Ekbergs gör ett jättefint jobb och supernöjd med resultatet. Enkla och smidiga att ha att göra med och trevlig personal som gör jobbet! Har anlitat Ekbergs vid flera tillfällen och kommer fortsätta med dem även framöver😀 Peter
Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna
Välkommen till Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna! Ekbergs Fönsterputs & Städ AB har sin bas i Kinna, men tjänster erbjuds över hela Västra Götaland. Med över 40 års erfarenhet av fönsterputs, städning och rengöring, är Ekbergs Fönsterputs & Städ AB en av de mest pålitliga och kvalitetsmedvetna aktörerna inom branschen. Våra...
124 omdömen om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna
Sedan starten hos Reco 2022
Tack för fina ord Peter, Vi är glada över att ha dig som kund! Välkommen åter!
Proffs!!!!proffs proffs!!!]proffs proffs
Ett företag som har god service, fin attityd och månar sina kunder. Rekommenderas.
Jag är synskadad. men gör mitt bästa i det här svaret. Jag gillar Ekbergs på många sätt. Om något blir fel, får jag genast ursäkt och korrigering. Alltid vänligt och effektivt. bemött.
Väl bemött , förväntningar bra , jättebra killar som var hos mej . Fönsterputs har varit här 3 år i rad jättenöjd.
Alltid nöjd med resultatet! Ibland får jag påtala att torka runt det vita på fönstren också och då löser de också. Tycker det ska vara standard, ingen vill ha svarta sträck när man har fina rena fönster…
Trevligt bemötande och jag är mycket belåten med ett fint utfört arbete.
Personligt, positivt med höga ambitioner att göra ett bra jobb
Bra bemötande och ett väl utfört arbete.
Jag köpte flyttstäd av en stor villa, blev bra bemött, allt blev väldigt bra utfört, och Vinci k inga klagomål heller från de som flyttat in i villan. Väldigt 😄
Blev bemött på ett tydligt och bra sätt Köpte fönsterputs Väldigt nöjd på sättet det utfördes
Bra bemötande Allt blev som jag förväntat mig
All bokning online, så lite osäker på vad som väntade. Fick ett super proffsigt team på 3 personer som utförde en jättebra flyttstädning. Ugnen (13 år) med dens plåtar blev som ny
Fönsterputs. Mycket nöjd! Tack!
Alltid nöjd med fönsterputs från Ekbergs. Haft 2 ggr per år i ca 5 år.
Städade oerhört noga, väldigt prisvärt.
Fönsterputs. Lika bra som det varit tidigare, vi är helt klart nöjda👍
Super trevliga och väldigt hjälpsamma med att pyssla ihop så det skulle passa vår familj. Sedan var städningen grymt bra gjord vi är mycket nöjda.
Alltid belåten med er fönsterputs🙏 På måndag har jag för första gången beställt städning av badrum/badkar hoppas jag blir lika belåten!
De kom inte på angiven tid vilket gjorde att det inte var förberett som tänkt. De var fokuserade på sin uppgift men såg inte att det kom smuts och vatten på annat som jag ej hunnit ta undan. Detta handlade om fönsterputsningen. Städerskan är en förtjusande person men hade lite svårt med minnet. Här var väldigt rörigt då det var en ommöblering på gång så det var inte så lätt städat här.
Fönsterputsning in och utvändigt. Bokade tid och fick pris via mejl kontakt. Fungerade enligt önskemål. Kom ca en timme efter överenskommelse. Vänlig bemötande. Bra utfört arbete förutom en sida på altanfönster som de råkat glömma. Kunde jag ta själv utan problem
Fönsterputs. Blev inte rent trotts att de kom tillbaka en gång. Väljer troligtvis en annan firma nästa gång.
Trevliga tjejer. Bra och snabb städning. Mycke nöjd. Lyx.
Hej Killen var trevlig och snabb.
Ang. Städ. Stor skillnad på vem som varit hemma. Tycker det borde vara mer lika. Jag vill alla ska vara duktiga. Ang trädgård. Orimligt lång tid att klippa gräs. Jag gör det själv på nära halva tiden. Inte ok.
Superbra! De skötte vårt flyttstäd utan några problem!
