EKOVILLA se AB

ekovilla.se
  • BadgeFiveYears
4.7
Ligue 020-44 66 40 Compartilhar

Välkommen till EKOVILLA se AB! Vi är Svenska Landslaget i Lösullsisolering. Med de bästa och mest miljövänliga materialen på marknaden ser vi till att hålla ditt hus varmt och energieffektivt. Spara både pengar och var vänlig mot miljön genom att göra av med mindre energi när vi tilläggsisolerar din vind med miljöanpassad...

375 omdömen om EKOVILLA se AB

Sedan starten hos Reco 2021

Alex
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

Supernöjd! Kontakten med Tony var fantastisk! Proffsigt och ärligt bemötande. Håller det som lovas och snabb hantering! ”Fiskar” inte tilläggsarbeten som många andra. Killarna som utförde arbetet på plats var supertrevliga och gjorde ett superbra arbete. Jag har absolut inget att anmärka som mindre bra, kan rekommendera Ekovilla och Tony alla dagar i veckan! / Aleks

Andreas B

Snabba, ordningsamma och kvalificerade

Johan E
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

Snabba besked, bra service, prisvärt. Bra helt enkelt

Traditionsbyggen A
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

Snabb och bra service. pålitliga. Köpte duk samt ekofiberisolering.

Stolpes Entreprenad AB
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

Köpt isolerade stommar av Ekovilla som har levt upp till mina förväntningar. Marcus är tydlig och hjälpsam till 100% Tack för denna gång och på återhörande. MVH Thomas Stolpe

Christian A
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

Duktigt installationsföretag som inte är rädda för lite LPP lösningar ute i fält. Bra kontakt från både säljare och installatörer samt deras support. För oss i småhusbranschen så är det både en kostnads och tidsbesparing att nyttja dem till våra isoleringsinstallationer. Fem av fem cellulosabalar!

Svar från EKOVILLA se AB

Tack för superbra omdöme – fem av fem cellulosabalar känns som högsta betyg vi kunde önska oss! 🌟 Det värmer rejält att höra att ni uppskattar både fältlösningarna (vi är ju inte rädda för lite LPP när det behövs...), den nära kontakten från sälj, installatörer och support – och framför allt tids- och kostnadsbesparingen för er i småhusbranschen. Precis så ska det vara: smidigt, pålitligt och med riktigt bra resultat i rummen efteråt. Stort tack från hela Isoleringslandslaget/Ekovilla-gänget för att ni väljer oss och tar...

Raymond K
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

Snabbt, lösningsorienterat och med stor kompetens utfördes uppdraget.

Svar från EKOVILLA se AB

Tack för omdömet, Raymond! 🌟 Det värmer extra mycket att höra att vi fick till det snabbt, smart och med bra kompetens – precis som vi alltid siktar på. Stort tack för att du tog dig tid att skriva, det betyder verkligen mycket för hela gänget här på Ekovilla. Hoppas vi får äran att hjälpa till nästa gång det är dags att blåsa in lite extra mysig isolering i ett hus! Varmt välkommen tillbaka när som helst – vi lovar att hålla ribban hög (och dammsugaren redo). 😄 Tack igen, Raymond – du är en stjärna! Med välisolerande hälsningar, Andreas och EKOVILLA-teamet

Marcus N
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

Proffsigt bemötande och leverans precis som utlovat

Svar från EKOVILLA se AB

Tack Marcus! 🙌 Proffsigt + leverans enligt plan = exakt vad vi går för varje dag. Kul att höra att vi prickade rätt den här gången 😄 Tack för fint omdöme – det gör skillnad! Vi ses nästa gång det är dags att stoppa in lite mer värme i huset. Ha det så bra! Ekovilla-gänget

Drömgården A
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

Enkel, snabb och tydlig dialog. Tillgängligt material hela dagen. Bra kvalitet och tyst/varmt i rummen med hjälp av Steicoskivor. Kan verkligen rekommendera Isoleringslandslaget. /Tobias Drömgården AB som renoverat hus vid Romme alpin

Svar från EKOVILLA se AB

Tack Tobias – och hela gänget på Drömgården AB! 🏔️❄️ Det där är precis den feedbacken som får oss att le stort hela vägen till nästa jobb: enkel dialog, material som finns redo hela dagen, bra kvalitet och – bäst av allt – tyst och varmt inne efteråt tack vare Steico-skivorna. Perfekt kombination med vår lösull, eller hur? 😄 Stort tack för att ni valde oss för renoveringen vid Romme Alpin – och extra kul att höra att ni kan rekommendera Isoleringslandslaget/Ekovilla på riktigt! Det betyder massor för teamet. Hoppas vi får...

Fredrik B
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

Super bra jobb. Vill man träffa bra och duktig arbetare så ring isoleringlanslaget

Björn F
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

Dom är bra det gick fort å bra😊

Fa C
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

Jag har en byggfirma och använder Isoleringslandslaget när det är större renoveringar, utbyggnader och nybyggnationer. Oslagbart i pris och resultat. Bra service och trevlig personal. Kommer fortsätta samarbeta.

