Camp Pro

Välkommen till Camp Pro!
Har du ont i ryggen? Gör det ont i knät när du springer eller går? Det finns många problem med muskler och leder som kan uppstå och vi på Camp Pro finns här för att lösa dem åt dig. Vi finns i både Malmö, Båstad och Stockholm och på plats hittar du alltid rätt kompetens. I Stockholm är vi ett team som består av fysioterapeuter, naprapater och kiropraktorer. Vi kan även hjälpa dig med stötvågsbehandling samt löp- och gånganalys. I Malmö och Båstad består vårt team av Ortopedtekniker och Ortopedingenjör som hjälper dig med löp-/gånganalys.
Undrar ni över ngt så hör gärna av er.
Ett axplock av skador och diagnoser vi kan hjälpa dig med: - Benhinneinflammation - Hallux valgus - Hopparknä - Hälseneinflammation - Mortons neurom - Stressfraktur - Överbelastningsskador - Överpronation
Vi erbjuder även ett antal produkter för att underlätta för din kropp. På vår hemsida hittar du allt från fotbäddar, skor, sandaler, ortoser, inlägg och mycket mer. Varmt välkommen att boka en tid på din närmaste mottagning. Vi har korta väntetider, generösa öppettider och snabb handläggning.
  • Korta väntetider
  • Samtliga kompetenser på ett ställe vilket gör att du slipper leta efter rätt behandling
  • Generösa öppettider
Camp Pro
"Fick hjälp med rehabilitering efter cykelolycka och nyckelbensbrott. Jag blev bemött på bästa sätt av personalen på Camp Pro. Efter fem besök på Camp Pro var jag nästan helt återställd. Jag fick kl..."
Jacob W anlitade Camp Pro Hornstull
"Inlägg till skor för plattfot. Hade inga egentliga förväntningar men blev mycket imponerad av servicegraden hos personalen och framförallt av den tekniska utrustningen. Snabb leverans och hittills är ..."
Axel F anlitade Camp Pro Skåne
"Blev via mitt försäkringsbolag tipsad att söka mig hit. Hade under lång tid haft problem med smärta i armbåge vid styrketräning. Efter fem behandlingar med stötvåg samt tillhörande fysiövningar är jag..."
Lars B anlitade Camp Pro Hornstull
"Jag har med remiss från Sofiahemmet/KCC blev rekommenderat Camp Pro Hornstull för min Axel/Ryggskada rehabilitering . Professionellt upplägg, rehab plan, känns väldigt bra ger mig styrka och ener..."
Erland C anlitade Camp Pro Hornstull

Våra Kliniker

4.8/5 av 217 omdömen
Södra Fiskartorpsvägen 15H, Stockholm
4.7/5 av 334 omdömen
Eric Perssons väg 5, Malmö

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Registrera företag

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar