Använder dem vid kortare frånvaro i lokalvården. Vi får ett gott bemötande
Dannebacken Facility Services Göteborg
Dannebacken – Din totalleverantör i Göteborg Dannebacken är ett av Västsveriges största auktoriserade servicebolag. Från vårt huvudkontor i Göteborg servar vi hela regionen, från Alingsås till Kungsbacka, med professionell lokalvård och facility services. För företag: Vi erbjuder kontorsstädning, trappstäd, fönsterputs och mattvätt....
3 omdömen om Dannebacken Facility Services Göteborg
Sedan starten hos Reco 2026
Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att ni uppskattar vårt bemötande och att vi får förtroendet att hjälpa till vid kortare frånvaro. Tack för ert förtroende!
Har inte levt upp till våra förväntningar och baskrav.
Tack för din feedback. Det är tråkigt att höra att vi inte har levt upp till era förväntningar och baskrav. Det är inte den nivå vi vill hålla. Vi tar gärna en dialog med er för att bättre förstå vad som brustit och hur vi kan förbättra leveransen framåt. Tack för att ni uppmärksammar oss på detta.
Dannebacken hanterar städningen av vårt kontor vilket fungerar mycket bra. Alltid punktliga, trevliga och lyhörda. Kan varmt rekommenderas!
Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att städningen av ert kontor fungerar så bra och att ni uppskattar vår punktlighet, lyhördhet och vårt bemötande. Stort tack för ert förtroende och för att ni rekommenderar oss vidare!