Dannebacken Facility Services Göteborg

Dannebacken Facility Services Göteborg

3.3
Ligue 0101-75 31 00 Compartilhar

Dannebacken – Din totalleverantör i Göteborg Dannebacken är ett av Västsveriges största auktoriserade servicebolag. Från vårt huvudkontor i Göteborg servar vi hela regionen, från Alingsås till Kungsbacka, med professionell lokalvård och facility services. För företag: Vi erbjuder kontorsstädning, trappstäd, fönsterputs och mattvätt....

3 omdömen om Dannebacken Facility Services Göteborg

Sedan starten hos Reco 2026

Elaine B
Escreveu sobre Dannebacken Facility Services Göteborg

Använder dem vid kortare frånvaro i lokalvården. Vi får ett gott bemötande

Svar från Dannebacken Facility Services Göteborg

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att ni uppskattar vårt bemötande och att vi får förtroendet att hjälpa till vid kortare frånvaro. Tack för ert förtroende!

Lennart H
Escreveu sobre Dannebacken Facility Services Göteborg

Har inte levt upp till våra förväntningar och baskrav.

Svar från Dannebacken Facility Services Göteborg

Tack för din feedback. Det är tråkigt att höra att vi inte har levt upp till era förväntningar och baskrav. Det är inte den nivå vi vill hålla. Vi tar gärna en dialog med er för att bättre förstå vad som brustit och hur vi kan förbättra leveransen framåt. Tack för att ni uppmärksammar oss på detta.

MARTIN B
Escreveu sobre Dannebacken Facility Services Göteborg

Dannebacken hanterar städningen av vårt kontor vilket fungerar mycket bra. Alltid punktliga, trevliga och lyhörda. Kan varmt rekommenderas!

Svar från Dannebacken Facility Services Göteborg

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att städningen av ert kontor fungerar så bra och att ni uppskattar vår punktlighet, lyhördhet och vårt bemötande. Stort tack för ert förtroende och för att ni rekommenderar oss vidare!