Swebel A
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

All went smooth and easy......

Robert V
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

Fick ett trevligt bemötande utav säljare på isolerings landslaget snabb service samt offert inom någon dag bara. utmärkt.

Lars L
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

Bra bemötande .. snabb handläggning och en bra leverans på plats

Sifferbo L
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

God kompetens och trevliga anställda

Göran G
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

Trevligt mottagande på telefon Höll leverans tid Trevligt personal på plats och kunnig och cervice kännande

Paul R
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

Bra bemötande Trevlig personal samt pålästa

Mikael S
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

Vi har anlitat Isoleringslandslaget vid flera tillfällen för tilläggsisolering i våra bostadsrättsföreningar. Företaget utför snabb leverans och väl utfört arbete. Kontakten med Michael Klingvall har varit utmärkt.

Hasse N
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

Allt gick över förväntan. Proffsigt och smidigt.

Roger N
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

Bemötandet var bra Isoleringen gick snabbt och smidigt

Martin T
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

Blev rekomenderad av lokal byggare att ta in pris från Isoleringslandslaget / Ekovilla och fick snabbt en offert. Planerade in utförande inom 2 veckor. Kom på utsatt tid och jobbade effektivt. Nöjd med resultatet. Rimligt pris och framförallt bra kontakt med avstämning dagen innan och sedan tidpunkt. Kommer ringa dem nästa gång jag behöver isolering.

Jens E
Escreveu sobre EKOVILLA se AB

Bra kundkontakt och ett effektivt utfört arbete! Mycket prisvärt!

Andreas H
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Grymma och snabba!Kan starkt rekommendera dom till alla👍🏻👍🏻

Olle W
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Snabb och utmärkt service och jobbutförande!

Bygg A
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Mycket bra. Fanns absolut inget att klaga på. Bra resultat efter ett självständigt arbete

Rickard A
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Bra pris, kom när dom skulle samt snabbt utfört

Jennie N
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Trevligt och serviceinriktat. Bra pris och snabb leverans. Håller vad som utlovats. /nöjd kund.

Robin V
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Galet bra! Allt från ledning, info och dom som utförde arbetet!

Anne J
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Snabb kontakt och svar med offert Bokad tid inom 2 veckor Bra och snabbt genomförande

Gefle S
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Allt gick smidigt och snabbt.

Olle H
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Bra och hög servicenivå hörde av sig i tid jobbade snabbt

Tobias M
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Helt nöjd. Det jobbet blev utfört snabbare än väntat.

Jacob B
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Väl utfört jobb trots utmaning med platt tak, jobbade på riktigt bra och resultatet blev kanon. 3 fasen styrelse hemma men det löste den med eget aggregat. Inte mycket att säga förutom att de rekommenderas.

Magnus E
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Snabb återkoppling, allt klart inom en vecka.

Martin S
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Trevliga, noggranna, snabba, helt enkelt lysande

Ulf O
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Proffsigt och bra utfört arbete. Seriöst och shyst bemötande hela tiden. Jag rekommenderar verkligen Isoleringslandslaget. Ulf Olofsson

Mats F
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Trevliga, duktiga och snabba! Mycket nöjd…

Håkan S
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Mycket trevlig, snabb och bra återkoppling både före och efter beställning. Mycket effektivt utförande, tyst, snabbt och kunnigt! Rekommenderas varmt!

Mats K
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

All var proffsigt från början till slut. Vi är jättenöjda med att ha anlitat Isoleringslandslaget.

Lars L
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Snabba, bra utfört och trevlig personal!

Fredrik P
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Mycket bra. trevlig säljare och trevliga hantverkare på plats. snabbt jobbat och bra utfört.

Jesper F
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Bra kommunikation, snabba och lösningsfokuserade.

Victor S

Tack för arbete. Jätte proffsigt. Mycket nöjd!! med vänliga hälsningar, Victor

Anneli B
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Bra företag som tar ansvar när jobbet inte går som förväntat. Trevlig personal. Nu hoppas jag på varma golv till vintern.

Andreas S
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Hej ! Dom har trevlig personal och väldigt tillmötesgående. Kort sagt bra service !!! Häls Andreas

Ulf S

Bra genomfört arbete. Höll tidsplan och noggrann. Hög service

Daniel L
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Otroligt professionella. Är punktliga, noggrann och städar efter sig.

Jan E
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Bra och väl bemött av säljaren Proffsigt utfört av personalen

Jan Olov W
Escreveu sobre Isoleringslandslaget Försäljning AB

Vi är helt nöjda! Från början till slut så vart vi väldigt nöjda med deras personal och hur dom beskrev hur det skulle gå till…och resultatet är väldigt bra och svårt för andra att matcha…supernöjda!