Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Välkommen till Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna!

Ekbergs Fönsterputs & Städ AB har sin bas i Kinna, men tjänster erbjuds över hela Västra Götaland. Med över 40 års erfarenhet av fönsterputs, städning och rengöring, är Ekbergs Fönsterputs & Städ AB en av de mest pålitliga och kvalitetsmedvetna aktörerna inom branschen.

Våra tjänster inkluderar fönsterputs, städning, sanering och fasadrengöring. Vi använder oss av moderna tekniker och miljövänliga produkter och vår personal har en hög kompetens och erfarenhet inom området.

Välj Ekbergs Fönsterputs & Städ AB för att få den bästa servicen och det bästa resultatet. Vi kombinerar tradition, kunskap och moderna lösningar för att hjälpa dig att uppnå ett fräscht och strålande resultat.

Utmärkelser

61 omdömen om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Sedan starten hos Reco 2022
    Flyttstädning!
    Bra med några minus,
    såsom listen på en liten toa,
    jättemycket dammråttor på källarelementet
    plus att källartrappan var jättemycket smuts på.

Kom dit 5 minuter före köparen så hann torka trappan före hon skulle godkänna städningen.
    Tack för feedbacken och beklagar missarna! 🙏 Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna
    Hej.
    Jag har tvätt av fönster utvändigt varannan månad. Tycker det är utmärkt vardagslyx för en liten peng.
    Trevlig personal och bra utfört jobb är det också.
    Ni får dock inte höja priset, för då måste jag fundera på om jag har råd med lyxen!
    Eller alt ändra till var 3;e mån
    Mvh
    Lena
    2023-03-06 Insamlad av företaget
    Jag blev väl bemött när jag bokade tjänsten flyttstäd och väl bemött när jag lämnade nyckeln.
    Mina förväntningar var att det skulle vara välstädat efter ett flyttstäd.
    Min slutliga upplevelse av flyttstädet var att det ska städas bättre. Killen som städade i källaren gjorde ett mycket bra jobb. De som städade på entré- och övervåning slarvade en del. Det var fläckar på fönster, vatten som runnit. Golven var inte så bra städade. Alla dörrar var inte avtorkade. Jag som kund var inte helt nöjd men hyresvärden var nöjd, så då blev det bra i slutändan. Jag betalar gärna men vill få valuta för pengarna.
    Stort tack för feedbacken! 👍🙏 Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna
    2023-03-05 Insamlad av företaget
    Fint bemötande och bra service.
    . Mycket bra
    .Jag vet att ni städar mycket bra
    .absolut
    .flyttstäda

M.v.h
    Lennart Isaksson
    2023-03-03 Insamlad av företaget
    Helt ok, inte så noggrant och kvarlämnade rester av smutsigt vatten.
    Vi vill utvecklas och bli bättre så stort tack för feedback! 👍🙏 Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna
    2023-03-03 Insamlad av företaget
    Städning varannan vecka. Bra utfört. Fönsterputs 2 till 3 ggr per år. Nöjd med det också
    Vore önskvärt att ha en mera fast tidpunkt för städningen.
    2023-03-01 Insamlad av företaget
    Bra bemötande, problemfritt, flexibla och bra kvalitet på städningen!
    2023-02-25 Insamlad av företaget
    Jag har vecostöd varannan vecka. De som städar hemma hos mig är trevliga och städar effektivt och bra.
    2023-02-19 Insamlad av företaget
    Bra bemötande. Trevlig personal. Bra anpassning av tiderna .
    2023-02-19 Insamlad av företaget
    Fullt nöjd och mer därtill med er flyttstädning. Mycket bra bemötande.
    2023-02-18 Insamlad av företaget
    Trevlig personal, proffsigt jobb, bra bemötande allmänt mycket bra
    2023-02-17 Insamlad av företaget
    Inte lika god kvalitet längre.
    Hej Charlotta, stort tack för att du lämnat ett omdöme! Jag ska uppmärksamma arbetsledaren för att se hur vi kan utveckla och förbättra oss! Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna
    2023-02-16 Insamlad av företaget
    Har städhjälp åt min mor och det har funkat väldigt bra i många år.
    2023-02-16 Insamlad av företaget
    Kanonfin flyttstädning! Lätta och bra att ha kommunicera med.
    Trevligt bemötande bra städat
    Verkligen kontakta er vid behov igen
    2023-02-16 Insamlad av företaget
    Jag är jätte nöjd o ni gjorde bra !!rent o fint 😊😊
    Mycket bra bemötande
    Över förväntan.
    Flyttstädning av lägenheten och hus
    Flyttstäd.
    Mycket bra, inget att anmärka på.
    2023-02-15 Insamlad av företaget
    Är mycket nöjd med erat jobb
    2023-02-15 Insamlad av företaget
    Allt fungerar utmärkt! Ska ni ha ner rect får ni ordna det själva borde täcka med utmärkt som min bedkrivning. Finns en anledning att man låter bli att svara på sådant här.
    2023-02-14 Insamlad av företaget
    Det fungerar bra. De som kommer och städar är trevliga och gör ett bra jobb.
    2023-02-14 Insamlad av företaget
    Jag har fått hjälp med fönster putsning i ungefär 10 år. Det är ett säkert vårtecken när ni kommer och hjälper mig med fönstren
    Jag har städning nu , var tredje vecka. De är jättebra och väldigt noggrann. Jag berättar för alla har bra ni är.
    2023-02-14 Insamlad av företaget
    Flyttstäda från hus beställdes över nätet. Perfekt utfört, fått ytor från 1975 att se nästan nya ut

Super nöjd med deras bemötande. Utfördes på det sätt jag hade trott och är jätte böjd
    2023-02-13 Insamlad av företaget
    Trevliga tjejer. Städar snabbt och mycket bra.
    2023-02-13 Insamlad av företaget
    Fantastiskt fint arbete. Min hyresvärd var så nöjd att han valde att inte beställa in någon extern besiktning på lägenheten för att det var så bra gjort!
    Toppen betyg på flyttstäd!
    2023-01-17 Insamlad av företaget
    Gällde städ och det mesta blev vi nöjda med. Mvh. Doris o Bernth
    2023-01-15 Insamlad av företaget
    Mkt bra! Jag är alltid mkt nöjd!Förlåt omdöme överst , ska vara rekommenderas ! Fönsterputs även balkong, som jag denna gång blev nöjd med . Städning av lght . Mkt nöjd - kan alltid be om vad jag vill få gjort o oftast fungerar det mkt bra !!! Tack för allt ! Madeleine Engelmann
    2023-01-14 Insamlad av företaget
    Har fått en bra dag för städningen och det är jag nöjd med. Verkar vara bra tjejer som kommer. Hoppas det är någorlunda samma personer. Har vart lite svårt att nå er men ni har samtidigt kompenserat det på ett väldigt bra sätt där kommunikationen inte har vart så bra. Nu senast hade ni glömt damma i tvättstugan men en mindre sak. I det stora hela nöjda.
    2023-01-13 Insamlad av företaget
    Bra bemötande, trevlig personal. Gör ett fint jobb.
    Abonnerar på städningen.
    2023-01-12 Insamlad av företaget
    Mycket nöjd med städningen jag har varannan vecka och med vår-och höststädning! Även fönsterputsning är till belåtenhet.

Personalen är alltid trevlig när man träffar dem och vid telefonkontakt blir man alltid mycket väl bemött! också.

Min förväntan var att känna ”fredagskänslan” i ett nystädat hem utan att behöva gå ner mer i tjänst för att orka städa. Precis så har det blivit! Jag gör bara det ”lilla sista” med blommor o ljus!

