Alla kategorier Vinyl lp Östergötland Linköping Crazy Records HB

Crazy Records HB

Vasavägen 13, 582 20 Linköping — Visa karta

4.0 i betyg av 3 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 3 kunder tycker om Crazy Records HB

 • pontus j
  pontus j skrev om Crazy Records HB
  Crazy records är en musikaffär av det äldre slaget. Butiken har funnits i LInköping ett bra tag och drivs av två eldsjälar som gärna pratar vanlig (men helst ovanlig) musik med dig som kund. Butiken har ett stor utbud av all typ av rock (hårdrock, black metal, punk, döds, stoner etc.) Butiken säljer begagnade Cd-skivor och Vinyler. Det ända tråkiga med butiken är att priserna ibland kan vara lite för höga. Rariteter finns för den som har ett stort intresse och en djup plånbok. Byter/köper även in begagnad musik (dock får man inte särskilt bra betalt).
  gillar detta
 • Albin J
  Albin J skrev om Crazy Records HB
  Crazy Records är en musikaffär med allt ifrån vinyler och cd-skivor med autografer till kläder, posters och samlarfigurer från nutidens och dåtidens största band. Genren är förstås rock, men vad hade ni trott? Priserna är okej för den rätta köparen och personalen är trevlig.
  gillar detta
 • Michael N
  Michael N skrev om Crazy Records HB
  Riktigt bra skivbörs. Om man lyssnar på rock eller hårdrock och vill ha vinylskivor som kan vara svåra att få tag i så är det hit man ska gå. De som arbetar där vet vad det är dom har i backarna, så priset sätts därefter. Men man kan iallafall hitta ett stort antal rariteter.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Vasavägen 13, 582 20 Linköping
Kategorier