Elimperiet AB

www.elimperiet.se
  • BadgeTwoYears
4.9
Call 08-532 502 70 Share

Elimperiet erbjuder professionella elinstallationer i Stockholm och Uppsala! Vi är auktoriserade elektriker och våra tjänster bokas smidigt via vår hemsida. Vi ger snabba svar inom 24 timmar och tar oss an alla typer av eluppdrag. Hos oss får du hjälp med nyinstallation, uppgradering eller ombyggnad av din elcentral för att...

64 omdömen om Elimperiet AB

Sedan starten hos Reco 2024

Jenny L
Wrote about Elimperiet AB

Alex, vilken klippa, 🤩 snabbt, snyggt och noggrant jobb. Mina bästa rekommendationen.

Sofie G
Wrote about Elimperiet AB

Vi är jättenöjd med jobbet de gjorde och deras personal. Rekommenderas av oss!

Teuchler A
Wrote about Elimperiet AB

Proffsigt snabbt och bra pris Och trevliga arbetare

Henry F
Wrote about Elimperiet AB

Väldigt trevlig tekniker och kunnig.

Christian W
Wrote about Elimperiet AB

Professionellt bemötande. Bra utfört arbete. Mycket nöjd!

Lundin L
Wrote about Elimperiet AB

Löste problemet med kort varsel. Trevligt bemötande.

Emma L
Wrote about Elimperiet AB

Fick hjälp av Elimperiet att utföra ett lite mindre jobb i min lägenhet. Är jättenöjd! De är seriösa och prisvärda. Elektrikern som gjorde jobbet var inlyssnande och jag är jättenöjd med resultatet. Rekommenderar dem varmt!

Klara N
Wrote about Elimperiet AB

Jag vill ge mina varmaste rekommendationer till Elimperiet. De var lätta att nå för alla frågor som uppstod, tillmötesgående och la ner tid på att verkligen förstå min situation och de behov jag hade. Jag uppskattade särskilt deras flexibla lösningsfokus, de såg till att hitta det bästa sättet att genomföra arbetet på; hos just mig. Och till det även deras raka och tydliga kommunikation. En sällsynt kombination av expertis och kundfokus. Jag kommer absolut att vända mig till dem igen vid framtida behov och rekommenderar andra att göra detsamma.

Elimperiet AB gillar detta
Offensive content
Choose a reason:
Stephan K
Wrote about Elimperiet AB

gör bra jobb och ger bra service

Christer D
Wrote about Elimperiet AB

Har mycket bra att säga om Alex Elektrikern var fantasist att ha göra med. Från första början av installationen av Bil laddare till det var klart.

Monika S
Wrote about Elimperiet AB

Det var en jättebra upplevelse! Jag fick hjälp med allting jag behövde, elektrikern kom i tid och var trevlig, hjälpsam och snabb. Jag är väldigt nöjd!

Bengt B
Wrote about Elimperiet AB

Jag anlitatde Elverket för att installera en brytare till min värmepump. Jag fick ett snabbt svar och installation bara någon dag efter att jag bekräftat offerten. Jobbet gjordes snyggt och fint. Nöjd.

Liina K
Wrote about Elimperiet AB

Tydligt och bra förarbete där dom bad om flera bilder för att kunna skapa sig en tydlig bild av behovet och göra en så bra offert som möjligt. Snabba på plats och trevlig elektriker, skulle absolut anlita dom igen!

Jose Guillermo A
Wrote about Elimperiet AB

Företaget agerade snabbt och effektivt när de bytte elledningar och uttag i vår lägenhet. Den slutliga fakturan var ungefär densamma som den ursprungliga offerten vi diskuterade under det kostnadsfria mötet. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster.

Britt-Marie T
Wrote about Elimperiet AB

Snabb kontakt, snabb bokning, duktig elmontör som monterade en takarmatur i badrummet, som löste problemet på plats att även byta dimmern. Ett seriöst bolag!

Thomas L
Wrote about Elimperiet AB

Utomordentlig service såväl skriftligt som praktiskt. Rekommenderas.

Lars-Gunnar J
Wrote about Elimperiet AB

Fungerade bra, trevlig, kunnig och duktig reparatör som var här. Nu har jag fått tag i Er så nu släpper Er inte.

Jesper R
Wrote about Elimperiet AB

Beställde ett byte till större säkring. Fick det åtgärdat väldigt snabbt till överenskommet pris så det var väldigt smidigt.

Roos E
Wrote about Elimperiet AB

Proffsig och pålitlig elektriker!

Maria W
Wrote about Elimperiet AB

Hjälpsamma med arbetare och trevlig

Jonas K
Wrote about Elimperiet AB

Joacim Medelberg fixade med vår el. Det var vycket trevligt att ha att göra med honom, transparent dialog ock klara besked om när han skulle komma och fixa. Jag är väldigt nöjd med arbetet Joacim utförde.

