DreamFactory AB

DreamFactory AB

www.dreamfactory.nu
5.0

Varmt välkommen till DreamFactory i Skellefteå. Vår affärsidé är bokningsbar tid med företags konsult och rådgivning inom området affärsutveckling och etablering i Norrland. Via vår hemsida kan du dessutom boka kostnadsfri ONLINE demo (1h) av VISMA och FORTNOX programvaror. 2025 utsågs vi till Certifierad byrå av FORTNOX....

5 omdömen om DreamFactory AB

Furkan Ö
Skrev om DreamFactory AB

Glad to work with Dream Factory AB. Great will do fix problems!

Carina B
Skrev om DreamFactory AB

Vårt samarbeta har varit riktigt bra under flera år. Vi kommunicerar på ett bra sätt respekterar våra olika synvinklar och kommer fram till gemensamt beslut. DreamFactory har levererat utifrån uppdraget men har varit öppen till förändringar, förnyelser av utbildningens innehåll enligt deltagarnas önskemål. De tjänster Medborgarskolan har köpt av DreamFactory är utbildningstjänster. Tack för ett bra samarbete under alla år och jag fortsätter med glädje att få samarbeta mer er.

Mona W
Skrev om DreamFactory AB

En trygg övergång från mitt gamla bokföringssystem in i den nya digitala världen av bokföring. Annica har funnits som en trygg partner, tydliga genomgångar, så nu är jag äntligen digital.

Irene S
Skrev om DreamFactory AB

Väldigt snabb återkoppling och flexibelt bemötande, skräddarsydd kurs som passade mig både vad gällde tidpunkt och innehåll!

Åsa H
Skrev om DreamFactory AB

Annica på DreamFactory har hjälpt mig flertalet gånger. Alltid med professionalism, bra service, bemötande och tålamod. Tack för ditt engagemang Annica🙏