Nicole

17 omdömen om Nicole

Andrea S

Nicole är fantastisk! Hon är så effektiv och kunnig, jag lärde mig en massa om min hårtyp!

Svar från Nicole

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att Nicole är både effektiv och kunnig, och att du lärde dig mer om din hårtyp.

Cornelia P

Nicole är fantastisk! Vi hade så kul och jag blev jättenöjd <3

Svar från Nicole

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att ni hade kul och att du blev jättenöjd med Nicole.

Christian H

Kändes oseriöst & allmänt märklig upplevelse. Att säga "det går typ inte att klippa dig", är i min mening märkligt, vad ska jag svara på det ens? Vet inte om det var Nicole, eller att ni motvilligt klipper folk gratis denna period och det i sin tur påverkar era anställda negativt. Kommer med stor sannolikhet aldrig tillbaka. Min kollega hade samma upplevelse, tyvärr. Önskar er i alla fall en fin dag!

Svar från Nicole

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är självklart tråkigt att höra att besöket hos oss upplevdes som oseriöst och märkligt – det är inte den känsla vi vill ge någon som besöker oss. Vi har kontaktat dig via mejl för att kunna följa upp detta vidare internt. Tack igen för att du tog dig tid att ge oss återkoppling.

Anna M

Jag är så nöjd! Mitt hår blev jättefint och glansigt ✨

Svar från Nicole

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd och att ditt hår blev både fint och glansigt.

Milton F

Duktig, trevlig och proffesionell

Svar från Nicole

Tack snälla för din recension! ✨ Så roligt att du upplevde Nicole som duktig, trevlig och professionell. Varmt välkommen tillbaka! 😊

Caroline A

Jag bokade klippning längt hår. Nicole var omtänksam, sprudlande, lyssnade, förstod och klippte mig som jag önskade och som vi kom överens om. Jag kände mig trygg och omhändertagen. Ett tips är att kanske inte ligga på så hårt gällande att köpa produkter, nu behövde jag det, men det kan uppfattas som för på , speciellt när kund inte ens blir tillfrågad om de vill köpa. Överlag nöjd och har redan en ny tid bokad!

Svar från Nicole

Vi är glada att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen hos Nicole, och att resultatet blev som ni kom överens om. Tack också för din ärliga feedback kring produktrekommendationer – den tar vi med oss och ser över internt. Så roligt att du redan har bokat en ny tid, varmt välkommen tillbaka! ✨

Ebba K

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Svar från Nicole

Stort tack för alla stjärnor! ⭐✨ Vi uppskattar det massor och ser fram emot att få välkomna dig tillbaka 💛

Sabine A

Asså detta tomtebloss till människa! Här får du extra-allt vad gäller bemötande, service, utförande och personlighet! Mycket varm, fin människa. Mycket av allt lixom, på ett bra sätt! You go girl! Nicole for president.

Svar från Nicole

Tack för din fina recension. Vi uppskattar dina ord och det gläder oss att Nicole levererade både service och bemötande på toppnivå.

Hanne K

Jätte, jätte nöjd "första besöket" kund 💖 Fattade verkligen inte att det var mitt hår i spegeln efteråt! Kände direkt att Nicole förstod mig och mitt hårs långa historia. Hon lyssnade på mina önskemål och gav tydlig och professionell kommunikation om behov och behandling för att möjliggöra och uppnå dessa. När jag kom hade tyvärr både jag och mitt hår gett upp för länge sen, fast Nicole lyckades ge oss både hopp, vilja och ett riktigt FANTASTISKT resultat så nu känns det till och med kul att "pyssla om" håret här hemma igen...

Svar från Nicole

Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att Nicole gav dig ett så bra första besök och ett resultat du är nöjd med. Du är varmt välkommen åter!

Maria K

Nicole var så rolig och varm person. Hon hade stenkoll på vad mitt hår behövde och jag kände mig omhändertagen och i goda händer. Rekommenderar starkt!

Svar från Nicole

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du kände dig väl omhändertagen hos Nicole.