Jag jobbar hellre lite mer och använder de pengar det ger till städning av proffs!
    2023-01-12 Insamlad av företaget
    Har hemstäd 2ggr/månad. Är jättenöjd med service och bemötande. Hade höga förväntningar som infriades.
    2023-01-12 Insamlad av företaget
    Jag har städ var 3:dje vecka, en timme. Senast önskade jag dammsugning, moppning , badrum och dammtorkning i mån av tid. Ingen dammtorkning gjordes utan istället las det 20-30 min på att rengöra spis och diskbänk. Det blev jättefint i köket men var i större behov av dammtorkning.
    2023-01-12 Insamlad av företaget
    Städningen hos mig fungerar utmärkt. Högsta betyg
    2023-01-12 Insamlad av företaget
    Alltid ett bra bemötande vid kontakt.
    Hade varit bra om det varit samma personal, om möjligt, vid besöket hos mig för städning vilket är en gång per månad.
    2023-01-12 Insamlad av företaget
    Vi är mycket nöjda med era tjänster både vad gäller personal och utförande i städning och fönsterputs.
    Trevlig personal i båda kategorierna. Lyhörda för våra önskemål i kundmottagningen.
    Vi kan bara varmt rekommendera Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna!
    Agneta och Erik Arnell
    2023-01-12 Insamlad av företaget
    Alltid perfekt städat när man kommer hem, fantastiskt bemötande.
    Vi har hemstäd varannan vecka.
    2023-01-12 Insamlad av företaget
    Dom är duktiga och nogranna. Man får alltid snabb återkoppling vid kommunikation med företaget. Jag har varit missnöjd endast vid ett tillfälle.
  • Per A
    skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna
    2023-01-11 Insamlad av företaget
    Gediget företag med service och hållbarhet i fokus!
    Alltid ett trevligt bemötande från personalen när de är på plats och städar och gör det fint!
    2023-01-11 Insamlad av företaget
    Allt fungerar bra.
    Städning o fönsterputs.
    2023-01-10 Insamlad av företaget
    Vi har regelbunden städning två gånnger i månaden samt beställer fönstertvätt 1-2 gg per år. Vänligt och kunnigt bemötande. Bra, kunnig och pålitlig personal. Lätt att få besked och förklaring om något någon gång inte stämde (tid för ankomst etc.). Omsorg om kunderna från centralt håll också för att t.ex. tillgodose städning under storhelger och semestertider.
    2023-01-10 Insamlad av företaget
    Alltid blivit väl bemött.
    Jag tycker att allt har uppnått mina förväntningar.
    Jag har haft både fönsterputs och hemstäd
    2023-01-10 Insamlad av företaget
    Vi har städning varannan vecka och är supernöjda!
    Skulle ha blivit 5 av 5 i betyg om kvalitén på städningen skulle vara lika hög när vikarier är inne och städar som när ordinarie jobbar.
    Enkel och rak kommunikation med kontoret och alltid lätta att få tag på och bestämma avvikelser från ordinarie schema.
    Personligt.
    2023-01-10 Insamlad av företaget
    Väldigt bra överlag. Trevligt bemötande över hela linjen. Snyggt och rent blir det också.
    Välorganiserat. Vänliga. Proffsigt.
    2023-01-10 Insamlad av företaget
    Har städning på fasta tider var fjortonde dag. Trevlig personal som gör sitt jobb bra.
    Gott bemötande
    Fint jobb
    Ärligt tryggt
    2023-01-10 Insamlad av företaget
    Bra bemötande och bra service!
    Xxxxxxxccccccvvvv.
    2023-01-10 Insamlad av företaget
    Ekbergs är ett professionellt städbolag men duktiga anställda. Skulle det uppstå problem agerar de snabbt och föredömligt.
    2023-01-10 Insamlad av företaget
    Vi är väldigt nöjda med Ekbergs städ. Proffsigt, trevlig personal och bemöttande. Aldrig några problem när vi behöver ändra dag för städ.