Filip K
Wrote about Elimperiet AB

Snabbt på plats. Bra snack med Alex i telefon och Martin elektriker. Rimlig kostnad och väl utfört arbete!

Johanna S
Wrote about Elimperiet AB

Kunnig och professionell hantering av ett besiktningsuppdrag.

Uwe T
Wrote about Elimperiet AB

Bra service&team, snabbt, pålitligt, professionellt

Peter E
Wrote about Elimperiet AB

Perfekt! Bra hjälp, professionellt! Högsta betyg!

Jonathan B

Snabb service och professionella

Annika P
Wrote about Elimperiet AB

Vänligt, kunnigt och professionellt mottagande. Snabb leverans - servicen utförd samma dag jag ringde. Grymt!

Lin Eva Brorsdotter G
Wrote about Elimperiet AB

Bokade en installation av laddbox till bilen. Väldigt bra utfört och väldigt trevligt bemötande. Väldigt nöjd!

Elimperiet AB gillar detta
Offensive content
Choose a reason:
Emelie H
Wrote about Elimperiet AB

Trevligt och proffsigt bemötande samt snabb respons.

Sooryakant  M
Wrote about Elimperiet AB

Trevlig elektriker (Martin) och väl utfört arbete och ett fint bemötande. Vi är jättenöjda. Rekommenderas

Advokatfirman A
Wrote about Elimperiet AB

Snabba, proffsiga och väldigt bra service!

Tommy B
Wrote about Elimperiet AB

Bra, bara jag slipper såna här utvärderingar

Johan T
Wrote about Elimperiet AB

Oerhört proffsiga och seriösa. Har haft med om göra både privat och via företaget. Leverera i tid till utsatt pris och kvalitet. Lösningsorienterade och med står yrkesstolthet. Kan varmt rekommendera Elimperiet AB

Christian H
Wrote about Elimperiet AB

Ordningsamma och bra service med kunden i centrum.

Electro-Engineering A
Wrote about Elimperiet AB

Mycket bra och proffsigt bemötande

Fikre H
Wrote about Elimperiet AB

Bra kommunikation trevlig personal framförallt kiuniga

Derome A
Wrote about Elimperiet AB

Alltid proffsigt bemötande. Kunnig personal med stor sammanbets vilja.

Robin B
Wrote about Elimperiet AB

Bra service från start till mål – från order till betalning gick allt smidigt och professionellt. Jag använder alltid Elimperiet när det är något som ska fixas med elen. Den här gången handlade det om installation av elbilsladdare, och som vanligt levererade de på topp. Alex Carlsson är en stjärna – service utöver det vanliga! Rekommenderas varmt.

Ahmad T
Wrote about Elimperiet AB

Mycke ärligt företag jag rekommenderar den!!

Jonas W
Wrote about Elimperiet AB

Snabbt och bra utfört. Otroligt snabb kontakt under hela arbetsgången med eventuella frågor. Offert med fast pris var korrekt och inget "finstilt" tillkom. Rekommenderas starkt! Utfört arbete: laddbox

Per Fredrik Nikolaus J
Wrote about Elimperiet AB

Mycket bra upplevelse. Snabb kontakt från början, bra genomgång av vad som skulle göras och därefter lika snabbt genomförande. Bra och tydlig kommunikation om pris och alternativ. Snyggt och prydligt jobb. Rekommenderas!

Anna-Lena J
Wrote about Elimperiet AB

De två personer som besökte mig bemötte mig respektabelt. Jag hade bett dem undersöka om det är något fel med belysningen på mitt badrumsskåp. Elimperiet AB lade anbud som jag accepterade Vid deras hembesök fick jag svar

Pernilla S

Inlyssnande. Kunniga. Snabba på bollen

Re B
Wrote about Elimperiet AB

Snabb och bra service, proffisionellt utfört arbete

Daniel J
Wrote about Elimperiet AB

Blir alltid väl bemött av samtliga på Elimperiet. Dom ställer alltid upp och ser alltid till att färdigställa sina åtaganden i tid. Ett pålitligt företag!

Johan S
Wrote about Elimperiet AB

Mycket positiva upplevelser av Elimperiet!

Johan T
Wrote about Elimperiet AB

Oerhört professionella och höll alla ledtider. Mycket trevlig personal

Åke G
Wrote about Elimperiet AB

Snabbt trevligt och proffesionellt utfört jobb

Jonas S
Wrote about Elimperiet AB

Bra installation och enkelt att kommunicera och boka in tid för arbetet.

Jan T
Wrote about Elimperiet AB

Snabba proffsiga hjälpsamma och enormt trevliga!