Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

• BadgeFourYears
4.4
Ring 0320-359 33 Dela

Välkommen till Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna! Ekbergs Fönsterputs & Städ AB har sin bas i Kinna, men tjänster erbjuds över hela Västra Götaland. Med över 40 års erfarenhet av fönsterputs, städning och rengöring, är Ekbergs Fönsterputs & Städ AB en av de mest pålitliga och kvalitetsmedvetna aktörerna inom branschen. Våra...

597 omdömen om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Sedan starten hos Reco 2022

Carina H
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Bra med samma personer som kommer varje vecka. Mycket trevliga, väldigt nöjda med Carro o Lena👌👌

Johanna R
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Anlitade Ekbergs för flyttstäd och det blev fantastiskt bra!

Lena O
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Trevlig första telefonkontakt och lika trevligt vid andra kontakt trots att det var två saker som behövdes åtgärdas

Per Olof A
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Jag nöjd och kan varmt rekommendera er

Cecilia A
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Alltid positivt när jag ringer och bokar fönsterputs. Känner mig trygg när det är typ samma personer som kommer och putsar då jag inte är hemma. Nöjd med resultatet.

Stig C
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Mycket belåten med städningen. Men vid fönsterputsen glömde ni några fönster på utsidan källare, men ni är förlåtna. Se fram.mot storstädning eller vad vi kallar det efter 80 år tycker jag kan unna mej det.

Inger A
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Snabbt smidigt rena fönster även källarfönster utvändigt

Karl E
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Tjänsten som Karl-Evert har köpt är Flyttstädning. Familjen inklusive fastighetsägaren granskade utförandet och var mycket väl nöjda med tjänsten. Kontakten med företaget har bemötandet varit suveränt vänligt och korrekta. Därmed kan vi rekommendera företaget till andra vänner eller släktingar.

Henrik R
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Träffade ingen personligen , men vi var mycket nöjda med städningen. Jag hoppas att de som köpt huset är lika nöjda. Tack så mycket!Det var en trevlig tjej som man hade i telefon när vi beställde tjänsten

Ellinore H
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Nöjd med utförandet, jätte fina fönster!

Ann-Cathrine T
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Mycket bra städat och trevlig personal

Mattias S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Trevlig och bra personal som utför det professionellt och med hög servicekänsla.

Mona S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Trevliga och effektiva killar. Gjorde ett bra jobb

Louise J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Mycket duktig och trevlig personal!

Irene L
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Helt nöjd Trevliga killar Fönstren blev rena Berygknapparna hur fungerar dom??

Nicole S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Vissa saker i huset va super smutsigt och när man ser en förändring kannan inte annat än att bli nöjd.

Andreas L
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Väldigt nöjda med deras tjänster, vi har haft hemstäd i många år och använder även deras fönsterputs tjänster

Irene J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Mycket bra på alla sätt. Flexibla och pålitliga

Sigrund W
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Mycket duktiga och trevliga fönsterputsare.Mycket nöjd Som pensionär är kostnaden även viktigt.

Britt-Marie F
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Mycket trevlig kille och bra jobb

Lena M
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Trevliga killar och fint putsade fönster.

Jesper D
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Utmärkt resultat och en fantastiskt trevlig fönsterputsare.

Annica J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Mkt bra bemötande o återkoppling. Flyttstäd mycket bra utfört. REKOMMENDERAS VARMT

Lars Åke Wilhelm T
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

👍👍Två mycket trevliga och proffsiga unga killar som utförde ett fint jobb👍👍👍

Dania Y

Toppen! Trevliga och effektiva. Fick fina fönster

Samir G

Helt OK Ganska brå, God välsigna Ekberg Städ Samir George SEGSG

Christoffer A
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Bra städ med många trevliga arbetare!

Daniel L
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Testade att ta en prova på och var väldigt nöjd efter det. Jag kommer ta några månader och hoppas det fortsätter lika bra.

Susanne T
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Personalen är bra att ha och göra med. Fönsterputsningen är oftast väl utförd och om inte så kan man höra av sig så åtgärdar de genast. Vi har Ekbergs fönsterputs både på vårt sommarställe i Varberg och hemma där vi bor permanent. Tidigare hade vi Eriks fönsterputs i Varberg men bytte till Ekbergs eftersom vi var så nöjda med dem på permanentboendet där vi anlitat dem i många år. Framförallt så har de humana priser.

Sandra H
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Super fint städat. Jag uppskattade återkopplingen inför och efter städningen. Med varma hälsningar Sandra

Eva S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Otroligt trevlig och hjälpsam personal!

Lina P
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Alltid trevligt bemötande! Ekbergs lever upp till våra förväntningar när dom städar på vårt företaget.

Sven-Olof B
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

En riktigt härlig kille kom och gjorde det jobb vi inte kundgöra själva.

Annelie A
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

har städning varannan vecka och jag anser dem mycket effektiva, professionella och alltid flexibla. Har också fönsterputs regelbundet som är lika bra service på.

Elin L
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Fint bemötande och väl utförd städning. Vi är väldigt nöjda!

Per-Arne A
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Ett företag som har allt igenom trevlig och professinell personal. Dom gör alltid ett bra jobb

Ingela D
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Bra att få hjälp med flyttstädningen, då man har mycket annat att tänka på när man flyttat!

Gun-Britt W
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Snabbt och bra....bara lite ränder kvar efter skrapan

Marja Leena T
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Bra och nöjd resonerar jämna andra

Ingbritt A
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Två personer kommer exakt tid kl 11.00 En person börjar på balkong, andra personen börjar inne. Snabba effektiva klara på 1timma.

Sten J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Två killar som snabbt och lätt putsade alla våra fönster med ett lysande resultat.

Ann S
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Rent och snyggt, grundligt genomfört!

Vera D
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Mycket trevlig personal som kom kl.8 på morgonen jag besökte den några gånger och de städade för fullt och ett fantastiskt slutresultat. Dagen efteråt synade lägenheten av Svenbo och allt var perfekt. Hälsa damen från Thailand och mannen från Ankara. Wera Bondeson

Berit A

Trevligt bemötande och välstädat 👌

Ingrid D
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Alltid snabba och vänliga besked när man bokar. Känner mig bekväm med Ekbergs och de utför ett proffsigt jobb.

Eva J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Fönstren blev skinande rena på kort tid och utan onödigt prat! Mitt enda negativa har inte med arb. utf.att göra utan att jag väntade hela f.m. på besöket. Skulle komma mellan 9 o 12 men kom inte innan 12.30 efter att jag rinngt.

Gulli H
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Allt fungerade när väl personalen kom. Fick vänta i ca två timmar. Det är inte acceptabelt. Då måste förseningen meddelas.

Berit N
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Trevligt bemötande. Förväntningarna väl uppfyllda. Sitter nu i fräscht hem. Nöjd!

Lotta A
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Vi är jättenöjda! Tack för trevligt bemötande och fint arbete.

Sune J
Skrev om Ekbergs Fönsterputs & Städ Kinna

Snabbt och ett bra resultat. Dessutom trevlig personal