Städningen var helt ok det var missat lite i garderob och badrum. Men efter städ fick jag ej tillbaka min nyckel. Dom sa att dom inte fått någon. Vi står och diskuterar i ca 10 min sen när jag säger att jag får ringa chef får jag tillbaka nyckeln. Och även om städning varit perfekt blev detta något som får bägaren att rinna över tyvärr. Och tyvärr inte ge bättre omdöme
Hej Anette, Efter att ha pratat med berörd personal så handlande detta troligtvis om språksvaghet. Jag hoppas att städningen gjorde er nöjd i slutändan. Väl mött i framtiden. Hälsningar Serviceteamet på Ekbergs
Har använt dem i några år för fönsterputs för att vi har stora, höga fönster. Struligt i kommunikationerna, kommit sent ej utsatt tid, fått ringa efter dem, inget bra jobb, får oftast komma och putsa om fönstren. Rekommenderar inte
Bra service o bemötande vid bokningen
Trevligt bemötande Köpte utvändig fönsterputsning Resultatet blev bra
Jag blev bemött bra av företaget. Fönsterputs
Mycket serviceinriktade . Arbetar snabbt men noggrant.
Putsade fönster med skinande resultat snabbt o lätt! Beställa tid gör man i god tid då bolaget har många uppdrag. Perfekt!
Det brukar vara bra för det mästa,, denna gång glömdes dock ett fönster som jag gjorde själv efteråt. Missa kan väl alla göra någon gång.
Trevligt bemötande vid beställning per tel! Har vid två tillfällen köpt fönsterputs och är så nöjd med resultatet att vi kommer att anlita er fler gånger.
Kom hem till rena fönster. Bra att de erbjuder prova på pris! Jag kommer fortsätta med fönsterputs. Dock var det lite vattenfläckar på några fönster och ett var inte rent, därför ger jag lite lägre betyg. Men rekommenderas absolut ändå
Hej. Jag är inte helt nöjd denna gången då hen spolade fönstren utvändigt och lovade att det inte skulle bli några ränder efteråt, men det gjorde det. Vattnet stannar under spröjsen och droppar efteråt. Det blev dubbelt så dyrt mot förra gången men jag glömde kolla priset och jag förstår att priset skulle vara högre. Hen gjorde ett ett grundligare jobb förra gången men jag valde själv att minska ner arbetet lite och inte ta ner mina överfönster och putsa dem emellan så det är ok. Bemötandet var trevligt både när jag...
Fönsterputs,allt blev bra bara lite mindre bra där den nya metoden med återvände vatten användes som blev lite randigt
Beställde flyttstädning som genomfördes enligt plan. Fick återkoppling på vissa brister från besiktningsmannen och dessa åtgärdades av Ekbergs enkelt, smidigt och med väldigt gott bemötande! Jag är supernöjd med deras insats!
Trevligt bemötande vid telefonsamtal. Trevliga anställda.
Jag köpte fönstertvätt både ute o inne. Trevligt bemötande, rena fönster, bra samarbete mellan killarna som var här o det gick fort.
Bra, allt fungerar, man behöver inte fundera på något runt städningen.
Vi har haft både städ och fönster puts alltid bra
Bra bemötande, bra fönsterputs, kommer kanske snart att anlita städ också!
Rutan för att välja datum för städ på hemsidan visar inte kalendern på Sverige-standard, vilket gjorde att jag försökte boka flyttstäd på en söndag i stället för måndag. Utöver det var bokning och ändring smidigt. Gillade även att man såg pris direkt på hemsidan och slapp vänta på offert. Städningen gick snabbare än förväntat och jag var nöjd med resultatet och att jag slapp städa själv. Hyresvärden var missnöjd med en del av städningen vid besiktning men detta åtgärdade ni snabbt, redan dagen efter. I det stora hela - nöjd!
Har inget att klaga på, positivt att det är samma personal som kommer varje gång, lätt att få tag på företaget om man ringer Köpt städ varje vecka under flera år
Toppen både fönster och puttsare Henrik!
Supertrevlig personal och bra utfört arbete 👍 Flyttstädning av ett hus.
Jag har inget å klaga på tänker komma åter
Slutstädningen av huset utfördes till full belåtenhet Reco bemötande