COREFIC AB

corefic.se
  • Badge2025
4.9
Call 070-433 33 43 Share

Corefic AB är din personliga redovisningskonsult och bokförare i Stockholm! Vi erbjuder stöd för småföretagare och nystartade bolag med målet att skapa ordning och struktur i ekonomin. Bokföring och administration är ofta en källa till stress när det kommer till företagande, och där vill vi vara din trygghet. Med ett personligt...

53 omdömen om COREFIC AB

Essan F
Wrote about COREFIC AB

Tack för ett genuint engagemang!

Tack Essan, lycka till med dina affärer. Med vänlig hälsning, Michael Corefic

Anna A
Wrote about COREFIC AB

Lugn och trygg genomgång, känns väldigt bra att ha koll nu, och stöd.

Tack Anna! Lycka till med företagandet :) Med vänlig hälsning, Michael Corefic

Anders S
Wrote about COREFIC AB

Vid mitt första onlinemöte med Michael på Corefic AB fick jag mer hjälp än jag fått av min tidigare byrå på två år. Systematisk genomgång av mina frågor i syfte att reducera tidsåtgången genom att lägga upp automatiska aktiviteter. Imponerad och glad!

Svar från COREFIC AB

Tack Anders, det var trevligt att få komma i kontakt med dig och ser framåt att få se ditt bolag växa, Med vänlig hälsning, Michael Corefic

Henrik K
Wrote about COREFIC AB

Tar sig tid för kunder, har bra priser och sitter på mycket kunskap (tillräckligt mycket) om bokföring. Är självlärd genom att ha drivit eget bolag en längre tid, rekommenderas starkt för mindre bolag vilket han själv vill ha som kunder.

Svar från COREFIC AB

Tack Henrik, ska bli kul att se ditt AB utvecklas! Med vänlig hälsning, Michael Corefic

Olle S
Wrote about COREFIC AB

Ringde Corefic i ett stressigt skede mitt i bolags starten, med Michael i spetsen som gick igenom steg för steg och förklarade upplägg kändes inte bokföringen lika utmanande längre. Han löste alla min utmaningar och problem redan samma dag. Kan varmt rekommendera Corefic och ser fram emot ett långt samarbete!

Svar från COREFIC AB

Olle tack för det fina omdömet, jag ser framåt att följa ditt bolag och se det växa. Med bästa bokförings hälsningar Michael Corefic

Elle K
Wrote about COREFIC AB

Informativt, professionellt och trevligt samtal

Offensive content
Choose a reason:

Tack så mycket Elle, Med vänlig hälsning, Michael Corefic.se

Mats Lennart S
Wrote about COREFIC AB

Hjälpsam och får jobbet gjort. Mycket nöjd!

Svar från COREFIC AB

Tack Mats, det är ett nöje att få sammarbeta med dig. Med vänlig hälsning, Michael Corefic

Thomas P
Wrote about COREFIC AB

Jag är mycket nöjd med hjälpen jag fått med bokslut och deklaration. Corefic AB och VD Michael Gerakis har arbetat noggrant, professionellt och med stor kunskap inom området. Allt har skötts effektivt och i tid, och jag har fått tydliga förklaringar under hela processen. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster till andra företag som söker en trygg och kompetent redovisningspartner.

Svar från COREFIC AB

Tackande mycket Thomas det värmer, ska bli kul att få fortsätta samarbetet med dig och ditt bolag. Med vänlig hälsning, Michael Corefic

Ellinor F
Wrote about COREFIC AB

Så nöjd! Jag kontaktade Corefic då jag befann mig i en slags nödsituation bokföringsmässigt och har fått väldigt mycket hjälp till ett väldigt fördelaktigt pris.

Svar från COREFIC AB

Tack Ellinor, det är och har varit kul att jobba med dig. Ser framåt att jobba efter nya rutiner som inte komma skapa några nödsituationer igen Med vänlig hälsning, Michael Corefic

David C
Wrote about COREFIC AB

Jag blev mycket bra bemött, professionellt och vänligt. Jag var under tidspress med de levererade ändå över mina förväntningar. Samarbetet gick smidigt och resultatet blev precis som önskat. Jag är mycket nöjda med helheten!

Svar från COREFIC AB

Tack så mycket David, det var trevligt att få samarbeta med dig. Kul att du fick det du förväntande dig. Med vänlig hälsning, Michael Corefic

Jordan H
Wrote about COREFIC AB

Micheal was good and patient helping me with my questions and explaining the tax process and systems in sweden. Having recently moved to Sweden having an expert walk me through the tax process was exceptionally helpful!

Svar från COREFIC AB

Thanks Jordan, it's a pleasure seeing you adapt to the Swedish system. I'll be glad to support you in your journey. Best regards Michael Corefic

Dryftus A
Wrote about COREFIC AB

COREFIC AB har varit en trygg partner för min redovisning. Bemötandet har alltid varit professionellt och trevligt, och de har överträffat mina förväntningar. Noggranna, tillgängliga och pålitliga, jag känner mig i goda händer och kan varmt rekommendera dem.

Svar från COREFIC AB

Tack så mycket Dryftus, trevligt att jobba med er. Ska bli spännande att följa er företagsresa! Med vänlig hälsning, Michael

Luigi G
Wrote about COREFIC AB

Otrolig kompetenta och extreme good service!

Svar från COREFIC AB

Tack så mycket Luigi, ska bli kul att se ditt bolag att växa! Med vänlig hälsning, Michael Corefic.se

Manik K
Wrote about COREFIC AB

I had a fantastic experience working with Michael. He made everything so easy and stress-free. Not only is he highly professional and knowledgeable, but he’s also extremely friendly and fun to work with. It’s rare to find someone who combines expertise with such a great personality. I would absolutely recommend him to anyone looking for an accountant who goes above and beyond!

Svar från COREFIC AB

Thanks allot Manik! its a pleasure working with you too. Looking forward to see your business grow!! Best regards Michael Corefic.se

Ronny R
Wrote about COREFIC AB

Bra och seriös, återkopplar oftast alltid samma dag .

Tack så mycket Ronny! Med bästa hälsningar Michael Corefic.se

Anders A
Wrote about COREFIC AB

Vi kontaktade Corefic för att få hjälp med bokslut, skattedeklaration och årsredovisning. Vi upplevde bolaget som kompetent och leveransen var inom tidsramen. Kostnaden var vi även mycket nöjda med.

Svar från COREFIC AB

Tack Anders, ser framåt att få jobba med dig i ännu ett år :) Med vänlig hälsning, Michael

Alicia H
Wrote about COREFIC AB

Jag tyckte det kändes väldigt svårt att komma igång med F-skatt eftersom jag inte hade någon aning om hur man gör och det var svårt att hitta tydlig information på egen hand. När jag hittade Michaels hemsida och tog kontakt fick jag direkt ett väldigt bra bemötande. Han förklarade allt på ett enkelt och tydligt sätt, och har hjälpt mig steg för steg att starta upp min firma. Det jag uppskattar mest är att han aldrig fick mig att känna mig dum för min okunskap, utan alltid bemött mig med tålamod och professionalism. Tack...

Svar från COREFIC AB

Tack så mycket Alicia! Det är roligt att se dig växa som företagare :) Med vänlig hälsning, Michael Corefic.se

S.
Wrote about COREFIC AB

Vi fick ett mycket professionellt och vänligt bemötande av Corefic AB. Han är otroligt hjälpsam, engagerad och gör allt han kan för att leverera det bästa resultatet. Han är tydlig i sin kommunikation och ser till att förklara allt på ett enkelt och strukturerat sätt. Det som imponerade oss mest var att han aldrig räknade sina timmar, utan fokuserade helt på att vårt arbete skulle bli riktigt bra. Våra förväntningar överträffades med råge och vi är väldigt nöjda med samarbetet. Vi kan varmt rekommendera Corefic AB till andra!

Svar från COREFIC AB

Tack så mycket S. :) jag ska fortsätta göra mitt bästa så att du kan driva ditt bolag i lung och ro! Med vänlig hälsning, Michael Corefic.se

Qais E
Wrote about COREFIC AB

Haft en väldigt positiv upplevelse – trevlig och omtänksam, tar sig tid att förklara och skapa trygghet. Ger dessutom kloka råd som hjälper att planera långsiktigt.

Svar från COREFIC AB

Tack så mycket Qais! Ni står inför intressanta val framåt och det är kul att se er utvecklas! Med vänlig hälsning, Michael Corefic.se

Senait J
Wrote about COREFIC AB

Tydlig, transparent och lätt att ha kontakt med. Förklarar allt på ett sätt som man förstår. Alltid tillgängliga när man behöver hjälp, och de håller alltid deadlines. En byrå som verkligen bryr sig om sina kunder. GULDVÄRDA och rekommendera dem starkt till alla som behöver bra och ärlig hjälp.

Svar från COREFIC AB

Tack Senait, det värmer att läsa detta, ovh jag lovar att fortsätta leverera detta. Ska bli intressant att följa ditt bolag och dina möjligheter samt utmaningar. Med vänlig hälsning, Michael Corefic.se

Antonio N
Wrote about COREFIC AB

Som nystartad företag var detta det bästa beslutet jag tagit! Michael har hjälpt mig oerhört mycket med både kunskap, erfarenhet och rådgivning, samt så är han dessutom alltid tillgänglig!

Svar från COREFIC AB

Tack så mycket Antonio, det är kul att få prata med dig varje gång, ser framåt att se ditt bolag blomstra! Med vänlig hälsning, Michael Corefic.se

Mana A
Wrote about COREFIC AB

Fått jätte bra hjälp direkt från start, bra kundbemötande samt väldigt kunnig. Rekommenderas varmt!

Svar från COREFIC AB

Tack så mycket för ditt omdöme Mana, ser framåt att samarbeta med dig också. Med vänlig hälsning, Michael

Martin T
Wrote about COREFIC AB

Samarbetet med Michael har gått väldigt bra. Vi fick våra problem lösta snabbt och smidigt, kan rekommendera Michael till andra små företagare.

Svar från COREFIC AB

Tack för omdömet Martin, jag ser framåt att samarbeta med er. Med vänlig hälsning, Michael

Hamo M
Wrote about COREFIC AB

Jag har blivit mycket väl bemött av Corefic AB, framför allt av min revisor Michael Gerakis. Han är alltid professionell, lyhörd och tillgänglig när jag behöver stöd. Jag förväntade mig att få hjälp med min bokföring på ett tryggt, korrekt och smidigt sätt. Michael har levt upp till dessa förväntningar fullt ut han är noggrann, pedagogisk och gör det enkelt för mig som företagare att förstå. Jag har anlitat Corefic AB, med hjälp av Michael Gerakis, för löpande bokföring och ekonomisk rådgivning. Min upplevelse är mycket...

Svar från COREFIC AB

Tack så mycket Hamo, jag uppskattar samarbetet med dig. Alltid kul att se dig utvecklas som företagare. Hoppas vi får se dina produkter på flera offentliga platser. Med vänlig hälsning, Michael

Alin S
Wrote about COREFIC AB

Great service, quick responses, and very clear advice. Couldn’t ask for better! Thank you again Michael!

Svar från COREFIC AB

Thanks allot Alin, I’m looking forward to see your business grow. Always a pleasure meeting you! Best regards Michael

Nicklas R
Wrote about COREFIC AB

All kontakt jag har haft med Michael på Corefic har varit över alla mina förväntningar. Michael är trevlig och lätt att ha att göra med, men desto viktigare så är han kunnig, oerhört tillgänglig och snabb. Han har hela tiden varit oerhört mån om att hitta de lösningar som är rätt för just mig och mitt bolag. Allt detta till ett svårslaget pris, letar du efter en redovisningskonsult så passa på innan Michael får allt för fullt i kundboken!

Offensive content
Choose a reason:
Svar från COREFIC AB

Tack så mycket Nicklas, kul att du gillar mitt upplägg. Med vänlig hälsning, Michael

Georg T
Wrote about COREFIC AB

Behövde bollplank kring bokföring. Kom i kontakt med Michael som är mycket lyhörd och flexibel med upplägg och tider. Jag uppfattar honom som kompetent, noggrann och engagerad. Han har överträffat mina förväntningar. Dessutom uppskattar jag hans trevliga bemötande och arbetssätt😊

Svar från COREFIC AB

Tack för dina fina kommentarer Georg, ska bli intressant att följa ert bolag och se utvecklingen. Med vänlig hälsning, Michael

Martin S
Wrote about COREFIC AB

professionellt, effektivt och lärande, tack igen!

