat

Svar från BYGGÖVERSKOTT.SE

Hej Vibeke! Stort tack för att du tog dig tiden att ge oss feedback och vad roligt att höra att allt har gått bra. Vi ser fram emot att höra från dig framöver! Vänliga hälsningar, Alex

Pontus J
Wrote about BYGGÖVERSKOTT.SE

Snabb leverans och bra varor. Jättebra att kunna köpa överblivet och undvika att saker kastas.

Svar från BYGGÖVERSKOTT.SE

Hej Pontus! Stort tack för att du tog dig tiden för att lämna feedback till oss, jättekul att höra att allt har gått bra och tack för att du är en del av vår resa att minska svinnet i branschen. Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något! Bästa hälsningar, Alex

Christian R
Wrote about BYGGÖVERSKOTT.SE

Det är fantastiskt att det finns sånt. Synd att jag inte upptäckte det tidigare.

Svar från BYGGÖVERSKOTT.SE

Hej Christian, stort tack för din feedback det uppskattar vi verkligen! :) Bättre sent än aldrig, kul att du hittat oss och vi ser fram emot att höra från dig framöver om det skulle vara något! Med vänliga hälsningar, Alex

Andreas B
Wrote about BYGGÖVERSKOTT.SE

Billigt, snabb leverans och inget strul

Svar från BYGGÖVERSKOTT.SE

Hej Andreas! Stort tack för din feedback det uppskattar vi verkligen, tveka inte att höra av dig framöver om det skulle vara något! :) Med vänliga hälsningar, Alex