Blir alltid vänligt bemött och får mycket bra service.
Christers Bilmekk AB
Välkommen till Christers Bilmekk – din Autoexperten Bilverkstad i Virserum! Vi tar hand om alla bilar oavsett märke och modell och erbjuder tjänster som bilservice enligt tillverkarens rekommendationer, diagnos och hjulinställning. Vi erbjuder även försäljning av däck och fälgar, däckomläggning, balansering och förvaring av...
66 omdömen om Christers Bilmekk AB
Bytte värmepaket i våran Volvo v70 D5 2009. Bra och snabb service! Tack från oss för ett mycket bra jobb utfört! Mvh Tommie och Gunilla
Jag är alltid nöjd när jag varit hos Christer han är så trevlig o hjälpsam
Utomordentlig service och trevligt bemötande. Till skillnad från märkesverkstäder inga överpriser, utan Christer försöker finna lösningar som passar min gamla Volvo, vilken Christer servat och reparerat i mååånga år. Enda jag kan sakna är de allra vassaste diagnosverktygen vilka är förbehållna märkesverkstäderna.
Alltid bra service o bra kunskap
Servicvänlgt, bra bemötande, snabbt och väl utfört
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.
Utmärkt bemötande!
Bra bemötande. Bilen är alltid klar på överenskommen tid. Ordning och reda, alltid välstädat. Bra service. Humana priser
Alltid tillmötesgående och bra service aldrig några problem rekommenderas
Trevligt bemötande. Service inriktad och tillmötesgående.
Snyggt, Snabbt och professionellt utfört.
Smidig, lätt att få tider, kunnig, hjälpsam
Trevligt bemötande, bra kommunikation Service och reparationer mycket väl utfört. Hälsningar från nöjd och trogen kund! Anita Ackmer
Som alltid blir man trevligt o personligt väl bemött på denna verkstad.
Mycket erfarna mekaniker, jätte bra bemötande och service, lätta att få tag i, knappt några väntetider. Ärliga och hjälpsamma. Raka och tydliga svar på eventuella frågor.
Alltid vänligt bemötande. Får den hjälp som behövs Praktiskt med däckhotell.
Trevlig personal och snabb hjälp
Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.
Servicen ok ok ok ok ok okok!!!!!!!
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Jätte bra o trevlig mekaniker. Snabb service och bra priser
En bra bilmekk med tillhörande tvätthall. Kommer återkomma
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Perfekt arbete Inga tveksamheter Tider hålls Och.... service !!!!
Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation
Alltid bra service och kundkontakt. Jättenöjd!
Alltid trevligt bemötande och alltid hjälpsama Har alltid varit nöjd med servicen och bemötandet. Varit flertalet gånger med olika bilar hos Christers bilmekk och skulle absolut inte kunna tänka mig att byta bilmekaniker. Ligger bra i pris och man behöver inte vänta för länge på att få en tid. Skulle absolut rekommendera Christers bilmekk.
Alltid nöjd som kund. - Bra bemötande till mig som kund. - Upplever tillit till personalens kompetens - Trivsam och välkomnande anläggning.
Trevlig och proffsig personal. Löser uppgifterna och service på utsatt tid och till humana priser. Rekommenderas!
Hej! Jag gjorde en service på min bil och jag upplevde det att det gick smidigt till. Jag fick beskrivning vad dom skulle göra och tiden på arbetet.
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Väldigt bra bemötande, snabbt och förstklassigt. Servicen och släckande av lampor utmärkt.
Bra service och trevligt bemötande. Ordning och reda.
Fantastisk service och bra bemötande!! Tillmötesgående!
Mycket duktiga och hjälpsamma Så jag är mycket nöjd
Tillmötesgående, ÄRLIG och pålitlig service. Och skicklig.
Bra service! Hjälper till och löser problemen på ett smidigt sätt.
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Mvh Autoexperten
Allt bra service och bemötande
Alltid trevligt bemötande snabb och smidig service. Inga problem. 👍👍👍
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Med vänliga hälsningar Autoexperten
På Christers Bilmekk AB har jag alltid blvit bra bemött. Christer tar sig tid att föklara och även komma med råd och tips om vad som behöver göras med bilen. Jag förväntar mig att få god service och att det som behöver fixas blir ordentligt gjort. Verkstaden är ren och snygg och jag har alltid varit nöjd med det utförda arbetet. På Christers Bilmekk AB lämnar jag även regelbundet bilen på service, byter till vinter och sommardäck samt förvarar dem på däckhotellet. Jag köper däck, torkarblad, olja och spolarvätska. En toppenverkstad där man känner sig trygg med att lämna in sin bil.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Alltid bra bemött, inga långa väntetider, professionell och kunnig, nöjd kund som jag rekommenderat till mina kollegor
Din recension gjorde vår dag, tack för att du valde oss! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Den var på service medans vi var på semester nästa verkstad aldrig några problem o inga fusk jobb
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Trevliga, bra bemötande, gör ett bra jobb inom utlovad tid. Mycket nöjd.
De gör alltid ett bra jobb med .men bil. Så även denna gång
Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Alltid nöjd hos Christers Bilmekk
Otroligt bra bemötande och alltid så hjälpsamma! Inga problem är för stora utan tacklas med säker hand av kunnig personal!
Alltid lika nöjd! Bra service och väl utfört arbete.
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Alltid trevligt bemötande. Bra utfört arbete. Däck hotellet är bra. Det finns däck hemma om det behövs nya vid däckbyte.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Alt är kanonbra. Går inte klaga på något.
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Jag blir alltid trevligt bemött när jag kommer till bilverkstaden. Jag var där för att serva bilen och det gjordes med som det skulle. Jag har servat bilen där många år och kommer att fortsätta med det.
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Mvh Autoexperten
Alltid trevligt att komma dit blir alltid bra bemötande och dem hjälper än så fort dem kan finnas inget att klaga på
Bra bemötande.Fick snabbt hjälp med min bil
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten
Ställer alltid upp när våra bilar strular.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten
Väldigt nöjd med Christers bilmekk AB! Bra service och tillmötesgående! Kan varmt rekommenderas!
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten
Trevligt bemötande, mycket bra service. Christers Bilmekk levde väl upp till mina förväntningar om välgjort arbete på service och reparationer