Svar från COREFIC AB

Tack för omdömet Martin, kul att du får mer insyn i din ekonomi. Med vänlig hälsning, Michael

Peo V

hade blivit en 5 om det varit snabbare återkoppling samt lite mer tips o trix

Svar från COREFIC AB

Tack för rekommendationen Peo, och tack för att du ger mig konkreta förslag på förbättringsområden, jag är på semester denna vecka kanske borde jag nämnt det för dig så jag har haft längre svarstider. Men ser framåt att få sammarbeta med dig. Med vänlig hälsning, Michael

Nicole R
Wrote about COREFIC AB

Jättebra flexibilitet, rådgivning och service från Corefic AB i företagets olika tillväxtfaser. Rekommenderas till alla som vill ha ett stabilt samarbete och smidig bokföring.

Svar från COREFIC AB

Tack Nicole, ska bli trevligt att följa din verksamhet och dess utveckling, Med vänlig hälsning, Michael

Lucas L
Wrote about COREFIC AB

Ett trevligt, professionellt och varmt vägledande och hjälp! Rekommenderar starkt!

Svar från COREFIC AB

Tack Lucas, ser framåt att fortsätta samarbetet med dig. Med vänlig hälsning, Michael

Catrin W
Wrote about COREFIC AB

Det är lätt att komma i kontakt med Corefic AB, fokuserad arbete

Svar från COREFIC AB

Tack Catrin, det var trevligt att få samarbeta med dig. Med vänlig hälsning, Michael

Henrik R
Wrote about COREFIC AB

Corefix sköter mitt uppdrag väldigt bra och proffsigt. Tydlig och även ger tips på vad man kan göra och inte göra utifrån Skatteverket och Bolagsverkets regler. Mitt betyg är 5+ och jag ger gärna ytterligare information om någon skulle behöva detta? Anlita Corefix om ni behöver hjälp med bokföring och Bokslut! Med vänlig hälsning HR Consult i Väsby AB

Svar från COREFIC AB

Tack så mycket Henrik, jag uppskattar verkligen att du går den extra milen både att skriva en rekommendation men även ställa upp som referent. Ser framåt att fortsätta samarbetet med dig. Med vänlig hälsning, Michael

Saveliy R
Wrote about COREFIC AB

Pålitlig och proffsig – tack Michael!

Tack så mycket Saveliy, lycka till med verksamheten. /Michael

Björn H
Wrote about COREFIC AB

Otroligt hjälpsam och prisvärt! Corefic har varit en enorm trygghet för mitt företagande.

Svar från COREFIC AB

Tack Björn, trevligt att jag kan skapa värde för dig /Michael

Ida L
Wrote about COREFIC AB

Corefic gav mig snabb och professionell hjälp i samband med min årsredovisning. Kan varmt rekommendera!

Svar från COREFIC AB

Tack så mycket Ida, ser framåt att samarbeta med dig. /Michael

Torbjörn H
Wrote about COREFIC AB

Mycket bra och kunnigt företag! Snabb respons

Tack så mycket Torbjörn, ser framåt att fullfölja samarbetet /Michael

Patricia C
Wrote about COREFIC AB

Micheal är otroligt professionell och duktig! Rekommenderar!

Svar från COREFIC AB

Tackar Patricia, ser framåt att samarbeta med er. Lycka till med företagandet /Michael

Michael D
Wrote about COREFIC AB

Jag är mycket nöjd med samarbetet med Corefic AB och Michael som revisor. Han är proaktiv, kundfokuserad och visar alltid ett stort engagemang för att leverera hög kvalitet. Michael är ärlig och förhåller sig till lagar och förordningar på ett föredömligt sätt, vilket skapar trygghet och förtroende i hela processen. Jag kan varmt rekommendera honom till andra företagare som söker en pålitlig och professionell rådgivare.

Svar från COREFIC AB

Tack för dina fina rekommendationer Michael, ser framåt att jobba med dig när du kommer tillbaks från resan. Med vänlig hälsning, Michael

Felix S
Wrote about COREFIC AB

Michael är snabb och kunnig. Rekommenderar!

Tackar Felix, ha en fortsatt skön sommar :) Med vänlig hälsning, Michael

Rifat I
Wrote about COREFIC AB

Hjälpsam, pedagogisk och tillgänglig. Precis som en redovisnings-konsult ska vara.

Svar från COREFIC AB

Tack för omdömet Rifat, ser framåt ett samarbete med er. Med vänlig hälsning, Michael

Oscar H
Wrote about COREFIC AB

Mycket trevligt samarbete, smidigt o bra kontakt.

Tack själv Oscar, ser framåt att samarbeta med dig. /Michael

Folad H

Stark rekommenderar till alla

Tackar Folad :) ha det så skönt på semestern Med vänlig hälsning, Michael

Sofia L
Wrote about COREFIC AB

Väldigt nöjd med Mikael. Han är trevlig, kunnig och pålitlig. Alltid snabb återkoppling och noggrann. Rekommenderas absolut!

Svar från COREFIC AB

Tack Sofia, det är alltid trevligt att få jobba med dig. Med vänlig hälsning Michael

Omar V
Wrote about COREFIC AB

Väldigt sakkunnig revisor rekommenderar värmt.

Tack Omar trevligt att jobba med dig med, Med vänlig hälsning, Michael

Yael A
Wrote about COREFIC AB

Michael är kunnig, väldigt snabb på att hjälpa och väldigt trevlig, kan rekommendera honom för frågor gällande bokföring

Svar från COREFIC AB

Tack Yael, dina utmaningar är intressanta men kul att hitta lösningar. Lycka till med affärerna. /Michael

Marita B
Wrote about COREFIC AB

Ett mycket vänligt och professionellt bemötande. Inlyssnande och förstod den akuta situation jag var i just då och avsatte tid för att hjälpa mig hela vägen in i mål, med både bokföring och alla viktiga rapporter som efterfrågas av Bolagsverket för att avsluta ett verksamhetsår. Tydlig och bra på att förklara så att man förstår, och villig att lyssna och anpassa för att hitta lösningar som är bäst för vad jag behövde för mitt företag. Corefic hjälper mig nu med rapporter, årsredovisning, deklaration, viss bokföring och...

Svar från COREFIC AB

Tack så mycket Marita, alltid trevligt att göra ett uppdrag åt dig. Lycka till även med din verksamhet! /Michael

Camilla L
Wrote about COREFIC AB

Jag fick väldigt bra och skräddarsydd hjälp att förstå min bokföring så att jag inte behöver upprepa felen jag gjort. Nu har jag inga fel eller diffar och känner mig väldigt trygg med att Corefic tar hand om bokslut och deklaration för mig till ett rimligt pris. Det avlastar mig mycket. För mig som aldrig läst ekonomi eller redovisning och som dessutom varit lite utarbetad har hjälpen jag fått varit ovärderlig. Dessutom har vi haft väldigt trevligt på våra möten 😀.

Svar från COREFIC AB

Tack Camila, vad kul att jag kan göra ditt liv lite enklare ser framåt att göra nästa uppdrag för dig. Med vänlig hälsning, Michael

Arian M
Wrote about COREFIC AB

Allt var hur bra som helst. Michael förenklade verkligen både min vardag och mitt företagande. Jag uppskattade särskilt att han var lyhörd, snabb och alltid hittade lösningar som passade mina behov perfekt. Tjänsten var precis det jag behövde och resultatet blev toppen. Rekommenderas starkt!

Svar från COREFIC AB

Tack Arian, trevligt att du gillar samarbetet! Hoppas Reco avlastar dig lite som fått ställa upp som referent några gånger :) Med vänlig hälsning, /Michael

Jenny A
Wrote about COREFIC AB

Fick du effektiv hjälp omgående och ett vänligt bemötande. Kommer fortsätta anlita Michael för mina framtida bokslut. Kompetent och förtroendeingivande.

Tack så mycket Jenny, det glädjer mig att få höra det/läsa det :) /Michael