Cybertown

S:t Eriksgatan 56, 112 34 Stockholm — Visa karta

4.3 i betyg av 3 rekommendationer
 
Med sensorförsedda västar på kroppen som registrerar träffar och futuristiska laservapen i händerna. Ni jagar varandra genom mörka gångar, uppför ramper & över hinder. Under speltiden ska ni samla ihop så många poäng som möjligt!

Läs vad 3 kunder tycker om Cybertown

 • Falsk I
  Falsk I skrev om Cybertown
  När man ringer till dem eller kommer dit är personalen inte alltid på "topp" och verkar nästan vara irriterade, bryr sig inte, men vem kan skylla dem om de sitter i en mörk håla X timmar om dagen? Men det här är inte så pass allvar att man behöver deras service eller att de är otrevliga. Nåväl, till det viktiga!

  Själva banan är väldigt stor och häftig på två våningar och klart mycket bättre/coolare än alla andra laserspel i Stockholm. Kul att vara där vem man än är, gäller att ha rätt inställning på banan dock! Priserna är okej och trots att de har dagspass för billig peng så kommer man aldrig orka köra mer än 2 spel oftast.

  Tips:

  - Tag med bekväma kläder (idrott).

  - Det blir j*vligt svettigt efter en match men de har lagom fräsch dusch man kan hyra för typ en tia. ÄVEN OM DU INTE SPRINGER MYCKET.

  - Gå på toa innan du kommer dit (speciellt ni tjejer), de har den mest vidrigaste toaletten+pissoar kombinationen (ej könsindelat) du någonsin kommer att se. Den toan kommer från en punkig framtida dystopisk stad man ser i filmerna, städas sällan . Snilleblixt! Kanske är toaletten speciellt gjord så för att man skall leva sig in i stället som är "Cybertown". Fast jag tvivlar på detta.

  - Om ni ska köra i grupp så är det smart att göra en bokning först genom att ringa in (och fråga även om några andra spelar samtidigt) istället för att bara göra en "drop in". OBS: SÖNDAGAR ÄR MEDLEMSKVÄLLAR.
  På tal om medlemmar så förekommer IBLAND:
  1) En del fuskande, bl.a. att folk parar upp sig i "alla-mot-alla", håller förr sensorer, jagande etc.
  2) En del jobbiga karaktärer som med sin förmåga att vara medlem går dit och spelar varje vecka med avsikten att kunna spöa nya spelare och därmed visa hur duktiga de är på att låtsas vara robocop. Som en grupp människor kan du inte bestämma om dessa får vara med eller inte, så länge ni inte bokat banan.

  -När du är på banan är det roligare om du springer runt på banan och är så aktiv som möjligt. Blir bättre stämning och bättre spel för alla. Så får man mest poäng!

  -Med dagspass lär du ändå tröttna efter 3 spel.

  -Du kan skjuta på en "station" för att få någon unik ability, som t.ex. osynlighet eller "spion" i andra laget. Det finns en på övervåningen och en på nedervåningen, med en markerad fyrkant du kan skjuta på. Läs mer
  Jakob J gillar detta
 • Fredrik E
  Fredrik E skrev om Cybertown
  Superkul! Har en större "arena" än Laserdome i Stockholm och mer varierande spel (olika typer av ammunition t ex.).

  Däremot känns vapnen som något plockat från en UFO-rulle. Skitfula och oergonomiska men displayn som visar vem du precis träffad och vem du blev träffad av och en del annan info är ett plus ;) Läs mer
  gillar detta
 • Jens H
  Jens H skrev om Cybertown
  Helt klart största och roligaste banan i Stockholm, väldigt trevlig personal! Ingen servering dock, vilket är ett minus! Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier