Trevlig fönsterputsare fast vi inte kunde tala samma språk. Vi fick lösa det genom kroppsspråk. Lite missnöjd över att den överenskommelsen vi hade, om att få samma fönsterputsare som förra gången, inte höll.
Dannebacken Facility Services Skaraborg
Dannebacken – Din partner i Skövde och Skaraborg Söker du en trygg partner för lokalvård och facility services? Från vår bas i Skövde servar vi hela Skaraborg – från Lidköping till Hjo. Vi skapar långsiktiga samarbeten som löser dina behov av städning och bemanning. - Hemstäd & Flytt: Vi erbjuder flexibel veckostädning och kvalitetssäkrad...
48 omdömen om Dannebacken Facility Services Skaraborg
Sedan starten hos Reco 2026
Jag anlitar er när det gäller städning och fönsterputs, bemötandet är utmärkt. Arbetet utföres alltid bra. Jag är mycket nöjd med både service och arbete
Mycket bra resultat när dom slutstädade mammas lägenhet. mycket prisvärt! Mvh Mathias Stenbrink
Hej Mathias. Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att ni blev nöjda med slutstädningen av din mammas lägenhet och att ni upplevde tjänsten som prisvärd. Tack för förtroendet och varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden!
Fick tips om städning av en bekant som också har städning hos er. Städerskan som är hos mig är noggrann med alla golv o mattor som dammsugs. Städar även mitt badrum munitiöst . Hon gillar att städa hos pensionärer. Har nu haft henne två ggr och jag är mycket nöjd.
Hej Margareta. Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med städningen och med vår medarbetare. Vi uppskattar särskilt att du uppmärksammar hennes noggrannhet och omtanke. Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framöver!
Alltid bra service,trevlig personal,helnöjd.
Hej Inger. Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du är helnöjd och uppskattar både servicen och vår personal. Tack för ditt förtroende – det betyder mycket för oss!
Är mycket nöjd!! Har provat flera städbolag och Dannebacken är absolut det bästa. Tjejen som städar är noggrann och dessutom trevlig! Tack för att Ni finns!!
Hej Birgitta! Stort tack för dina fantastiska ord! Det betyder oerhört mycket för oss att höra att du är så nöjd och att du upplever oss som det bästa städbolaget du provat. Vi blir extra glada över att du uppskattar både noggrannheten och det personliga bemötandet från vår medarbetare. Vi ska självklart föra vidare dina fina ord. Tack för förtroendet och för att vi får hjälpa till i ditt hem!
Riktigt bra! Har erfarenhet av Dannebacken både privat och professionellt och har alltid mötts av bra bemötande, snabb handläggning, lösningsorientering och inte minst fläckfritt resultat på utfört arbete - bokstavligen.
Stort tack Martin för ditt fina omdöme – och inte minst för ett långt och gott samarbete genom åren. Det betyder extra mycket att höra din uppskattning när du följt oss både privat och i yrkeslivet under så lång tid. Vi är väldigt glada att du upplever ett bra bemötande, snabb handläggning och ett noggrant utfört arbete. Det är precis så vi vill att det ska fungera i alla uppdrag. Tack för förtroendet genom åren – vi ser fram emot att fortsätta samarbetet länge till!
Snabbt och effektivt fönsterputs! Den regelbundna städningen fungerar perfekt!
Hej Britta! Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både fönsterputsningen och den regelbundna städningen. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att hjälpa dig igen framöver!
Vi är mycket nöjda på Consid! 5av5 i betyg
Stort tack för ert fina omdöme och 5 av 5 i betyg! Vi är väldigt glada att höra att ni är nöjda med samarbetet. Det betyder mycket för oss att få ert förtroende och uppskattning. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete framöver!
Fint bemötande och god hjälp vid stort behov. Kände till Dannebacken innan och kan varmt rekommendera god service och noggrannhet. Ger rättvist pris efter yta exakt.
Stort tack för din fina recension och för förtroendet! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både bemötandet och vår service, särskilt i ett viktigt skede. Det betyder mycket för oss att du uppskattar både noggrannheten och vår prissättning. Tack också för att du rekommenderar oss – det uppskattas verkligen!
Det funkar bra när ordinarie städerska är här, men har funkat ganska dåligt då vi har haft en vikarie i 2 veckor.
Hej Carin! Tack för din feedback och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att höra att det fungerar bra med ordinarie städerska. Under perioden med vikarie kan det ibland ta lite tid att komma in i rutinerna, men vi tar självklart med oss dina synpunkter i vårt fortsatta kvalitetsarbete.
Dannebacken har levererat exceptionellt - bl.a. gillar jag att jag har en fast person som kommer till mig. Det är mycket sällan det kommer en ersättare och då frågas jag alltid i förväg. Den som kommer heter Samia som är superduktig och mycket snäll och vänlig. Vi har alltid en liten pratstund om jag är hemma. Då personalen har nyckel, behöver jag inte vara hemma och jag litar helt på dem. Samia vet exakt hur jag vill ha allt och även den som har kommit som ersättare är bra. Jag har även fått hjälp med "trädgårdsfix" av...
Hej Myra. Stort tack för din fantastiskt fina och utförliga feedback! Det betyder mycket för oss att höra att du känner ett så stort förtroende och att du upplever både trygghet och kontinuitet i leveransen. Vi är väldigt glada att Samia uppskattas så mycket av dig – hennes noggrannhet, bemötande och förmåga att skapa en bra relation med kunder är precis det vi strävar efter i vårt arbete. Det är också roligt att höra att även ersättare och extra hjälp, som trädgårdsinsatsen, fungerat bra och varit till nytta för dig. ...
Det fungerar bra, rent och fint.
Hej Therese. Stort tack för din feedback! Vad roligt att höra att du upplever att det fungerar bra och att det är rent och fint. Vi uppskattar ditt förtroende och är glada att du är nöjd med resultatet.
Hej Det är svårt att prata med städarna .. språksvårigheter. Följer inte rutinerna .. Saknar att de dammsuger hissarna .. Svårt att ta del av städningen .. i det stora hela är det ok ., Mvh Renate Buchmann //vicevärd
Hej Renate, Tack för din återkoppling och för att du delar din upplevelse som vicevärd. Vi uppskattar att du lyfter både det som fungerar och det som kan förbättras. Det du beskriver är sådant vi kontinuerligt arbetar med att säkerställa, både genom tydliga instruktioner och uppföljning. Vi ser också över hur vi kan underlätta kommunikationen ytterligare i teamet. Tack igen för din feedback – den är viktig för vårt fortsatta förbättringsarbete.
Den nuvarande städerskan, Mona, gör ett utmärkt bra jobb !!
Hej Per. Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd och att arbetet fungerar så bra. Mona uppskattas verkligen för sitt arbete, och vi är glada att hon bidrar till en hög kvalitet och en bra upplevelse för dig. Det ligger helt i linje med vår vision och våra värderingar, där vi arbetar för att leverera trygg, jämn och hög kvalitet i alla uppdrag.
Haft samma firma i över 12 år säger väl allt, vi är mycket nöjda!
Hej Christer. Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att ni varit kunder i över 12 år och är så nöjda – det betyder verkligen mycket för oss. Vi värnar starkt om våra kundrelationer och lägger stor vikt vid att vara en trygg och pålitlig leverantör över tid, där kunder kan känna sig säkra på både kvalitet och kontinuitet. Vi är väldigt tacksamma för ert långvariga förtroende och ser fram emot att fortsätta hjälpa er även framöver.
Vi har hemstädning varannan vecka
Tack för din återkoppling och för att du delar din upplevelse. Vad bra att ni har hemstädning varannan vecka hos oss. Samtidigt tar vi med oss att helhetsintrycket landade på 3/5, då vi alltid strävar efter att leverera en jämn och hög kvalitet i varje uppdrag. Om det är något specifikt du upplevt som inte blivit helt som förväntat får du gärna höra av dig till oss!
Väligt bemötande Trevlig personal Bra utförd städing
Hej Alf. Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du uppskattar både bemötandet, den trevliga personalen och den utförda städningen. Det är precis detta vi strävar efter i vårt arbete – att leverera en pålitlig tjänst med gott bemötande och hög kvalitet i varje uppdrag.
Bra bemötande av Samia.Rent och snyggt. Är mest nöjd med kök och badrum. Bra att man får städning på annan tid då det är helgdag på vår tid.
Hej Hillevi. Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och städningen, samt att upplägget med tider fungerar bra för dig. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada att kunna leverera en smidig och bra helhetsupplevelse.
Jag har städhjälp 3 tim var 4:e vecka och är supernöjd!
Hej Marita. Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är så nöjd med din städhjälp. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framöver.
Trevligt bemötande och bra och snabbt städat och ni levde ypp till förväntningarna
Hej Tomas. Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du uppskattar både bemötandet och att det blev bra och snabbt städat. Vi är glada att vi levde upp till dina förväntningar.
Det började bra, men efter 3 månader blev kvalitén mindre bra.
Hej Anna. Tack för din feedback! Vad tråkigt att höra att din upplevelse inte varit helt jämn över tid. Det du beskriver är inte så vi vill att det ska fungera, och vi strävar alltid efter att ha tydliga rutiner och en jämn och hög kvalitet i vårt arbete. Vi beklagar verkligen att du har kommit i kläm i detta och tar med oss din återkoppling för att fortsätta utveckla våra rutiner och säkerställa en bättre upplevelse framåt.
Jag tycker att fönstren blev jättefina. Tack så mycket.
Hej Gunnel. Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med fönsterputsningen. Varmt välkommen åter!
Min lokalvårdare Vaida är den duktigaste och den trevligaste som man kan tänka sig!
Hej Iris. Tack så mycket för din feedback! Vi är stolta över att ha Vaida hos oss och glada att du uppskattar hennes arbete och bemötande.
Vi är mycket nöjda med arbetet rent o snyggt
Hej Ingvar. Tack så mycket för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med arbetet – vi strävar alltid efter ett rent och snyggt resultat.
Utmärkt städning. Rörigt med tider städare skall komma. Ofta fel i bokningen. Rörigt med fakturor som ofta är fel.
Hej Katarina. Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med städningen. Vi beklagar att du tidigare upplevt problem med bokningar, tider och fakturor. Det är något vi har arbetat aktivt med att förbättra, och vi upplever att det fungerar mycket bättre idag. Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar eller om något inte skulle fungera som det ska framöver.
Jättebra service snabba att utföra
Hej Lars! Stort tack för din feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med både service och snabbhet.
Waida är exceptionell. Hon är punktlig och är hon försenad - vilket är mycket ovanligt - ringer hon och meddelar det. Hon inställer sig alltid med ett leende på läpparna även om hon kanske känner annat inombords. Arbetet utförs noggrant snabbt och effektivt och vi har aldrig haft något att anmärka på det utförda arbetet snarare tvärt om. Svåråtkomliga utrymmen är alltid rengjorda. Hon har en arbetsmoral som är ovanlig. Jag har under alla år som jag har arbetat som domare - ett helt yrkesliv - bara undantagsvis mött personal...
Hej Marianne och Bengt, Stort tack för era mycket fina och uppskattande ord. Det gläder oss verkligen att höra hur nöjda ni är, och vi är särskilt stolta över att Vaida upplevs på det sätt ni beskriver. Hennes arbetssätt speglar precis det vi vill stå för som företag – kvalitet, ansvarstagande, pålitlighet och ett gott bemötande i alla led. För oss är det också viktigt att skapa trygghet och långsiktighet i våra kundrelationer, där ni som kund ska kunna känna fullt förtroende över tid. Vi uppskattar verkligen ert förtroende och era ord, och tar med oss detta i vårt fortsatta arbete.
Jag är nöjd med städningen, men missnöjd med att städtider har ändrats flera gånger utan att jag vare sig blivit tillfrågad eller meddelad.
Hej Petra! Tack för din återkoppling! Vi är glada att du är nöjd med städningen, men beklagar bristen på information kring ändrade tider. Det ska självklart kommuniceras tydligare, och vi ser över våra rutiner direkt.
Väldigt trevliga och stillmötesgående försäljare och arbetsledare. Dock verkar Dannebacken har stor personalomsättning av skiftande kvalite. Vi köper veckovis städning av våra lokaler och valde Dannebackens städ pga att det verkade vara ett seriöst bolag. Jag är mer tveksam idag Ganska höga priser och skiftande kvalite
Hej Monica, stort tack för din feedback. Det gläder oss att höra att du är nöjd med bemötandet från våra säljare och arbetsledare. Vi tar till oss dina synpunkter kring upplevd personalomsättning och varierande kvalitet. Även om vi, sett till branschen, har en låg personalomsättning, förstår vi att det kan upplevas annorlunda vid tillfällen då ordinarie personal är frånvarande. Det är något vi kontinuerligt arbetar med att förbättra för att säkerställa en jämn och hög kvalitet i våra leveranser. Du är varmt välkommen att...
Helt fantastiskt bra har inget att klaga på,, en lokalvårdare som är glad och trevlig och utför sitt arbete helt perfekt och mer därtill
Hej Gunnel. Tack så mycket för de fina orden! Vad roligt att höra att du är så nöjd och uppskattar både bemötandet och arbetet som Vaida utför hos dig.
Alltid trevligt bemötande. Gillar dock inte att när hemstäd blir inställt pga sjukdom så hamnar tiden i en tidsbank. Jag skulle mycket hellre vilja ha lägre kostnad för månaden. Min städerska stannar aldrig längre än avsedd tid men däremot kan hon gå några minuter för tidigt. Kan vara lite väl snabbt /slarvigt städat. Tavlor på snedden och prydnadssaker står alltid i annan ordning/placering. Jag har hemstäd 2 timmar varannan vecka,
Hej Lena. Tack för din feedback och för att du delar dina synpunkter så tydligt. Vad roligt att du uppskattar vårt bemötande. Vi tar med oss dina synpunkter kring tidsbanken och städkvaliteten, samt det du upplever kring noggrannhet och placering av saker, för att se över hur vi kan bli mer konsekventa och förbättra upplevelsen framöver.
Trevlig personal. Städningen är ok men inte utöver förväntan.
Hej Henrik. Tack för din feedback! Vad roligt att du uppskattar vår personal. Vi tar med oss din synpunkt om städningen för att fortsätta utvecklas och leverera ännu bättre resultat framöver.
Har beställt städhjälp och den fungerar bra någotojämn kvalitet beroende på person som utför arbetet
Hej Hans. Tack för din feedback! Vad roligt att höra att städhjälpen i stort fungerar bra. Vi tar till oss synpunkten om variation i kvalitet och arbetar löpande för att säkerställa en jämn och hög nivå oavsett vem som utför arbetet.
Allt var bra förutom 2 glömda områden, lampan på balkongen var inte avtorkad och det satt smuts kvar på ploppen i handfatet.
Hej Selma. Tack för din feedback! Vad bra att du i övrigt var nöjd. Vi beklagar att några detaljer missades och tar med oss detta för att bli ännu noggrannare framöver.
Kunnig personal. Vänligt bemötande. Lätt att komma överens med vid eventuella ändringar av tider.
Hej Rut. Tack så mycket! Vad roligt att höra att ni uppskattar vår personal och flexibilitet. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med dig!
Vi är en ideell förening som sköter en liten hamnanläggning. Där finns ett servicehus med en toalett som Dannebacken städar. Eftersom de flesta bara använder toaletten vid enstaka tillfällen har vi ingen samlad bild hur städningen sköts varje gång. Enda gången vi fått ett större klagomål var i somras när en vikarie kom till hamnen, satt i bilen en halv timme, och åkte därifrån utan att kliva ur bilen. Det anmälde vi och fick en reducerad avgift en månad. Vi vet inte om den personen gjorde likadant varje gång. Men annars har vi inte fått några klagomål så vi har ingen fast kontrollrutin.
Hej Annica. Tack för er feedback och gott samarbete! Vad bra att vi kunde lösa situationen i somras på ett smidigt sätt. Vi är glada att ni i övrigt inte haft några klagomål och ser fram emot att fortsätta leverera en pålitlig service.
Bra servce väldigt bra bemötande. Jättefint arbete helnöjd
Hej Christer, Tack så mycket för din feedback! Vad roligt att du är helnöjd med både service och bemötande.
Helt okej, lite varierande städ resultat beroende vem som kommer.
Hej Jonas, Tack för din feedback! Vi uppskattar din ärlighet och tar med oss detta för att bli mer jämna i kvaliteten.
Alltid ett trevligt bemötande och bra lösning på problemet.
Hej Lisbeth. Tack så mycket! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och vår administration.
Fönsterputs två gånger per år. Trevlig personal , noggrann o kan inte göra ett bättre jobb!
Hej Birgitta. Tack snälla för dina fina ord! Vad kul att du är nöjd – vi ser fram emot att hjälpa dig igen!
Trevligt bemötande och snabb service
Hej Jonna! Stort tack för din fina feedback – vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och vår snabba service. Det uppskattar vi verkligen!
Fönsterputs. Trevligt bemötande. Snabba och noggranna.
Hej! Stort tack för din fina feedback – vad roligt att höra att du upplevde oss som trevliga, snabba och noggranna. Det uppskattar vi verkligen!
Bästa bemötande. Över förväntan Kan inte tänka mig någon annan än Maria som städar varannan vecka Mycket nöjd Stina
Hej Stina! Stort tack för dina fantastiska ord – det betyder verkligen mycket för oss. Vad roligt att höra att du är så nöjd och att Maria överträffar dina förväntningar. Vi är glada att ha både dig och Maria hos oss!
Administrationen är oftast lyhörd. Är man inte nöjd hittar de alternativ. Däremot lite kort framförhållning ibland. Vi köper hemstäd.
Hej! Stort tack för din feedback och fina ord om vår administration – det uppskattar vi verkligen. Vi tar också till oss din synpunkt kring framförhållningen och jobbar kontinuerligt på att bli bättre där. Tack för att du anlitar oss för hemstäd!
Jag blev besviken då jag upptäckte att det inte var rengjort i botten på rutorna på balkongen. Kanske inte ingår om inte vill jag att ni beskriver vad som ingår.
Hej Gunilla! Tack för din feedback. Vi beklagar att kommunikationen kring den detaljen brast – det tar vi till oss och ska självklart bli tydligare framöver. Vi hoppas att du i övrigt är nöjd med fönsterputsningen och tackar för förtroendet.
Helt nöjd med städningen som er medarbetare utför och för övrigt bra bemötande. Tack!
Hej Jan! Stort tack för din rekommendation! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med vårt arbete.
Har inget att anmärka på, är alltid välstädat efter deras besök.
Hej Tomas! Stort tack för din rekommendation! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med vårt arbete.